>DIARY: From the master bedroom

>

Photobucket

We zitten helaas nog steeds zonder werkend internet. Rem had heel netjes in januari al internet aangevraagd, en de KPN bracht ook heel punctueel vorige week maandag het pakketje met de modem, maar daarna liep het een beetje fout.

De telefoonkabel die er volgens de vorige bewoner moet liggen, die is onvindbaar. De complete houten vloer heeft er al eens uitgelegen, we hebben zelfs geheime schuilplekken in het dak(!) gevonden die me een heel erg tweede wereldoorlog onderduik sentiment gaven, maar waar helaas ook geen telefoonkabel ligt.

Geen internet dus en dat is vreemd. Ik ben nog nooit zo blij geweest met m’n iPhone, want die houdt me nu in contact met de buitenwereld. Bloggen doe ik tegenwoordig in een ouderwets worddocument en als ik dan een keertje op m’n werk ben, of bij m’n ouders, dan plan ik ze snel in.. Ja het gaat allemaal niet meer zo makkelijk.

Denken jullie, ga je toch op het netwerk van een buurman.. dachten wij dus ook. Maar wij hebben alleen maar buurmannen met slotjes en de enige buurman waar wij inmiddels mee bevriend zijn, is een man van een jaar of tachtig met een invalide parkeerplek, ik ben bang dat hij geen draadloos internet in z’n huis heeft liggen.

Dus we roeien met de riemen de we hebben en we proberen tegelijkertijd met beide voeten op de grond te komen. Want eh.. geen internetaansluiting, is dat nu echt het allerergste?

Liefs,

Delen:

7 Reacties

 1. Rianne
  februari 21, 2011 / 13:34

  >Oh, lastig. Nou, hopen voor je dat je snel weer internet krijgt!

 2. Carina
  februari 21, 2011 / 13:38

  >Zeer lastig! Komt vast snel goed:)

 3. Jess
  februari 21, 2011 / 14:35

  >Haha, het is niet het allerergste maar wel vervelend.Succes!X

 4. Anonymous
  februari 21, 2011 / 15:37

  >Is er niet ergens in het huis een telefoonaansluiting (soort stopcontact), want dan kun je gewoon je modem daar op aansluiten..

 5. Rianne
  februari 21, 2011 / 18:41

  >Altijd lastig.. Misschien kun je alsnog naar een andere buurman gaan? Heb je jezelf meteen voorgesteld en als het een beetje mee zit een leuke/aardige buurman waar je altijd aan kunt kloppen én internet :-)

 6. Eline
  februari 21, 2011 / 18:45

  >Zonder internet zitten is zo onhandig!

 7. augustus 10, 2011 / 23:02

  Edit: Why the TD? Whos the breeder? There name will come first. For example, our Golden Retriever was AKC registered. Her breeder was "sherwood forest" Golden Retrievers, her registered name was "Sherwood Forest Tawny Lady" Her call name, was "Tawny". Breeder names go FIRST. So if Midnight was your breeder Midnight Labradors, or whatever, his registered name would be something like "Midnights Crash Landing" call name "Crash" or if you want to stick with the weather theme from his pedigree, Midnight Crash of Thunder, call name Crash.References :