DIARY: 88

 photo RecentlyUpdated244.jpg

Wat een week… Zondagavond had ik met pijn in mijn hart al mijn ‘administratie’ voor de armbandjes-business aan mijn zusje gegeven, zij zou de hele dag mailtjes gaan beantwoorden en bestellingen verwerken. Ondertussen kwamen alle mailtjes natuurlijk wel heel de dag in mijn Outlook binnen. Zo lastig om dan niet af en toe stiekem te kijken hoe het allemaal gaat. Maar ik was aan het werk bij Girlscene en had het daar druk zat, Roosmarijn zou het wel in haar eentje redden.

Toen ik ’s avonds thuis kwam bij mijn ouders had mijn zusje mijn hele administratie op de schop gegooid. Ik trof haar aan in haar bed met een stuk of tien verschillende stapeltjes met papieren en enveloppen en ik kon er NIET naar kijken. Zij had blijkbaar een systeem, maar het zag er in mijn ogen nogal angstaanjagend uit. Snel weg gegaan dus uit die kamer en samen met mijn vader en moeder touwtjes gaan knippen voor de armbandjes. Yes, it’s a family business ;-).

Dinsdag bestond Annemerel.com 10 jaar. Of nou ja, beter gezegd mijn blog, want Annemerel.com droeg 10 jaar geleden een heel andere naam ‘AnnetjAh.tk’. Hmmm wat een nostalgie! Zo leuk dat jullie me allemaal feliciteerde met mijn blog, ik heb de reacties gistermiddag in de auto pas allemaal gelezen, ik had er dinsdag geen tijd voor. Want direct uit mijn werk had ik een zweetdate met Francien van Girls Love 2 Run. We gingen rennen in het Vondelpark, maar het werd meer kleppen in het Vondelpark. Hahaha. Ik was rond een uurtje of 23.00u thuis en ben toen direct mijn bed ingedoken, moe!

Woensdag en donderdag hebben Roos en ik ons samen beziggehouden met het maken van armbandjes. Of nou ja, ik maakte de armbandjes, Roos stond betalingsherinneringen enzo (hèhè, de rotklusjes mocht zij doen). Woensdagavond was de diploma uitreiking van mijn zusje. De laatste keer dat ik op mijn oude middelbare school geweest ben, in ieder geval voor een HELE lange tijd. Leuk om alle leraren weer te zien, die zijn net als ik allemaal zes jaar ouder geworden. Natuurlijk trots op Roos, die met alleen maar zevens en achten geslaagd is voor haar VWO Diploma.

Na de diploma uitreiking zijn Roos en ik nog een paar uur verder gegaan met de armbandjes, tot diep in de nacht dus. Toen we klaar waren had ik geen zin meer om naar huis te rijden en mijn vriend was er toch niet, dus dook ik lekker in mijn oude bedje dat nog net zo lekker ligt al 2,5 jaar geleden.

Vrijdag werkte ik voor Girlscene. De dag begon bij COTY, waar de perslanceringen voor de rest van 2013 werden voorgesteld, daarna snel naar Lucie’s om nog meer spullen voor armbandjes te halen en vervolgens snel door naar kantoor. Jup, het codewoord van afgelopen week was ‘snel’. Hahaha. ’s Avonds kookte ik voor Laura, althans dat was het plan, uiteindelijk kookten we samen. Natuurlijk weer citroenrisotto en een salade met avocado, tomaat, komkommer, parmezaan, amandelen en… wat eigenlijk niet? Na het eten was Laura ook de klos, armbandjes maken moest ze. Of nou ja, ze stelde het zelf voor ;-).

De volgende dag begon nogal gestressd. Ik werd na acht uur slaap wakker, maar had eerder het gevoel alsof ik acht uur lang gefeest had. Een pijnlijke keel, een bonzend hoofd, misselijk, een geur uit mijn mond (toch iets te veel knoflook in de risotto gedaan). Blehh. Maar hé, niet zeuren, opstaan! Ik had eerst een date met Alexandra van Beautylovin’ die mijn wimpers eraf haalde voor drie weekjes (volgt snel een blogje over!) en mijn teennagels een gelmanicure gaf (volgt ook snel een blogje over!). Vervolgens haalde ik nog wat boodschapjes. Liet ik me verleiden bij een winkel in MONSTER (of all places) en kocht ik een trui in de sale van ONLY (hoe lang is het geleden dat ik iets van ONLY gekocht heb? HEEL lang. Maar als je goed zoekt vind je hele leuke dingen en de prijzen zijn echt HEEL erg fijn, zeker in de sale!) en toen was het tijd om met mijn zusje naar mijn huis te gaan. Laatste armbandjes maken en versturen, mijn koffer inpakken, wat rekeningen betalen (zo lullig als je na drie weken thuiskomt en allemaal aanmaningen hebt liggen) en toen was de dag al weer om.

Ik sliep weer bij mijn ouders want gisteren zijn we al vroeg vertrokken. We hebben tot Zuid Duitsland gereden en nu vindt mijn vader het voor vandaag wel goed geweest. En nu belanden we bij het punt waar we nu zijn.. Morgen (vandaag voor jullie) rijden we door tot Lazise waar we rond een uurtje of 15.00u verwachten aan te komen. VAKANTIE!!!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

19 Reacties

 1. juli 1, 2013 / 12:27

  Die kun je wel gebruiken dus na alle drukte en stress. Geniet ervan! En lekker je rust nemen ook, da’s belangrijk.

 2. juli 1, 2013 / 12:28

  Druk weekje maar nu lekker genieten van een welverdiende vakantie in Italië. Hoewel ik al op veel plekken in de wereld ben geweest en dol ben op steden als Parijs, Barcelona of New York, blijft op de camping in Lazise staan ook één van mijn favoriete vakanties van het jaar :-) in Augustus ga ik ook weer!

  Have fun lieve Annemerel!

 3. juli 1, 2013 / 12:33

  Pfoe, druk! Geniet van je vakantie :)

 4. juli 1, 2013 / 12:41

  Dat klinkt als een hele drukke week! Gelukkig kan je nu lekker genieten van je welverdiende vakantie.

 5. juli 1, 2013 / 12:47

  Zo, dat was een drukke week! Nu genieten van de vrije tijd en het heerlijke zonnetje!

 6. juli 1, 2013 / 12:57

  Geniet van je reis! Je hebt zo te zien een erg hectische week achter de rug.

 7. juli 1, 2013 / 13:04

  Heerlijk zeg! Geniet ervan :)

 8. juli 1, 2013 / 13:31

  Wow wat een stressvolle week! Geniet van de vakantie!

 9. juli 1, 2013 / 13:39

  Geniet van je vakantie meid, na zo’n stressvolle week. Verdiend!

 10. juli 1, 2013 / 13:44

  Je hebt je vakantie dubbel en dik verdiend meid! Geniet ervan!

 11. juli 1, 2013 / 16:24

  Wow wat een ontzettend drukke week, maar wel met meerdere goede doelen. En nu lekker genieten..

 12. juli 1, 2013 / 16:38

  Leuke diary again! Je boft maar met zo’n zusje!
  In de zin ‘Zo leuk dat jullie me allemaal feliciteerde met mijn blog’ moet het trouwens ‘feliciteerden’ zijn.

 13. juli 1, 2013 / 18:44

  Tjonge.. je hebt het maar druk met de armbandjes, haha. Maar nu lekker op vakantie. Ik kijk al uit naar al je fijne vakantie verhalen!

 14. juli 1, 2013 / 19:53

  Ik schrok helemaal toen ik zag dat je wimpers eraf waren! Maar als je drie weken weg bent dan is het logisch! Heel veel plezier op vakantie!

 15. Ilse
  juli 1, 2013 / 19:58

  Wat een stressweek zeg, geniet vooral van je heerlijke vakantie. :)

 16. juli 2, 2013 / 07:28

  Wow, wat een week! Pfff, word al moe als ik het lees, haha… Geniet van je welverdiende vakantie!

 17. juli 2, 2013 / 09:00

  Geniet van je vakantie AnneMerel :)

 18. juli 2, 2013 / 16:15

  Zo dan! Lekker pittig weekje dus. Heel veel plezier in Italie met je familie! Kom maar mooi bruin gekleurd terug. Enne, vergeet de nieuwe challenge niet he! :D
  Liefs

 19. juli 2, 2013 / 16:53

  Geniet van je vakantie Annemerel!