Aussome dromen waarmaken met mijn… BROER

Sponsored – Een paar maanden geleden vroeg Aussie mij om een droom van mij en van iemand die me dierbaar is waar te maken. Ik heb lang nagedacht wiens droom ik werkelijkheid zou willen laten worden en ik kwam uiteindelijk uit bij mijn broertje. Want JA ik heb ook nog een broertje. Hij is twintig maanden jonger dan ik ben en als kind waren we onafscheidelijk. De laatste jaren hebben we minder contact gehad dan vroeger, omdat we allebei ons eigen leven hebben, maar we gaan nog steeds wel heel goed met elkaar om.

Mijn broertje is al zijn hele leven ontzettend fan van auto’s en dan het liefst Ferrari’s. Zijn kamer in het ouderlijk huis leek vroeger meer op een heilige plek voor Ferrari, dan op een normale slaapkamer. Ook zat hij uren achter het stuur op zijn computer. Oh en als er ook maar iets van autosport werd uitgezonden, dan zat hij voor de TV. Ik ken weinig mensen die meer van Formule 1 en andere autosport kennen dan mijn broertje. Wellicht mijn zusje… maar ik ben bang dat die het uiteindelijk toch af moet leggen tegen de kennis van mijn broertje.

Goed, Felix (het broertje heeft ook een naam), komt liever niet op mijn blog (en dat respecteer ik), maar voor een paar rondjes rijden in een Ferrari op Zandvoort was hij wel te porren. En dan wilde hij zelfs wel een keer over zijn hart strijken en samen met mij vloggen. YES! Of hij voortaan vaker in mijn video’s zal verschijnen durf ik niet te zeggen, maar ik vind hem een natuurtalent.

Het was SUPER vet om in die Ferrari’s over Zandvoort te rijden. Helaas heb ik tijdens het rijden niet kunnen filmen, mijn GoPro kon ik nergens aan bevestigen en ook mijn camera hield het niet. Misschien ook maar goed ook… want ik was tijdens het rijden veel meer bezig met ‘niet doodgaan’ dan met camera’s. Dat niet dood gaan is me gelukkig gelukt.

 photo Screen Shot 2016-06-29 at 15.25.42.png

#FindYourAussome
Het rijden in de Ferrari’s op Zandvoort werd mogelijk gemaakt door Aussie. Aussie-girls gaan geen uitdaging uit de weg en maken van het leven een feestje. Aussie heeft als missie om het leven nog aussom(er) te maken. Daar is scheuren in een Ferrari over een circuit natuurlijk een perfect voorbeeld van. En dat mijn haar zelfs nadat ik een helm gedragen heb nog ‘happy’ is, dat zie je in de film.

3 Minute Miracle Moisture
Mijn favoriete Aussie productlijn is de Miracle Moisture lijn, voor droog en beschadigd haar dat een beetje ‘ongelukkig’ is. Nu is mijn haar niet echt ongelukkig (kan natuurlijk ook komen doordat ik deze producten vaak gebruik), maar doordat mijn haar geblondeerd is, ik veel zon vang, in de winter vaak een helm of een muts draag (wintersport) en omdat ik veel hardloop (zweet), kan zo’n Miracle Moisture absoluut geen kwaad. Twee keer per week gebruik ik het 3 Minute Mircale Moisture masker, dat zorgt voor een extra intensieve verzorging. Meer info over de producten vind je hier en op de Instagram en Facebook van Aussie.

Winnen
Ben je benieuwd geworden? Ik mag drie keer de 3 Minute Miracle Moisture weggeven aan jullie. Hoe je kans maakt? Laat een bericht achter in de comments en vertel me jouw favoriete manier om het leven te vieren. #FindYourAussome

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. Jessie
  juli 6, 2016 / 10:41

  Wat een leuk artikel! Gaaf dat jij en je broertje zo’n leuke dag gehad hebben, ik vond het filmpje erg leuk.
  Mijn favoriete manier om het leven te vieren? Op mijn paard, heerlijk!

 2. juli 6, 2016 / 10:52

  Wat gaaf om je broertje’s droom waar te kunnen maken! Leuk hem ook eens te zien, al respecteert natuurlijk iedereen dat hij dat liever niet heeft. Jullie lijken wel op elkaar, hihi.

  Mijn favoriete manier om het leven te vieren is eigenlijk heel simpel: hardlopend. Als ik net een drukke of zware periode achter de rug heb is er niets lekkerder dan een flink stuk hardlopen met een zacht zonnetje op mijn gezicht, een licht briesje over mijn bezwete schouders en heerlijke up-tempo muziek door mijn oortjes. Dat noem ik op mijn social media regelmatig: even het leven vieren met mezelf :) #FindYourAussome

 3. Demi
  juli 6, 2016 / 11:06

  #findyouraussome door middel van doelen hebben je die doelen bereiken. Geen mooier gevoel dan winnen waar je voor vecht!

 4. juli 6, 2016 / 11:12

  Mijn favoriete manier om van het leven te genieten…
  Vorige week was daar een goed voorbeeld van. Met vrienden de Vechtloop I de Weesp gelopen, heerlijk in de zon 10km. Bij het keerpunt stond een vrijwilliger met een tuinslang iedereen die wilde een afkoelende douche te geven. Daar krijg je weer energie van. Het laatste stukje net even wat harder lopen, finishen, douchen en dan op naar de ijssalon voor een fantastisch ijsje. Wat een feestje om dat met vrienden te mogen doen. Zondag gaan we in de herhaling bij de Brooks Run in Amsterdam. Kan niet wachten!

 5. juli 6, 2016 / 11:27

  Haha geweldig! Leuk filmpje!! En wat gaaf dat je in een Ferrari mocht rijden.

  Ik vroeg mij af, hoe bevestig jij je camera in je auto? Of film je met een dashcam? Ben benieuwd!

 6. Marie
  juli 6, 2016 / 12:11

  Het leven vier ik het liefst met de kleine dingen. Hardlopen in de zon, een croissant met een koffie op een terrasje in Parijs, een glaasje bubbels en kletsen met vriendinnen… #thelittlethings ☺️
  De producten van Aussie wil ik heel graag eens proberen!

 7. juli 6, 2016 / 12:28

  Oef, op zoveel manieren! In Berlijn van een gebouw met 40 verdiepingen afspringen (wel aan touwtjes vast ;)), raften in de rivieren Frankrijk maar ook heerlijk met een wijntje of koud glas ijsthee op mijn balkon vertoeven, gewoon hier in Nederland.
  Ben niet bekend met het gebruiken van deze producten, maar he, voor alles een eerste keer!

 8. Lisa
  juli 6, 2016 / 12:32

  Superleuk om je broertje eens in een video te zien. Had ‘m wel anders verwacht! Geen idee waarom. Leuke video!

 9. Ilse
  juli 6, 2016 / 13:12

  Wat ontzettend vet zeg!

 10. Linda
  juli 6, 2016 / 13:23

  Wat leuk dat je dit voor je broertje hebt gedaan! Mijn favoriete manier om het leven te vieren is toch wel om met familie/vrienden op een mooie plek in de natuur te zijn. Ondergaand zonnetje, drankje erbij, goed uitzicht.. aussome toch ;)

 11. Valerie
  juli 6, 2016 / 13:51

  Haha, wat een super leuke video!! Ik heb echt hardop moeten lachen om jou en je broertje!

 12. Mams kim
  juli 6, 2016 / 13:57

  Leuke aktie weer….mijn favoriete manier om het leven te vieren..is een ritje in mijn cabrio nissan figaro, richting scheveningen rijden en dan bij de haven een ouderwetse zak frites eten…mmmm een geboel van vrijheid en geluk

 13. juli 6, 2016 / 14:01

  Mijn favoriete manier om van het leven te genieten, dat word komende zaterdag.
  Mijn oma mijn nieuwe huisje laten zien en daarna samen de tuin in, een fles wijn open trekken, wat hapjes op tafel en urenlang kletsen. Mijn oma is hoe gek het ook klinkt toch wel een van mijn beste vriendinnen en er is niemand die me beter advies kan geven over alles wat er speelt. Grote dingen (zoals in een ferrari rijden of beter nog een formule 1 auto met Max: ultieme droom) maken het leven spannend en verrassend maar kleine dingen zoals een wijntje met mijn oma maken het leven mooi! En met een kapper die 4 weken op vakantie is in de periode dat het haar van mijn hond beter zit dan van mij komen deze producten zeker van pas!

 14. juli 6, 2016 / 15:56

  Zo leuk dat we je broertje ook eens voorbij zien komen! Mijn favoriete manier om het leven te vieren? Mijn dierbare vriendinnen om me heen, een goed glas wijn, heerlijke gesprekken en Drake met One Dance #FindYourAussome :-)

 15. Karen
  juli 6, 2016 / 16:45

  Mijn favoriete manier om het leven te vieren, is om een heerlijk rondje te gaan hardlopen in een mooie stad! :)

 16. J
  juli 6, 2016 / 17:00

  Wat tof zeg met je broertje! Mijn favouriete manier om het leven te vieren is om in de natuur te zijn. Met mijn vriendin en onze hond lange wandelingen maken of met mijn hardloopschoenen aan; ik vier het leven graag door het bewust te leven!

 17. juli 6, 2016 / 17:04

  Wat een heerlijk filmpje dit!

 18. juli 6, 2016 / 17:34

  Mijn favo manier om het leven te vieren is uiteraaaard op reis gaan naar een nieuwe, exotische plek. Die grijns die ik heb als ik dan het vliegtuig uitstap is voor mij het ultieme yolo-moment! Zo ook die keer naar Australië natuurlijk. Cheers mate!

 19. Mette
  juli 6, 2016 / 20:21

  Wat leuk zeg!! En wat een leuke broer heb je, hij lijkt sprekend op je vader of niet?

 20. juli 7, 2016 / 11:51

  Mijn meest #Aussome moment waarin ik het leven vier is natuurlijk het moment wanneer ik een halve of hele marathon loop, het weer perfect is, mijn benen zo fris als nooit tevoren, en mijn conditie alsof ik ook op hoogtestage ben geweest. Haar in een knotje, haarband in, alle losse plukjes vast spelden… En dan hopen dat ik na afloop er nog een borstel doorheen krijg! Ik heb de perfecte haarverzorging die mijn haar glad en pluisvrij maakt nog niet gevonden, wellicht helpt dit moisture masker van Aussie?

 21. Ansofie
  juli 7, 2016 / 20:10

  Super leuke video met je broertje! Je hebt gelijk, hij is een natuurtalent.
  Lekker spontaan en van die heerlijke (droge) humor, i like!

 22. juli 7, 2016 / 20:34

  Hihi wat leuk om nu een beeld te hebben van jullie hele familie! Gaaf hoor :)

  Mijn favoriete manier om het leven te vieren? Niks doen wat negatieve energie kost en alleen maar dingen doen waar ik gelukkig van word. Oftewel: Tijd doorbrengen met vrienden, leuke dingen doen, lekker eten, gewoon zoveel mogelijk van dat soort kleine geluksmomentjes inplannen zodat je elke dag wel een beetje het leven kan vieren.

 23. Britt
  juli 11, 2016 / 11:21

  Gaaf! Mijn favoriete manier om het leven te vieren? Na een fijne dag, moe maar voldaan onder de douche stappen en heerlijk schoon mijn bed in kruipen. Dankbaar zijn voor het leven en met die gedachte in slaap vallen.