FIT FOR SUMMER: Work That Ass-Update

 photo workthatassupdate.jpg

Ben ik de enige die een klein beetje aan het inkakken is?! Niet. Goed. I blame the weather!

Aan de kont is deze week pas één keer gewerkt, hetzelfde geldt voor mijn buikspieren. En ik ga het maar niet hebben over dat 80/20 principe. Hopjescake (ja het bestaat echt) is de afgelopen dagen mijn beste vriend. Halleluja, iedere keer als ik een plak heb weggewerkt, loop ik terug naar de koelkast (hij is koud het lekkerst), om een nieuwe plak af te snijden. Hopjescake, je kunt er beter maar gewoon niet aan beginnen, want als je eenmaal weet hoe het smaakt krijg je het niet meer uit je hoofd. En het gekke is, ik word er niet eens misselijk van (wat ik normaal wel heb als ik te veel caramel naar binnen werk).

Bij mij is het tijd voor actie. Ik ga mezelf weer even wakker schudden en keihard aan de bak. Zeg ik nu. Maar geloof me, de challenge van volgende week gaat ons helpen weer even de focus (die we zo hard nodig hebben) terug te brengen.

Voor nu ga ik actiever zijn in onze Facebookgroep. Daar ga ik gewoon tijd voor maken. Als ik zie hoe goed jullie bezig zijn, raak ik zelf misschien ook weer geïnspireerd. Want hé, we kunnen dit! We hebben nog ruim drie weken om #fitforsummer te worden en die laatste drie weken gaan we keihard knallen!

Jullie zijn mijn stok achter de deur. Nu mogen jullie nog aardig voor me zijn, maar als ik volgende week weer met zo’n slap verhaal aan kom mogen jullie me keihard aanpakken. Sterker nog, jullie MOETEN me dan een schop onder mijn digitale kont geven. Deal? Doe ik dat ook bij jullie!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

22 Reacties

 1. mei 16, 2013 / 17:28

  Kom op work That Ass !!!!

 2. Lana
  mei 16, 2013 / 17:32

  Je bent niet de enige bij wie het slecht gaat.. Het eten en de cardio lukt me nog wel, maar laten we maar niet praten over die spieroefeningen

 3. Julia
  mei 16, 2013 / 17:39

  Ik moet zegen dat het deze week juist wel goed gaat! Na de eerste work that ass training had ik SPIERPIJN! Maar na de tweede keer viel het eigenlijk al best wel mee. Alleen met buikspieren ben ik niet heel actief, want daar heb ik zo’n hekel aan haha! En met het 80/20 gaat het ook prima, maar ik snap als je jarig bent geweest dat je dan veel lekkere dingen eet ;) Ik ben nu trouwens wel heel benieuwd naar hopjescake :P

 4. mei 16, 2013 / 17:45

  En nu heb ik héél heel erg veel zin in cake

 5. Saskia
  mei 16, 2013 / 17:55

  je bent niet de enige, het enige wat nog een beetje lukt is het eten & drinken, maar de rest..

 6. mei 16, 2013 / 18:01

  Bij mij gaat het ook niet bepaald goed, maar toch zou ik het niet heel erg vinden als je het recept van die hopjescake zou delen ;)

 7. mei 16, 2013 / 18:26

  De cardio, het eten en het water drinken gaat goed bij mij. De spieroefeningen daarentegen…

 8. mei 16, 2013 / 19:42

  Wauw geweldig blog!!

 9. mei 16, 2013 / 19:46

  Hopjescake? Wist ook echt niet dat dat bestond, haha! Heel erg veel succes en kick that ass :’)

 10. xx.Yvonne
  mei 16, 2013 / 20:51

  Bij mij gaat het deze week redelijk. Het eten en drinken gaat sowieso wel goed en de cardio zit ook wel goed. De buikspieren heb ik deze week ook al drie keer getraind en dat wordt sowieso nog wel een of twee keer extra. Alleen die bilpartij mag wel iets meer getraind worden. Heb hem pas 1 keer getraind, ook ik mag dus nog wel even hard aan de bak *zoekt een goed filmpje om NU METEEN te doen op* En nouja als deze challange me niet helemaal lukt vind ik dat ook weer geen hele grote ramp, ben eigenlijk al best tevreden met mn billen ^_^
  succes nog deze week!
  xx

 11. mei 16, 2013 / 21:06

  Leuke blog, Annemerel!!
  Ik volg ‘m op bloglovin!!

  xxx
  Jessica van jessiefromtheblog.blogspot.com

 12. mei 16, 2013 / 22:24

  Ik ga morgen weer even een ass workout doen haha!

 13. mei 16, 2013 / 22:25

  Pfoeh fijn om te lezen dat ik niet de enige ben met dit probleem.
  Maar we kunnen het! Stand up and try again!

 14. mei 16, 2013 / 22:45

  Ik herken het hoor, ik kak ook een beetje in. Al komt het wellicht ook door het slechte weer. Ik loop altijd op di – do – za, maar deze week zeek het van de regen op de dinsdag en jawel hoor, ook vandaag! Dinsdag wel gelopen, maar vandaag regende het echt te hard op de momenten dat ik kon lopen. Dan maar morgen weer lopen :)

  En ik drink toch nog steeds veels te veel koffie, maar heb nu wat bedacht. Ik gebruik de ‘lift’app, om mijn habbits vast te leggen. Zodat ik niet vergeet om de planten water te geven, mn medicijnen in te nemen e.d. Ik word ook elke dag weer blij als ik mn habbit ’take stairs not elevator’ kan aanvinken. Misschien dag ik daar maar koffieloze dagen tussen moet gaan zetten :) Of moet bedenken om in het weekend geen koffie meer te drinken :) Zoiets :)

 15. mei 17, 2013 / 06:15

  Heel herkenbaar! Succes!

 16. mei 17, 2013 / 14:33

  You can do it! Succes Xx

 17. mei 17, 2013 / 15:31

  Heel herkenbaar… mijn hardloopschema houd ik wel aan, en ik ontbijt nog steeds iedere ochtend met een gezonde smoothie en eet verder redelijk bewust, maar die buikspieren en ass? Die ga ik volgende week even aanpakken. Het kutte is dat ik de laatste 2 weken van de challenge op vakantie ben! In Italië.. en je weet zelf wat dat betekent ;-)

 18. mei 17, 2013 / 15:36

  Bij mij gaat het wel steeds beter. Ga vaker naar de sportschool e.d., eet gezonder ontbijt.. maarre nu nog wel van al dat lekkers afblijven tussendoor.. die 20/80 is eerder een 40/60 dus daar moet nog aan gewerkt worden!!

 19. mei 17, 2013 / 15:39

  oh, en plaats het recept voor de hopjescake alsjeblieft pas na de summer challenge!! haha

 20. mei 17, 2013 / 16:01

  Nou … nu ben ik toch wel erg nieuwsgierig naar de hopjescake ; )

 21. mei 18, 2013 / 01:17

  Jeutje, je hebt me afgeleid met je hopjescake.. Ik heb er zin in!