DIARY: 68

 photo RecentlyUpdated108.jpg

Mijn week begon – zoals inmiddels gewoonlijk – op de Girlscene redactie. Maandag en dinsdag schreef ik in Amsterdam voor de website. Het kostte me ietwat moeite om me van mijn nieuwe eettafel los te maken, maar uiteindelijk ben ik er in geslaagd. Maar niet nadat ik mijn dag begon met een ontbijtje aan de eettafel. Of nee, ik was mijn dag al begonnen met 20 minuten yoga, maar dat deed ik in slapende toestand, ik werd pas wakker nadat ik mijn eitjes sunny side up en mijn groene monster naar binnen had gewerkt.

Maandag bracht ik in mijn pauze een bezoekje aan de Marc by Marc Jacobs winkel in de Utrechtsestraat, om mijn iPhone cover uit te zoeken. De Utrechtsetraat is vanaf de redactie eigenlijk best makkelijk te bereiken. Wist ik niet, ik leende een fiets van een collega en ging met mijn Google Maps de weg op. Blijkt nu, Keizersgracht afrijden en op een gegeven moment heb je de Utrechtsestraat aan je rechterhand, makkelijker kan niet. Goed, weet ik ook weer voor de volgende keer (oh oh, not good, I repeat, NOT good!).

Dinsdag plofte ik na mijn dagje redactie en een groot bord hachée vrijwel direct mijn bed in. Ik weet niet waar de vermoeidheid vandaan kwam, maar hij was zeer zeker aanwezig. Het voordeel van dit vroegertje? Ik kon er woensdagochtend heel makkelijk vroeg uitkomen. Woensdag en donderdag schreef ik veel voor mijn blog en “regelde ik dingen”. Je kent het wel, mails beantwoorden waar je al een paar dagen tegenaan hikt omdat je niet precies weet wat je terug moet mailen. Dat soort dingen. Tussendoor liep ik hard en vierde ik de verjaardag van mijn vader (woensdag) en mijn oma (donderdag).

Woensdag aten we bij de Italiaan in Rijswijk, ik was er nog nooit geweest, maar mijn vader was erg enthousiast. Dat enthousiasme was niet ongegrond, want het was echt lekker en goed eten. Vers, goed op smaak en voor een hele goede prijs (driegangen 25 euro, Terra Sarda). Donderdag vierden we de verjaardag van mijn oma bij de Chinees, ook erg lekker, maar daar dacht ik de volgende dag iets anders over.

Ik had vrijdag namelijk 35 kilometer op mijn programma staan, maar ik heb gefaald. Na 8,5 kilometer bezocht ik voor de eerste keer het toilet, na 17 kilometer deed ik dat voor de tweede keer. Op 22 kilometer kon ik geen stap meer rennend verzetten. Wandelen ging prima. Dus deed ik dat, wandelen. Zo’n 7 kilometer, totdat ik het huis van mijn ouders bereikt had. Daar werd ik opgehaald door mijn vriend die me thuisbracht. Een warme douche hielp niet, het enige waar ik blij van werd was mijn bed en dus dook ik daar vrijwel onmiddellijk in. Ik keek mijn series (dat had ik – op The Carrie Diaries na – nog helemaal niet gedaan) en viel vroeg in slaap.

Maar dat kwam ook wel goed uit, want zaterdag moest ik er al vroeg (7.00u) uit voor een presentatie voor Nike’s nieuwe hardloopschoen in Amsterdam. Het was vroeg, maar als ik heel eerlijk ben, was ik zelfs om 4.00u ’s nachts naar Amsterdam gereisd voor die presentatie, als het moest. Je bent een Running & Nike fan of je bent het niet, toch? Na de experience dronk ik cappuccino en at ik en brownie met Claartje en Marieke en vervolgens reed ik met Marieke weer richting Den Haag, daar zette ik Marieke af bij het station om vervolgens mijn huis weer op te zoeken. Zoeken, letterlijk. Ik neem nog steeds verkeerde afslagen als ik vanaf Centraal Station naar huis probeer te rijden. Maar hé, we kwamen er wel, ook met vijf kilometer extra op de teller.

Gisteren stond in het teken van schrijven, hardlopen en bakken. ’s Avonds genoot ik weer van mijn mama’s kookkunsten en daarmee was de week weer ten einde.

Komende twee weken worden lekker druk, omdat ik meer werk voor Girlscene in verband met mijn wintersportvakantie. En omdat ik deze wintersport niet iedere dag drie uur per dag bezig wil zijn met bloggen, ga ik ook iets vooruit proberen te schrijven voor Annemerel.com. Wees gerust, ik blijf natuurlijk ook gewoon in Oostenrijk bloggen, maar als ik een keer zin heb om dat niet te doen, wil ik gewoon de mogelijkheid hebben om een vooraf geschreven stukje a la minute in te plannen. Ook wel zo leuk voor mijn reisgenoten denk ik zo.

Fijne week!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

26 Reacties

 1. februari 11, 2013 / 12:15

  Klinkt als een fijne week! :) En verstandig (denk ik :p) dat je toch een beetje vooruit gaat schrijven, geeft weer wat rust! :)

 2. februari 11, 2013 / 12:17

  Oh hachee is zo lekker! Ik heb hier geen goede pan om het te maken helaas..
  Ik ben erg benieuwd naar de Flyknits, naar hoe ze lopen. Ze zien er iniedergeval tof uit!

 3. februari 11, 2013 / 12:17

  Echt joh, hoe doe je dat toch?! Al dat hardlopen, werken aan je eigen blog, werken voor Girlscene.. Wow! En dan ook nog eens extra vroeg op voor wat yoga, haha. Elke keer als ik mijn wekker vroeger zet om te sporten lig ik een uur te snoozen :’) Leuk stukje weer! :D

 4. februari 11, 2013 / 12:21

  Wow drie gangen voor €25 is idd niet slecht! Geniet van je week!

 5. februari 11, 2013 / 12:24

  Klinkt goed! Lekker eten voor 25 euro :)

 6. februari 11, 2013 / 12:25

  Wat een drukke week weer zeg! Gelukkig kan je bijna op wintersport en even bijkomen van alles.

 7. februari 11, 2013 / 12:27

  Leuk overzicht weer! Wat heb jij toch een jaloersmakende weken… :)

 8. februari 11, 2013 / 12:55

  Super leuke diary weer! Wat vervelend van de Chinees zeg :(

 9. februari 11, 2013 / 13:08

  Leuk overzicht! En binnenkort lekker op wintersport (ik ga dit jaar niet -boehoe, dus ik ben jaloers). Maak maar lekker veel foto’s voor de achtergebleven zieligerds onder ons.

 10. februari 11, 2013 / 13:47

  Vooruitwerken is wel een goed idee! Ik deed dat ook rondom Kerst. Volgens mij had ik voor elke dag ook twee blogjes online (terwijl ik er normaal maar eentje per dag heb). Geeft rust!

 11. februari 11, 2013 / 13:59

  Leuke week weer, denk ik zo! Veel plezier de komende twee weken, vooruit schrijven is altijd wel handig inderdaad.

 12. februari 11, 2013 / 14:10

  Leuk om te lezen. Ik ben gek op The Carrie Diaries. O en ik ben vandaag weer begonnen met hardlopen.

 13. februari 11, 2013 / 14:41

  Wat schrijf je toch leuk! Ik ben echt gek op hachee =)

 14. februari 11, 2013 / 14:41

  Het vooruit schrijven is wel handig, geeft ook wat rust. En het hardlopen, ik denk dat iedereen wel eens zo’n dag heeft dat het even niet lukt? Misschien wel een griepje onder de leden? Aangezien je al zo vermoeid was?

 15. februari 11, 2013 / 14:51

  Tof geschreven, veel plezier op wintersport! :)

 16. februari 11, 2013 / 15:18

  Hoi Annemerel! Ik volg je blog al een hele tijd maar ik plaats nooit een reactie. Ik klink als een slijmbal maar door je enthousiaste blogs ben ik ook begonnen met hardlopen een jaar geleden!En heb er nog steeds een hoop plezier van :-)

 17. februari 11, 2013 / 16:39

  Leuk die nieuwe nikes zeg !

 18. Iris
  februari 11, 2013 / 17:00

  Wat heerlijk dat je op wintersport gaat!! Ik ben al geweest maar wil zo graag nog een keertje!!

 19. februari 11, 2013 / 17:02

  Jammer dat het niet zo goed ging met rennen, maar ik heb wel waardering en ik doe het je echt niet na!

 20. februari 11, 2013 / 19:14

  Jou weken klinken altijd zo heerlijk en gevarieerd! :D

 21. februari 11, 2013 / 20:57

  Wat leuk dat je bij de italiaan in Rijswijk bent geweest. Ik ben er nog nooit geweest dus daar ga ik zeker een keer eten! Leuke diary!

 22. ilse
  februari 11, 2013 / 21:00

  Leuk weekje weer en ik gelachen om je drama met routes. :p

 23. februari 11, 2013 / 21:13

  De kou doet weer een hoop vermoeidheid brengen, ik ben blij als het warmer weer wordt. Ik heb die italiaan even opgeslagen, we willen namelijk met zijn alle (ouders, en broertjes + zusjes) uit eten. :D

 24. februari 12, 2013 / 12:05

  Lekker vooruit schrijven inderdaad! Dan kun je op wintersport altijd nog zien hoeveel tijd en inspiratie je hebt voor nieuwe stukjes. Succes!

 25. februari 13, 2013 / 11:15

  Gelijk heb je dat je vooruit gaat schrijven! Lekker genieten in de sneeuw lijkt me het belangrijkst!