FRIDAY FAVOURITES: 174

Favourite Run – CPC

We zijn alweer vijf dagen verder maar ik geniet nog steeds na van de CPC. Er gaat niets boven het lopen van een PR, er gaat helemaal niets boven het lopen van een VET PR. Van kilometer 15 tot en met 20,5 vond ik het allemaal even niet zo leuk, maar alle andere momenten genoot ik volop. De mensen, het parcours, het weer, mijn haas, mijn ‘fans’, alles was gewoon perfect. Zo fijn om een keer een wedstrijd te lopen waarin ALLES goed gaat. Dat is in 2014 geen enkele keer gelukt. Of nou ja, de Vredesloop ging wel lekker, daar liep ik een PR op de 10K, maar de euforie van zondag was (en is) veel groter! Nog 358 dagen tot de CPC van 2016!

Favourite Hotspot – De (Food)Hallen
 photo Recently Updated9.jpg

Afgelopen dinsdag bracht ik eindelijk een bezoek aan de (food)hallen in Amsterdam. Mijn mediabureau zit in De Hallen en ik was er dus al regelmatig geweest, maar de foodhall had ik nog nooit van binnen gezien. Voor iedereen die nu denkt, ‘mens waar heb je het in vredesnaam over?’. De Hallen is een oude tramremise in Amsterdam-West dat is omgebouwd tot een hippe hotspot. Er zitten meerdere bedrijven (waaronder mijn mediabureau), er is een hotel en er is een foodhall, waar allerlei kleine kraampjes staan waar je heerlijk eten kunt halen. Een beetje het rollende keukens idee, maar dan staan deze kraampjes hier gewoon vast. Ik ging eerst voor spring rolls bij Viêt-view en daarna bestelde ik ook nog een paar yakitori stokjes bij Meneer Tamaki. Ik had daarna ook nog een burger kunnen halen bij The Butcher, of een hotdog bij Bulls & Dogs, maar dat was misschien wel weer wat te veel van het goede.

Favourite Season – Spring
 photo VVD_9225klein.jpg

De astrologische lente moet nog beginnen, maar de meteorologische lente is inmiddels alweer bijna twee weken aan de gang en weet je wat ik nou ZO fijn vind? Dat het weer ook zo gezellig meedoet! Het is dan misschien nog niet zo warm, het zonnetje liet zich afgelopen week wel lekker vaak zien en toen ik dinsdagochtend mijn deur uit liep rook ik het strand. Dat staat voor mij gelijk aan lente. Die zilte zeelucht. Wanneer ik ook het strand rook? Toen ik maandag een kleine fotoshoot voor Metro op het strand had met fotograaf Vincent van Dordrecht. Echt, het feit dat ik twee kilometer bij het strand vandaan woon is normaal al fijn, maar in de lente en zomer nog EXTRA fijn (op deze foto maakte ik trouwens een foto van de fotograaf, het resultaat van die foto zie je in mijn snapshot diary van maandag).

Favourite Look – Boyfriend Jeans + ANYTHING

Het is weer zover, ik heb een kledingstuk dat ik niet meer uittrek en met alles combineer. Van truien tot nette jasjes en met hakken, sneakers en hardloopschoenen. Ik heb het over mijn boyfriend jeans van ZARA (TRF), nog geen veertig euro maar nu al één van de beste investeringen van 2015.

Favourite Song – Kodaline – One Day

Ik ben gróót fan van Kodaline, niet alleen het nieuwe album is fantastisch, het album uit 2013 is minstens zo prachtig. Mijn favoriet op dit moment? One Day. Maar eh… All Comes Down is een goede tweede!

THANK GOD IT’S FRIDAY! ENJOY YOUR WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. maart 13, 2015 / 17:03

  Aaaah dat fooood van de foodhallen, heer-lijk! Ze zouden zo’n foodhal in elke stad wel moeten hebben. Je trui met Girls vind ik trouwens super leuk. Lekker fris voor de lente!

 2. maart 13, 2015 / 17:35

  Super leuk die foodhallen, daar ga ik zeker eens een kijkje nemen!

 3. maart 13, 2015 / 17:52

  Leuke foto op het strand! Mooie kleuren! Kodaline is heerlijke muziek.

 4. maart 13, 2015 / 18:09

  Je outfit met je boyfriend jeans en je trui vind ik echt super leuk!

 5. maart 13, 2015 / 18:14

  Oh het idee dat je 2 kilometer van het strand af zit is zo heerlijk, het lijkt mij zo bevrijdend omdat te lopen en even weg te zijn van alles.

  Super leuke favorieten en je begint zo lekker met je PR!

 6. maart 13, 2015 / 18:28

  Wauw, jouw mediabureau zit in de Hallen? Dat is echt de beste locatie ooit voor een kantoor! Ik hou van de Foodhallen en de Filmhallen!! Ik hou ook echt van de lente en die jeans vind ik ook zo tof, die ga ik misschien ook nog wel aanschaffen :)

 7. maart 13, 2015 / 19:46

  Lente is ook mijn favoriete seizoen, dat heerlijke zonnetje en het is niet te warm en natuurlijk het mooist weer om in hard te lopen! En ik vind je trui en boyfriend jeans echt geweldig!

 8. Esther Marieke
  maart 14, 2015 / 10:19

  Wat een heerlijke blog weer! Ik kan niet vaak genoeg lezen over je cpc, zo motiverend! Kodaline komt naar Lowlands hè. Dan vind je mij helemaal vooraan haha!

 9. maart 14, 2015 / 11:11

  Die outfit staat je inderdaad goed, very you :-) Zelf hou ik meer van de winter OF de zomer. Alles tussenin vind ik maar niks.

 10. maart 14, 2015 / 11:11

  Mmmm, de volgende keer dat we in Amsterdam zijn stap ik zeker De (Food) Hallen binnen!

 11. Femke
  maart 14, 2015 / 11:38

  Die boyfriend jeans is mooooi! Staat je echt goed!

 12. Ilse
  maart 14, 2015 / 13:39

  Leuke favorieten zeg!
  Die jeans is zo leuk, dat heb ik ondertussen al duizend keer herhaald.
  En ik word zo blij van het zonnetje en de lente. En die geur van zilte zeelucht is ook fijn, ik wil ook weer naar zee.

 13. maart 14, 2015 / 15:10

  Jaaa Kodaline is altijd goed! One Day is trouwens al wel van 2013, maar volgens mij hoorde ik ‘m pas ook in Repeat of niet bij Q-music (maar goed toen was ik net drie minuten wakker, dus dat kan ook een ander Kodaline-nummer zijn geweest).