FRIDAY FAVOURITES: 109

Favourite Hairproduct – Sebastian Texture Maker
 photo DSC_4146.jpg

Ik doe normaal niet zoveel producten in mijn haar. Als ik mijn haar fohn wil ik er nog wel eens een mouse indoen, maar verder… Toch was ik benieuwd naar de texture spray van Sebastian die ik een paar weken geleden bij de post vond. Mijn haar is lang en daardoor is het soms lastig om er volume in te krijgen, omdat het zo zwaar is. Vaak zit het een half uur leuk, daarna hangt het glad naar beneden. Nou niets van dat allen na het gebruik van deze texture spray. Woaaaa. Mijn haar is ‘out of this world’. Nee serieus, echt volume, textuur, ALLES. Hier kan geen volumepoeder of droogshampoo tegenop. Echt een aanrader als je op zoek bent naar volume en textuur.

Favourite Song – Katy Perry – Spirituality

Hall of Fame was het nummer waarmee ik tijdens de New York Marathon over de finish kwam, maar Katy Perry’s Spirituality heeft me door het grootste gedeelte van Central Park geloodst. Het nummer begon ongeveer bij mijl 24 en van mijl 24 tot en met 26 heb ik hem steeds opnieuw beluisterd (pas de laatste 0,2 mijl luisterde ik naar Hall of Fame). Ik weet niet wat het is met het nummer, maar het is zooo meeslepend, zeker tegen het einde van het nummer. Luv it.

Favourite Make-up product – Urban Decay Naked 2
 photo DSC_4145.jpg

Het heeft even geduurd voordat ik aan de Urban Decay paletten begon, maar sinds New York ben ik fan. Ben vooral fan van de kleuren Half Baked en Suspect. Wat zijn jullie favoriete kleuren van het Naked 2 palette?

Favourite Moment – EMA-zing Katy & Miley

Ok. Ik klink misschien een beetje (heel erg) als een grote fangirl maar WHO CARES. Ik genoot van het moment dat Katy Perry en Miley Cyrus over de rode loper liepen (waar ik langs stond). Tijdens de show genoot ik ook het meest van de optredens van Katy en Miley. Als iemand ooit nog durft te beweren dat die twee niet kunnen zingen… Woaaa. Beide dames gaan volgend jaar op tour, ik ga nu alvast voor kaartjes sparen.

Favourite Run – Running in the Dark
 photo DSC_4131.jpg
Iedere keer dat ik in het donker loop denk ik ONTHOUD DIT GEVOEL, DIT GEVOEL IS FIJN. Helaas ben ik het gevoel spontaan verloren wanneer ik ’s avonds om 20.00u thuis kom uit mijn werk, honger heb en het pikdonker is. Ook ’s ochtends vroeg denk ik eerder ‘LAAT ME SLAPEN’ dan ‘Goh, laten we eens een lekker rondje door het donker lopen’. Afgelopen week ben ik wel naar buiten geweest in het donker en wat was het weer fijn. Lopen in het donker heeft iets speciaals, ik heb het gevoel dat ik meer ‘één ben met de straat’ dan wanneer ik overdag loop. De runner’s high heb ik ook veel sneller te pakken doordat ik niet wordt afgeleid door alles om me heen. Love it.

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. november 15, 2013 / 17:29

  Vind dit altijd een super leuk artikel! + weer een liedje toegevoegd aan mijn afspeellijst! :)

 2. november 15, 2013 / 17:31

  OMG Miley Cyrus tour, dat wil ik ook. Goed dat je het zegt want ik ontdek dat soort dingen altijd pas een week na het optreden. Ik ga ook sparen.

 3. november 15, 2013 / 17:31

  Oeh ik ga ook maar sparen voor het concert van Katy Perry!!

 4. november 15, 2013 / 17:32

  Dat haarproduct lijkt me heel erg fijn! Mijn haar kan ook wel wat volume gebruiken!

 5. november 15, 2013 / 17:41

  leuke favorieten, dat haarproduct moet ik ook maar eens proberen :).

 6. november 15, 2013 / 17:54

  Ik vind fietsen in het donker ook altijd zo fijn ^^! En het hele album van Katy Perry is gewoon top. Mijn favoriete Naked 2 kleuren zijn uhhh, Half Baked, Bootycall en Snakebite! In de zin ‘… doordat ik niet wordt afgeleid door alles om me heen’ moet het trouwens ‘word’ zijn.

 7. november 15, 2013 / 18:06

  Met die eerste spray ben ik ’t helemaal eens. TOPSPUL! En Naked 2 is mooi he??? :D

 8. november 15, 2013 / 18:49

  Eén van mijn favoriete rubrieken op jouw blog! :)

 9. november 15, 2013 / 19:20

  Altijd leuk om te zien en te lezen, je favorieten! Toffe foto’s ook van EMA. Ik begin Katy steeds leuker te vinden! (:

 10. Anne
  november 15, 2013 / 19:35

  Ohh alles is leuk uit deze Friday favorites!

 11. november 15, 2013 / 19:53

  Ik hou ook van mijn Naked 2, mijn favoriete kleuren zijn half baked, tease, snakebite en suspect!

 12. november 15, 2013 / 22:38

  Leuke lijst! Hardlopen. Ja, dat moet ik ook echt weer gaan oppakken!

 13. november 16, 2013 / 01:19

  Die spray moet ik zeker eens onthouden dan! Wanneer ik met mijn haar in een knot omhoog slaap (het voor het slapen borstel) en de volgende dag alleen het elastiek eruit haal, dan heb ik iets wat volume en die spray zal dan een mooie aanvulling zijn :) * het snel op gaat slaan*

  Toffe weken heb je achter de rug! Logisch dat je blijft stralen haha
  En ja.. Urban Decay, ik ben verliefd, smoor verliefd en dolgelukkig dat de Naked 3 geboren is! *-*

 14. november 16, 2013 / 13:39

  Oh ja het Naked 2 palette is echt geweldig!

 15. november 16, 2013 / 14:40

  Dat liedje van Katy Perry kende ik nog niet, maar wat is ie leuk!

 16. xx.Yvonne
  november 16, 2013 / 16:23

  die texture spray klinkt to good to be true, maar als jij zegt dat het true is, dan geloof ik dat wel. Toch maar even rondkijken in de winkels ^_^

 17. november 17, 2013 / 20:43

  Die spray klinkt interessant!
  Ik heb gisteren de zevenheuvelennacht gelopen en wat was dat gaaf! In het donker lopen heeft iets speciaals. Echter durf ik in mijn stad niet in het donker te lopen :(