FRIDAY FAVOURITES: 143

Favourite Memory – Italy
 photo Desktop33.jpg

20 dagen op vakantie met mijn ouders, zusje en later ook mijn broertje. Ik voel me gezegend dat ik zo’n fijne lieve familie heb waarmee ik dit soort dingen kan doen. Ik mis het foto’s maken nu al. Het was zo gek om de eerste dag na mijn vakantie niet van iedere scheet een foto te maken.

Favourite Drink – Dcan Zilt
 photo RecentlyUpdated142.jpg

Eén van de leukste dingen van thuis komen na een lange vakantie (naast eindelijk goed werkend internet!!!): pakketjes! Ik vond bij de post onder andere drie blikjes groentensap van Dcan Zilt. Groentesappen met gezuiverd zeewater, lekker ziltig dus. De sapjes zijn gemaakt door chef-kok Edwin Vinke, chefkok van het twee sterren restaurant De Kromme Watergang en kun je bestellen op deze website. Mijn favoriete drankje? De Zilt & Green (met citroen, druivensap, groene thee, zeewier, tarwegrassap, kruiden en specerijen).

Favourite Run – Run – Beach – Run
 photo Desktop34.jpg
Woensdag had ik erg veel op mijn To Do List staan, maar ik besloot niet alles te doen en te genieten van het mooie weer. Dus rende ik om half drie met mijn rugzak op mijn rug, gevuld met een handdoek, flesje water en bikini, richting een rustig strand. Daar wilde ik gaan zwemmen, om te trainen voor de triatlon, maar de sterke stroming stak daar een stokje voor. Om 16.00u zat ik rustig bij de vloedlijn en hield ik een paar minuten stilte (serieus, wat is één minuut stilte eigenlijk? In mijn hoofd was het na een minuut eindelijk pas een beetje stil). Niet iedereen op het strand dacht aan die minuut stilte, om heel eerlijk te zijn veranderde er volgens mij helemaal niets, maar zelf was ik stil, stond ik stil. Om 17.00u deed ik met een klein beetje tegenzin mijn rugzak weer op mijn rug en liep ik over het strand naar huis. Het was de eerste keer dit jaar dat ik naar het strand ging, ook al woon ik hemelsbreed nog geen kilometer van het strand.

Favourite Song – The Script – Superheroes

Hall of Fame stond HEEL toevallig (nee, echt) aan op mijn iPod toen ik over de streep ging bij de Amsterdam Marathon en de New York Marathon. Het nieuwste nummer van The Script lijkt wel een beetje op Hall of Fame, hij staat in ieder geval nu op repeat bij mij en wie weet hoor ik hem over 3,5 maand wanneer ik hopelijk over de finish van de New York Marathon komt.

Favourite New Show – Young & Hungry

Nog op zoek naar een leuke nieuwe TV serie voor deze zomer? Ik kan best wel lachen om de nieuwe serie Young & Hungry over een kookblogger die als persoonlijk chef bij een rijke zakenman belandt. De kookblogger wordt gespeeld door Emily Osment, die je misschien nog wel kunt als Hannah Montana’s BFF.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. juli 25, 2014 / 17:12

  Mooi zijn die blikjes groentensap van Dcan Zilt! Ben wel benieuwd hoe ze smaken. Ziltig klinkt niet zo aanlokkelijk, maar als het is gemaakt door een chef-kok, zal het vast goed zijn:-)

 2. juli 25, 2014 / 17:37

  Onvoorstelbaar dat je zo dicht bij het strand woont, maar er eigenlijk nooit naartoe gaat. Als ik daar zou wonen zou ik heel vaak gaan, al moet ik zeggen dat ik ook bijna nooit bij het IJsselmeer kom, waar ik praktisch naast woon. Dus in praktijk zal het waarschijnlijk ook tegenvallen.
  Oh en Young en Hyngry klinkt als een serie die ik moet kijken als foodblogger ;)

 3. juli 25, 2014 / 17:37

  Heel fijn dat je een fijne familie hebt, dat is volgens mij een van de belangrijkste dingen die je in je leven kunt hebben! Liefs, Sophie

 4. Laya
  juli 25, 2014 / 17:51

  Had het liedje van the script nog niet gehoord, maar nu al direct een favoriet!

 5. juli 25, 2014 / 17:53

  Ja, das altijd het leukste aan thuiskomen: de post!

 6. juli 25, 2014 / 18:00

  Young and Hungry is zooooo leuk! Emily Osment doet het echt zo goed.

 7. Tessa
  juli 25, 2014 / 18:16

  Ik vertrek morgen naar sirmione. Nu zegt weeronline ( en andere weer apps ) dat t heel veel gaat regenen de komende week. Jij hebt ervaring met t weerbericht in Italië, hoe vaak klopt t weerbericht met de realiteit? Want hier word ik toch echt een beetje depri van :(. Jou foto’s maken me wel weer blij gelukkig haha
  X

 8. juli 25, 2014 / 18:26

  Wat een super gekke blikjes haha. Nog nooit van gehoord.

 9. Marije
  juli 25, 2014 / 19:24

  Ooh die blikjes Zilt kregen wij ook op het werk binnen om te proberen… Ik vond het niet te zuipen haha!

 10. Bella
  juli 25, 2014 / 20:04

  Wat een fantastische foto-collage van je vakantie! Moet je groot laten afdrukken en in je mooie nieuwe woon-/werkkamer hangen :).

 11. juli 25, 2014 / 21:12

  Aaah ja Young & Hungry is zooo grappig! Sowieso omdat ik een foodie ben, schept meteen een band haha

 12. juli 25, 2014 / 21:29

  Jeetje wat is emily osment volwassen geworden!

 13. juli 25, 2014 / 23:50

  Mag ik vragen waar je zulke nieuwe series zoal kijkt? :)

 14. juli 27, 2014 / 08:43

  Wat een leuke favorieten! Ik mis je foto’s ook wel een beetje! ;)

 15. Sarah
  augustus 2, 2014 / 23:15

  Young and Hungry is zo grappig! Toffe serie