FRIDAY FAVOURITES: 160

Favourite Memories – Tirol Presstrip

 photo RecentlyUpdated207-1.jpg

Ik heb heel veel mooie persreizen mee mogen maken. Het begon in januari 2012 allemaal met een super luxe reis naar Monaco, ik ging op cruise, naar Curaçao en ging op wintersport naar mijn favoriete bestemming Serfaus-Fiss-Ladis. Aan die laatste reis hield ook nog eens super goede vriendin en collega Marloes over. Maar mijn favoriete persreis tot nu toe moet toch wel de persreis die ik afgelopen week naar Tirol had zijn. We hebben vier dagen lang alleen maar gelachen en zelfs op het moment dat ik met mijn hoofd in het toilet hing (Jägermeister) had ik nog de tijd van mijn leven. Ook heb ik zes nieuwe vrienden (hopelijk voor het leven). Thanks Noortje, Bonnie, Mike, Tommie, Susanne en Stan!

Favourite Feeling – Seeing my Fit & Health pages in Metro for the first time

Afgelopen dinsdag stonden mijn eerste Fit & Health pagina’s in Metro. Het is een droom waar ik al lang niet meer rekening mee gehouden had dat die uit zou komen. Vroeger was mijn droom ‘print’, maar de laatste jaren ben ik echt van online gaan houden (logisch, want online is ook fantastisch!). Neemt niet weg dat ik het niet kan combineren met print en dat mijn liefde voor print voorbij is. Het blijft iets magisch hebben om je eigen naam en foto gedrukt te zien staan in de krant. De teksten heb ik overigens nog steeds niet durven lezen. Ik weet ook niet waar die angst vandaan komt..

Favourite Accessory – Tirol Beanie

 photo RecentlyUpdated208-1.jpg

Ik ben groot fan van mijn hoed, maar de afgelopen dagen had ik toch net iets vaker mijn nieuwe Tirol muts op. Halleluja wat is het koud in Nederland, zo koud was het in Oostenrijk niet hoor (nu misschien wel, dat weet ik niet) , heerlijk die muts als ik op de fiets zit, maar ook heel fijn in huis. Ik moet zeg maar wel, want wanneer ik die muts op heb gehad is mijn haar zo statisch dat ik hem eigenlijk niet meer met goed fatsoen af kan zetten ;-).

Favourite Arm Candy – Sal Y Limon Tennis Bracelets

 photo DSC_9415.jpg

Ik ben niet van plan om ze alle drie tegelijk te dragen, vind ik net iets te bling-bling, maar gecombineerd met mijn Tiffany’s armbandjes vind ik ze zo cool! De rosé variant staat ook prachtig bij mijn Marc by Marc Jacobs horloge (wit met rosé goud).

Favourite Song – Stromae – Meltdown

Oooooh wat een HEERLIJK nummer! Iedere keer als ik het nummer hoor wanneer ik op de fiets zit, of in de auto, of achter mijn MacBook, of WAAR dan ook… begin ik met head-bangen.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. Femke
  december 5, 2014 / 17:33

  Die muts vind ik ook zo leuk! Bij mij wordt mijn haar ook zo mega statisch dat ik de muts liever op houd hahaha.. Ik weet hoe het voelt :P

 2. december 5, 2014 / 17:37

  Die armbanden en muts zijn zo leuk! Ik hou van mutsen, maar vind het inderdaad wel een nadeel dat na het dragen mijn haar zo statisch is dat ik hem eigenlijk de hele dag op moet houden…

 3. december 5, 2014 / 17:45

  Die armbanden en muts zijn te leuk! Op de wishlist, check!!

 4. december 5, 2014 / 18:02

  Die armbandjes zijn prachtig! Nooit meer afdoen!

 5. december 5, 2014 / 18:03

  Wat een prachtige armbanden! Vooral die rose gouden!

 6. december 5, 2014 / 18:22

  WAUW die armbanden wil ik ook! Waar kan ik die kopen? Op de site kan ik ze niet vinden…

 7. december 5, 2014 / 18:48

  Ah wat een leuke muts! Ik vind je armbanden erg tof <3

 8. december 5, 2014 / 19:38

  Die armbandjes !!

 9. december 5, 2014 / 19:57

  Gave armbanden en die beanie/muts staat je ook zo leuk!

 10. december 5, 2014 / 20:08

  Leuke dingen annemerel, vind je armbandjes ook heel tof! Staan leuk bij elkaar :)

 11. december 5, 2014 / 22:45

  Prachtige armbanden van Sal Y Limone! En superleuk dat je zoveel vrienden overhoud aan een persreis, als je het echt met elkaar kan vinden gaat dat echt snel soms!

 12. december 5, 2014 / 22:52

  Wat fijn dat je in Metro staat! Iets om trots op te zijn.

 13. december 6, 2014 / 09:01

  Super leuke armbandjes! En als je zo even die persreisjes opsomt dan heb inderdaad al een paar mooie gehad :-)!

 14. december 6, 2014 / 10:27

  Sowieso heel de soundtrack van Mockingjay <3

 15. december 6, 2014 / 12:26

  Ik weet nog niet of ik naar Mockingjay ga (denk het eigenlijk niet, haha), maar de soundtrack is best goed inderdaad! En die pagina’s in Metro… Niet verkeerd. Net zoals je persreisje :P

 16. december 6, 2014 / 22:51

  Fijn al die nieuwe vrienden door die mooie reisjes!