DIARY: #32

34 dagen. 34 DAGEN. VIERENDERTIG DAGEN. Dan moet mag ik de marathon van Berlijn van lopen en moet mijn boek af zijn. Serieus, waar moet ik de tijd vandaan halen? De dagen vliegen voorbij en ik kom iedere dag zoveel tijd te kort om alles te kunnen wat ik wil doen. HOE DAN.

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik afgelopen week een beetje afwezig was op mijn blog. Dat betekent niet dat ik stilgezeten heb. Maandag was ik in Perpignan om te trainen op een atletiekbaan en een paar uurtjes strand te pakken. Dinsdag tot en met donderdag trainde ik weer op hoogte in Font-Romeu en vrijdag stapte ik al om half zes in de auto richting het vliegveld van Toulouse voor een weekendje Berlijn om de EK atletiek live in het stadion te bekijken. Het was een fantastische week, misschien wel de mooiste van 2018 tot nu toe, maar dat neemt niet weg dat de tijd gewoon door blijft tikken en mijn vingers op dit moment bizar WEINIG aan het tikken zijn.

Mijn welgemeende excuses voor de afwezigheid hier. Ik zou graag beterschap willen beloven, maar als de afgelopen weken me een ding geleerd hebben, dan is het dat ik weinig beloftes kan nakomen als het niet met mijn boek of trainingen te maken heeft.

Hoop dat jullie allemaal nog genieten van de zomer. Het is volgens mij iets minder warm in Nederland, maar nog steeds wel echt zomer, toch? Echt, wat een geluk hebben we dit jaar. Nog ruim een week, dan ben ik ook weer op Nederlandse bodem. Nu eerst terugvliegen naar Zuid-Frankrijk, om mijn laatste trainingsweek op hoogte te voltooien. Ik ga mijn best doen en spreek jullie snel weer.

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. Tember
  augustus 13, 2018 / 13:06

  No worries! Maak je boek af en haal het maximale uit je trainingen en wij ‘volgers’ wachten gewoon vol spanning op je boek. Dat is vast het wachten waard. Geniet ervan en succes met de ‘laatste loodjes’!

 2. Demi
  augustus 13, 2018 / 13:33

  Je trainingen zien er zo gaaf uit! En wat spannend nog heel even en je gaat hem gewoon lopen! Ik kan ook niet wachten op je boek! Heel veel succes nog even en dan is het allemaal ook weer achter de rug!! ♥️

 3. Rosan
  augustus 13, 2018 / 13:33

  Gewoon volop genieten deze tijd komt niet meer terug moet je maar denken :)
  Wij of in ieder geval ik blijf volgen en zie aan je gezicht op de foto’s die je plaatst dat je geniet van alles wat je doet!

 4. Sanne
  augustus 13, 2018 / 14:03

  Hoi Annemerel, ik kijk enorm uit naar je boek. Wat mij ook interessant lijkt om te lezen is hoe je het leven/de periode na dit harde trainen gaat ervaren. Is het makkelijk vol te houden, val je in een zwart gat, komt er een hoop stress uit of geeft het je juist een gevoel van ontspanning. Ik denk dat de nasleep van dit mega project juist een super interessant onderdeel is en ik vind het wel jammer dat (doordat het boek gelijk af moet zijn) we dit er nu niet in kunnen lezen. Hoe denk je daar zelf over? Succes met alle voorbereidingen

 5. Jorn
  augustus 13, 2018 / 14:27

  No worries! We zijn gewoon in blijde verwachting van je boek ?.

 6. augustus 13, 2018 / 14:27

  Hi Annemerel,

  Vandaag heb ik voor het eerst een vlog van je helemaal afgekeken (je afgelopen vlog over je 30 km duurloop). Ik heb normaal niet het geduld en de interesse om vlogs te kijken, maar na mijn 29 km duurloop afgelopen weekend – in aanloop naar Chicago – leek het me wel leuk om deze te kijken. Dat was het inderdaad, mede doordat je zo ongelooflijk gelukkig overkomt.
  Samen met het EK atletiek (wat een prestaties!) zorg je voor een hele dosis extra hardloopmotivatie, die er vandaag super goed uit kwam tijdens mijn 8x 1.6kmop 4.35 training. ZO LEKKER!

  Nu weer schrijven, geen boek over hardlopen, wel mijn promotieboekje. Gelukkig heb ik nog tot april volgend jaar om het af te hebben ;).

  Heel veel succes nog met alles wat moet gebeuren en vooral heel erg veel plezier. Geniet ervan, zo samen met je coach.

  Eline

 7. augustus 13, 2018 / 14:28

  Lieve Anne,
  Is volkomen begrijpelijk dat je nu prioriteiten stelt en je trainingen en boek op de 1e plaats komen! Zet hem op en ga zo door en die blogs verschijnen wel weer, wij wachten wel hoor!
  Liefs!

 8. Paul
  augustus 13, 2018 / 14:50

  Begrijpelijk, wat een agenda! En focus op Berlijn! Love it (Same here, ik ga er mee naar bed en ik sta er mee op haha). Nog maar een goede 4 weken!

 9. Marieke
  augustus 13, 2018 / 14:59

  Succes je laatste trainingsweek!

 10. augustus 13, 2018 / 18:59

  Ja hoe leuk dat je opeens in Berlijn zat?! Was dat van tevoren gepland? En je stress is echt bijna voelbaar haha, maar ik wil ook zeggen: het gaat je lukken, je hebt dit ooit bedacht en misschien heb je het trainen wel onderschat maar alsnog weet ik zeker dat het best realistisch was en dat je het in je hebt om alles tot een goed einde te brengen. En zelfs als je geen fantastische of geplande tijd loopt op de marathon, is je boek nog een succes. I’m sure! En geniet ervan! ❤️

 11. Robert
  augustus 13, 2018 / 19:26

  Een weekend Berlijn en alleen maar hardloop foto’s? Waar zijn die van de shopping spree, taartjes, leuke en lekkere hotspots en andere typische Annemerel citytrip activiteiten? Dat heb je toch wel gedaan mag ik hopen?

  • lauren
   augustus 15, 2018 / 02:25

   Precies?? Ik snap dat je gefocust bent op je project, maar een beetje ontspanning hoort er ook bij toch? Wat doe je eigenlijk ter ontspanning? Lijkt alsof de oude annemerel weg is.

   Je beweerde in een ask your running question dat je jouw project ook naast een fulltime baan kon doen. Denk je daar nog steeds zo over? Ben ook benieuwd hoe je na dit project je site en je leven vorm gaat geven, misschien kan je binnenkort daar een keer een blogje over schrijven. Ik denk dat er een hoop mensen uitkijken naar je boek, maar ik denk ook dat een hoop mensen uitkijken naar dat het weer oude word.

   • Sofie
    augustus 15, 2018 / 21:43

    Ze wil de marathon van d’r leven lopen én schrijft ondertussen een boek. Ik geloof dat taart eten, sightseeing en winkelen dan wel iets zakken op je prioriteitenlijstje…

    Je boek moet ik nog even pre-order(en?) maar ik kijk en onwijs naar uit, Annemerel!

  • Charlotte
   augustus 18, 2018 / 00:25

   Meen je dit serieus? Dan heb je wel echt een bouwlaat voor je kop.

 12. Ilse
  augustus 14, 2018 / 15:18

  Geniet en veel succes met alles!

 13. Jennienke
  augustus 15, 2018 / 17:33

  Hi!
  Ondanks dat jouw manier van trainen echt absoluut niet haalbaar is als moeder van 2, baan, nog andere hobby’s, sociaal leven enz… ben je zo’n inspiratie! Ik volg je blogs en blogs met plezier. Net je boek aangeschaft, leuk voor in de vakantie als ik een schema voor 10 weken ga maken, van 10km nu naar 7heuvelenloop straks… Je doet t super goed, keep on going en geniet!
  Liefs, Jennienke

 14. augustus 30, 2018 / 21:10

  Lekker genieten!