DIARY: 59

Photobucket

Afgelopen dinsdag ging de nieuwe Girlscene website online. Dat betekende dat we maandag en dinsdag keihard aan de slag moesten om de laatste dingen klaar te zetten voor de nieuwe website. Er moesten nieuwe stukjes geschreven worden, handleidingen, afbeeldingen moesten worden aangepast, artikelen moesten in andere categorieën geplaatst worden en ga nog maar even zo door. Om iets over twaalven op dinsdag was het dan eindelijk zo ver, de nieuwe Girlscene website was live! Wihooooo. Eindelijk het oude CMS in de prullenbak, Firefox aan de wilgen gehangen en knallen maar!

Toen ik dinsdagavond thuis kwam had mijn vriend een heerlijke Thai Beef Salad klaar staan. Thai Beef Salad’s zijn bij mij GROOT favoriet. Na een grote salade zit ik echt vol, maar het is geen calorieën bom. Ik zou iedere avond wel Thai Beef Salad kunnen eten. Na het eten scheidden onze wegen, Ajax speelde en Gossip Girl en 90210 wachtten geduldig op mij. Zo gaan die dingen.

Woensdag vierde ik Sinterklaas met mijn familie. Dat doen wij nog ieder jaar op 5 december, ook al zei mijn zusje tien jaar geleden haar geloof in de Goedheiligman al op en zijn mijn broertje en ik ook al jaren niet meer zo gelovig. Sinterklaas is bij ons traditie. Lekker eten, gezelligheid en natuurlijk de nodige cadeaus. Het was een zeer geslaagde avond.

De dag erna startten de voorbereidingen voor het volgende Sinterklaasfeestje, dat afgelopen zaterdag plaats vond bij mijn schoonfamilie. We hadden lootjes getrokken en zouden allemaal een cadeautje kopen voor degene die we getrokken hadden. Nu wisten Rem en ik verder niet precies wat nu de bedoeling was. Gedichten? Surprises? Ik besloot een surprise te maken en het gedicht te vergeten. Op familiefeestjes verwacht iedereen altijd een geweldig gedicht van mij “want jij schrijft toch voor je geld?”, maar Sinterklaasgedichten zijn niet zo mijn ding. Met een beetje moeite pers ik er nog wel iets uit, maar ik had dit keer gewoon zin om lekker ongegeneerd te knippen en te plakken. Het werd een taart, waar ik uiteindelijk toch nog zo’n drie uur aan geknipt en geplakt heb. Aan het eind van de middag vertrok ik naar mijn zusje om nog eens een rondje met haar hard te lopen. Ze doet het veel beter dan dat ik van te voren verwacht had en loopt nu al een vijf kilometer onder de 30 minuten. Ik denk dat ik voor de zekerheid nog maar iemand ga “trainen” om te kijken of dat schema van mij nu zo’n schot in de roos is of dat mijn zusje een betere conditie heeft dan ik van te voren had ingeschat (ik vrees voor dat laatste).

Toen ik vrijdag wakker werd was ik een beetje verdrietig. Waarom hoorde ik de sneeuw niet tegen het raam aan kletteren. Totdat ik ECHT wakker werd en besefte dat regen niet klettert maar dwarrelt en dat ik gewoon even naar buiten moest kijken. En ja hoor, de hele straat was wit en de vlokjes dwarrelden door de lucht. Sneeuw! Eerst even gewacht tot het een beetje licht geworden was en daarna een rondje door de verse sneeuw gelopen. Heerlijk! De rest van de dag heb ik lekker door het huis gebanjerd in mijn dikste legging, geschreven en films gekeken (Harry Potter!).

Zaterdag was de dag van het Sinterklaasfestijn bij mijn schoonfamilie. Eerst nog tien kilometer hardgelopen, daarna vijf kilometer hardgelopen met mijn zusje (die alweer een snellere tijd liep dan de keer ervoor) en daarna op naar de cadeautjes. In het gezelschap bevonden zich ook een paar kinderen, wel weer eens grappig, om Sinterklaas met mensen te vieren die nog niet van hun geloof gevallen zijn. Mijn surprise viel in de smaak, mijn gedicht en cadeautjes ook (bij mij), oh wat zal de badkamer nu lekker ruiken met de Rituals geurstokjes en wat zal ik lekker ruiken met de Rituals douchegel. ’s Avonds was ik alleen en keek ik achter elkaar zeven aflevering The OC en at ik een zak Tortilla chips, guilty pleasure.

Gisteren werd ik al om half acht wakker en had ik opruimkriebels. Het hele huis werd op zijn kop gezet en toen mijn vriend vier uur later wakker werd kreeg hij een hartverzakking. Nee, echt. De klootzak deed net alsof ‘ie echt een hartverzakking kreeg. Ik schrikken natuurlijk (want het is niet zo’n zeurpiet), was het een toneelstukje omdat ik het huis had opgeruimd. Dat schijnt nogal bijzonder te zijn. De rest van de dag schreef ik stukjes voor La Blog, liep ik hard door de regen in mijn gedachten, want uiteindelijk ging ik niet. Ik hoopte heel erg dat iemand voor mij een kerstboom ging halen, en om 16.00u stonden de bezorgers voor de deur (papa en mama).  ’s Avonds wel weer heerlijk bij mijn ouders gegeten, wat inmiddels een traditie wordt voor de zondag.

Deze week hoop ik dat ik eindelijk eens naar de sportschool ga. Het abonnement is inmiddels gekocht, ik ben alleen nog niet gegaan. Oeps. Gelukkig heb ik afgelopen week wel genoeg buiten gerend. Fijne week!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

34 Reacties

 1. december 10, 2012 / 12:04

  Dat mutsje staat je echt heel leuk! Ik zou willen dat ik ook gauw een keer opruimkriebels had.. Het is zo’n ontzettende rotzooi hier :’)

 2. december 10, 2012 / 12:05

  Oh thai beef salade! Lekker! En wat knap dat je zusje haar tijd verbeterd, is mij nog niet gelukt, ik ben nog steeds een langzame loper. ;) Wellicht eens interval trainingen gaan toepassen.

 3. december 10, 2012 / 12:10

  Wat een fijne foto’s, vind je muts en armbanden super leuk. En beef salade, yummie!

 4. december 10, 2012 / 12:15

  Wat een leuke suprise, leuk gedaan!! Ik moet ook echt nodig opruimen, maar laat het altijd liever aan andere over haha

 5. december 10, 2012 / 12:26

  Wat een leuke foto’s! Ik kon helaas niet in de sneeuw rennen (moest gewoon naar mijn werk). Wat heb je een leuke muts!

 6. december 10, 2012 / 12:34

  Wat een heerlijk weekje zeg!
  Ik kan niet wachten totdat ik de kerstboom aan ga kleden!
  Wat grappig dat je vriend zo deed haha! (Ik herken dit namelijk volkomen! Haha)

 7. december 10, 2012 / 12:37

  Die muts staat je erg leuk, en de nieuwe Girlscene website ziet er echt mooi uit! Ik zat ’s morgens al te wachten tot ik ‘m te zien kreeg haha!

 8. december 10, 2012 / 12:38

  ooo, ik wou dat iemand mij een kerstboom kwam brengen! Maar helaas. Dat moet ik zelf doen, dus die ga ik strakjes halen :) En ik ken je sinterklaasgedichtenleed. Dat je voor geld schrijft, betekent niet dat je een goede dichter bent…

 9. december 10, 2012 / 12:42

  Leuke foto’s (: gaaf dat je aan zo’n website mag werken!

 10. december 10, 2012 / 12:58

  Wat leuk! Ben je van plan om ook een hardloopschema op je blog te publiceren? Gister was ik bij de bruggenloop in Rotterdam en krijg dan zelf ook de kriebels om te starten met hardlopen. Streven is volgend jaar ook de bruggenloop. Alleen moet wel redelijk vanaf begin beginnen, denk ik ;-)

 11. december 10, 2012 / 12:58

  Klinkt als een goede week!
  Ik denk dat ik het nu al 100 keer gezegd heb, maar blijf je mutsje geweldig vinden :P

  Succes met de sportschool! :)

 12. december 10, 2012 / 13:06

  Altijd heerlijk als je huisje/kamertje weer lekker opgeruimd is na wat goed opruimwerk :)

 13. december 10, 2012 / 13:06

  Weer heel erg leuk! Je maakt me jaloers, hier is amper sneeuw gevallen!
  Liefs

 14. Leonie
  december 10, 2012 / 13:09

  Ik wilde net gaan zeggen: receptje van de salade totdat ik me bedacht dat je die al eens had gepost.. Heb hem gevonden en hij gaat in mn lijstje van recepten! :)

 15. december 10, 2012 / 13:30

  Leuke foto’s en leuk verhaal weer. Je muts staat je superleuk! Ik ben best wel benieuwd naar dat hardloopschema van jou.

 16. Irene
  december 10, 2012 / 13:48

  Ik zag net dat je met je hardloop foto door de sneeuw, op de facebookpagina staat van nike running. Leuk!

 17. december 10, 2012 / 14:10

  Leuke diary, druk weekje wel weer met de sinterklaasvieringen :)
  Vind je surprise trouwens heel mooi, die viel vast wel in de smaak!
  X

 18. december 10, 2012 / 14:51

  Leuk om te lezen weer! En wow, volgens mij zit het gewoon in de genen bij je zusje, want ik zou echt niet zo goed kunnen hardlopen vanuit het niets. En die actie van je vriend, hahaha!

 19. december 10, 2012 / 15:00

  Zo’n opruim woede is soms ZO ontzettend fijn. Alle troep in 1 keer uit de weggeholpen.

 20. december 10, 2012 / 16:53

  Super fijne foto’s om naar te kijken! Ook weer een super verhaal!

 21. Ilse
  december 10, 2012 / 17:33

  Klinkt als een heerlijk weekje en leuke foto’s zeg! :)

 22. december 10, 2012 / 17:49

  Leuke foto’s, en zo’n opruimwoede kan soms zo ontzettend fijn zijn. Dag alle troep. Het nadeel is dat als de woede voorbij is ik er vaak weer een mooie troep van kan maken. Ik zag de GS site ook al, vind hem veel mooier dan de oude! En je mutsje blijf ik gewoon super leuk en cute vinden, staat goed bij je. :)

 23. december 10, 2012 / 18:23

  Leuk stuk! Die opruim bui hebben wij hier ook gelukkig weer terug in huis. Komen net terug van een paar dag, of zelfs 2 weken weg, waardoor nu overal kleding ligt wat gewassen en gedrogen moet worden etc.
  XX

 24. december 10, 2012 / 18:34

  Leuke diary Annemerel!
  Afwisselend weekje gehad zo te lezen.. :)

  X Charlot

 25. december 10, 2012 / 18:42

  Hihi succes met de sportschool! Ik kan me er de laatste weken niet toe zetten….

 26. december 10, 2012 / 18:44

  Tof dat je zusje ook aan het hardlopen is geslagen! En ik denk dat mijn vriend ook een hartverzakking zou krijgen als ik zou gaan opruimen… ;)

 27. Lisa
  december 10, 2012 / 18:44

  Wat schrijf je altijd toch leuk! Ik moet altijd erg lachen om je stukjes :)

 28. december 10, 2012 / 19:29

  Flink verwend met sinterklaas zeg hihi! Tof :D En wat heeft je zusje gorgeous legs zeg!

 29. december 10, 2012 / 22:45

  Leuke diary weer! Gezellige foto’s!

 30. december 10, 2012 / 23:05

  Ik wil ook weer hardlopen ( Stomme smoesjes van mij ).

 31. Hanneke
  december 11, 2012 / 00:20

  Ik bied me aan als proefkonijn voor je ren experiment! Wonend in Den Haag :)

 32. december 11, 2012 / 10:18

  Weer een heerlijke weer weer, en eindelijk weer een sneeuw rond Sinterklaas. Ik ben benieuwd of er rond kerst ook sneeuw ligt..

 33. Katinka
  december 11, 2012 / 22:52

  Wat een leuke foto’s! Ik ben zelf vandaag voor het eerst gaan hardlopen en dat komt heel erg door jouw blog dus superbedankt voor alle inspiratie!!