FRIDAY FAVOURITES: 168

Favourite Delivery – Adidas Superstar
 photo IMG_7799.jpg

Vorig jaar stapte ik al van mijn geloof af toen ik een paar Adidas Stan Smith’s bestelde bij Sarenza, inmiddels is mijn collectie aangevuld met een paar Adidas Superstar’s. Het schijnt dat de Stan Smith heel erg 2014 was en dat de Superstar 2015 over gaat nemen… Ik doe er voorlopig nog geen uitspraken over, ik zeg alleen dat ik er voorlopig niet mee naar buiten ga want ik vind ze zo spierwit het allermooist ;-). Ik heb de Stan Smith’s echt maar een paar keer gedragen (ik heb ook nog een paar witte Air Max staan, naast 100.000 paar Nikes, luxe-positie, ik weet het), maar ze zijn toch niet wit meer en dat vind ik eigenlijk best wel jammer…

Favourite Partner – MacBook Pro

Als thuiswerkend freelance journaliste heb ik niet heel erg veel kosten. Ik heb een auto en een paar apparaten zodat ik mijn stukjes kan schrijven en foto’s kan maken. Mijn belangrijkste partner in crime is altijd  mijn MacBook geweest, dus als die iets minder snel werkt, dan vind ik het volledig verantwoord om hem in te ruilen en dat deed ik deze week dan ook. Dag MacBook Air, hallo MacBook Pro. Ik ga nooit meer terug.

Favourite Feeling – Running

Je beseft pas hoeveel je rennen gemist hebt, als je weer kunt rennen. Ik rende afgelopen week lekker vaak en niet omdat ik moest, of omdat ik dat gepland had, maar gewoon omdat ik niet anders kon. Het liefst ben ik de hele dag aan het rennen, ik heb deze week nog niet één keer gehad dat ik voor mijn deur stond en dacht, yes, eindelijk thuis… het liefst was ik nog een rondje gaan rennen. Maar ik moet mezelf ook niet voorbij rennen en ik heb helaas meer te doen dan alleen maar rondjes rennen.

Favourite Office Attire – Lululemon & Nike

Ik was een aantal maanden erg goed bezig met jurkjes en rokjes, maar de afgelopen twee weken ben ik weer terug naar af gegaan. Lululemon leggings, Nike truien, sneakers en mutsen slaan momenteel weer de klok. Maar als je ooit een Lululemonbroek hebt aangehad geef je me groot gelijk ;-).

Favourite Song – Ellie Goulding – Love Me Like You Do

Ik kan me zo voorstellen dat ik dit nummer één dezer dagen zo zat ben dat ik het voorlopig even niet meer hoef te horen, want dit nummer heeft een week lang op repeat gestaan. Wat een ontzettend fijn nummer. Mijn nieuwe favoriete Ellie nummer (en ik weet NU al dat deze in mijn lijstje met favoriete nummers van 2015 terecht gaat komen, ook al is januari nog niet voorbij!)

THANK GOD IT’S FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. januari 30, 2015 / 17:25

  staat leuk die outfit :D

 2. januari 30, 2015 / 17:26

  Die schoenen vind ik echt mooi! Zit te twijfelen om ze aan te schaffen, maar weet niet of ze wel bij ‘alles’ staan..

 3. januari 30, 2015 / 17:26

  Wat een leuke favorieten! Zo fijn dat je weer kan rennen, en Love me like you do is ook mijn favoriet op dit moment! :)
  X Emma

 4. januari 30, 2015 / 18:11

  Dat nummer is leuk inderdaad! Heerlijk voor in de auto denk ik haha.

 5. januari 30, 2015 / 18:19

  Leuke Favorites, ik ben toch voor Stan Smith’s gegaan omdat ik ze net iets classier vind, maar ben ook bang dat ik ze niet veel meer zal dragen als ze minder wit zijn.
  Merk je veel verschil met o.a. Photoshop op je Pro?

  En ik vind je Lulemon outfits erg tof voor een thuiswerkdag, maar ben persoonlijk toch meer fan van je Maje/Sandro nettere combi’s :)

 6. Anne
  januari 30, 2015 / 18:36

  Die zool van je adidas krijg je weer spierwit door ze in te smeren met tandpasta! Handige tip die ik laatst ergens hoorde haha
  Ze zijn namelijk veel te leuk om niet meer te dragen

 7. januari 30, 2015 / 19:37

  Heerrrlijk nummer inderdaad, thanks for sharing! En die outfit snap ik helemaal :D

 8. januari 30, 2015 / 19:39

  Aah die Adidasjes zijn zo mooi, maar wat je zelf al zegt, spierwit zijn ze het aller mooist.. En dat blijven ze helaas niet lang… Toch wil ik ze nog steeds hebben, haha!

  Fijn weekend X

 9. Ilse
  januari 30, 2015 / 19:40

  Ik loop ook al de hele dag in mijn hardlooplegging rond dus ik begrijp je helemaal.
  Dat nummer van Ellie blijft zo fijn! <3

 10. januari 30, 2015 / 20:12

  Mijn material girl kant geniet ernorm van dit artikel. Wat een mooie spullen heb je onlangs gekocht. Smaak heb je, daar valt niet over te twisten.

  Lululemonbroek… Ik wil. Ik geef dit na de 2e squat challenge mezelf cadeau. Bij deze.

 11. januari 30, 2015 / 20:15

  Het nummer van Ellie is zo fijn! Hij staat echt non stop op repeat, haha ^^

 12. januari 30, 2015 / 20:28

  Ik vind dat nummer van Ellie zo leuk!!!

 13. januari 30, 2015 / 21:18

  aaah die adidas superstar, ik ben verkocht. Mag ik vragen waar jij ze hebt besteld, ze zijn overal weg… En hoor veel dat ze groter uitvallen, hoe is dit bij jou???

  liefs!

 14. januari 30, 2015 / 21:49

  De Adidas Superstars zijn echt super! En heb je een 13 of 15 inch Macbook? Ik zit ook te twijfelen om er eentje aan te schaffen, maar ben bang dat ik me ga irriteren aan het kleine scherm van de 13 inch. Vind het verschil in kosten nogal groot..

 15. januari 31, 2015 / 09:48

  Zooow Ellie Goulding staat op repeat hoor :)

 16. januari 31, 2015 / 14:04

  Ik hou erg van Adidas-schoenen en ik vind deze ook erg mooi.
  Zelf heb ik een tijd geleden ook een Macbook pro gekocht, zo blij mee. Heel veel plezier ermee!

 17. januari 31, 2015 / 15:10

  Ik wil even zeggen dat ik die foto met je nieuwe Macbook super mooi vind! Je staat er heel natuurlijk en leuk op!

 18. januari 31, 2015 / 15:54

  Lekker veel hoogtepuntjes en favorieten zo te zien :) Top dat je weer kan rennen!

 19. januari 31, 2015 / 16:51

  Die lululemon is zoo leuk!!