DEAR DIARY: It’s a beautiful day!

Photobucket

Mijn photoshopskills laten te wensen over als ik HAAST heb, maar wat vinden jullie van mijn rode nagels? OPI ‘Color to diner for’ . Ik heb jarenlang (minstens vier jaar) iedere dag rood gedragen, toen was ik er een paar jaar lang klaar mee en nu ben ik weer fan! LOVE IT!

Wat is er lekkerder dan wakker worden door de zon die je slaapkamer in schijnt! Ik ben helaas vandaag TE druk om er echt van te kunnen genieten, maar als ik niet had hoeven werken, of naar afspraken had gehoeven, of taken als ‘naar de schoenmaker’ en ‘boodschappen doen’ op mijn lijstje voor vandaag gehad had dan wist ik het wel.. PERFECT hardloopweer! Maar ook heerlijk weer voor een strandwandeling met poffertjes en warme chocolademelk en slagroom. Of een BOSwandeling! Kastanjes zoeken! Dat heb ik al ZO lang niet gedaan. Of….. gewoon lekker winkelen, kan volgens mij ook prima met dit weer.

En als ik nu naar buiten kijk dan baaaaal ik ook. Ik zou vandaag die halve marathon van Amsterdam lopen, maar zo ver kwam ik helaas niet. Pffttt als ik dit weer zo zie dan denk ik dat ik hem zelfs met mijn conditie had kunnen lopen. Jammer!!

Geniet van jullie dag, dat ga ik, ondanks de drukte en het feit dat ik NIET die strandwandeling kan gaan maken, ook lekker doen.

Tot morgen!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. oktober 15, 2011 / 11:54

  Leuk geschreven zeg! Ik vind rode nagellak heeel leuk

 2. oktober 15, 2011 / 13:24

  Jaaa het is een heerlijke dag! Jammer dat je te druk bent om er van te genieten. En wat een leuke foto, I love red nail polish!

 3. oktober 15, 2011 / 14:01

  ziet er stoer uit de foto! enjoy your day!

 4. oktober 15, 2011 / 14:14

  Leuk gedaan die foto!

 5. Mariët
  oktober 15, 2011 / 15:01

  Die kleur is echt super mooi! Die wil ik ook :-P Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven hard gelopen, omdat het daar echt perfect weer voor is! Ik ga het zeker vaker doen :-D

 6. oktober 15, 2011 / 17:04

  Mooi dat rood! Het voelt altijd vrouwelijk vind ik… Jammer dat je vandaag niet kunt doen waar je zin in hebt, het weer is echt heerlijk. Ik ben zelf net terug van een fijne boswandeling! Genieten!

 7. oktober 15, 2011 / 18:15

  Hele coole foto! Mooie kleur ook (die namen van de lakjes zijn ook altijd zo leuk!) Wel jammer dat je niet van t weer kunt genieten, maar Oktober en November hebben vast nog veel van dit soort dagen!

 8. oktober 15, 2011 / 19:21

  Ik vind vooral je jasje heel mooi, haha!

 9. oktober 15, 2011 / 19:22

  Wat een geweldig jasje! Ben er helemaal verliefd op!

 10. oktober 15, 2011 / 19:37

  Pretty foto! :))