FRIDAY FAVOURITES: 156

Favourite Thought – New York

Ik zweer het je, ik kan nergens anders meer aan denken. New York. New York. New York. Over vijf dagen loop ik daar gewoon rond. Over negen dagen loop ik daar gewoon een marathon. Nee niet ‘een marathon’ DE New York Marathon. Het wordt zo echt en het is ook echt en AAAAAH!

Favourite Video – NYC Marathon Course video

Het parcours van de New York Marathon in 21 minuten. Beste voorbereiding voor de marathon… Ik kan echt niet wachten. De Verrazano Bridge, het lange stuk in Brooklyn, de brug naar Queen waar het half-way point is, de pokkebrug richting Manhattan, 1st Avenue, The Bronx, 5th Avenue, Central Park, de finish… Ach, zo klinkt het best simpel toch?

Favourite Improvement – My skin
 photo RecentlyUpdated265.jpg

Wat er in drie dagen al niet kan veranderen… De eerste foto maakte ik vorige week donderdag, de andere foto afgelopen zondag. Toegegeven, o pde tweede foto draag ik wel een laagje BB cream, maar dat was een paar dagen ervoor lang niet genoeg om mijn uitbraak te bedekken. Wat mijn break-out onder controle heeft gekregen? Een peeling van Annelijn van Ierland van de Velthuiskliniek. Daarnaast slik ik sinds vrijdag antibiotica, zes weken lang. In de bijsluiter stond dat de antibiotica pas na een aantal weken echt effect zou hebben, dus ik denk dat mijn huid op dit moment vooral is opgeknapt van de peeling. Het is heel verleidelijk om nu meteen met de antibiotica te stoppen, maar dat kan ik volgens de huisarts beter niet doen. Volgens haar kan het ook geen kwaad om met deze antibiotica een marathon te lopen en zal het ook geen effect hebben op mijn prestatie. Laten we hopen dat ze gelijk heeft!

Favourite Gadget – Juicer
 photo novisvita01.jpg
Na ruim een half jaar juicer is het HEEL erg fijn om weer mijn eigen sapjes te kunnen maken. Hoe lekker smoothies soms ook kunnen zijn, een juice kan ik toch net even iets meer waarderen.

Favourite Song – Taylor Swift – Welcome To New York

Net zo verslavend als Out of the Woods, Welcome To New York. Kan niet stoppen met luisteren! Net als vorige week heb ik helaas geen goede video op YouTube kunnen vinden, maar je kunt hem wel beluisteren op JustJared! WELCOME TO NEW YORK, WELCOME TO NEW YORK, IT’S BEEN WAITING FOR YOU (ME!!!!).

TGIF!

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. oktober 24, 2014 / 18:00

  Aaaah zo megasupercooltof dat je weer de marathon gaat doen, heeeeel begrijpelijk dat je daar nu veel aan denkt, alvast heel veel geluk/plezier/succes/geniet!

 2. oktober 24, 2014 / 18:27

  Jeetje, dat verschil van je huid is echt bizar! Geniet van de New York voorpret! :)

 3. oktober 24, 2014 / 18:59

  Wat heerlijk, die voorpret! New York is ook nog steeds mijn droombestemming.
  Wat fijn dat je huid zo is opgeknapt!

 4. oktober 24, 2014 / 19:05

  Wat ziet je huid er mooi uit Annemerel!

 5. oktober 24, 2014 / 19:20

  Wow, onvoorstelbaar dat je huid zo snel is opgeknapt! Ik denk dat het enige wat de dag voor NY je alleen kan zeggen: NEW YORK!! haha

 6. oktober 24, 2014 / 19:24

  Logisch dat je alleen aan New York kan denken, ik geef je geen ongelijk! Wat is je huid mooi opgeknapt zeg, en zo snel!

 7. Emma
  oktober 24, 2014 / 19:26

  Ik heb nu al zin in de snapshotdiary’s en de New York verhalen!

 8. oktober 24, 2014 / 20:07

  Wat gaaf dat je al bijna naar New York gaat! Alvast heel veel succes!

 9. oktober 24, 2014 / 20:11

  Je huid ziet er al een stuk beter uit! Fijn dat het werkt. Zo’n juicer lijkt me ook fijn.

 10. Melanie
  oktober 24, 2014 / 21:40

  Het filmpje is echt zo tof! Vanaf mile 20 wordt het parcours echt prachtig, zo enorm New York gewoon. Wauw!
  Ik heb de app geinstalleerd dus ik ga aan vastgeplakt zitten, net als afgelopen week met die van Amsterdam. Sterkte met taperen

 11. Sarah
  oktober 24, 2014 / 21:41

  Grappig dat ik zelf wat kriebels krijg voor de New York marathon, ook al loop ik hem zelf niet :) Veel succes alvast!!

  • oktober 24, 2014 / 22:05

   Dat heb ik ook!

 12. oktober 24, 2014 / 21:49

  Wat gaaf om te zien dat filmpje. Ik ben zelf in Brooklyn geweest. Hoe lang het ook geleden is, dat vergeet je nooit. Zo uniek. Echt te gek om te zien op deze manier. Succes met de AB.

 13. oktober 24, 2014 / 22:53

  Dat is dus nog echt iets wat ik in mijn leven wil doen: marathon rennen! Dus respect voor je meid dat je dat gewoon gaat doen! En uiteraard superleuk dat je naar New York gaat: ook ik ben er verliefd op geworden :-D

 14. oktober 25, 2014 / 00:17

  Oooh, ik word echt helemaal vrolijk van je New York favorites! Nu al ontzettend benieuwd naar de verhalen, maar eerst lekker genieteninu Portugal nu ;)

 15. oktober 25, 2014 / 08:37

  Wat fijn dat beter gaat met je gezicht! Taylor Swift overleef ik niet, zeker geen favoriet bij mij.

 16. oktober 25, 2014 / 12:49

  Wooow ga je echt al over vijf dagen?? Wat gaaf! Heel veel succes, en ik kijk weer uit naar je blogs :)

 17. oktober 25, 2014 / 19:05

  Neem even een kijkje op http://www.newyorkcitytrippers.nl. Daar vind je een blog met pre- en post marathon tips. Niet zo zeer over rennen maar hoe je de stad kunt ervaren zonder je lichaam te veel te vermoeien. En ik wens je vooral heel veel genieten toe in New York!

 18. oktober 25, 2014 / 22:28

  He Anne! Hoeveel dagen blijf je in NY? Ik ben er ook over 2 wk namelijk :)!!

 19. oktober 26, 2014 / 10:04

  Die juicer is nog mooi ook! Zal in mijn keuken niet misstaan!

 20. oktober 27, 2014 / 22:34

  Zo, je huid ziet er inderdaad een stuk beter uit! Gelukkig maar! :)