DIARY: Week #15

Van R-rated videoshoots tot kilometers hardlopen in 2’55. Ik deed het allemaal afgelopen week :)

Good morning! Laten we de maandag goed beginnen met een rustige herstel/duurloop van 10 kilometer. De opdracht is een pace van 5’30, maar mijn horloge is een beetje in de bonen en snapt pas bij kilometer 5 wat ‘ie moet doen. Kilometer 4 is wel een pareltje, een kilometer in 2’55, best knap vind ik.

Lunch! Pancakes met maple syrup. Mijn oma ligt in het ziekenhuis met een gebroken heup, dus na het hardlopen en mijn lunch spring ik in de auto om even langs te gaan bij het bezoekuur. Ben ook ontzettend trots op mijn broek vandaag. Mijn pyjamabroek mocht afgelopen maandag mee naar buiten.

Ook dinsdag liep ik weer een paar kilometer hard, ik was op zoek naar een mooie bloesem. Normaal gesproken loop ik niet door parken, omdat je daar altijd loslopende honden vindt en omdat het in het voorjaar vaak vol zit met pollen in de lucht, maar dinsdag maakte ik een uitzondering. Ik ging ook voor slechts 4,2 kilometer.

Een bloesem gevonden!

’s Avonds maakte ik dit heerlijke budgetmaal. Wat het precies is kan ik jullie hopelijk snel laten zien, maar korte toelichting: zoete aardappel, broccoli rijst en vis.

Woensdag was ik uitgenodigd voor een Q&A bij Arnhem Runcafé, samen met onder andere atleet Dennis Licht. Super leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn. Het evenement was heel goed georganiseerd en als je uit de buurt van Arnhem komt kan ik je volgende edities zeker aanraden.

Donderdag stond er een shoot voor Garnier op het programma. Een zonnebrand shoot dus. Het was alleen net donderdag niet zulk lekker weer. Beetje jammer. Ik stond in hardloopkleding, maar door de kou ging je dingen zien waardoor de video bijna R-rated zou worden, dus uiteindelijk hebben we vooral veel met hardloopshots en voice overs gedaan. Heel benieuwd naar het resultaat.

Ook deel van deze campagne voor Garnier: Liza Sips en Laura Ponticorvo. Je denkt misschien, Annemerel wat ben je bruin?! Klopt. Heb een spraytan genomen speciaal voor deze campagne. Mijn eerste ooit. Ga hier nog wel een blog aan wijden, want ben super onder de indruk.

Na de shoot heel even uitgerust op de bank en daarna door naar mijn atletiektraining. Waar ik daadwerkelijk ZIN in had.

Good morning, het is vrijdag! Vandaag vlieg ik naar Valencia met een groep lezers om daar de Carrera de la Mujer te lopen.

En dat ging nog bijna een beetje fout, want deze dodo was haar paspoort vergeten. Gelukkig waren we alsnog ruim op tijd, maar suf was het wel.

Met deze gezellige groep ben ik vrijdagmiddag het vliegtuig ingestapt.

Over mijn Valencia ‘avonturen’ lees je later deze week. Inmiddels is het maandagochtend 7.45u en is ons reisje bijna ten einde. Wel wil ik nog een rondje hardlopen en dat wil ik over precies 15 minuten gaan doen, dus ik moet een klein beetje op gaan schieten.

Fijne (zonnige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) week allemaal.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. april 16, 2018 / 15:04

  Ik hoop dat het al iets beter gaat met je oma!

  Die pannenkoeken zien er echt heerlijk uit. De foto’s in Valencia zagen er trouwens echt fijn en zonnig uit :) Ik ben benieuwd naar de blog over de spraytan, heb dat zelf nog nooit gehad.

  Liefs!

 2. Linda
  april 16, 2018 / 20:37

  Héél benieuwd waar je je spraytan hebt laten doen!

 3. Ilse
  april 16, 2018 / 21:25

  Wat een fijne week met afwisselende dingen!