FRIDAY FAVOURITES: 04

Favourite Hairstyle: Powerbun / Ballerinabun

Photobucket

Ik probeer al maanden een mooie knot te maken, maar steeds met teleurstellend resultaat. Hoe krijgen die meiden toch allemaal die mooie ballerinaknotjes boven op hun hoofd? De methodes die Lauren Conrad op haar website gaf, waren niet aan mij besteed. Mijn eigen fabricaties waren meer noncholant dan power. En toen kwam daar Mascha, voor zoveel beautyvragen van mij de reddende engel. In dit filmpje laat Mascha zien hoe je de perfecte knot maakt. Inmiddels loop ik al een paar dagen met een oude sok in mijn haar en heb ik ’s avonds de meest fantastische krullen! FABULOUS! Thanks Masch!

Favourite Tune: Kelly Clarkson – Stronger

Alweer Kelly? Yes ladies. Ik ben NU al fan van het nieuwe album dat vanaf volgende week vrijdag in de winkels ligt. Dit is een nummer dat volgens mij al iets eerder dan ‘Mr. Know It All’ als voorproefje is uitgebracht. Needless to say, dit staat al de hele week op repeat. Heerlijke tekst ook en zo heerlijk dansbaar, meeschreeuwbaar poppie! LEUK!

Favourite Shopping: Leather Jacket

Photobucket

Ik ging voor schoenen, dinsdag. Maar niks voldeed 100% aan mijn eisen. Wel werd ik een soort van naar dit lerenjasje van ZARA getrokken. Ik liet hem van het weekend al zien in mijn ZARA quartet maar in het echt is hij nog 10x mooier! Ik kocht hem niet, want ik ging voor schoenen. Vrijdag ging ik terug naar de stad, dit keer met mijn altijd eerlijke moeder als Partnerette in Crime. Ik heb nog meer verschillende schoenen gepast, ik heb alles gepast wat ik dinsdag ook al heb gepast en nog steeds zit MIJN paar er niet tussen. Uiteindelijk besloot ik maar gewoon te wachten tot Parijs dinsdag en dan maar oude schoenen op laten knappen bij de Schoenmaker, zodat ik de eerste dag niet tot mijn UGGS veroordeeld ben.Natuurlijk liet ik ook even het lerenjasje aan mijn moeder zien en ze was het helemaal met mij eens, MOOI! Maar ik dacht nog steeds, nee, sparen voor Parijs. Totdat mama naar huis was en ik alweer bij mijn fiets stond.. Er was zo’n klein stemmetje in mij dat zei, koop nouuuu je zult er geen spijt van krijgen. En dus ging ik voor de bijl. Het was als in de laatste tien minuten van een romantische comedy. Dat één van de hoofdpersonages zich toch bedenkt en naar de liefde van zijn/haar leven toe rent. Ja, zo stel ik me dat dan voor. Met evenveel drama. En een nummer van Muse of Snowpatrol eronder. Hmmmm… Ik ben DE dramakoningin! Maar zo geschiedde dus. En nu is het dus mijn favoriet. Logisch!

Favourite Blog: Real Girls Kitchen

Photobucket

Weer een celebrity met een blog! Nu ja dit keer wel eentje van de C-list misschien, maar daarom niet minder leuk! Haylie Duff is de oudere zus van Hilary en je kent haar misschien wel uit de film ‘Material Girls’ waarin ze samen met Hilary speelt. Real Girls Kitch is een FOOD blog. Wat je kunt verwachten? Nou MAAKbare gerechten, lekker en meestal ook nog eens best wel gezond. Verder ook een ‘Ask Haylie-Rubriek’ waarin lezers hun brandende kookvragen kunnen stellen en een rubriek met Kookbasics. Altijd al willen weten hoe je het perfecte hardgekookte eitje maakt? Haylie vertelt. Maar ook, het perfecte spiegeleitje, de perfecte manier om knoflook te roosteren. LEUK!

Favourite Inspiration: The September Issue

Ik heb een lijstje met films als ik op zoek ben naar een beetje inspiratie. En op die lijst, met stip bovenaan, bevind zich The September Issue. Ik heb deze film waarschijnlijk al zo’n zes keer gezien. Tijdsverspilling zou je misschien zeggen.. Vind ik niet. Ik neem Anna en Grace’s woorden graag tot me en oh ik vind hem dus in alle opzichten fantastisch. Grace zegt bijvoorbeeld ‘als je aan het reizen bent, sluit nooit je ogen, inspiratie is overal (of iets in die trend.. kijk ik heb de film nog lang niet vaak genoeg zien, ik kan zelfs m’n favoriete quote niet letterlijk quoten!)

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. eva
  oktober 14, 2011 / 15:44

  Heb de film The September Issue gezien voor school, als voorbereiding op een project over de Arnhemse Mode Biennale.
  Niemand vind het leuk, maar oh ik zat opt puntje van mijn stoel!
  En je jasje. Gorgeous.

 2. oktober 14, 2011 / 15:46

  Leuk lijstje weer! Ben ook helemaal fan van de knot! Echt een supertip :) En dat jasje, ja dat moest je inderdaad kopen! Heel begrijpelijk. Die blog klinkt ook leuk, ga meteen even kijken..

 3. oktober 14, 2011 / 16:14

  vind die bol bovenop je haar heel leuk, maar mijn haar is helaas niet zo lang :(

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 14, 2011 / 16:22

   Volgens mij hoeft je haar helemaal niet zo lang te zijn! Kim van Kimsje.be maakt ook zo’n knotje!

 4. Mariët
  oktober 14, 2011 / 16:38

  Super leuke foto’s!

 5. oktober 14, 2011 / 17:01

  Ik ga meteen een sok uitkiezen en die knot maken :) Echt een super tip, nu maar hopen dat het lukt!

 6. Eline
  oktober 14, 2011 / 20:55

  Ik ben verliefd op je jasje!

 7. Lola
  oktober 14, 2011 / 23:51

  Haha hier nog een Kelly Clarkson lover. Was je ook bij haar concert?

 8. Bee
  oktober 15, 2011 / 08:34

  Ik had dat ook geprobeerd met die donut, maar hij werd bij mij zo groot (niet op een leuke manier:P)! Heb jij een bepaald trucje? Aangezien je haar ook lang is?

 9. Gianna
  oktober 16, 2011 / 20:35

  Aaah, ik kan me zo vinden in je knot-verhaal! Het lukt mij ook ècht niet. Laat ik Mascha’s tips ook maar eens opvolgen! Die van jou zit in ieder geval super!