EVENT: Silent Disco in het Vondelpark

 photo bootcamp01.jpg

 photo bootcamp01.jpg
 photo bootcamp01.jpgLift more, smile. repeat & selfie!

 photo bootcamp01.jpg
 photo bootcamp01.jpgDrop it like it’s hot

 photo bootcamp01.jpg
 photo bootcamp01.jpg
 photo bootcamp01.jpg
 photo bootcamp01.jpg
 photo bootcamp01.jpg
 photo bootcamp01.jpg

Een bootcamp heb ik wel vaker gedaan, maar de bootcamp die ik afgelopen donderdag in het Vondelpark deed met Esmée, Francien en Marije van Women’s Health was een beetje anders dan ik gewend ben. We droegen namelijk allemaal een koptelefoon en dat was niet omdat we elkaar niet gezellig vonden, maar omdat er een DJ aanwezig was die ons voorzag van een fijne soundtrack tijdens de bootcamp. De muziek volgden we via de speciale App die voor de bootcamp ontwikkeld is. Normaal is er tijdens een bootcamp geen muziek en ik moet toegeven dat ik dat dan toch wel mis. Muziek zorgt ervoor dat ik net even iets harder werk.

En dat had ik wel nodig ook, want het was weer hard werken. Van squats tot planken tot burpees, ze kwamen allemaal voorbij. Ik schrijf dit terwijl ik in het vliegtuig naar Portugal zit en er is werkelijk waar geen spier in mijn core die op dit moment niet gevoelig is. Is niet erg, dat betekent dat ik gewerkt heb (en de marathon is gelukkig pas over negen dagen).

Scheckter’s Organic Energy
De ‘Silent Bootcamp’ is een initiatief van Scheckter’s Organic Energy, een energiedrankje dat onlangs in Nederland geïntroduceerd is. Zoals de naam al doet vermoeden is het een energiedrankje, maar anders dan je gewend bent van energy drinks bestaat Scheckter’s enkel uit natuurlijke ingrediënten en bevat het dus geen synthetische cafeïne, taurine, kunstmatige toevoegingen of andere rotzooi.

Scheckter’s is in 2010 opgericht door Toby Scheckter uit Engeland. Toby was een biologische boer, maar besloot het roer om te gooien en besloot een energiedrankje te ontwikkelen dat een natuurlijk alternatief biedt voor synthetische energy drinks. Scheckter’s Organic Energy is 100% biologisch en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. De standaardversie is gezoet met rietsuiker, de lightversie met agave. Extracten van rauwe groene koffiebonen en biologische guarana zorgen voor het stimulerende effect dat het drankje heeft De smaak wordt gekregen door het sap van granaatappel, vlierbes en citroen. Een stuk natuurlijker dan je doorsnee energiedrankje dus.

Ik heb het drankje – natuurlijk – geproefd en was na de eerste slok fan (vraag maar aan Esmée en Francien, die zagen mijn gezicht toen ik de eerste slok nam). Ik moest denken aan cassis, maar ook aan bitterkoekjes. Het lightdrankje is iets minder zoet dan de standaard versie. Je raadt vast wel welke ik het lekkerste vond.. (de zoete dus).

Meedoen
Klinkt zo’n Silent Bootcamp jou als muziek in de horen (pun zeker weten intended), vanaf aanstaande donderdag (30 oktober) wordt er zes donderdagen iedere ochtend om half zeven (6.30u ja!) een Silent Bootcamp in het Vondelpark gegeven. Lekker wakker worden! Naast de (gratis) bootcamp, kun je dan ook meteen het drankje (gratis) proeven. De muziek wordt tijdens de bootcamps trouwens verzorgd door bekende DJ’s zoals Carita La Nina, Tim Hoeben en Tettero.

Woon je niet in de buurt van Amsterdam en is om half zeven in het Vondelpark aanwezig zijn niet mogelijk? No problemo! Je kunt ook thuis meedoen met de bootcamp via de livestream in de App (die je hier download). Voor het energiedrankje na afloop moet je dan alleen wel zelf zorgen, je koopt het onder andere bij Albert Heijn.

Ok, nog even alles op een rijtje…

Wanneer: Vanaf donderdag 30 oktober zes wekenlang iedere donderdagochtend tussen 6.30u en 7.30u
Waar: In het Vondelpark op het veld naast Vondelpark3 (het oude Filmmuseum/Vertigo)
Met: Trainers Rüben en Aäron Spapens en bekende DJ’s zoals Carita La Nina, Tim Hoeben en Tettero.
Meenemen: Tijdens de eerste sessie krijgen de deelnemers een Philips headset cadeau, doe je mee aan één van de andere sessies dan is het handig om je eigen oortjes mee te nemen! Iets waar je je telefoon tijdens het sporten in kunt stoppen kan ook handig zijn!
Dresscode: Sportkleding (duh!), maar voor een shirt wordt (sowieso de eerste twee edities) gezorgd.

Op de evenementpagina kun je je aanmelden voor de bootcamps en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom het evenement. Wil je je optimaal voorbereiden? Bekijk dan de preview work-out op YouTube.

Liefs,
Annemerel

Delen:

29 Reacties

 1. Karlijn
  oktober 25, 2014 / 12:06

  Ooh wat een super leuk initiatief!! Jammer dat ik niet in de buurt van Amsterdam woon!
  Ik moest wel even slikken bij het zien liggen van je net nieuwe iPhone 6 op de grond zonder hoesje (?) hahaha
  Anyway, veel plezier in Portugal!

 2. Milou
  oktober 25, 2014 / 12:09

  Klinkt gaaf, bootcamp op muziek! Ga er proberen donderdag bij te zijn, lekker begin van de dag! (maar 6.30…auw haha)

 3. oktober 25, 2014 / 12:10

  Half 7 is wel errug vroeg, maar het klinkt heel leuk! Ik denk er nog even over na :)

 4. Fleur
  oktober 25, 2014 / 12:12

  Haha! Aaron, dacht al dat het hem was. Hij zit bij mij op de studentenvereniging. Heeft hij je geprobeerd te versieren?

  • oktober 25, 2014 / 16:14

   Hahaha, heerlijke reactie :) Dat silent disco-idee vind ik echt heel vet!

 5. oktober 25, 2014 / 12:42

  Oh superleuk zon silent disco boocamp! Jammer dat ik niet in amsterdam woon, anders had ik zeker meegedaan!

 6. oktober 25, 2014 / 12:50

  Wat een leuk initiatief!

 7. oktober 25, 2014 / 12:51

  Heel leuk!!

 8. oktober 25, 2014 / 13:05

  Superleuk! Jammer dat het voor mij zo ver is, anders ging ik zeker een keer meedoen!

 9. oktober 25, 2014 / 13:21

  Wat ontzettend leuk! Het ziet er ook echt gezellig uit, krijg er haast zin van om te sporten haha.

 10. oktober 25, 2014 / 13:34

  Oh, wat tof! Maar wel VROEG, haha.

 11. oktober 25, 2014 / 13:44

  Super leuk, weer eens wat anders! Maar helaas ook niet voor mij weggelegd haha.

 12. Steffi
  oktober 25, 2014 / 14:25

  Oh wat leuk, ik woon naast het vondelpark! Nu alleen even kijken of ik mezelf zo vroeg uit bed kan sleuren ;)

 13. oktober 25, 2014 / 14:44

  Ik denk niet dat zo’n groepssportsessie wat voor mij is. Maar je foto’s zijn wel heel leuk, iedereen vond ’t precies heel tof!

 14. Lisa
  oktober 25, 2014 / 15:05

  Ah klinkt erg leuk, woon 5 min fietsen vanaf Vondelpark, maar 06.30 is wel echt vroeg! Even over nadenken.

 15. oktober 25, 2014 / 15:35

  Echt super leuk!

 16. Lisa
  oktober 25, 2014 / 16:00

  Wauw, heel gaaf idee!
  half 7, erg vroeg, maar ik denk wel dat ik er bij ga zijn!
  Nu vroeg ik me alleen nog af hoe die app heet? want ik kan hem niet vinden

 17. oktober 25, 2014 / 16:37

  Dat ziet er te gek uit! Gelukkig is het veel te ver weg voor mij, want een bootcamp … Laat ik mezelf niet voor schut zetten.

 18. oktober 25, 2014 / 18:46

  Dat ziet er super tof uit. Helaas ligt het Vondelpark niet naast de deur voor mij.

 19. Marije
  oktober 25, 2014 / 20:36

  Leuk initiatief!

 20. oktober 25, 2014 / 21:39

  Ziet er super uit, leuke outfit ook… Helaas, ik woon in het zuiden van het land! En dan nog, mijn sportieve skills zijn onderontwikkeld haha :-D

 21. oktober 25, 2014 / 22:01

  Lijkt me echt supertof! Helaas woon ik niet in de buurt.

 22. oktober 26, 2014 / 00:40

  Klinkt super leuk! Zooo jammer dat ik niet in Amsterdam woon :(

 23. Sandra
  oktober 26, 2014 / 11:47

  Dit is echt super gaaf! ik hou echt van bootcamps! IK baal dan ook enorm want ik woon helemaal in almere en zit in zwolle op school. Ik heb die dag mijn eerste tentame… ik red het dus niet met reis tijd en alles.. de 2e keer ga ik mee doen ! alleen wou dat ik dan ook nog een koptelefoon kon krijgen.. die zien er zo cool uit..

  ps. super leuk geschreven annemerel;) wanneer ga jij weer een bootcamp geven?

 24. oktober 26, 2014 / 16:39

  Veel te gaaf!

 25. oktober 26, 2014 / 20:46

  Haha, wat leuk zeg!