FRIDAY FAVOURITES: 147

Favourite Sportswear – Nike Pro Rival Bra

 photo DSC_8174.jpg

Eindelijk een sportbeha waar ik mijn voorgevel in behoud en die ook nog eens heel erg lekker zit, de Nike Pro Rival Bra (de knalroze op deze foto). Ik heb er op het moment van schrijven nog niet mee gerend, maar ik heb er al wel de ‘springtest’ mee gedaan en alles bleef netjes op zijn plaats. Maar mijn favoriet (alleen na één keer passen en springen) is de Nike Pro Core Fierce Medium Compression, deze zit ZO lekker en… het schijnt dat een Europees sprint kampioene precies deze beha droeg tijdens haar winnende wedstrijden. Meervoud inderdaad. Jullie weten nu denk ik wel over wie ik het heb….

Favourite Drink – Pukka Love Tea

 photo DSC_8172.jpg

Tijdens het Girls Love 2 Travel / WijnSpijs event ontvingen we ook weer een hele fijne goodiebag. Mijn favoriete item uit de goodiebag? De Pukka Love Tea met roos, kamille en lavendel. Het doosje is inmiddels bijna op. Oeps.

Favourite Gadget – Apple TV

 photo DSC_8173.jpg

Toen ik maandag mijn Apple TV kocht zeiden ze in de winkel dat ik het pas kon gaan gebruiken wanneer ik internet had. Nou dat had ik niet, maar ik was er van overtuigd dat ik het wel kon installeren, ook zonder internet. Ik bedoel, dat KPN kastje had ik toch wel en dat is toch een soort van router en dan kun je toch een netwerk binnenshuis maken en dat is toch eigenlijk het enige dat ik nodig heb? Dacht ik. Nou kijk, wat blijkt. Als je Apple TV optimaal wilt gebruiken, dan heb je inderdaad internet nodig, maar als je gewoon iets af wilt spelen van je iMac op je TV, dan gaat dat ook prima zonder verbinding. Ik voelde me zo’n heerlijke nerd toen het gelukt was, dat ik meteen maar Keeping up with the Kardashians ben gaan kijken, iets om m’n nerd-level weer even te laten dalen.

Favourite Discovery – Fiqlo Screensaver

 photo DSC_8175.jpg

Eindelijk heb ik de screensaver ‘met de klok’ voor mijn iMac en MacBook. Ik zag hem vaak voorbij komen op Pinterestfoto’s, was fan, maar ging nooit op zoek hoe ik dat zelf voor elkaar zou krijgen. Nou, dat ging eigenlijk best makkelijk. Je zoekt op Fliqlo, je download de screensaver, bij instellingen ga je naar screensaver instellingen en je stelt de screensaver in. Omdat ik hem zo cool vind heb ik ingesteld dat je nadat ik één minuut mijn iMac niet gebruikt heb, de screensaver al krijgt. Ik word nu dus flink met mijn neus op de feiten gedrukt als ik denk dat ik keihard aan het werk ben, maar ondertussen op mijn telefoon zit te spelen, want dan springt mijn scherm weer op zwart, haha. Hele goede confrontatietechniek.

Favourite Song – Taylor Swift – Shake It Off

De eerste keren dat ik het nieuwe nummer van Taylor Swift hoorde was ik niet erg enthousiast, maar na een keer of vijf ging het in mijn hoofd zitten. Ik kan nu al niet wachten op het complete album dat op 27 oktober in de winkel ligt. Mooie datum, twee dagen voordat ik naar New York ga. Ik hou ervan een album tijdens een reisje grijs te draaien, dan blijf ik de rest van mijn leven aan die reis denken als ik een nummer hoor. De titel van het album vind ik trouwens ook top – 1989 – mijn bouwjaar (en ook dat van Tay-Tay).

Liefs,
Annemerel

Delen:

34 Reacties

 1. Linda
  augustus 22, 2014 / 17:07

  Ik vind Shake it Off echt super leuk, ik kan niet wachten tot het hele album uit is. Ik word er zo vrolijk van!

 2. augustus 22, 2014 / 17:19

  Mooie screensaver inderdaad! :)

 3. Femke
  augustus 22, 2014 / 17:22

  Ik probeer nu de screensaver even op mijn MacBook te zetten, vind ‘m zo tof!

  • Tosca
   augustus 24, 2014 / 15:15

   Haha ik heb hem twee minuten geleden ook geïnstalleerd!pretyyy

 4. augustus 22, 2014 / 17:24

  Ik ben echt gek op sportbeha’s. Ik draag ze heel erg vaak. Ook als ik niet sport. Ze zitten zo verrekte lekker.

 5. augustus 22, 2014 / 17:41

  Ik heb de screensaver ook meteen gedownload, bedankt voor de tip ;) En de nieuwe Nike sportbeha’s wil ik ook zeker gaan proberen, mooie kleurtjes ook!

 6. augustus 22, 2014 / 17:41

  Onmisbaar sportbh’s ik lijk alleen ook altijd gelijk op een jongetje haha

 7. augustus 22, 2014 / 17:47

  Leuk nummer van Taylor Swift! Ik wist helemaal niet dat er een nieuw album aankwam, dus leuk nieuws voor mij.

 8. augustus 22, 2014 / 18:28

  Jaaa dat nieuwe liedje van Taylor is leuheuk!!! 1989 is altijd een goed jaar ;) Can’t wait voor het album :D

 9. augustus 22, 2014 / 18:42

  Wat een uitvinding die sportbh! Met mini tietjes ook handig :) En de eerste keer vond ik nummer van Taylor stom, maar dat kwam doordat ik m zo concentreerde op de clip, die dus niet leuk is. Zonder clip is het stukken beter!

 10. augustus 22, 2014 / 18:44

  Oeeh! Die flipclock had ik jaren als screensaver maar had ik nog niet op mijn huidige Macbook geinstalleerd! Gelijk weer even doen, ziet er leuker uit dan zo’n basic zwart scherm!

 11. augustus 22, 2014 / 20:04

  Die thee lijkt me heerlijk. Het is ook echt weer om met een kop thee op de bank te kruipen.

 12. Willemijn
  augustus 22, 2014 / 20:06

  Het nadeel van die sport bh’s, ik wil ze nooit meer uitdoen!

 13. augustus 22, 2014 / 20:49

  Hmm, die thee lijkt me echt heerlijk! Mooie sportbh’s ook, ik ben alleen opzich ook wel tevreden over die van H&M

 14. augustus 22, 2014 / 21:27

  Aaah, ik vind de screensaver heel gaaf. Deze ga ik zeker downloaden!

 15. augustus 22, 2014 / 22:01

  Die bh geeft bij wat meer om steun te geven helaaas totaal geen steun:( wel Jammer leuke kleurtjes enzo

 16. augustus 22, 2014 / 22:14

  Woah, ik moet nog wel wennen aan Shake it Off, maar de muziek van Taylor is echt een guilty pleasure, dus waarschijnlijk ga ik het nieuwe album fantastisch vinden :) En mooi, die sport BH’s!

 17. augustus 22, 2014 / 22:50

  Ik moet echt nog heel erg wennen aan Shake it Off. Ik hou hou hou van Taylor maar dit.. Don’t know!

 18. Karlijn
  augustus 23, 2014 / 00:16

  Ik voel me nu echt heel dom, maar waarom staat er Samsung op je apple tv?
  Leuke favourites!!! Die screensaver is echt te gek, ga m ook downloaden!!

  • Elise
   augustus 23, 2014 / 09:20

   Apple TV is niet het televisiescherm, maar het vierkante zwarte doosje wat eronder ligt :)

   • karlijn
    augustus 25, 2014 / 15:42

    Ahaaaa! En wat doet dat vierkante zwarte doosje precies?

 19. augustus 23, 2014 / 07:33

  De Nike sportbeha’s lijken me erg fijn! En ik vroeg me juist af hoe je aan die gave screensaver kwam (instagram), bedankt voor de uitleg!

 20. augustus 23, 2014 / 10:08

  Ik ben zo blij dat je gedeeld hebt waar de screensaver vandaan komt! Had net hetzelfde als jij, al veel zien voorbij komen en het mooi vinden maar geen moeite doen om hem te zoeken.
  Ondertussen is hij ook mijn screensaver! Thanks for the tip ;-)

 21. augustus 23, 2014 / 10:56

  Heerlijke favorieten! Ik ga het nummer van Taylor Swift gelijk luisteren, ik kende hem helemaal niet!

 22. Quirine
  augustus 23, 2014 / 13:01

  Hoi! Gekke vraag, maar met een e-cup, geven deze mooie sport bh’s dan nog enige ondersteuning? Thanks!

 23. augustus 23, 2014 / 13:08

  die screensaver ga ik ook eens opzoeken! tof :)
  xo, cheyenne

 24. augustus 23, 2014 / 15:00

  Die screensaver is coool!

 25. augustus 24, 2014 / 10:59

  lekker nummertje!

 26. augustus 24, 2014 / 15:05

  Ik vind het liedje van Taylor Swift erg leuk klinken, ik geloof dat ik hem wat vaker op repeat ga zetten :) Ik vind die screensaver ook zo enorm mooi, maar ik heb geen iMac dus dat zit er even niet in ;) Hoe dan ook moet ik toch eerst eens aan de rest van mijn interieur werken om dat wat cleaner te krijgen, want tot die tijd heeft zo’n screensaver in mijn bohemienne stulpje ook weinig nut haha.

 27. Carlijn
  september 12, 2014 / 11:38

  Het lukt mij gewoon niet om de klok op mijn macbook te krijgen. Tips?