EVENT: Jackie’s Best Dressed List

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Gisteravond was ik uitgenodigd voor een wel heel leuk feestje, de jaarlijkse uitreiking van de Jackie’s Best Dressed List award! Ik, als Jackie-fan sinds het eerst nummer, ben ieder jaar weer benieuwd wie de top 25 behaald heeft en dit jaar mocht ik zelf bij de uitreiking aanwezig zijn.

Volgens mij was het feestje wel een succes, ik heb nog nooit zoveel BN’ers bij elkaar mogen aanschouwen en er was ook ruim voldoende pers aanwezig. Als jullie een heleboel blond haar en een Nikon-camera door het beeld zien lopen bij bijvoorbeeld Shownieuws of RTL Boulevard, yes it’s probably me, niet lettend op het feit dat ze misschien wel dwars door een TV-interview doorloopt. Iedereen was prachtig gekleed, de muziek werd goed (gedraaid door het duo Viktor & Rolf), de hapjes en drankjes waren top en ik had zelfs een leuke partnerette in crime, Suzanne van Fashion is a Party!

Winnares van de avond? Lieke van Lexmond! Wie er nog meer in de top 10 staan? Sylvie natuurlijk en Nikkie Plessen. Doutzen Kroes en Lara Stone, maar ook.. Andy Torres van Stylescrapbook! Misschien stiekem nog wel het meest verdiend, als je het mij vraagt.

Oh en verder.. Thijs Willekes is dus echt BOOMlang, terwijl Waylon ongeveer tot mijn kin kwam (ik droeg wel hakken, maar die waren heel erg beschaafd!). Liza Sips wordt gekleed door Louis Vuitton en dat maakt mij een klein beetje jaloers. Het ZARA jasje dat ik twee weken geleden kocht moet nu vast echt overal uitverkocht zijn, want ik zag er gisteravond drie meiden mee lopen oh ja en Stacey Rookhuizen droeg een vuilniszak en zag er nog geweldig uit (nummer drie van Jackie’s lijst!),

Thank you Jackie! Heb een super leuke avond gehad.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

24 Reacties

 1. augustus 26, 2011 / 11:17

  je camera maakt echt geweldige foto’s meis! en die laatste foto is echt NIET charmant haha!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 26, 2011 / 11:19

   Nee joh die is juist super spontaan!

 2. Marthe
  augustus 26, 2011 / 11:23

  Kun je eens uitleggen waarom je mode en BN-ers enzo zo belangrijk/interessant vindt, want ik snap er echt helemaal niks van :P

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 26, 2011 / 11:30

   Hi, zal er binnenkort een keer blogje aan wijden, maar voor nu.. Ik vind Mode & BN’ers niet onwijs belangrijk. Mode vind ik leuk, BN’ers zijn ook maar gewoon mensen en vaak ook hele normale. Ik wil gewoon een sfeer laten zien. Dat is ook de reden waarom ik niet naar Stacey toe loop en zeg ‘Joh mag ik een foto van je maken’ . Ik probeer gewoon een inside look te laten zien.

 3. Fran
  augustus 26, 2011 / 11:45

  Super leuk om te zien! Fijn dat je zo snel bent. Jij hoeft tenminste niet eerst alle foto’s te photoshoppen om ieder rimpeltje en puistje van een BN’er weg te werken, haha! Dit zijn gewoon echte foto’s! :-)
  Je zag er mooi uit! Mag ik vragen waar je jurkje van is?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 26, 2011 / 12:02

   Thanks! Jurkje is van ZARA! (hangt nu in de winkels)

 4. augustus 26, 2011 / 11:54

  Leuk!! Waylon is idd niet zo lang. Hij is niet veel langer als dat ik ben, had ik overigens niet verwacht haha

 5. Sanne
  augustus 26, 2011 / 12:15

  Leuk leuk! Hoe kom je toch aan al die leuke uitnodigingen? Trouwens Liza Sips mag wel oppassen dat er niets uit haar jurk valt ;)

 6. D.
  augustus 26, 2011 / 12:19

  Is dat Liza Sips met die halve bombonella uit haar jurkje? Oei, wat ordinair. ;)

  Lijkt me een leuk feestje om aanwezig te zijn. Jackie is echt één van de tofste bladen die Nederland rijk is. :) Mooie foto’s!

  • Lola
   augustus 26, 2011 / 18:01

   En jij hebt zeker anorexia? Als je dat al een buik vindt.

 7. augustus 26, 2011 / 13:33

  Snap de eerste prijs van Lieke niet zo, maar Andy is idd zeer terecht!!

 8. Mariët
  augustus 26, 2011 / 14:15

  Als ik die zus van Lieke van Lexmond was, had ik echt wel een pony laten knippen! Wat een rimpels :-O

  • F
   augustus 26, 2011 / 14:48

   Haha, ik ergerde mij er ook aan!

 9. augustus 26, 2011 / 14:45

  Hele leuke foto’s. gaaf dat je erbij mocht zijn! jammer dat sommige zoveel make-up ophebben. Bij Lieke en Nikki zie je dat veel te duidelijk..

 10. Phine
  augustus 26, 2011 / 15:06

  Wat een leuke uitnodiging!! En College Hotel is altijd zo’n topplek… (Ik woon daar vlak bij en als er iets te vieren is, is dat een van mijn favoriete spots!!)

 11. augustus 26, 2011 / 16:47

  wat leuk dat je erbij mocht zijn! mooie foto’s ook!

 12. mariek
  augustus 26, 2011 / 17:08

  Hee, leuk dat je probeert een zo echt mogelijke sfeer vast te leggen.
  Ik vind het leuk leuk van je dat je juist niet altijd alleen koopt wat in de mode is, je hebt altijd wel je eigen smaak, hoewel ik de laatste tijd wel jammer vindt dat je dat iets vaker naar mode-items grijpt! je eigen stijl is het leukst!
  wat ga je eigenlijk in september doen?
  Ga zo door met je site!

 13. Renske
  augustus 27, 2011 / 01:02

  Lieke van Lexmond gaat meestal erg goed gekleed, maar ik ben het wel met je eens dat Andy Torres had mogen winnen. Zij heeft echt een hele eigen en unieke stijl, die je nergens anders ziet.
  Leuk event verder, lijkt me. Je schrijft er ook enorm leuk over. Hele mooie foto van Suzanne trouwens, hoewel ik in de comments las dat ze dit zelf niet vindt, maar ik vind haar er prachtig op staan.

 14. augustus 27, 2011 / 02:28

  Als je even snel naar de tweede foto kijkt, lijkt het alsof de vrouw met camera in blauwe trenchcoat héle korte benen heeft en erg mannelijke schoenen ;) Wiens borsten hangen daar zo in dat glitterjurkje te zwieren? Is dat Fatima de MoeilijkeAchternaamMelo?

 15. Amber
  augustus 27, 2011 / 10:34

  haha wat leuk om suzanne tussen deze foto’s terug te zien! Kijk al erg lang op deze website en heb suzanne laatst geknipt en geverft!

 16. augustus 27, 2011 / 10:47

  haha, leuk om te lezen. Leek me een leuk feestje! Ik vind ook dat Andy zeker de top 10 verdiende.

 17. Joëlle
  augustus 29, 2011 / 21:29

  Leuk zeg! Lijkt me echt gezellig om daar tussen te staan. Wat hebben die meiden (nikkie, lieke, eva) een dikke laag make-up op zeg, bah!