FRIDAY FAVOURITES: 158

Favourite Food – Kruidnoten

 photo kruidnootjes.jpg

Ain’t gonna lie, kruidnoten, ik kan er niet vanaf blijven.. Geen gewone kruidnoten van Bolletje, alleen de kruidnoten van de bakkersafdeling van de Albert Heijn. Weet je waar ik ook trek in heb? Kruidnootjesijs! Jammer dat ik hier alleen geen ijsmachine heb…

Favourite Book – How To Be Parisian Everywhere

 photo parisian.jpg

Ik kocht dit boek bij Anthropology in New York. Ja, ik kocht een boek over hoe je moet leven als een Parijzenaar kunt leven in New York. Ik bespreek het boek uitgebreid aanstaande zondag in mijn Sunday Reading, maar laat ik je nu alvast verklappen dat het een aanrader is voor iedereen die van Parijs houdt!

Favourite Shoes – Nike Zoom Structure+ 18

 photo unnamed.jpg

Zijn het geen plaatjes? Daarnaast – ook niet geheel onbelangrijk – zitten ze heerlijk, ook met hardlopen. Of ze mijn relatie met mijn LunarGlides aan zullen tasten moet op de lange termijn moeten blijken.

Favourite Arm Candy – Tiffany’s Heart Bracelet

Zoals één van mijn lezeressen al zei, dit armbandje dat ik vlak na de marathon kocht is niet alleen een aandenken aan de marathon, maar ook aan alle lieve mensen die me steunen en de periode in mijn leven waar ik nu ben. Eigenlijk hebben al mijn sieraden die ik draag een extra betekenis. Het kettinkje dat ik draag kocht ik vorig jaar na de marathon van New York voor mezelf, het ringetje dat ik draag was het eerste sieraad dat mijn vader mijn moeder cadeau deed, in 1978. Mijn horloge van Marc by Marc Jacobs en overige armbandjes van Tiffany’s kreeg ik van mijn ex. Dat is voor mij geen reden om ze niet meer te dragen, het is een mooie herinnering.

Favourite Song (+ Video) – Taylor Swift – Blank Space

Serieus, ik heb echt al lang niet zo van een videoclip genoten. Die gezichten die Taylor in deze video trekt? Priceless. Ik vind het cool dat ze het beeld dat de media van haar geschapen heeft zo lekker op de hak neemt. Daarnaast is het nummer ook één van mijn favoriete nummers van het album 1989 (waar ik nog steeds heel veel naar luister!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. november 14, 2014 / 17:35

  Mooi de betekenissen van al je sieraden. Dat maakt ze nog specialer. Morgen naar de AH dus.

 2. november 14, 2014 / 17:49

  Zelfs de kruidnoten van Bolletje kunnen mij (helaas) bekoren. Vooral die truffel dingen!

  Ik vind dat ook veel leuker, mooie sieraden die een betekenis voor je hebben. Als in leuker dan 20 random kettingen van de h&m en forever21 (al is daar op zijn tijd ook niks mis mee)

 3. november 14, 2014 / 17:54

  Leuke dingen! En kruidnootjes, jaa het mag weer haha :D

 4. Carlijn
  november 14, 2014 / 18:30

  Hahah die clip is inderdaad erg leuk zeg!

 5. november 14, 2014 / 18:37

  Ik hou ook zo van Blank Space, nog steeds mijn favoriete nummer van 1989, al moet ik zeggen dat Bad Blood ook erg hoog staat!

 6. Anneli
  november 14, 2014 / 18:59

  Oeeh ik heb een makkelijke optie voor kruidnootjesijs zonder ijsmachine…
  Fijngehakte kruidnootjes door een bak zacht geworden AH puur en eerlijk vanille ijs (dit is in NL het lekkerste vanille ijs) mixen. Weer terug in de vriezer voor even en voilaa ;)
  Werkt overigens ook goed met fijngehakte bokkenpootjes.. omnomnomnom

  • Esther
   november 14, 2014 / 22:43

   Of met Oreo’s! Hmmm

 7. november 14, 2014 / 19:40

  Wow dat landhuis <3 Wat een plaatje <3

 8. november 14, 2014 / 19:41

  Love love love Taylor! Die clip, ik heb me er helemaal dood om gelachen. Heldin! Je sieraden zijn trouwens prachtig, helemaal mijn smaak :)

 9. november 14, 2014 / 20:06

  Je sieraden zijn prachtig. Ik ben echt gek op Tiffany’s. Ik vind het ook echt tof dat ze allemaal een betekenis hebben, ikzelf heb dat ook met mijn sieraden. :)

 10. november 14, 2014 / 20:27

  Zo mooi als je allemaal fijne betekenissen en herinneringen hebt aan je sieraden! Dat herken ik wel :)
  Dat liedje van Taylor vind ik ook zo fijn, heerlijke video ja! Ik vind haar nieuwere liedjes weer allemaal leuk!

 11. november 14, 2014 / 21:25

  Ja die kruidnoten van de AH Bakkersafdeling zijn verrukkelijk! <3

 12. Nina
  november 14, 2014 / 21:46

  Oooooh ben heel benieuwd naar je Sunday Reading!

 13. november 14, 2014 / 21:59

  Ik kan echt niet wachten totdat het album van Taylor op Spotify staat!

 14. november 14, 2014 / 23:43

  Kruidnootjes, lekkerrrr!

 15. Ilse
  november 15, 2014 / 00:45

  Kruidnoten! ? Wat heb ik genoten van die videoclip zeg! :)

 16. november 15, 2014 / 10:04

  Oke heb gewoon op play gedrukt Taylor zingt nu..Knap he voor een niet Swift fan. Klinkt best oke.

  Wow kruidnootjesijs klinkt verrukkelijk! Hele gave favourites.

 17. november 15, 2014 / 10:31

  Jaa kruidnootjes, hier zit ik nu met een bakje het Sinterklaas journaal te kijken haha..

 18. november 15, 2014 / 11:34

  Ah, toch nog een 1989-nummer online! Fijn nummer, én de videoclip is inderdaad awesome. Zit heel veel werk in volgens mij, maar het ziet er superstrak uit en ergens is het inderdaad ook wel een tikje hilarisch. Shake it off had natuurlijk ook al te maken met haar liefdesleven, heerlijk dat ze daar nu gewoon over zingt. Sowieso zijn haar videoclips altijd tof, You Belong With Me en Love Story heb ik in vroegâh in elk geval wel een aantal keer bekeken.

  Toen ik las over je horloge van Marc by Marc Jacobs en overige armbandjes van Tiffany’s van je ex kon ik trouwens niets anders denken dan ‘you go girl’. Exen hebben altijd zo’n negatieve bijsmaak, maar als je verder niet met ruzie uit elkaar gaat, zie ik inderdaad niet in waarom je alsnog niet aan die (toen leuke) tijd herinnerd wil worden of het als een ‘fout’ ziet of iets dergelijks. Jouw leven is trouwens eigenlijk ook totaal anders dan een jaar geleden, moet voor jou ook best apart zijn af en toe!

 19. november 15, 2014 / 11:56

  Kruidnoten: altijd goed ;-)! En benieuwd naar het boek hihi: lijkt mij een grappig en bijzonder boek :-) En dat armbandje is echt ontzettend prachtig en zo welverdiend! Geniet er lekker van.

 20. november 15, 2014 / 12:40

  Mooie betekenis van je sieraden!

 21. november 15, 2014 / 21:03

  Heb je al de pepernoten in karamel geproefd? Heerlijk zijn die! Daarnaast erg mooi dat vrijwel al je sieraden een betekenis hebben. Mooi ook dat je de sieraden die je van je ex kreeg niet weg hebt gegooid, aangezien ze je aan een mooie tijd herinneren (ookal is het nu over)

 22. Stephanie
  november 16, 2014 / 13:46

  Wat een super videoclip van Taylor!!!

 23. november 16, 2014 / 15:36

  oeee kruidnoten zijn echt zo lekker en helemaal met chocolade eromheen, maar helemaal niet goed voor me. Gelukkig sporten we het er wel weer af, over een poosje dan…

 24. Elvira
  november 17, 2014 / 11:00

  Ik deel je kruidnotenverslaving. Maar ik ben verslaafd aan chocolade kruidnoten.
  Gaaf gedaan die clip van Taylor Swift! Super mooi huis en ze ziet er echt mooi uit.