FRIDAY FAVOURITES: 167

Favourite Trip – Austria

 photo RecentlyUpdated222-1.jpg

Als jullie nu nog niet weten dat ik het afgelopen weekend HEEL erg leuk gehad heb in Oostenrijk, dan hebben jullie duidelijk mijn blog niet gelezen deze week. Het waren vier hele fijne dagen, met iets minder slaap, maar ik heb me geen enkele keer moe gevoeld. Adrenaline kan erg veel voor je betekenen op zo’n moment en skiën geeft mij die adrenaline. Nu is de vraag, wanneer mag ik terug? Sowieso ga ik volgende week zaterdag een paar dagen skiën in Italië (zo zielig!), maar het is geen Oostenrijk.. ach, misschien vind ik skiën in Italië wel veel leuker!

Favourite Drink – Almdudler

 photo IMG_7215.jpg

Aaaahhh dit is nog lekkerder dan Cola. Vroeger dronk ik altijd appelsap met water, omdat ik het anders te zoet vond. Almdudler doet me daar aan denken, alleen zit er prikwater doorheen in plaats van gewoon kraanwater. Ik dacht dat het alleen in Oostenrijk verkrijgbaar was, maar lezeres Mandy wees me erop dat het ook in Nederland bij de Albert Heijn te koop is! Thanks Mandy, nieuwe verslaving ;-).

Favourite Feeling – Running after 4 weeks of no-running

Als je vier weken niet gerend hebt, dan is (pijnloos) rennen ineens een godsgeschenk. Nu moet ik oppassen dat ik niet meteen weer doordraai en belachelijke afstanden ga lopen, rustig blijven, rustig lopen… Blij zijn dat ik überhaupt KAN lopen.

Favourite Movie – Annie

De nieuwste film gebaseerd op de musical Annie krijgt niet de beste kritieken, maar ik heb me toch prima vermaakt tijdens het kijken van de film. Cameron Diaz is heel goed als Miss Hannigan en Quvenzhané Wallis is zo leuk als Annie. De soundtrack is ook fijn trouwens, een aantal bekende Annie nummers worden gezongen door niemand minder dan Sia!!! (die overigens ook een klein rolletje in de film heeft).

Favourite Song – Five – Keep On Moving

Ik zit helemaal met mijn hoofd in de jaren 90/begin 2000 muziek. Oeps. Maar HALLO, die songtekst van Keep On Moving van Five is toch ook super goed? “Get on up, when you’re down, baby. Take a good look around, I know it’s not much, but it’s OK, we keep on moving on anyway”. Zo is het maar net jongens!!!!!!

TGIF!

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. januari 23, 2015 / 17:03

  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwste Annie, slechte kritieken of niet de liedjes blijven stiekem gewoon geweldige!

 2. januari 23, 2015 / 17:27

  Haha wat leuk, het nummer van Five! In groep 7/8 heb ik dat nummer echt grijs gedraaid. Nog steeds vind ik het nummer stiekem heeeeul leuk!

 3. januari 23, 2015 / 17:35

  Zo kom je de winter wel door met al die skie-vakanties of niet dan ;-).
  Five… jeugdsentiment zeg! En wat een geniale teksten hadden die boy- en girlbands toch vaak…

 4. januari 23, 2015 / 17:52

  Ik ben wel nieuwsgierig naar Annie, lijkt me een vrolijke film :)

 5. Ilse
  januari 23, 2015 / 18:05

  Ik heb genoten van alle foto’s uit Oostenrijk en dat drankje ziet er lekker uit, die wil ik ook wel proberen.

 6. januari 23, 2015 / 18:13

  Toevallig bestelde van de week nog iemand een spa rood en appelsap, ‘om lekker ouderwets te mixen’. Have to try!

 7. Olga
  januari 23, 2015 / 18:21

  Almdudler is geen appelsap, maar een soort kruidendrankje met veel suiker en water :)

 8. Mandy
  januari 23, 2015 / 18:23

  O jee ik heb Annemerel aan een verslaving geholpen haha. Graag gedaan en geniet ervan ;) hier staat ook standaard een fles in de koelkast, lange leve AH.

  Fijn die wintersport foto’s zeker nu ik zelf ook weet dat ik een weekje ga waarschijnlijk, Hinterglemm it is! Dus kom maar door met al die ski foto’s dan kan ik mezelf vast lekker maken!

 9. januari 23, 2015 / 18:43

  Ik vond Annie ook super leuk. Echt zo’n feelgood movie.

 10. Kirsten
  januari 23, 2015 / 18:44

  Ahhhh…Five! Wat een heerlijk nummer is het stiekem toch!

  Laptop op het max en even lekker dansen en blij zijn…heerlijk!

  Dank je!

  Ps….Italie is ook heel fijn om te skiën…. is mijn favoriet!!
  Ben benieuwd hoe je het vindt, waar ga je precies heen?

 11. januari 23, 2015 / 18:49

  Wat een leuke vrolijke post :D fijn dat je het zo fijn hebt gehad daar en have fun in Italië! Vriendin van me is daar nu heerlijk aan het werk bij de skipiste, schijnt er te gek leuk te zijn! En Annie ooo, thanks, wist ik nog niet!

 12. januari 23, 2015 / 19:27

  Ik vond Annie ook juist heel leuk :)

 13. januari 23, 2015 / 20:09

  Ik vraag me op dit moment heel hard af hoe ik richie ooit sexy heb kunnen vinden :’D

 14. Yvette
  januari 23, 2015 / 20:19

  Oh almdudler. Dat doet mij aan mijn vakanties vroeger in Oostenrijk denken. Dat dronk ik daar altijd. Snel is kijken if mij ah het ook heeft!!

 15. Carlijn
  januari 23, 2015 / 20:45

  Ik ging vroeger ook altijd in Oostenrijk skiën maar sinds wij Italië hebben ontdekt zijn we mega fan! Veel bredere pistes en prachtige uitzichten. En daarbij winnen het eten (pasta’s pizza’s) en de cappucino’s het ook! Aanrader dus, ben benieuwd of het je net zo goed bevalt als ons!

 16. januari 23, 2015 / 21:41

  Annie is een geweldige film! En dat drankje heb ik hier thuis ook staan, maar ik heb het nog niet geproefd. Misschien toch maar eens doen dan!

 17. januari 23, 2015 / 22:49

  Hé, toevallig hebben wij ook net Almdudler in huis!

 18. Mieke
  januari 23, 2015 / 22:50

  Fantastisch die clip van Five. Haha! Zit opeens weer in mn jongere jaren, even lekker meezingen. Het brein blijft toch een wonderlijk ding, dat teksten waar je al jaren niet meer aan gedacht hebt opeens weer boven kunnen komen.

 19. Femke
  januari 24, 2015 / 08:47

  Ik ben nu echt zoooo benieuwd naar Annie, de trailer vind ik er echt al superleuk uit zien hoor :D

 20. Elke
  januari 24, 2015 / 19:14

  Haha, leuk dat je Five weer uit de oude doos trekt, als ik nog eens een liedje van ze hoor wordt ik direct vrolijk! En ben benieuwd naar Annie, vond de oude versie altijd zo leuk…

 21. januari 26, 2015 / 14:14

  Keep on Movin’ stond heel vroeger bij mij op een karaoke DVD! Ik kan het nog STEEDS helemaal uit mijn hoofd. Pure liefde.