FEED YOUR FACE: It’s bad

Of nu ja ‘It’s bad’, beter gezegd I AM BAD. Sinds mijn vorige stukje, twee weken geleden, is er geen enkele dag meer geweest dat ik me 100% aan de voorschriften heb gehouden. Ontbijten, lunchen, dineren… Het gaat allemaal grandioos en mijn tussendoortjes zijn ook geheel volgens de voorschriften.. Maar ja, dan krijgen we de dingen die ik graag de ‘verrassingen’ noem.

Die petit fours van mijn favoriete banketbakker bij mijn ouders op de salontafel tijdens een ‘onschuldig’ kopje thee. Die tompouce van een jarige collega, de cupcakes van een vertrekkende collega, de taart van een één of ander merk dat iets te vieren heeft en dat graag op de redactie uitdeelt. Die ene keer dat ik het even helemaal gehad had en een zak winegums op het station kocht, die keer dat ik stress had en een pakje bubblicious kauwgum naar binnen werkte. Die ene cappuccino met gewone melk in plaats van soja of amandelmelk omdat dat nu eenmaal even niet aanwezig was. Het is gewoon verdomme altijd wat.

Het is dan ook niet erg vreemd dat er nog geen enkele verandering aan mijn huid te zien is. En iedere keer weer hè, zeg ik: ‘en nu ga ik het echt doen’ maar als het dan even lastig wordt, ga ik weer voor de bijl. Bij het woord ’taart’ of ‘bonbon’ alleen al slaan bij mij al de stoppen door.

Maar goed, ik ga het nu gewoon nog een keer zeggen. EN DIT KEER GA IK HET ECHT GOED DOEN. En als ik volgende week donderdag geen vrolijker nieuws heb (of gewoon sneaky niks van mezelf laat horen, zoals vorige week) dan mogen jullie me terecht wijzen. Die stok (jullie) achter de deur heb ik gewoon nodig.

Oh.. en die afspraak met de dermatoloog verplaats ik maar even naar eind mei, anders heeft het ook zo weinig zin he…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

13 Reacties

 1. maart 22, 2012 / 12:22

  Waar een wil is, is een weg! You can do it!! xx

 2. maart 22, 2012 / 12:23

  Het lukt je vast!

 3. Lydia
  maart 22, 2012 / 12:24

  Kijk hier eens naar! http://www.HungryForChange.tv/online-premiere
  Ik weet zeker dat je het heel erg helpt!

  En je weet het he.. als je zegt i can’t eat that.. Dan is het het enige waar je aan kunt denken!
  When you say.. I can eat that, but i don’t want to eat it..

  Dat is het geheim!

 4. maart 22, 2012 / 12:31

  Succes! (En ga je niet voor de bijl?)

 5. maart 22, 2012 / 12:36

  Je kunt het! Succes!

 6. lois
  maart 22, 2012 / 13:46

  Ik zou er echt niet zo’n big deal van maken, waarschijnlijk helpt 100% wel goed eten ook niet.

 7. maart 22, 2012 / 14:46

  Come girl, you can do this!!

  Liefs, Mariette

 8. lala
  maart 22, 2012 / 14:55

  Heb je wel eens zo’n huidanalyse laten doen, met zo’n apparaat die precies aangeeft waar je porieen verstopt zitten etc. Heeft bij mij binnen 3 maanden voor een 100 procent zuivere huid gezorgd.

 9. maart 22, 2012 / 15:03

  good luck!

 10. maart 22, 2012 / 15:50

  Als je het echt wil dan gaat het je vast lukken!

 11. maart 22, 2012 / 18:06

  Wil je het? Dan lukt het je! Ik moet van een koekjes-verslaving afkomen, maar afspraken maken met mezelf. No, I can’t do it! Hihi, het gaat je vast lukken!

 12. Renske
  maart 22, 2012 / 22:52

  Het doorbreken van patronen is een van de lastigste dingen die er bestaan, helaas. Maar als je het echt wilt en de voordelen wegen zwaarder dan de nadelen (en volgens mij zijn beiden hier aan de orde), weet ik zeker dat het je gaat lukken. Ik zal voor je duimen!

 13. maart 27, 2012 / 12:38

  Balen! Ik begrijp volkomen waar je mee zit, want ik heb er zelf ook last van. Wil die mooie huid, maar niet genoeg doorzettingsvermogen en wilskracht om gewoon van de slechte dingen af te blijven. En ja, wat moet je ook als je verjaardagen en fijne weekenden hebt? Hang in there!