FIT FOR SUMMER: Only 3 more days…

 photo almostfitupdate.jpg

Nog drie dagen, dan is #Fitforsummer officieel afgelopen.. Volgens mij had ik van te voren geen beter moment kunnen kiezen om de challenge te laten eindigen, dit weekend wordt het eindelijk bikiniweer! Yihaaaa!

Deze week is misschien wel het zwaarst, alles dat we de afgelopen weken gedaan hebben moeten we deze week herhalen. En dat was nogal wat… Even om jullie te herinneren:

Eigenlijk gaat op dit moment alles prima.. Ik schrijf alles op (niet meteen, maar ik heb een goed geheugen en schrijf het op wanneer ik er tijd voor heb), ik slaap genoeg, ik eet iedere ochtend een bakje havermout, ik drink genoeg, heb al één keer 20 minuten been/kontspier en één keer 20 minuten buikspieroefeningen gedaan (en heb de andere sessies ook al ingepland), ik heb al genoeg cardio gedaan voor de week (maar er staat ook nog genoeg cardio op de planning), het enige dat me een klein beetje zorgen baart is mijn eetpatroon.

 photo update.jpg

Ik dacht dus dat ik vrij gezond at, totdat ik mijn lijstjes eens goed ging bekijken. Ik heb de afgelopen drie dagen maar één keer groente gegeten. Oeps. Daarnaast is de hoeveelheid fruit dat ik eet ook niet voldoende. Het wordt tijd dat ik weer juices ga maken en op die manier mijn vitamientjes binnen ga krijgen. Of dat ik weer lekkere salades ga maken in plaats van pasta’s en risotto’s.. Is natuurlijk ook een idee.

Hoewel #Fitforsummer aanstaande zondag eigenlijk officieel ten einde is, hoop ik dat we op de Facebookgroep elkaar aan kunnen blijven moedigen, ik wil ook nog op een andere manier doorgaan met #Fitforsummer maar ik weet nog niet precies hoe, dat horen jullie later van me!

Voor nu rest alleen nog mijn vraag, zijn jullie over drie dagen #Fitforsummer?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

23 Reacties

 1. Lana
  juni 6, 2013 / 17:14

  Ik vind zelf dat mn lichaam er best mooi uit ziet nu! 30 juni is de meidenloop in Utrecht waar ik aan meedoe dus sportief bezig blijven zal wel lukken! En aangezien ik het hele jaar tennis en 17 km moet fietsen om op school te komen moet het wel goed komen

 2. juni 6, 2013 / 17:26

  Ik ben bijna 5kg afgevallen met #fitforsummer dus ik ben er wel klaar voor, waar ik wel nog aan wil werken is de snelheid van het hardlopen verbeteren en sowieso de abs volhouden, af en toe schiet dat erdoor. Het eten gaat goed en dat wil ik ook zeker zo volhouden! Ik hoop ook dat je hier op annemerel.com er op de een of andere manier mee door kunt gaan :)

  • juli 2, 2013 / 21:22

   Would you like to leave a message? O.O bluishlt! Im sorry unless its a really good fuck.. and i mean REALLY good you are gonna notice someone standing off to the side with a camera.. e.e please tell me people arent that gullable?

 3. Elien
  juni 6, 2013 / 17:44

  Ik ga echt de nieuwe challenges (zaterdag om 12:00 hihi ;)) en de updates missen!

 4. juni 6, 2013 / 19:07

  Je hebt het inderdaad heel erg goed ingepland! Ik hoop dat iedereen dit weekend een beetje #fitforsummer is!

 5. juni 6, 2013 / 19:07

  Wat een toeval, ik was ook juist nu een blog aan het schrijven over mijn vorderingen met fit for summer! Ik doe het niet zo goed als jij, aangezien ik de abs toch niet meer doe. Maar het bewust eten e.d. gaat toch wel erg lekker!
  Ik ben benieuwd wat je zal bedenken om toch een soort van door te blijven gaan :)

 6. juni 6, 2013 / 19:20

  Super goed gedaan annemerel, deze challenge!! Leuk :)

 7. Sharon
  juni 6, 2013 / 19:33

  Ik vind dit wel echt een prettig initiatief :) Haal hier veel inspiratie uit. Hoop dat je op een bepaalde manier besluit op je site dit door te zetten hihi

 8. juni 6, 2013 / 19:34

  Jammer dat het alweer afgelopen is!

 9. juni 6, 2013 / 19:40

  Best netjes. Ik ben inmiddels 5 kilo kwijt en mijn lovehandles zijn zo goed als verdwenen! Daarnaast ben ik begonnen met sporten en voel ik me beter dan ooit… :-) Thanks voor deze challenge!

 10. juni 6, 2013 / 20:02

  Jammer dat het weer voorbij is! Ik probeer nog even een extra eindsprint maken tot mijn vakantie in Turkije! Bedankt voor de leuke challange :)

 11. juni 6, 2013 / 20:11

  Leuk! Volgend jaar doe ik mee. Dat hardlopen komt er bij mij niet in.

 12. juni 6, 2013 / 21:16

  Ik vind het echt heel jammer dat het zondag al stopt… Gelukkig blijven we actief in de Facebook groep!

 13. Ilse
  juni 6, 2013 / 21:56

  Haha, nu snap ik waarom het bikini-weer uitgebleven is ; vanwege de #fitforsummer challenge van jouw! :D

 14. José
  juni 6, 2013 / 22:26

  Misschien kun je volgend jaar before and after fotos doen, ben wel benieuwd wat jou lichaam dan verandert is of dat je de kilos vertelt haha, x

 15. juni 6, 2013 / 23:00

  Ik heb het gevoel alsof we er doorheen gevlogen zijn en dus absoluut niet het idee dat we al 9 weken bezig zijn. Goed dat je voorruitgang hebt geboekt, ik heb ook net erover geblogd op http://www.rainbowjunk.nl gezet want ook hier gaat het goed. :D

 16. juni 7, 2013 / 13:43

  Wat zijn die weken voorbij gevlogen zeg! Ik voel me zeker #fitforsummer, laat die zon maar lekker blijven!

 17. juni 7, 2013 / 14:35

  Misschien een hardloopschema ?:D

 18. Nadine
  juni 7, 2013 / 21:36

  Ik volg je site pas sinds kort, dus ik heb #fitforsummer een beetje gemist. Jammer! Ik hoop dat je dit volgend jaar weer gaat doen, dan doe ik heel graag mee!

 19. Wies
  juni 7, 2013 / 21:40

  Leuk om te zien wat je eet. Ik ben daar altijd nieuwsgierig naar bij andere mensen!

 20. juni 7, 2013 / 21:45

  Ik eet mijn havermout altijd met een appel of blauwe bessen, dan is je eerste fruit al binnen. Groente moet ik ook wat vaker eten. Ik gooi daarom ook graag spinazie in de blender.

 21. Renske
  juni 8, 2013 / 10:20

  Je bent goed bezig zeg. Je eetpatroon ziet er in eerste instantie zeer gezond uit, maar wat je zegt over groenten en fruit is toch wel belangrijk.
  Wanneer ik iets eet waar weinig groenten in zitten, maak ik er een salade naast, wok ik wat courgetteplakjes met knoflook, of doe dit met paprika (een hele). Misschien ook wat voor jou?