>DIARY: The power of just doin’ it.

>

Photobucket

Ik ben heel snel enthousiast, en als ik enthousiast ben over iets, dan neemt datgene zo’n groot deel van m’n leven in beslag dat de rest een beetje minder aandacht krijgt. Mijn probleem is dat ik te veel leuk vind, ik wil zo veel, en het liefst allemaal tegelijk. En weet je, dat kan heel erg positief uitpakken, maar tegelijkertijd is er niets waar ik echt heel erg goed in ben, of waar ik heel veel van weet.  Ik bedoel, there’s only so much you can learn at the same time.


Het liefst sport ik iedere dag, hardlopen, yoga, skeeleren, dansen, tennissen.. Ik wil Frans leren, maar eigenlijk wil tegelijkertijd ook Duits leren en Italiaans, verder wil ik mijn Engels verbeteren en tegelijkertijd wil ik iets aan mijn Nederlandse grammaticafoutjes doen die ik nog steeds (te vaak) maak. Ik zou graag heel goed kunnen koken en bakken, ik wil alles weten over voeding en gezondheid. Ik wil meer fotograferen en ook echt goed fotograferen.

Ik wil alles weten over mode, de laatste trends, maar ook de geschiedenis van de grote modehuizen, ik wilde iedere modeblog lezen, evenals de Vogue in alle verschillende uitgaven. Ik wil terug naar Parijs, maar ook naar Londen, en ik wil weer naar Italie, ik wil naar Kopenhagen en Stockholm en ik wil zo graag naar de Verenigde Staten! Ik wil heel erg graag Louboutins, maar ik wil ook zo graag een mooie gekleurde pantalon van Jil Sander, oh en nu we het er toch over hebben, ik wil zo graag een nieuwe Nikon Spiegelreflex.

Tegelijkertijd wil ik ook graag hoe het verder gaat in Gossip Girl, Glee en The Vampire Diaries, en wil ik ook graag voor de zesde keer weten wat er precies gebeurd in de eerste aflevering van Sex and the City, Friends en The OC. Oh en een groot deel van mijn leven bestaat ook uit bedenken wat ik allemaal nog wil en uitvogelen hoe ik het allemaal tegelijk kan doen.

En weetje, dat laatste is dus gewoon een beetje dom. Want al dat denken over hoe ik al die dingen in mijn leven kan passen, dat kost gewoon te veel tijd. Ik wil minder denken en veel meer doen. Volgens mij heb ik dat al eerder gezegd, maar vanaf vandaag ga ik dat ook echt doen. Dat is geen voornemen, dat is een belofte.

Think I’ll need lots of coffee to do everything I love, but I’ll drink Green Tea instead.

Liefs,

Delen:

56 Reacties

 1. Siem
  maart 20, 2011 / 11:47

  >ontzettend herkenbaar! hou je ons op de hoogte? ;) dat inspireert mij weer!

 2. Sabine
  maart 20, 2011 / 12:10

  >Zó herkenaar!!

 3. saskia
  maart 20, 2011 / 12:39

  >Ohh dit is echt zooooooo herkenbaar! zou zo ook door mij geschreven kunnen zijn.

  Ik lees al een hele tijd je blogs en volgens ben jij juist heel goed in alles uit het leven halen en dit op een super leuke manier met je lezers delen!

 4. Evelien
  maart 20, 2011 / 12:44

  >Heel herkenbaar! Ik heb echt precies hetzelfde en dat in combinatie met dat ik echt veel slaap nodig heb zorgt ervoor dat ik alleen maar meer wil doen en er geen tijd voor heb… Vervelend!!

 5. FloraNL
  maart 20, 2011 / 13:06

  >Ik herken mezelf hier zo in! Haha echt heel grappig om te lezen hoe iemand precies hetzelfde over dingen denkt.. Ratel de ratel hihi

 6. siendep
  maart 20, 2011 / 13:32

  >Hier herken ik me zo hard in!! Je wil van alles doen maar het grootste deel van de tijd bedenk je gewoon dingen die je nog wil doen terwijl je ze eigenlijk gewoon moet doen! :p En niet je tijd verspillen aan het noteren van wat je allemaal nog wil doen.. :)

 7. schoenendoos
  maart 20, 2011 / 13:54

  >Dit had ik kunnen schrijven! Heel herkenbaar! Niet alleen wát je allemaal nog wil, maar ook dat je het alleen maar denkt en 'schreeuwt' maar nog steeds niet gedaan hebt. Hou ons op de hoogte, wellicht dat ik dan ook eindelijk eens ga doen.

 8. Mijnmeraar
  maart 20, 2011 / 14:06

  >Haha, ook ik dacht dat je het over mij had in dit stukje :-) Ik heb er vooral last van in de lente en zomer, die explosie van inspiratie en plannen. En dan gebeurt er zoveel in mijn hoofd dat ik moeite heb mezelf bij te houden :-)

 9. karenverhulst
  maart 20, 2011 / 15:25

  >Wow, zo 'n zware herkenning! Hou ons maar op de hoogte van hoe je de dingen wil / gaat aanpakken, ik ben reuzebenieuwd, succes!

 10. Marlies
  maart 20, 2011 / 16:00

  >Ik herken mijzelf ook heel erg!

 11. Marlies
  maart 20, 2011 / 16:00

  >* in dit verhaal

  haha hij was nog niet helemaal af, mn zin

 12. Desiree
  maart 20, 2011 / 16:57

  >Heel herkenbaar inderdaad. Ik wil ook van alles, en wel nu! De kunst is denk ik om gewoon bij het begin te beginnen ;)

 13. Bee
  maart 20, 2011 / 18:02

  >Ik wil nog dit, ik wil nog dat, ik wil ik wil van alles wat, ik wil omhoog ik wil omlaag al is het telkens weer de vraag of ik er ooit nog wel toe kom, want de dagen vliegen ohooom, want de dagen vliegen om! (kinderen voor kinderen, kon het niet helpen;))

 14. yspithoven@hotmail.con
  maart 20, 2011 / 19:15

  >Echt heeel erg herkenbaar! Te veel willen, te weinig doen.
  Voor mezelf heb ik ook besloten dat ik minder moet dromen en denken en meer in het nu moet leven. Fijn om je blog te lezen als reminder! ;-)

 15. Kim
  maart 21, 2011 / 10:55

  >Dit stukje had ik ook kunnen schrijven! (alleen minder leuk verwoord) Ik heb geleerd om te beginnen met datgene wat je het liefste wilt op dít moment. Dat wat minder belangrijk is komt later wel. =)

 16. Marike
  maart 22, 2011 / 20:38

  >Voorlopig ben je een voorbeeld voor ál je lezers volgens mij, want jij doet al zo ontzettend veel! Dat inspireert mij! En zo te zien ook een heleboel anderen!

  Maar ik snap ook dat je telkens op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, naar meer.. :)

 17. augustus 6, 2011 / 21:11

  I gotta favorite this web site it seems extremely helpful extremely helpful

 18. augustus 10, 2011 / 01:02

  What youre saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I also love the images you put in here. They fit so well with what youre trying to say. Im sure youll reach so many people with what youve got to say.

 19. augustus 10, 2011 / 07:28

  Very interesting details you have remarked, appreciate it for putting up. “‘Tis an ill wind that blows no minds.” by Malaclypse the Younger.

 20. augustus 10, 2011 / 17:58

  I am not rattling fantastic with English but I come up this very easy to read.

 21. augustus 10, 2011 / 23:02

  Very good program. Thanks!

 22. augustus 11, 2011 / 12:26

  I was studying some of your content on this site and I conceive this site is really instructive! Retain putting up.

 23. augustus 11, 2011 / 13:29

  I like this site very much so much superb info.

 24. augustus 11, 2011 / 13:33

  Generally I don’t learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very nice post.

 25. augustus 11, 2011 / 14:07

  of course like your web site but you need to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the reality then again I’ll certainly come back again.

 26. augustus 11, 2011 / 14:26

  Rattling superb information can be found on weblog . “Wealth may be an ancient thing, for it means power, it means leisure, it means liberty.” by James Russell Lowell.

 27. augustus 11, 2011 / 14:27

  I really like your writing style, superb info, regards for putting up :D. “Faith is a continuation of reason.” by William Adams.

 28. augustus 11, 2011 / 14:34

  I have learn a few excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you put to make this type of wonderful informative website.

 29. augustus 11, 2011 / 14:38

  I think this web site has got some really excellent information for everyone :D. “The public will believe anything, so long as it is not founded on truth.” by Edith Sitwell.

 30. augustus 11, 2011 / 14:42

  I got what you intend, regards for posting .Woh I am delighted to find this website through google. “The test and use of a man’s education is that he finds pleasure in the exercise of his mind.” by Carl Barzun.

 31. augustus 11, 2011 / 14:50

  Hello, Neat post. There’s an issue along with your web site in internet explorer, might test this… IE still is the market leader and a large element of folks will miss your magnificent writing due to this problem.

 32. augustus 11, 2011 / 15:01

  Hey very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I am happy to find so many useful info right here in the submit, we’d like develop extra techniques on this regard, thank you for sharing.

 33. augustus 11, 2011 / 15:03

  Very interesting info !Perfect just what I was searching for! “He who spares the wicked injures the good.” by Seneca.

 34. augustus 11, 2011 / 15:03

  I have recently started a website, the information you provide on this website has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. “Men must be taught as if you taught them not, And things unknown proposed as things forgot.” by Alexander Pope.

 35. augustus 11, 2011 / 15:11

  I will immediately snatch your rss as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me realize so that I may subscribe. Thanks.

 36. augustus 11, 2011 / 19:09

  Perfectly pent content material , regards for selective information .

 37. augustus 12, 2011 / 05:25

  Excellent Material, though I would have to declare that given the volume of views this has had it will be desirability thinking about trying to cultivate the spelling and the english! Made a remarkably good read though, great stuff.

 38. augustus 12, 2011 / 08:07

  I like this blog so much, saved to bookmarks. “Nostalgia isn’t what it used to be.” by Peter De Vries.

 39. augustus 12, 2011 / 10:34

  Only a smiling visitant here to share the love (:, btw great pattern. “The price one pays for pursuing a profession, or calling, is an intimate knowledge of its ugly side.” by James Arthur Baldwin.

 40. augustus 12, 2011 / 10:36

  Spot on with this write-up, I truly suppose this website wants way more consideration. in all probability be once more to learn way more, thanks for that info.

 41. augustus 12, 2011 / 11:22

  I am also commenting to make you know of the fine experience my cousin’s daughter had checking the blog. She noticed several things, most notably what it is like to have a marvelous teaching style to let many more completely know just exactly specified tortuous subject matter. You truly exceeded our own expected results. I appreciate you for providing these invaluable, trustworthy, revealing and even fun tips on this topic to Evelyn.

 42. augustus 12, 2011 / 13:36

  Dynamite Principle, even though I would have to declare that given the flock of views this has received it may be desirability thinking about trying to develop the spelling and the english! Made a powerfully good read though, terrific matter.

 43. augustus 12, 2011 / 14:57

  Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you Nevertheless I am experiencing subject with ur rss . Don know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss downside? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 44. augustus 12, 2011 / 15:07

  Merely wanna state that this is invaluable , Thanks for taking your time to write this.

 45. augustus 12, 2011 / 15:50

  I am not real fantastic with English but I get hold this very leisurely to read.

 46. augustus 12, 2011 / 18:39

  Very interesting subject, appreciate it for putting up.

 47. augustus 13, 2011 / 05:22

  Fab Substance, although I would have to assert that given the abundance of views this has received it may be desirability thinking about trying to cultivate the spelling and the english! Produced a positively good read though, excellent matter.

 48. augustus 13, 2011 / 11:47

  Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you Nevertheless I’m experiencing challenge with ur rss . Don know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss drawback? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 49. augustus 13, 2011 / 14:47

  This actually answered my downside, thank you!

 50. augustus 13, 2011 / 18:43

  Some truly nice and utilitarian info on this web site, also I believe the design and style has great features.

 51. augustus 14, 2011 / 05:26

  Fab Material, still I would be in possession to say that given the flock of views this has received it should be worth thinking about trying to cultivate the spelling and the english! Made a really good read though, dynamite substance.

 52. augustus 14, 2011 / 12:26

  An interesting dialogue is worth comment. I think that you must write extra on this matter, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 53. augustus 14, 2011 / 15:42

  Aw, this was a very nice post. In thought I wish to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and under no circumstances appear to get one thing done.