FIT FOR SUMMER: Ladiesrun Rotterdam

 photo ladiesrunrotterdamannemerelcom.jpg

Ben jij ook zo lekker bezig met de challenges van #fitforsummer ? Gebruik jij – net als ik – hardlopen als cardiotraining? Dan heb ik iets heel erg leuks. Althans, ik vind het heel erg leuk!

Op zondag 9 juni – de laatste dag van #fitforsummer – wordt in Rotterdam de jaarlijkse Ladiesrun georganiseerd. Ik ga tijdens deze run de vijf kilometer lopen. Een korte afstand voor mij, normaal loop ik alleen halve (en soms een hele) marathons. Toevallig loop ik op 19 mei ook een 10 kilometer run, maar goed, die vijf kilometer is helemaal kort en ik ben heel erg benieuwd hoe ik het er vanaf ga brengen, want lang kan ik best lopen, maar snel… Niet altijd.

Goed, wat is er nu zo leuk aan het feit dat ik die afstand in Rotterdam ga lopen? Ik ga dat doen in een complete outfit van New Balance. Schoenen, broekje en natuurlijk een shirt met daarop onze #fitforsummer hashtag! Maar dat is nog niet het aller coolste, ik mag aan tien van jullie ook zo’n complete outfit geven!!! Het enige dat jij nog moet doen is je inschrijven voor de run, de kosten hiervan zijn 19,50 en inschrijven kan via deze link.

Ik hoop dat tien van jullie mee willen doen en als er meer meiden zijn die mee willen doen, zal ik helaas moeten kiezen. Ik zou het liefst met alle 670 van jullie gaan rennen in Rotterdam (dat is namelijk het aantal meiden dat zich op dit moment heeft aangemeld voor de Facebookgroep, wow, jullie blijven me verbazen!) en dat kan ook eigenlijk wel, maar ik heb dus voor tien meiden een outfit.

Als jij één van die tien bent krijg jij je outfit op zaterdag 1 juni, dan wil ik namelijk met jullie gaan rennen in Amsterdam of Den Haag (de locatie beslis ik later, als ik gezien heb waar de meeste van jullie vandaan komen). Ruim een week later, op zondag 9 juni is de wedstrijd in Rotterdam en daar gaan we natuurlijk een beetje ass kicken!

Hoe je meedoet? Laat een berichtje onder deze blog met daarin waarom je de wedstrijd wilt rennen en jouw naam waarmee je bent aangemeld op de Facebookgroep, daarnaast is een werkend mailadres ook wel fijn ;-). Je krijgt vrijdagmiddag al bericht of je één van de tien bent. Het is dan de bedoeling dat je jezelf van het weekend je inschrijft voor de wedstrijd, zodat je zeker van een startbewijs bent (straks is het ineens uitverkocht, OMG!).

Voorwaarden:
– Je moet je hebben aangemeld voor de Facebookgroep van #fitforsummer.
– Het is belangrijk dat je 1 juni aanwezig bent tijdens de training in Amsterdam en op 9 juni natuurlijk tijdens de wedstrijd in Rotterdam.
– Als je één van de tien lopers bent krijg je dit 19 april te horen, voor 22 april wil ik graag jouw bewijs van inschrijving voor de 5 kilometer run per mail ontvangen (als je je inschrijft krijg je een bevestigingsmail van de organisatie, als je deze naar mij doorstuurt is het prima!) zodat ik er zeker van ben dat je er op 9 juni bij bent. Lukt dit niet dan ben ik helaas genoodzaakt iemand anders te kiezen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

55 Reacties

 1. Anne-Britt van der Poel
  april 17, 2013 / 12:10

  Ahh wat gaaf dat je dat mag weggeven!!
  Het lijkt mij heel gaaf om mee te doen met die run en al helemaaal met een #fitforsummer outfit ahah! Voor mij is het al zo goed als zeker dat ik mee ga lopen, voor mij is dit niet alleen de laatste dag van fit for summer, maar ook van mijn bestuursjaar! Een extra reden om alle stress, frustraties eruit te rennen en alleen maar te focussen op wat ik geleerd heb en hoeveeel lol ik heb gehad, want ondanks een fulltime studie, werk (8 uur pw) en bestuursjaar (25 uur per week) toch ben begonnen en blijven hardlopen dit afgelopen jaaar!! Hoe dan ook : Ik zie je bij de finish!

 2. april 17, 2013 / 12:12

  I’ll raceeeee you!

  • april 17, 2013 / 12:19

   Oh en waarom? Na de marathon van afgelopen week lijkt het me leuk om eens op snelheid te gaan trainen ipv enkel op lange afstanden. Een tijdbstek van 2 maanden lijkt me hiervoor ideaal en natuurlijk lijkt het me leuk om eens met jou samen te rennen!

 3. april 17, 2013 / 12:16

  Wat ontzettend leuk! Ik loop heel erg graag mee!

  Net als jij heb ik ook voornamelijk langere afstanden gelopen als wedstrijd. Twee weken geleden zou ik een keer een 5K hebben gelopen als race, maar die moest ik helaas uitzitten in verband met een blessure. Momenteel ben ik rustig weer aan het opbouwen en is 5 kilometer de ideale afstand.

  Begin juni hoop ik in volle vaart aan het trainen zijn voor mijn allereerste marathon.. hier hoort natuurlijk intervaltraining bij. Maar als er IETS is waar ik een ENORME hekel aan heb, is het wel intervaltraining. Een korte afstand waar ik een mooie tijd op neer wil zetten is de perfecte stok achter de deur om toch ook de intervaltraining serieus te nemen.

  En daarbij lijkt het me natuurlijk vooral gewoon ontzettend gezellig om met een groep meiden van de #fitforsummer challenge te rennen!!

 4. april 17, 2013 / 12:18

  & ik ben mijn facebook naam vergeten: Marijn Jonkhart :)

 5. april 17, 2013 / 12:21

  Ik heb me net ingeschreven voor de 5K van Color Run! Ga die eerst maar eens doen, haha.

 6. Judith
  april 17, 2013 / 12:26

  Heel leuk dat je dit organiseert, alleen jammer dat het zo ver weg is (woon in Limburg). Ik ga denk ik wel mee doen met Maastrichts Mooiste 5k. Is ook op 9 juni.

 7. april 17, 2013 / 13:00

  Leuk actie babe! ‘Helaas’ ben ik nog op vakantie, had graag gelopen in mijn stadje. Veel plezier met alle voorpret en die loop natuurlijk!

 8. april 17, 2013 / 13:06

  FB Naam: Marissa Eggenkamp
  Wat super leuk dit!!
  Ik besef me net dat ik deze maand precies een jaar hardloop! Eerdere pogingen liepen tot niks uit, maar inmiddels kan ik me geen leven zonder 3 runs in de week voorstellen! In maart liep ik m’n eerste wedstrijd: de Zandvoort Circuit Run (12km). Ik vond het ZO gaaf dat ik gelijk het voornemen had om nog veel meer wedstrijden te lopen. Maar aangezien ik heel veel (afstudeer)deadlines heb is het voor mij geen goed idee in mei aan wedstrijden mee te doen, dus moet ik bijvoorbeeld de Nike run helaas aan me voorbij laten gaan. De Ladiesrun valt precies op de goede datum: het ergste zit er dan al op! Het lijkt me heel tof om een keer een 5km wedstrijd te doen. Ik zie mezelf in principe meer als ‘lange afstand’ loper, maar daarom des te grotere uitdaging om eens heel hard te gaan knallen op de 5km! En dan ook nog met een nieuwe hardloopoutfitje aan.. lijkt me een TOP motivatie om dan eindelijk weer eens intervaltrainingen op te pakken ;)

 9. Elske
  april 17, 2013 / 13:10

  Wat een super leuke actie!
  Waarom wil ik deze loop graag doen? Na een jaar van lastige blessures ben ik nu weer rustig bezig met opbouwen, en deze wedstrijd is een mooie test om te kijken of ik klaar ben voor de 1/8e vouwentriathlon in Utrecht 3 weken later! Mijn facebook naam is Elske Schalk

 10. Mirte
  april 17, 2013 / 13:17

  En of ik samen met jou wil lopen tijdens de ladysrun in Rotterdam! Dit zou voor mij de motivatie zijn om eindelijk eens te gaan starten met het oh zo vervelende interval trainen. Elke week staat deze trouw op mijn planning – heus waar!-, maar op het moment zelf loop ik dan toch liever door naar een 10k -ook goed voor mijn conditie, hou ik mezelf dan voor- dan om nog eens een keertje extra aan te zetten. Daarnaast lijkt het me super om eens met andere meiden te gaan lopen en samen toe te leven naar een run als deze! Uiteraard zit ik al in de fitforsummer facebookgroep onder de naam Mirte van Pelt.

 11. Kim
  april 17, 2013 / 13:17

  Hele leuke actie! Heb vorig jaar de 10 gelopen tijdens de Ladies Run, supersfeer.
  Dit jaar doe ik weer mee, samen met mijn zusjes. Kom je alleen in aanmerking als de je de 5 loopt?
  Wij willen namelijk de 10 gaan lopen..

 12. april 17, 2013 / 13:18

  Zoals ik ook al op de facebookpagina heb gezet: super leuk dat je dit doet Annemerel! Ik ben sinds 6 weken bezig met low carb eten en sporten, ik zit namelijk al zolang als ik me kan herinneren niet lekker in mijn lichaam. Sonja bakker, weight watchers geprobeerd maar niets wat ik volhield. Tot nu toe gaat dit super goed, ben ik 6 weken 5 kilo kwijtgeraakt :) Ik ben inmiddels verslaafd aan sporten maar hardlopen is iets wat ik nog steeds wil proberen. Het is super goed als cardio, iets wat ik meer zou willen doen. Door jouw bericht op de FBpagina om aan de run mee te doen heb ik alle excuses de deur uitgedaan en me meteen ingeschreven. Ik heb nu nog 53 dagen en ga álles uit mezelf halen om te zorgen dat ik die 5K haal op 9 juni! De FBpagina motiveert me, en door deze run als doel te stellen ben ik eergisteren begonnen en ga ik vandaag mijn 2e rondje lopen ;)

 13. Nathalie
  april 17, 2013 / 13:20

  Ik zou heel graag mee doen maar helaas ben ik 1 juni in Ligny (BE) dus gaat die training niet, 9 juni kan ik wel en verder kan ik voldoen aan alle andere voorwaarden. Mocht die 1 juni toch niet zo heel zwaar meetellen als ik nu denk dan is dit mijn motivatie:

  Het zou mij super lijken om mee te doen aan de Ladies Run in Rotterdam met jou en 9 anderen van de groep omdat het een mooie afsluiting is van 10 weken training en motivatie: de spreekwoordelijke kers op de taart. 26 mei doe ik al mee met de Colour Run dus dit zou dan een leuke run mét wedstrijdelement zijn als opvolger daarvan.

  Mijn FB naam is: Nathalie de Groot (uit Utrecht, mochten er meer met mijn naam zijn).

 14. Brigitte
  april 17, 2013 / 13:33

  Hoii!

  Fbnaam: Brigitte Visser

  Wat een super leuk idee!
  Ik ben helemaal voor! Merk ook goed dat de trainingen die ik nu verplicht om te doen, goed helpen :)
  Zal leuk zijn om te horen op mn verjaardag (19april) dat ik een outfit heb gewonnen! :)

  Liefss!

 15. Janneke
  april 17, 2013 / 13:34

  Ik wil graag de wedstrijd rennen om in shape te blijven, mijn enthousiasme kwijt te kunnen en vooral veel plezier te hebben. Ik zie het als een uitdaging waar ik een enorme energie boost van krijg!
  Mijn facebook naam is Janneke Schijven.

 16. Brigitte
  april 17, 2013 / 13:36

  Naar welk adres kan ik de bevestiging eigenlijk doorsturen? :)

  • Annemerel
   Auteur
   april 18, 2013 / 07:24

   Als je bij de tien hoort krijg je van mij een mail, daar mag je dan van het weekend de bevestiging naartoe sturen!

 17. Claudia
  april 17, 2013 / 13:45

  Helemaal te gek! Sowieso motiveer jij me altijd om hard te gaan lopen :-)
  Ik ben nu weer langzaam begonnen met hardlopen na een tijd lang last te hebben gehad van een flinke liesblessure.. :-( ik heb door die blessure de halve marathon Enschede op 21 april af moeten zeggen :-( deze lades run is perfect om mee te beginnen! En met een mooie outfit moet het dan weer helemaal goed komen :-)
  Ik ben aangemeld met de naam Claudia Vos.

 18. april 17, 2013 / 13:48

  Het lijkt me echt super leuk om met een groep meiden een 5K te rennen! Ik ben nu bezig met het trainen voor een 5K met C25K en tegen die tijd ben ik er helemaal klaar voor. Het lijkt mij fijn om mijn eerste run dan niet alleen te doen :-).

 19. Lisa
  april 17, 2013 / 14:04

  Ah wat een leuk idee! Helaas ben ik dan niet in Nederland, maar succes voor de rest van de meiden!!

 20. april 17, 2013 / 14:06

  Ik loop 9 Juni ook de 5 km met de ladies run.
  Het lijkt me erg leuk om mee te doen aan deze winactie, ik ren deze marathon omdat mijn oma nu bijna 5 jaar borstkanker heeft en het een tijd goed ging en schoon verklaard was. En nu sinds vorig jaar zomer weer moet vechten tegen deze ziekte en nu eigenlijk opgegeven is dus eigenlijk loop ik hem voor haar. En natuurlijk ook om fit voor de zomer te zijn en misschien wat kilo’s af te vallen!
  Liefs, Amy

  • april 18, 2013 / 12:48

   Mijn naam op facebook is trouwens; Amy van Reede

 21. april 17, 2013 / 14:15

  Jaaaa, I’m in! Het lijkt me geweldig om met een groepje deze wedstrijd te rennen.
  Ik ben nu een tijdje bezig met gezond eten en veel sporten.
  Ik loop zelf ook al een tijdje hard en dit zou dan mijn allereerste wedstrijd worden.
  Meestal ren ik iets meer dan 5K, maar nu kan ik me focussen op zo’n snel mogelijke tijd.
  Genoeg motivatie dus om nog meer te trainen! Ik zie het echt als een uitdaging en het lijkt me super leuk :D Mijn naam op Facebook is Rachnel Kramer.

 22. april 17, 2013 / 14:18

  Dit is echt een stok achter de deur om lekker te hardlopen de komende weken. Ik ga misschien meedoen met een vriendin (en anders alleen) en het lijkt me echt heel leuk om in zo’n outfit te gaan lopen. Wat betreft de training: ik kom uit Oosterhout (vlakbij Breda) en Den Haag zou voor mij makkelijker zijn.

 23. april 17, 2013 / 14:25

  Zoals ik gister op facebook al schreef:
  “Ik heb een maand geleden voor het eerst sinds de onderbouw van de middelbare school de coopertest weer gerent en kwam toen uit op 1600m (12min) en ik ben heel veel gaan lopen en heb hem gistermorgen nog eens gedaan en kwam uit op 2300m (12min) wat heerlijk om die vooruitgang te zien, het lopen werkt zo echt verslavend! Op naar de 2500m in 12min en dan de 5000m in 25min over 2 maanden!”
  Ik ben dus aan het trainen om 9 juni 5km te rennen, als we met een groep dames er helemaal voor gaan weet ik zeker dat het mij ook gaat lukken met een mooie tijd, het zou een super uitdaging zijn en ik zal er ook naar uit kijken als ik mee mag doen! Mijn naam is Jasmine Janissen

 24. april 17, 2013 / 15:22

  Ik doe niet mee maar wel een superleuk idee! Het lijkt me best leuk om een keer met jou te rennen, al houd ik je dan waarschijnlijk niet bij, haha.

 25. april 17, 2013 / 15:23

  Wat een geweldige verhalen in alle comments hierboven. Helaas kan ik niet maar en zijn genoeg meiden die het zeker verdienen!

 26. april 17, 2013 / 15:30

  Gave actie! Lijkt me erg leuk om mee te doen, helaas is Rotterdam wat ver voor me. Heel veel succes alvast!!

 27. Lara Melse en Mandy de Bruijn
  april 17, 2013 / 15:35

  Het lijkt ons super leuk om met jou de 5 km Ladiesrun te lopen op 9 juni. Mede dankzij jouw blog zijn we vorig jaar samen begonnen met hardlopen. Samen de eerste keer 3 x 3 min rennen, samen de eerste keer aan de start staan van een hardloopevenement, samen onze eerste halve marathon volbrengen en samen in een sneeuwbui de Vondelparkrun volbrengen. Hardlopen is onze passie geworden, maar dat is vooral te danken aan het feit dat we elkaar hebben! Want samen is zelfs een wedstrijd in de stromende regen of sneeuwstorm nog een hilarische ervaring, tegenover je hardloopbuddy wil je natuurlijk nooit opgeven :-) De kans om het volgende avontuur aan te gaan met deze groep meiden lijkt ons een superervaring en we hopen dan ook heel erg dat je ons zult uitkiezen om met je mee te rennen!

 28. april 17, 2013 / 15:48

  superleuk, helaas niet te doen voor mij!

 29. Iris
  april 17, 2013 / 15:50

  Ooooh ik wil zo graag meedoen maar kan me er niet toe zetten om te gaan rennen :( misschien moet ik me toch maar inschrijven… 1 juni kan ik namelijk wel en 9 juni ook, ik heb dus eigenlijk geen excuus….

 30. april 17, 2013 / 16:03

  Ik wil zooo graag mee doen! :) maar het is lang geleden dat ik 5 km heb gerent (begin januari) en ik ben totaaal niet snel. ik deed er toen ongeveer 39 min met sneeuw over! :O dus ik weet natuurlijk niet of ik dan wel in aanmerking mag komen! Ik wil wel weer gaan hardlopen ook met het oog op mijn blog natuurlijk!
  FB naam: Carina van Essen

 31. Jo-ann
  april 17, 2013 / 16:54

  Toevallig heb ik me een maand geleden ingeschreven voor deze run!

 32. april 17, 2013 / 17:56

  Vind het echt een te gekke actie, dus reis graag van Amsterdam naar Rotterdam op 9 juni! Mede door jouw aanstekelijke verhalen heb ik het hardloopvirus ook te pakken! Ik train nu al een tijdje maar heb het zelfde als jij… Lang kan ik wel lopen, maar snel? Ik weet dat rennen in een groep altijd aanstekelijk werkt, dus lijkt me superleuk om met jou te rennen zodat ik hopelijk een PR van onder de 25 min neerzet op de 9de!

 33. Manon Nederstigt
  april 17, 2013 / 18:08

  Jaaaaa ik wil ook dolgraag meerennen! Wat een leuke actie! Ik ben sinds een half jaar fanatiek aan het hardlopen geslagen en wil deze zomer ook wedstrijden gaan rennen. De CPC heb ik helaas moeten missen door een fantastische samenwerking van bus en trein, ik ben nu aan het kijken voor mijn volgende wedstrijd. Zag de ladiesrun al in de mail staan. Ik heb nog steeds geen zwarte 3/4 tight, kan dus zeker een nieuwe outfit gebruiken! :) Mijn Facebook naam is Manon Nederstigt, zie je hopelijk 1 juni!

 34. april 17, 2013 / 18:40

  Ik wil echt heel graag meedoen!! Het lijkt me echt super leuk en gezellig.
  Ik kan alleen 1 juni niet ivm een vrijgezellenfeestje.. Behalve als de training
  ’s ochtends is dan. Toch voor de zekerheid maar proberen wat ik wil het wel echt heel
  graag!!! Zou een mooi einde zijn van #fitforsummer voor mij.

  FB naam: Yanaika Holst

 35. april 17, 2013 / 18:51

  Wat geweldig!! Echt een leuke actie. Ik heb me al ingeschreven voor de 5k tijdens de ladies run. Het wordt mijn eerste run en die loop ik natuurlijk graag in een super hippe New Balance outfit. Ik train elke zaterdag met een groepje dus pak het serieus aan. Ik ben ook lid van de FB pagina onder de naam Andrea van der Kamp. email is jesdiny@gmail.com

 36. Marije
  april 17, 2013 / 18:55

  Wat ontzettend gaaf! Ik zou heel graag willen winnen. Waarom? Afgelopen weekend zou ik eigenlijk mijn allereerste run lopen, ware het niet dat ik begin februari een vreemde blessure kreeg en mijn training daarvoor moest staken. Sindsdien ben ik verbannen tot de sportschool en de loopband. Het gaat nu eindelijk beter en ik hoop met een week of twee weer buiten te mogen lopen van mijn fysio. Dus tijd voor een nieuw doel! En wat zou dan leuker zijn om te vieren dat ik weer mag hardlopen dan een mooie nieuwe outfit en dat samen met toch wel mijn hardloopvoorbeeld (ja, jou Annemerel!) en allemaal andere loopverslaafde dames? Als ik jouw blog namelijk niet volgde, was ik namelijk nooit zo geïnspireerd geraakt om te hardlopen.

  • Marije
   april 18, 2013 / 15:23

   Oh en ik bedenk nu pas dat ik mijn FB naam niet heb erbij gezet: Marije van Straaten!

 37. april 17, 2013 / 19:39

  Super zeg! Ik ben er sowieso bij. Ik wil een nieuw 5K pr lopen, onder de 23 minuten vind ik wel een uitdaging;) Na de marathon die ik afgelopen zondag liep lijkt het mij weer leuk om een korte snelle afstand te doen. Tot 9 juni!
  FB naam: Daphna Nijsse

 38. april 17, 2013 / 19:41

  Wat tof dat je dit weg gaat geven! Ik doe niet mee met fitforsummer, en op 1 juni kan ik niet, anders had ik graag meegedaan! Ik ga je hopelijk wel zien op 9 juni, dan doe ik ook mee met de Ladiesrun!

 39. april 17, 2013 / 19:57

  Ah wat een leuk idee :D Ik ga denk ik meedoen met de Ladies Run in Groningen!

 40. Dominique van Dijk
  april 17, 2013 / 20:08

  Ik wil meedoen met de run omdat jij mij hebt gemotiveerd om hard te lopen en ik veel beter in m’n vel zit sinds ik loop. Ook wil ik geld ophalen voor Pink Ribbon omdat de moeder van 1 van mijn vriendinnen borstkanker heeft gehad. Ik denk dat het haar trots zou maken als ik geld op zou halen voor dit goede doel.

 41. april 17, 2013 / 20:23

  Ziet er echt super leuk uit! Jammer dat ik in België woon want anders zou ik direct meedoen!!

 42. Eveline
  april 17, 2013 / 21:14

  Wat een superleuke actie! Ik zou dolgraag mee willen doen, zat er al overna te denken om deze run mee te doen, omdat het echt een stok achter de deur is. Ben sinds een tijdje weer wat actiever aan het hardlopen en het bevalt me super. Jammer van mijn astma dat het soms wat minder gaat, maar vandaag er weer een hele lekkere 5K opzitten in 28 minuten, dus dat smaakt naar meer! Ik hoop dat ik met je mee mag rennen Annemerel en dat zou helemaal fantastisch zijn in een New Balance outfit! Ik ren hem graag zodat ik kan laten zien dat je ook met astma die wedstrijd gewoon makkelijk kunt rennen ! :) :) (Eveline Tollenaar) Ik kan trouwens beide dagen natuurlijk!

 43. Marianne
  april 18, 2013 / 03:31

  Oohh super leuk dit! New balance is echt een fantastisch merk en ik heb echt zin om weer even een run te lopen! Super leuk en ga me NU inschrijven voor de run!! Liefs liefs

 44. Marianne
  april 18, 2013 / 03:33

  Oh en ik ben oprecht heel hard bezig met de fit for summer Challenge!! Op Facebook heet ik Marianne Elshof ;)

 45. Esther
  april 18, 2013 / 13:26

  Leuk! Ik heb me net direct ingeschreven. Ik doe mee omdat ik nooit had gedacht hardlopen leuk te vinden en zo fanatiek en gedisciplineerd te trainen (dat is eigenlijk niks voor mij..). Toch heb ik nu de smaak te pakken dus de ladiesrun lijkt me een mooie gelegenheid om dat (en onze summer bodies) te vieren!

 46. Felice
  april 18, 2013 / 13:59

  Ik wil erg graag winnen!! Vorige week heb ik mijn eerste wedstrijd gelopen: de 10K tijdens de marathon van Rotterdam. Samen met vriendinnen, zusje en collega’s. Wat een belevenis!!
  Nu staat een nieuw trainingsprogramma klaar om mijn pr te verbeteren tijdens de ladies run. Met een, steeds groter wordende, groep meiden gaan we deze run lopen. De inschrijving is binnen, groeps app is geopend. Naast mijn loop-programma doe ik fanatiek mee aan de fitforsummer-actie op fb. Zo veel meiden, zo veel motivatie!
  Ik hoop dat ik ondanks mijn inschrijving op de 10K toch mee mag doen met deze wedstrijd. Immers lopen we dezelfde ronde :-).

  Mijn duimen draaien overuren…. Is dat ook cardio haha?

 47. Lisa Hoette
  april 18, 2013 / 14:48

  Het lijkt mij heel erg leuk om mee te doen! Ik ben altijd fanatiek bezig geweest met sporten in teamverbamd (hockeyen) maar ben hier sinds dit jaar mee gestopt omdat ik 4 maanden in het buitenland ben gaan wonen en stagelopen. Sinds ik terug ben in Nederland ben ik bezig in de sportschool maar meedoen aan een marathon staat al heel lang op mijn lijstje. Toen ik dit bericht zag heb ik de knoop doorgehakt en mezelf ingeschreven. Omdat deze 5 km run in Rotterdam mijn eerste marathon zal worden lijkt het mij super om dit samen te kunnen doen!

  Facebooknaam: Lisa Hoette

 48. Judith
  april 18, 2013 / 16:08

  het lijkt me echt superleuk om mee te doen! ik heb afgelopen zondag voor het eerst de 10 km gelopen tijdens de Marathon van Rotterdam en kreeg zo’n kick van al die mensen die langs de Coolsingel aan het aanmoedigen waren dat ik niet kan wachten om weer lekker met een loop mee te doen :) heeeeerlijk dat hardlopen!!!

  facebook naam: Judith Voogt

 49. april 18, 2013 / 16:55

  Supertof dat je dat ook allemaal mag weg geven! Het lijkt me supertof om mee te lopen, maar ik moet even ervoor kiezen om het niet te doen ivm studie. Helaas, maar ik volg met alle plezier je updates :)

 50. april 19, 2013 / 16:44

  Wow, ik dacht dat ik niet meekon doen omdat ik me al ingeschreven had een week geleden voor de 10km Ladiesrun.
  Maar nu kan ik toch mee doen :) omdat de 5km vol is.
  Ik hoop zo dat ik in een complete nieuwe outfit van New Balance mag meelopen, vanwege mijn student zijnde kan ik dure hardloopmerkkleding mij niet veroorloven dus ik hoop heel erg dat ik 1 van de 10 ben die dan een New Balance outfit wint zodat ik in het vervolg een stuk professioneler eruit zie :$

  Mocht ik niet 1 van de 10 zijn, niet getreurd, ik ga nog steeds mijn uiterste best doen met de 10km!

 51. april 24, 2013 / 15:10

  Jammer dat ik dit nu pas lees! Had me leuk geleken.
  Veel succes in ieder geval.

  liefs,
  Mireille