DEAR DIARY: Quick Happy Post

Hola ladies en (gentleman)! Ik heb vandaag echt een crazy-druk-volgepropt schema, vandaar vandaag eventjes een snel vrolijk berichtje. Beloof voor de rest van de week interessantere posts te maken!

Ten eerste, oh mijn God, ik kan gewoon niet geloven hoe verschrikkelijk lekker weer het is vandaag! Ik heb vandaag nog geen vuiltje aan de lucht gezien en ik ben toch al eventjes wakker (vanaf 7.00u om precies te zijn, told you, pretty busy schedule). Ik combineer dit blogmomentje dan ook eventjes met een momentje in mijn bananenbikini in de tuin van mijn ouders. Heaven! Ik hoorde de vogeltjes vandaag zelfs fluiten zoals ze dat doen in april. Geen problemen mee!

Dan… Heb ik vandaag mijn snelste 5KM sinds maaaaanden gelopen. Ik liep hem in 26 minuten en 37 seconden en ik ben best trots op mezelf. Meestal val ik na een kilometer al neer als de zon schijnt, maar vandaag gaf het me juist energie. En ik rende om 13.00u, ‘heetst’ van de dag, erg fijn. Helaas zal ik de Halve Marathon over 2,5 week niet rennen. En hoewel ik een paar weken geleden nog zei ‘I’ll give anything but up’ voelt het toch niet echt als opgeven. Ik heb er erg veel redenen voor en geen van die redenen hebben iets met luiheid te maken.

Dan heb ik vandaag ook nog eens de nieuwste aflevering van Glee gezien en gisteren de allereerste aflevering van seizoen vijf Gossip Girl en ik vind het dus echt heerlijk om zo mijn dag te beginnen. (En dan kan ik dus ook ineens zonder problemen om 7.00u opstaan).

Hmm… wat heb ik nog meer voor leuke dingen te vertellen? Oh ja, ik ben morgen voor het eerst in twee maanden weer eens een hele dag vrij samen met mijn vriend en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Enige probleempje is dat ik ’s avonds in Amsterdam nog een feestje heb (waar ik hem niet mee naartoe kan nemen) dus ik moet nog even kijken hoe ik dat op ga lossen.

Goodie dan ga ik nu nog vijf minuten mijn ogen dichtdoen en de zon haar werk laten doen (VITAMIN D). Dan snel mijn gezicht wat opfleuren met wat make-up en dan snel snel naar mijn werk, waar het gezien deze temperaturen vanavond vast stervensdruk zal zijn!

Geniet van de zon lieverds, al is het maar voor vijf minuten! Het zijn er vast vijf meer dan dat je ze in juli en augustus bij elkaar gehad hebt, toch?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. september 28, 2011 / 14:17

  Heeeerlijk, van de warmte in de zon genieten! Leuk logje weer!!

 2. september 28, 2011 / 14:40

  Heb vandaag even een fiets tochtje over het terrein gemaakt van mn stage. Dus mijn zonnetje heb ik net gehad!

 3. september 28, 2011 / 14:42

  Wat een vrolijkheid spat van deze blog af. Leuk!!

 4. Claimy
  september 28, 2011 / 14:55

  Wat goed van het hardlopen! En die marathon komt vanzelf wel weer, je moet het voor jezelf doen en als het nu niet uitkomt dan de volgende keer misschien wel.

  Ik heb vandaag lekker een terrasje gepakt en mag zo ook lekker werken waar het terras ook wel bomvol zal zitten.

  Fijne avond!

 5. september 28, 2011 / 17:17

  Heerlijk die zon. Ik word helemaal vrolijk van je blog =)

 6. september 28, 2011 / 18:42

  Heerlijk die zon!

 7. september 28, 2011 / 19:24

  Hmm, het was echt heel lekker weer vandaag! En ik ga zo Glee lekker kijken :) Fijne avond nog!

 8. september 28, 2011 / 20:26

  Heerlijk, dat zonnetje! :-)

 9. september 28, 2011 / 22:07

  Heb je ook hart of dixie al gezien echt een leuke eerste aflevering

  • Annemerel
   Auteur
   september 28, 2011 / 22:34

   Oooh dat vergeet ik helemaal, die heb ik ook al gezien inderdaad! Ook erg leuk!!!

 10. september 29, 2011 / 00:40

  Jammer van die halve van Amsterdam en het zat er natuurlijk al een beetje in gezien de trainingen die je gedaan hebt!.In ieder geval verstandiger dan ik zelf als werkloze hardloper!.
  En die zon is heerlijk, vooral op je vrije dagen.