FRIDAY FAVOURITES: 177

Favourite Run – Sunset Runs
 photo Desktop575.jpg

Het voordeel van zomertijd? De zon gaat pas na 20.00u onder. Het voordeel van het feit dat de zon zo laat onder gaat? Je kunt ’s avonds nog lekker hardlopen. Het liefst loop ik op het moment dat de zon onder gaat, ik vind dat altijd zo magisch. Vaak stop ik ook eventjes op het moment dat de zon de zee in zakt, ik vind dat zo mooi om te zien.

Favourite Night – Saturday Night
 photo 11055621_1434908156806788_848566917_n.jpg

Jup, afgelopen zaterdag lag ik niet om 22.00u in bed, sterker nog, op dat tijdstip was mijn avond nog niet eens begonnen. Toen ik de deur uitliep rond 23.00u dacht ik nog ‘op hoop van zegen, als ik het zat ben, ben ik in een kwartier thuis’ uiteindelijk was het hartstikke gezellig en ik had de dag erna niet eens zo veel last van de ‘gezelligheid’. Mijn geheim? Mojito’s en Bacardi Cola (Light), is allebei rum dus dat mixt wel lekker met elkaar ;-).

Favourite Recipe – Pasta Tuna
 photo pasta met tonijn.jpg

Afgelopen maandag opende ik mijn koelkast, pakte ik alle ingrediënten die me geschikt leken voor een pastasaus en experimenteerde wat. De tonijnpasta die het resultaat was van dit experiment smaakte erg goed en was onwijs makkelijk te maken. Het recept volgt morgen!

Favourite Show – Hart of Dixie
 photo hart-of-dixie-wallpaper.jpg

Deze week nam ik afscheid van Hart of Dixie, het waren vier leuke seizoenen, maar aan alles komt helaas een einde… Wat vonden jullie van de series finale van Hart of Dixie? Ik heb de serie niet braaf iedere week gevolgd, maar soms had ik ineens een opleving en keek ik een aantal afleveringen achter elkaar en iedere keer dacht ik weer, waarom heb ik zo lang niet gekeken? Het is een serie waar je prima zonder kan, maar als je eenmaal lekker aan het kijken bent wil je meer, meer, meer! Ik ben heel benieuwd waar we de acteurs van Hart of Dixie volgend seizoen gaan vinden.

Favourite Album – Coldplay – Live 2003

Geen favoriet nummer deze week, maar een favoriet album/dvd. Een paar dagen voor de meivakantie van 2004 kreeg ik van mijn moeder de Live CD/DVD van Coldplay Live 2003. Je begrijpt dat ik die hele vakantie naar niets anders heb geluisterd. En in de jaren die volgden heb ik nog héél vaak naar dat album geluisterd. Net als deze week, het album stond continu op repeat. Live 2012 en Live 2014 van Coldplay zijn ook goed hoor, maar Live 2003 is gewoon het beste album dat Coldplay ooit gemaakt heeft, althans dat is mijn bescheiden mening (en ook die van Roos trouwens!). Mijn favoriet van het album? Kan ik niet zeggen… Ze zijn allemaal heel erg goed en vooral het geheel is SUPERB!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. april 10, 2015 / 17:04

  Ik ben zo jaloers dat jij kan hardlopen terwijl je de zonsondergang op het strand ziet! Echt super mooi!
  Hart of Dixie heb ik wel eens een paar random afleveringen van gezien maar nooit echt gevolgd. Misschien eens de moeite om op Netflix te gaan kijken :)

 2. april 10, 2015 / 17:15

  Oh zonsondergang tijdens het hardlopen op het strand…Dit is het leven lieve mensen…

  Hart of Dixie? Dit is nieuw voor mij.

 3. april 10, 2015 / 18:50

  Wauw, die zonsondergang in de zee is echt heel mooi! De pasta met tonijn ziet er lekker uit, ik ben benieuwd wat er nog meer in zit :)

 4. april 10, 2015 / 18:54

  Ik ben niet zo gek op Coldplay! Heel gek, want iedereen vind het zulke mooie muziek, maar ik niet :( Stom. Enne, whoehoe, je bent eens geen Granny geweest!!

 5. april 10, 2015 / 19:43

  Ik zag op je Instagram dat je aanraadde om dat album van Coldplay te luisteren, en ben het toen meteen gaan doen. Heerlijk album inderdaad :D Super leuk dat je het zaterdagavond zo naar je zin hebt gehad. En oh wauw, wat heerlijk lijkt het me om in zo’n mooie omgeving te rennen, met ondergaande zon.

 6. april 10, 2015 / 19:43

  Het is echt zo fijn dat het langer licht is. Dan is het een stuk motiverender om te gaan sporten ^^

 7. Ilse
  april 10, 2015 / 19:52

  Hardlopen met zonsondergang is zo fijn en ook helemaal mijn tijdstip! Ik zie hem helaas niet in de zee zakken.
  Ben benieuwd naar het pastarecept!
  Elk album van Coldplay is fijn maar ik vind 2012 de mooiste! :)

 8. april 10, 2015 / 19:52

  waarom is er in Brabant nou geen strand, bossen zijn mooi, maar het strand is de hemel. Snel maar weer een weekend richting het strand boeken. erg mooie foto’s

 9. april 10, 2015 / 20:09

  Mooie foto’s van het strand! Ik vind het jammer dat Hart of Dixie stopt, maar de series finale vond ik wel heel leuk!

 10. Janey
  april 10, 2015 / 20:14

  Ohh ik HOUD van Hart of Dixie (en moest stiekem een beetje huilen bij de laatste aflevering, oeps).

 11. april 10, 2015 / 21:08

  Hmmm die pasta ziet er lekker uit! En coldplay blijft ook altijd goed :)

 12. Femke
  april 11, 2015 / 10:14

  Ooooeh, zonsondergang op het strand <3 gister nog gezien!

 13. Elvira
  april 11, 2015 / 10:38

  Ik ben benieuwd naar je pasta met tonijn recept! Ik maak zelf ook altijd pasta (penne) met tonijn, olijven, mascarpone en een beetje droge witte wijn. En dan natuurlijk kruiden met basilicum, peper en zout. Heeeerlijk.

 14. april 11, 2015 / 11:45

  Ik kende Hart of Dixie helemaal niet als serie. Als ik The Walking Dead af heb gekeken, zal ik zeker deze overwegen. Lijkt me leuk!

 15. april 11, 2015 / 19:23

  Wauw dat uitzicht op het strand zou ik ook wel willen!

 16. april 12, 2015 / 00:12

  Heerlijk he dat het zo lang is! Wauw zo’n prachtig uitzicht is zeker de moeite waard, als dat geen motivatie is om een rondje te gaan rennen!!