DIARY: 69

Photobucket

Toen maandagochtend mijn wekker ging dacht ik in eerste instantie ‘hmmmmm, uit, slapen, ik hoef er helemaal niet uit’, gelukkig besefte ik net op tijd dat ik er dus WEL uit moest. Oeps. Na een aantal keer snoezen kon ik eindelijk de energie vinden om mijn benen (voorzichtig, pijn in mijn lies) uit bed te zwaaien, hup, smoothie maken, tas inpakken, aankleden, naar de tram en vervolgens met de trein richting Amsterdam voor een dagje Girlscene.

Ik ben een tijd heel erg productief bezig geweest in de trein, maar sinds een paar weken speel ik een spelletje, Patience/Solitary en het is dus weer net zoals vroeger, zo verslavend! Nog nooit gingen treinreizen zo snel, ik knipper drie keer met mijn ogen en ik mag alweer uitstappen. Niet dat het heel gunstig is dat ik mijn tijd verdoe met dat spelletjes, ik heb immers genoeg te doen, zeker de laatste weken, maar wat doe je er aan?

Dinsdag werkte ik ook op de redactie, maar ik voelde me de hele dag een beetje “bluh” mijn eerste instinct was; eten! En zo geschiedde. Op een gegeven moment had ik door wat er aan de hand was; migraine! Dus hup tas pakken en snel richting de trein voordat ik niet meer zou weten hoe ik thuis moest komen. Dat gebeurde alsnog overigens. Eén van de bijverschijnselen die ik bij migraine krijg is dat ik dubbel ga zien, cijfers door elkaar haal, dat soort dingen. Toen ik in Den Haag op de randstadrail stapte, stapte ik dan ook de verkeerde. Ik neem al zes jaar de juiste tram, normaliter is de juiste tram pakken dus geen probleem, maar dinsdag wel. Ik kwam er ook nog eens vrij laat achter doordat ik nadat ik in de tram stapte direct mijn ogen dicht deed. Gelukkig was mijn vriend thuis en kon hij me ophalen met de auto, de tranen stonden me nader dan het lachen. Gelukkig was het na een paar uurtjes slaap allemaal alweer voorbij.

Woensdagochtend werkte ik voor Girlscene om mijn gemiste uurtjes in te halen, ’s middags had ik een afspraak met de boekhouder (altijd leuk) en de rest van de dag was ik lekker aan het schrijven. Evenals donderdag. Normaal ga ik op dagen dat ik thuis werk altijd wel eventjes een klein rondje hardlopen, maar dat zat er deze week dus niet in, de pijn in mijn lies werd maar niet minder. Gelukkig waren er ook nog hele leuke dingen, zo ging ik donderdagavond samen met mijn vriend uit eten (op Valentijnsdag inderdaad). We aten heerlijke sushi bij ons favoriete sushi restaurant (NOH) en ik had mijn eerste echte valentijnsdate. Normaal doen wij namelijk niet aan dat soort “onzin”, maar dit jaar was het geen onzin (en hadden we allebei heel veel zin in lekkere sushi).

De dag erna bracht ik nog een dagje op de Girlscene redactie door. Dit keer deed ik wel nuttige dingen in het OV, ik las (een deel van) het boek Beautiful Creatures en het reizen ging ineens NOG sneller dan toen ik dat spelletje speelde. Toen ik ’s avonds thuis kwam had mijn vriend pizza’s gehaald en die aten we lekker onder het genot van een glas rode wijn op de bank met een nieuwe Suits aflevering op. Ik ging vroeg naar bed (ik moest een boek uitlezen) maar werd later op de avond nog verrast met chocolade taart, citroen taart EN limoncello. Wij hadden gewoon valentijnsweek!

Zaterdag stond in het teken van schrijven, schrijven, schrijven, maar ik begon met een uurtje E! kijken in bed, er was een documentaire over Gwyneth Paltrow en I LOVE GWYNETH. Aangezien het zaterdag was mocht ik van mezelf wel een uurtje langer blijven liggen en om negen uur beginnen. Ik schreef artikeltjes, maakte een receptje (dat ik gelijk maar als lunch at) en ’s middags heb ik zelfs nog een onsuccesvolle hardlooppoging gedaan. Onsuccesvol als in: au! Er lijkt geen enkele verbetering in te zitten. Met de marathon van Parijs over 50 dagen in mijn hoofd was ik slechts lichtelijk in paniek.

Zondag begon in de behandelstoel bij Alexandra van Beautylovin’, ze maakte mijn wimpers weer prachtig. De rest van de dag heb ik lekker aan de keukentafel geschreven en ’s avonds eindigde ik weer bij mijn ouders aan tafel voor een zondagsmaal.

Nog maar een paar dagen, dan mag ik ein-de-lijk op wintersport! Het zullen een paar drukke dagen worden, maar dat komt wel goed! Met een wintersport in het vooruitzicht ziet alles er altijd 10 keer positiever uit! Ik kan niet wachten!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

24 Reacties

 1. rianne
  februari 18, 2013 / 12:04

  Hi Annemerel,

  Ik vroeg me af of je vaker last hebt van migraine. Ik zie het best wel vaak voorbij komen. Heb je er speciale meds voor? Als je het bv vaker dan 2x per maand hebt, zou je al aan een onderhoudsbehandeling kunnen. Ik wil me uiteraard nergens mee bemoeien, maar las het en dacht ik geef het je iig mee :).

  Ik studeer Geneeskunde, vandaar dit bemoeibericht ;)

  Groetjes!

 2. El
  februari 18, 2013 / 12:18

  Kun je wel wintersporten met je lies?

 3. februari 18, 2013 / 12:19

  Ah, balen dat je migraine kreeg! Dat is altijd zo rot, zeker als je veel in de planning hebt staan op zo’n dag. Wat ontzettend lief trouwens, dat je werd verrast met chocolade taart en citroen taart! :D

 4. Linda
  februari 18, 2013 / 12:41

  Wat zijn deze stukjes toch altijd leuk:-) leuke schrijfstijl! balen van je migraine maar de leuke valentijn heeft dat vast goedgemaakt:-)

 5. Marije
  februari 18, 2013 / 12:43

  Oh ik haat migraine zo! Ik weet precies hoe je je op dat moment voelde. Gelukkig heb ik goede medicijnen die ervoor zorgen dat ik mij met 1/2 uurtjes al een stuk beter voel. Ik ga ook altijd dubbel zien (heb zelfs een keer gehad dat ik niet eens meer wist wie ik was of wat ik deed, erg vervelend als je dan midden in de stad staat).

  Met de marathon komt het vast goed! Positief blijven!

 6. februari 18, 2013 / 12:45

  Wat een leuke stukje weer!

 7. februari 18, 2013 / 12:51

  Ahh, sushi! Ik en mijn vriend waren ook van plan sushi te eten, maar waren veel te laat thuis van stage.. dus dat ging niet door. Maar we halen het nog een keer in. Altijd een excuus voor sushi!!

 8. februari 18, 2013 / 12:57

  Oh blegh migraine. Ik heb dat heeel af en toe, gelukkig niet vaak.
  En bijna op wintersport, leuk! :)

 9. februari 18, 2013 / 12:58

  Die sushi ziet er écht goddelijk uit, wil ik zeker eens proberen. Snel een date plannen als je terug bent van vakantie!

 10. februari 18, 2013 / 13:04

  Ziet er uit als een goede week! Balen van je migraine, maar wel fijn dat het na wat slaap gewoon weer over was :)
  En nog maar 50 dagen tot de marathon, spannend!!

 11. februari 18, 2013 / 13:48

  Leuke diary! Rot van je migraine maar wel lief dat je vriendje je kwam ophalen!!

 12. februari 18, 2013 / 14:08

  Alvast heel veel plezier op wintersport natuurlijk! Leuke foto’s en heerlijk voedsel!

 13. februari 18, 2013 / 14:31

  Hmmm die sushi ziet er echt heerlijk uit!! Afgelopen weekend nog sushi gegeven samen met vriendlief. Heerlijk genieten! Wat vervelend van de migraine :(

 14. februari 18, 2013 / 15:02

  hmmm heerlijk sushi en zoveel leuks voor Valentijn. :P (ook al hou ik niet zo van dat gedoe)

 15. februari 18, 2013 / 15:50

  Al dat eten, Annemerel: ik krijg hónger!

 16. februari 18, 2013 / 16:52

  Leuke week weer, volgens mij! Als ik het zo lees heb ik volgens mij ook wel eens een lichte vorm van migraine gehad, een vlek voor mijn ogen die maar niet weg wil en dan hoofdpijn, misselijk, slapen en na een dag of paar uurtjes weer goed. Vervelend ook van je lies zeg, ik hoop dat je er op wintersport niet teveel last van hebt!

 17. februari 18, 2013 / 17:22

  Wat vervelend van de migraine! Hopelijk gaat het met je lies snel beter zodat het niet te veel in de weg zit als je op wintersport gaat

 18. februari 18, 2013 / 17:37

  Wat balen van je migraine! Hopelijk gaat het ook snel beter met je lies!

 19. februari 18, 2013 / 17:38

  Migraine lijkt me verschrikkelijk balen!

 20. Maaike
  februari 18, 2013 / 18:04

  Ooh, wat vervelend van je migraine! Ik had het een tijdje heel vaak, maar nu gelukkig nog maar heel soms. Ik merk dat als ik veel water drink, gezond eet, veel beweeg en weinig stress, het dan nauwelijks meer voorkomt.

 21. ilse
  februari 18, 2013 / 19:21

  Leuke diary, migraine is zo stom en pijn in je lies ook! Hmmm, ik wil ook weer sushi. :)

 22. februari 18, 2013 / 20:23

  volgens mij is jou vriend echt heel lief als ik dat zo lees! :)

 23. februari 19, 2013 / 07:54

  Oef; zou niet goed zijn voor mijn lijn, al die heerlijke baksels :D alvast veel plezier op wintersport!