>FOODIE: Semi-Cleansingdays on a budget

>

M’n cleanse mag dan wel alweer bijna twee weken geleden zijn afgelopen, dat betekent niet dat ik nu alle regeltjes compleet vergeten ben. Goed, er zijn dagen dat ik zoveel eet dat zelfs koks naar mij kijken van what the hell, hoe krijg je het allemaal weg? Maar die ongegeneerde schransmomenten wissel ik af met semi-detoxdagen. Dagen waarop ik me bijna helemaal aan de regels van de cleanse houd, maar niet zo streng dat ik van mezelf geen eetlepel caesardressing met daarin suikers, lactose en een enkel e-nummer door mijn sla mag mengen. De tijd dat ik m’n eigen dressingen maak, die komt nog wel.

Ik ben vaak hele dagen weg. Dan begin ik om 11.00 ’s ochtends op m’n werk en kom ik pas na middenacht thuis. Of ik werk bij mijn ouders waar nog steeds m’n iMac staat bij gebrek aan tijd, energie en een fijn plekje waar m’n iMac hier kan staan. Dat vergt nogal wat gerommel in de keuken ’s ochtends vroeg. Maar ik word handiger, vandaag stelde ik m’n complete dagmenu samen in 40 minuten, nou ik denk dat je dat best snel mag noemen. En omdat ik eigenlijk ook wel een klein beetje wil gaan opletten met wat ik allemaal koop heb ik gisterochtend heel erg bewust boodschappen gedaan met m’n bonuskaart. Nog steeds was het bedrag astronomisch hoog, maar wat kost zo’n gezond dagmenu nou eigenlijk? Daar was ik echt heel erg benieuwd naar..

Photobucket

Ontbijt:
100ml sojamelk (16 cent)(1L 1,60 van Alpro via Hoogvliet)
Handje spinazie (20 cent) – (400 gram 2,40 via AH)
Banaan (35 cent)(Via AH)
1/2 doosje frozen aardbeien (60 cent)(via AH)
1/2 doosje frozen mango (65 cent)(via AH)
1,96

Photobucket


Lunch:
125ml soja yoghurt (40 cent) – (500ml 1,60 van Alpro via AH)
Handje boekweit granola (75 cent) (500 gram Renee Voltaire, 5,- via Vegetarische Slager)
100 gram aardbeien (40 cent)(500 gram 2,- aanbieding AH)
1,55

Photobucket

Snack:
1 grapefruit (40 cent)(5 voor 2 euro Fruithal)
2 Mineola’s (65 cent)(6 voor 2 euro Fruithal)
1,05

Photobucket


Avondeten:
1/3 zak Rucola (25 cent)(1/2 prijs AH, 1,40 voor 2 zakken)
1/3 zak Sla melange (25 cent) (1/2 prijs AH, 1,40 voor 2 zakken)
1/3 bakje cherrytomaatjes (50 cent)(voordeelverpakking AH, 1,60)
1/3 bakje champignons (45 cent)(1,40 AH)
1/5 komkommer (30 cent)(1,50 AH)
1 (kleine) eetlepel Hennepzaad (20 cent)(5,- via Vegetarische Slager)
1 eetlepel Caesardressing (25 cent)(5,- via AH)
2,20

Photobucket

Snack:
Vruchtensap AH (1,25) – (2 voor 2,50 via AH)
1,25

Photobucket

Snack:
Zelfsamengestelde notenmelange 70 gram (2 euro) – (3 euro per ons, markt)
2,-

Totaal: 10,01

Nou dat valt helemaal nog niet zo tegen toch? Maar als je je bedenkt dat je per dag dan 10 euro kwijt bent, doe dat 30 keer, dan ben je toch zo’n 300 euro per maand kwijt aan eten en dan doe je nog helemaal niks geks. Geen eten buiten de deur, geen dure vis of vlees..


Ja lieve mensen, ik kan nog wel wat bespaartips van studenten gebruiken, want hoe mijn broertje leeft van 25 euro per week? Dat is voor mij echt onvoorstelbaar!

Liefs,

Delen:

70 Reacties

 1. Anonymous
  mei 24, 2011 / 08:25

  >Ik zou niet meer bij de Albert Heijn je boodschappen doen. Dat is één van de duurste supermarkten (als het niet de duurste is). Waarom doe je geen boodschappen bij Lidl, Aldi, dat soort winkels?

 2. Manon
  mei 24, 2011 / 08:40

  >Bij de Lidl en Aldi zijn de groente hartstikke goed (en minder bespoten dan bij AH blijkbaar). Je kunt daar echt een volle kar boodschappen halen voor €30. Als ik dat bij de Appie doe dan ben ik eerder €100 kwijt. Ik ben ook ongeveer €30 per week kwijt aan eten. Eet af en toe eens salade, af en toe eens wat met vlees. Nu moet ik wel zeggen dat ik tussen de middag altijd op mijn werk eet. Dat kost €20 per maand dus dat moet je er dan eigenlijk nog bij op tellen. Pas maakte ik nog een heerlijke smoothie. Ga binnenkort het recept op mijn blog plaatsen!

 3. Anonymous
  mei 24, 2011 / 08:48

  >Ik zit op kot in Gent en doe mijn boodschappen hoofdzakelijk in de Aldi, voor groenten en fruit kijk ik naar de kwaliteit van wat er ligt, als dit voor mij goed genoeg is neem ik het mee, extra dingen (bv pompelmoes) haal ik in de groente- en fruitwinkel. Ik eet gevariëerd en gezond, kook zelf, met basisproducten die niet veel kosten. Dan kan ik voor max. 40 euro per week echt veel en lekker eten :)

 4. Joyce
  mei 24, 2011 / 08:51

  >DE AH zal het verschil inderdaad maken, die prijzen liggen beduidend hoger.

 5. Anonymous
  mei 24, 2011 / 08:55

  >Het lijkt me de moeite om toch eens een klein vergelijkingsexperimentje te doen inderdaad, moet je bijvoorbeeld eens voor een weekje bij de Aldi of Lidl gaan winkelen en zien wat het prijsverschil is en welke producten je beter daar kan halen :) Ik zou gewoon mix & match doen, sommige producten zal je net zo goed bij goedkopere supermarkten kunnen kopen en andere of je favorieten blijf je gewoon bij de AH of whatever kopen :)

 6. aisling
  mei 24, 2011 / 08:56

  >omg ja wat de bovenstaande meiden zeggen: no. albert. heijn. :)

 7. Carmen
  mei 24, 2011 / 09:07

  >Ik koop bijna al mijn groente en fruit bij de Lidl/Aldi. Dat maakt echt zooooveel verschil! Een zak verse spinazie kost bij de Lidl bijvoorbeeld maar 0.99 cent, bij de AH kost dat 2,40…Ook zuivel en andere verse producten zijn veel goedkoper in dat soort winkels.
  Ik koop ook veel bij de AH, maar dat zijn dan vooral dingen in blik, potjes, etc. Bij bijvoorbeeld de Lidl heb je namelijk niet echt een groot assortiment van dit soort producten.
  The key is dus: boodschappen doen bij verschillende winkels. Kost wat meer tijd, maar dan heb je ook wat! :)

 8. Anonymous
  mei 24, 2011 / 09:18

  >Ik zou ook echt eens een kijkje nemen bij Aldi/Lidl, loop er eens binnen met je winkelkarretje en neem de tijd om naar de producten te kijken. Er zullen dingen zijn die je van een merk-product zal willen blijven kopen, maar iedereen heeft zo wel een paar dingen. Maar aan de andere kant kan je veel basisproducten een stuk goedkoper kopen.
  En vaak worden merk en witte producten in dezelfde fabrieken gemaakt, maar gewoon in een andere verpakking gestoken ;) Ik ken iemand die in een diepvriesgroentenbedrijf werkt ;)

 9. Rosanneke
  mei 24, 2011 / 09:27

  >Ik koop al onze fruit, groenten, brood en noten op de markt, scheelt echt enorm veel met de prijzen in de supermarkt!

 10. Marlies
  mei 24, 2011 / 09:30

  >25 euro lukt mij ook niet als student hoor, vind het wel heel weinig!

 11. Marthe
  mei 24, 2011 / 09:34

  >Schrap het bevroren fruit, het gekochte fruitsap en de noten. (Op fruitsap en noten bespaar je alvast 3,25, en komt je eind bedrag dus op iets van 7 euro, klinkt al een stuk normaler!)
  Koop verse groenten en fruit en eventueel de noten op de markt, bij de Aldi of de Liddl.
  Eet wat in de aanbieding is.
  Kies voor het huismerk in plaats van het A-merk, maakt vaak niks uit (rijst blijft rijst, tenzij je voor fairtrade wil gaan etc.)
  Bedenk van tevoren hoeveel geld je wilt uitgeven, in plaats van gewoon boodschappen te gaan doen, en bij de kassa maar te zien wat het is geworden.

 12. Suusje Q.
  mei 24, 2011 / 09:39

  >Ik zweer bij de Dirk :)

 13. eveline
  mei 24, 2011 / 09:50

  >Zelf koop ik mijn groenten en fruit echt niet bij de Aldi. Ik vind dat echt een foute winkel, hoe ze hun personeel alleen al behandelen vind ik echt niet kunnen. Verder vind ik het ook echt niet goed smaken. Ik koop bij de ah (zxit nu eenmaal in de buurt heb geen goedkopere supermarkt dichtbij,en koop wat ze elders niet hebben) de natuurwinkel (wat ze elders niet hebben, echt beter smaakt of daar in bulk goedkoper is, ja de natuurwinkel is niet altijd duurder) en het meeste op de markt. Ik red het met 25 euro per week. Al kies ik er soms voor om een week gewoon te kopen wat ik lekker vind en dan ben ik zo heb dubbele kwijt. Moet er wel bij zeggen dat ik veel rijst of ander graan met bonen eet en daarbij dan groenten, dus ik voldoe denk ik niet aan jou "dieet". Maar eet denk ik net zo veel of misschien zelfs meer groente en fruit (+ ook wel wat dierlijke producten). En ik kan best goed koken, ben handig met kruiden etc. en neem maar zelden kant en klaar sapjes en sojatoetjes en dergelijke. Ook maakt het nog veel uit welke groente en fruit je kiest. Appels zijn bijvoorbeeld veel goedkoper dan grapefruits. Dat betekent echt niet dat je geen grapefruits meer kan eten maar als je de basis simpeler houd dan ben je veel goedkoper uit. Een stuk broccoli kost bijvoorbeeld ook erg weinig en is erg gezond. Je moet er denk ik ook een beetje aan wennen en goede plekken vinden om te winkelen. Succes!

 14. Girl Abroad
  mei 24, 2011 / 09:51

  >Fruit van de markt. Echt.

 15. Anonymous
  mei 24, 2011 / 10:02

  >Je woont nu in Den Haag toch? Ik zeg.. Haagse Markt!

 16. Manon
  mei 24, 2011 / 12:52

  >Grappig dat je het fruit en de groente van de AH dan wel lekker vind. Er is pas een onderzoek geweest en het bleek dat daar nog de meeste restjes van bestrijdingsmiddelen op zaten en op die van Aldi/Lidl het minste. Ergo: je houdt van het eten van bestrijdingsmiddelen?

  Begrijp me niet verkeerd, als het zo uitkomt koop ik gewoon groente bij de AH, maar dat je zegt dat dat van Aldi/Lidl niet lekker is, dat is onzin. Waarschijnlijk verbeeld je je dat omdat je wéét dat het daar vandaan komt. Als ze je blind laten proeven, proef je het verschil niet eens.

 17. Muze
  mei 24, 2011 / 13:16

  >Ik doe al mijn boodschappen bij de Albert Heijn, want er moet maar net een Lidl/Aldi bij je in de buurt zitten (ergo: bij mij is er in de wijde omtrek geen Lidl/Aldi te bekennen).

  Fruit van de markt is vaak niet goedkoper, al ligt dat volgens mij aan de stad. In mijn stad in ieder geval niet. Wel heb ik gisteren bij toeval een turks oid groentewinkeltje ontdekt waar het groente en fruit wel echt much cheaper was. Bijv. 2 avocado's voor 1 euro ipv 1 voor 1 euro zoals bij de AH.

  Maar feit is dat boodschappen doen nu eenmaal veel geld kost, en dat gezond willen eten vaak nog duurder is (biologisch is voor een student bijna niet te betalen).

 18. Marije
  mei 24, 2011 / 13:20

  >Bij de Aldi hebben ze zakjes ongezoute gemengde noten. Wel 70 eurocent goedkoper dan dezelfde bakjes bij de AH. Ik koop er altijd een hele bulk in. Reken uit je winst!

 19. sophie
  mei 24, 2011 / 16:19

  >tip 1: koop op de markt
  tip 2: plan je eten, zo blijven je uitgaven beperkt.
  tip 3: houd een basisvoorraad bij, en koop die dingen in de aanbieding (bijvoorbeeld risottorijst etc.)

  Als je welke dag kookt waar je op dat moment zin in hebt, zal het vaak gebeuren dat je superveel ingrediënten overhoudt. Als je nu al 'plant' dat je de spinazie die je vandaag over hebt gehouden morgen gebruikt voor een salade, dan kom je al een heel eind.

  Op de markt is fruit niet bijzonder veel goedkoper, behalve als je het aan het einde van de dag koopt. Zo heb ik vandaag een hele doos mango's (nog zeker een week goed!) gekocht voor maar €2,50. De markt is vaak per stuk niet goedkoper, maar welk als je veel inkoopt. Aubergines zijn 1,- per kilo in plaats van 1,- per stuk, en ga zo maar door.

  Laatste tip: volgens mij kun jij redelijk besparen op je luxe tussendoortjes. granola kun je ook zelf maken, en neem een gewone sinaasappel in plaats van mineola's.

  En daarnaast moet je natuurlijk ook kijken naar je eigen budget en het belang dat je hecht aan goed en lekker eten. Ik vind volgens mij, net als jij, lekker eten heel belangrijk, dus geef ik er ook graag meer uit dan gemiddeld.

 20. Anonymous
  mei 24, 2011 / 16:34

  >Ik woon al 2 jaar samen, maar ik heb nog steeds ontzettend veel moeite met 'goedkoop' boodschappen doen. Ik houd nu eenmaal van lekker en goed voedsel! Dus ik zit ook zeker wel op die 10 euro per dag. Aan de ene kant best zonde, om zoveel geld uit te geven aan eten, maar je moet ook goed voor jezelf zorgen, dus ik probeer nog steeds een middenweg te vinden. Veel succes en hopelijk lukt het jou wel om wat te besparen. Misschien kan ik daar dan weer wat van leren :-)

 21. Anonymous
  mei 24, 2011 / 17:42

  >Behalve de aldi/lidl zou ik eens bij de plaatselijke groenteboer langsgaan. Die heeft veel groente, fruit en verse kruiden van vaak betere kwaliteit dan de AH en helemaal niet duurder. Soms zelfs goedkoper, zeker als je in het seizoen koopt. Ik heb er vandaag nog voor 2 euro ongeveer 1,5 kilo heerlijke tomaten gekocht. Daarvan kan ik een keer soep maken, een keer pastasaus, een keer tomatenjam, eentje door de salade…en de verse sapjes vooral skippen, behoorlijk duur voor wat je krijgt.

 22. Papillon
  mei 24, 2011 / 23:00

  >Als je euroshopper en huismerk koopt bij de AH en oplet op de prijs van de groeten (welke in de aanbieding zijn of in het seizoen) dan kun je bij de AH anders ook vrij goedkoop je boodschappen doen : ) Ik doe mn boodschappen ook bij de AH en kom soms rond van 12 euro in de week :) Bv cherrytomaatjes vervangen door gewone tomaten, geen vruchtensapjes kopen (maar zelf maken) etc. kan al een hoop schelen :) Voor "luxere" producten zoals noten enzo kun je dan eventueel een stash inslaan bij de Aldi, hoef je er ook niet telkens heen. ZOlang je bewust blijft van de prijzen en ze in de winkel vergelijkt dan kom je al een heel eind! :) Succes!

 23. Milou
  mei 25, 2011 / 07:32

  >Smoothies e.d. als ontbijt en lunch is natuurlijk lekker en gezond, maar ook erg duur. Een brood kost 90 cent en hier doe ik 4 dagen mee (ontbijt en lunch) pot pindakaas kost ook nog geen 2euro en gaat weken mee. dat scheelt nogal :)

 24. juli 31, 2011 / 22:01

  смотреть порно он лайн каштанка [url=http://pornfreetube.ru/]Онлайн порно видео[/url] голые женщины видео
  скачать русское порно видео женщин бесплатно онлайн

 25. Liza
  augustus 1, 2011 / 00:21

  Halva jam bij de AH! Je doet er zeker een week mee en kost maar 0.89 cent. En het bevat maar 17/19 calorieen. Geroosterd brood is trouwens minder calorieen dan normaal brood, geroosterd is 35 en normaal ongeveer 85. Succes ermee!

  • Liza
   augustus 1, 2011 / 00:21

   17/19 calorieen per snee bedoel ik dan

 26. augustus 6, 2011 / 21:21

  Very interesting information!Perfect just what I was looking for!

 27. augustus 10, 2011 / 01:41

  Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

 28. augustus 10, 2011 / 07:36

  I was reading through some of your posts on this site and I think this site is real instructive! Keep on putting up.

 29. augustus 10, 2011 / 18:55

  Some truly nice and useful information on this web site, besides I conceive the style has great features.

 30. augustus 10, 2011 / 21:56

  Happy New Year everybody,celebrtate safely.

 31. augustus 11, 2011 / 08:15

  I found your blog site on google and verify a few of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I simply further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking forward to studying extra from you later on!? I am usually to running a blog and i really recognize your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and preserve checking for brand spanking new information.

 32. augustus 11, 2011 / 12:20

  I really enjoy reading through on this site, it holds great blog posts. “Violence commands both literature and life, and violence is always crude and distorted.” by Ellen Glasgow.

 33. augustus 11, 2011 / 19:57

  I conceive this site has very excellent pent content posts.

 34. augustus 11, 2011 / 22:41

  I was reading some of your blog posts on this internet site and I believe this site is very instructive! Retain posting.

 35. augustus 11, 2011 / 22:41

  Great story. I used to be checking continuously to this web site and I am really inspired! Extremely useful information, especially the 6th section. I really need such info. I used to be looking for this kind of info for a period. Thankx and best wishes.

 36. augustus 11, 2011 / 23:23

  Howdy very cool web site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to find so many useful information right here within the submit, we’d like work out extra techniques in this regard, thank you for sharing.

 37. augustus 11, 2011 / 23:38

  I believe this website has got some rattling good information for everyone :D. “Years wrinkle the skin, but to give up enthusiasm wrinkles the soul.” by Samuel Ullman.

 38. augustus 11, 2011 / 23:38

  Hey, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

 39. augustus 11, 2011 / 23:47

  Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I am also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

 40. augustus 11, 2011 / 23:53

  Some genuinely quality articles on this site, saved to bookmarks .

 41. augustus 12, 2011 / 00:19

  I love the efforts you have put in this, regards for all the great articles.

 42. augustus 12, 2011 / 00:20

  I have been searching for this info for a while. About 6 hours of continuous finding, finally I got that in your article. I wonder why Yahoo don’t rank this kind of useful web sites in the top SERP. Usually the top search engine results are rubbish. Maybe it’s time to try other search engine.

 43. augustus 12, 2011 / 00:28

  I like this site very much, Its a rattling nice position to read and incur information. “I’d better get off the phone now, I’ve already told you more than I heard myself.” by Loretta Lockhorn.

 44. augustus 12, 2011 / 00:30

  I like this web site so much, saved to bookmarks. “American soldiers must be turned into lambs and eating them is tolerated.” by Muammar Qaddafi.

 45. augustus 12, 2011 / 03:26

  Exceptional Substance, even though I would have to declare that given the flock of views this has had it should be worth thinking about trying to better the spelling and the english! Produced a exceedingly good read though, skillful substance.

 46. augustus 12, 2011 / 10:12

  I like your writing style really loving this web site. “A small town is a place where there is no place to go where you shouldn’t.” by Burt Bacharach.

 47. augustus 12, 2011 / 11:29

  I dugg some of you post as I thought they were extremely helpful extremely helpful

 48. augustus 12, 2011 / 11:33

  Skillful Substance, granting I would have to assert that given the abundance of views this has had it may be worth meditating about trying to develop the spelling and the english! Produced a awfully good read though, excellent matter.

 49. augustus 12, 2011 / 11:56

  Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, let alone the content!

 50. augustus 12, 2011 / 14:26

  This actually answered my downside, thanks!

 51. augustus 12, 2011 / 17:38

  I’ve been surfing online more than 3 hours today, but I by no means found any fascinating article like yours. It is pretty price sufficient for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the net shall be a lot more useful than ever before. “Nothing will come of nothing.” by William Shakespeare.

 52. augustus 12, 2011 / 18:46

  Out of sight Stuff, still I would have to declare that given the abundance of views this has had it may be desirability meditating about trying to sharpen the spelling and the english! Made a surprisingly good read though, dynamite matter.

 53. augustus 12, 2011 / 19:07

  After read a couple of the blogposts on your web site these few days, and I truly like your way of blogging. I added it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls visit my website too and let me know your opinion.

 54. augustus 12, 2011 / 20:54

  I view something really special in this internet site.

 55. augustus 12, 2011 / 21:04

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 56. augustus 13, 2011 / 00:00

  Once I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any method you may take away me from that service? Thanks!

 57. augustus 13, 2011 / 03:20

  Fantastic Material, still I would have to say that given the flock of views this has received it should be desirability thinking about trying to better the spelling and the english! Made a exceedingly good read though, great substance.

 58. augustus 13, 2011 / 05:06

  Keep up the fantastic work, I read few articles on this internet site and I conceive that your website is rattling interesting and has got bands of wonderful information.

 59. augustus 13, 2011 / 09:45

  Good day! I just want to give a huge thumbs up for the nice info you could have right here on this post. I will likely be coming again to your weblog for extra soon.

 60. augustus 13, 2011 / 09:52

  Enjoyed looking at this, very good stuff, thankyou . “Love begets love, love knows no rules, this is the same for all.” by Virgil.

 61. augustus 14, 2011 / 01:05

  Good post. I learn one thing tougher on totally different blogs everyday. It can at all times be stimulating to learn content from other writers and apply somewhat one thing from their store. I favor to use some with the content material on my blog whether or not you don’t mind. Natually I give you a hyperlink in your internet blog. Thanks for sharing.

 62. augustus 14, 2011 / 03:08

  Perfect Material, although I would be in possession to say that given the throng of views this has received it will be worth meditating about trying to improve the spelling and the english! Produced a surprisingly good read though, crack substance.

 63. augustus 14, 2011 / 05:15

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 64. augustus 14, 2011 / 06:35

  hello!,I love your writing so so much! share we keep in touch extra approximately your article on AOL? I require an expert in this house to solve my problem. Maybe that’s you! Looking ahead to see you.

 65. augustus 14, 2011 / 10:16

  Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you However I’m experiencing challenge with ur rss . Don know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss drawback? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 66. augustus 14, 2011 / 15:10

  I’ve been browsing online more than 3 hours nowadays, yet I never found any attention-grabbing article like yours. It is pretty price sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before. “No one has the right to destroy another person’s belief by demanding empirical evidence.” by Ann Landers.