DIARY: 57

Photobucket

Maandag en dinsdag reisde ik voor Girlscene weer af naar Amsterdam. Maandag stond er een grote brainstorm op het programma, dinsdag was het vooral tijd om te schrijven. ZEER binnenkort wordt de nieuwe website van Girlscene gelanceerd en ik kan echt niet wachten. Niet alleen de buitenkant wordt een stuk frisser en mooier, ook de achterkant belooft een stuk gebruikersvriendelijker te zijn (als in, het systeem waarin ik mijn stukjes moet plaatsen werkt een STUK makkelijker, hiep hoi!). Zoals ik al zei, ik kan niet wachten…

Woensdag had ik een date met mijn huisarts over mijn 1001 kwalen, niet heel veel wijzer, maar wel een nieuwe inhaler rijker geworden. De laatste tijd heb ik het heel erg benauwd tijdens het hardlopen, dat ik echt loop te happen naar adem. Word ik vanzelfsprekend niet echt gelukkig van. En ik kan me niet voorstellen dat mijn conditie ineens zo ernstig achteruit is gegaan dat ik een paar kilometer hardlopen ineens niet meer volhou. Deze inhaler moet mijn longen voor het hardlopen een boost geven, zodat ik er minder tot geen last meer van heb. Of het werkt weet ik niet, want ik vergat ze op te halen bij de apotheek.

De rest van de week bracht ik weer iets vaker dan ik in eerste instantie gepland had door in bed. De hoofdpijn/migraine was weer terug. Erg vreemd. Normaal ga ik met migraine naar bed en word ik fris en fruitig wakker, de laatste tijd was het tegenovergestelde werkelijkheid. Vrijdag heb ik zelfs een aantal afspraken afgebeld, omdat ik niet naar Amsterdam durfde te reizen met een tikkende tijdbom in mijn hoofd. Bleh. Maar goed nieuws, dit weekend had ik er GEEN last meer van en laten we er van uit gaan dat dit het laatste was wat we ervan gezien hebben.

Zaterdag ontving ik bij de post een pakketje met een aantal magazines van binnenhuis architect Marco van Ham. Lekker boeiend, zou je misschien denken.. Inderdaad, boeiend, ik heb namelijk de teksten geschreven voor dat magazine. De “grote” opdracht waar ik het een paar weken geleden over had, dat waren de teksten voor dat magazine. Het was de eerste keer dat ik benaderd werd om dit soort teksten te schrijven en van te voren had ik zo mijn twijfels of het me wel zou lukken. Uiteindelijk was iedereen enthousiast en heb ik een aantal mooie veren in mijn reet gekregen. En toen ik eenmaal voor mezelf op een rijtje had HOE ik het ging doen, vond ik het ook heel erg LEUK om te doen. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel van dit soort opdrachten mag krijgen.

Dit weekend sprak ik af met mijn oudste vriendinnetje. Als in, het vriendinnetje dat ik al het langste ken. Sinds de basisschool. Ik had er al een paar jaar niet gezien (schande) en het was heel erg leuk om na zo’n lange tijd elkaar weer eens te spreken. In de tussentijd heeft ze gestudeerd aan Berkeley in California en deed ze haar master aan de London School of Economics, hoe cool is dat? We hebben drie uur lang bijgepraat onder het genot van appelgebak en thee, geen vervelende zaterdagmiddag besteding.

De rest van het weekend heb ik iets te veel afleveringen Suits gekeken. Maar ja, wat moet je anders op een zondag met windkracht 9? Vandaag ben ik weer in Amsterdam voor Girlscene en de rest van de week werk ik lekker thuis voor Girlscene (en mijn blog natuurlijk). Want hoera hoera hoera, na bijna twee weken hebben we weer internet! Wat een vrijheid ;-)!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

36 Reacties

 1. november 26, 2012 / 12:03

  Altijd leuk deze diaries! Fijn dat je migraine eindelijk over (lijkt?) te zijn! :D En wat gaaf dat er stukken zijn gepubliceerd in die magazines! Dat soort opdrachten lijken mij echt heel gaaf om te krijgen :) Dit klinkt als een fijn weekje!

 2. november 26, 2012 / 12:05

  Wat vervelend migraine, heb je aan de huisarts gevraagd om daar medicijnen voor te krijgen? Ik heb vaak migraine die niet overgaat met slapen alleen, maar die pijnstillers helpen daar als enige tegen. Is natuurlijk niet echt gezond die pijnstillers, maar soms kan het niet anders helaas.

 3. november 26, 2012 / 12:08

  Ahw, leuke diary! Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe Girlscene – kom maar op. Het forum ziet er sowieso veel mooier en beter uit! Wel heel erg tof dat je je oudste vriendinnetje nog gewoon kent, jeetje haha! Hoop dat ik later ook zoiets kan zeggen, lijkt me wel gaaf. En al die hoofdpijn en migraine, ieks, klinkt heel vervelend. :(

 4. november 26, 2012 / 12:11

  Leuk hoor! En spannend, zo’n grote commerciële opdracht!

 5. november 26, 2012 / 12:20

  Klinkt leuk die opdracht! En ik hoop dat je inhaler werkt, lijkt me niet heel fijn als je lucht moet happen tijdens het hardlopen..

 6. november 26, 2012 / 12:27

  Dit vind ik altijd zo leuk lezen. Je schrijft zo fijn, dat het enorm makkelijk weg leest. Toppie! Hopelijk is je migraine verdwenen deze week. Leuk van die opdracht!

 7. november 26, 2012 / 12:34

  Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe Girlscene! Vanaf het moment dat ik hoorde dat de website vernieuwd zou worden bedacht ik me dat de website er eigenlijk wel een beetje gedateerd uitziet (vooral voor een site met zo veel bezoekers bedoel ik dan vooral :P)

  Wat gaaf die grote opdracht zeg!!! Kun je ons daar iets van laten zien of mag/kan dat niet?

 8. november 26, 2012 / 12:35

  haha 1001 kwalen ;)
  wat tof van je teksten in een magazine! mijlpaaaal! :)

  • december 14, 2012 / 09:40

   Op dit moment leven we in 2011, om pieercs te zijn: 13-6-2011.Nu is de vervuiling vele malen erger. Zo doorgaan is vragen om zeer grote problemen, maar we willen er nog steeds niet aan. We hebben het nog steeds TE goed. Het is niet wachten op dat het gebeurt, nee meer wachten op WANNEER dat gebeurt. We blijven eigenwijs, blijven maar doorgaan. Hoe lang nog? 2050? Halen we niet, ben ik 100% zeker van, nu de rest nog. Wordt wakker voordat we door deze planeet wakker geschud worden! Maar ja, we luisteren niet, we luisteren nooit!

 9. november 26, 2012 / 12:36

  Leuke dairy! Wat vervelend dat je last heb van migraine :(

 10. november 26, 2012 / 12:37

  Wat tof dat je teksten mocht schrijven voor het magazine! Hopelijk gaat het snel weer wat beter met je kwalen ;).

 11. november 26, 2012 / 12:47

  Bijkletsen met vriendinnetjes die je lang niet gezien hebt is altijd leuk! En hmm, die sushi ziet er heerlijk uit!

 12. november 26, 2012 / 12:52

  Leuke Diary, jammer van je hoofdpijn!

 13. november 26, 2012 / 13:24

  Ik verheug me iedere keer weer op je week overzichtjes! Hij was weer fijn!

 14. november 26, 2012 / 13:31

  Migraine zuigt! en inderdaad wat een wind! Werd bijna van mijn fiets (met schildersdoeken) weg geblazen.. Vreselijk XD

 15. november 26, 2012 / 13:51

  Waar is die hardloopbroek vandaan? Tof!!

  • Charlaine
   november 26, 2012 / 20:56

   @Mandy, ik heb hem ook, hij is van Nike en komt van wehkamp.nl
   Hij was laatst al flink afgeprijsd, dus hoop dat hij er nog is!

 16. november 26, 2012 / 13:53

  Ah bah migraine lijkt me echt heel rot :( Leuk geschreven weer Annemerel, moest lachen om ‘mooie veren in je reet’ haha!

 17. Jennifer
  november 26, 2012 / 15:26

  Wat gaaf van die opdrachten! Klinkt, afgezien van de migraine, als een hele fijne week!

 18. november 26, 2012 / 15:36

  Het was weer leuk om je Diary te lezen. En echt gaaf van die grote opdracht! Good job!

 19. november 26, 2012 / 15:42

  Stoer hoor, die opdracht voor de tijdschriften! Mag je trots op zijn! Leuk overzichtje verder =)

 20. Inez
  november 26, 2012 / 16:29

  Ik moest echt even gniffelen bij het lezen van je ‘Of het werkt weet ik niet, want ik vergat ze op te halen bij de apotheek.’ So me ;) Ik heb nog steeds een formulier liggen om bloed te prikken en ik geloof dat ik ook nog steeds moet bellen voor de uitslag van een echo, uit mei……. :S :)
  Bagger van de migraine, hoop dat het nu echt klaar is voor je! En wat een super opdracht!! Gefeliciteerd!!

 21. november 26, 2012 / 17:08

  Heerlijke weekje zo te horen & te zien aan de foto’s!!
  Wat gaaf dat je een echte ‘magazine opdracht’ heb gekregen! Congrats! :)
  Jouw kennende zal je er weer iets super tofs van hebben gemaakt!
  Hopelijk ben je snel van al die kwaaltjes af..!!

  X Charlot

 22. november 26, 2012 / 17:26

  Balen van je klachten, dat is nooit leuk! Hopelijk gaat het snel over :)

 23. november 26, 2012 / 18:09

  Hi Annemerel,

  Leuke blog heb je. Ik volg je al een tijdje maar reageer eigenlijk nooit. Ik ben een stiekeme lezer ;) Balen dat je ook migraine hebt, ik heb hier ook veel last van dus weet hoe ellendig het is.

  • december 14, 2012 / 07:37

   The Hague, beautiful city bhneid the dunes. Visit the Binnenhof, the Peace Palace, the city’s numerous shops and sidewalk cafe9s, the palaces and museums or simply take in some fresh air on the beach in Scheveningen and wander through the dunes. will give a truly regal touch to your stay in The Hague.

 24. november 26, 2012 / 19:23

  Wauw, doet je internet het eindelijk weer, wat een vrijheid inderdaad lol! We just can’t live without. Maar die opdracht, super vet! Vind het sowieso wel leuk dat je gewoon freelance werkt, lijkt me wel leuk. Ik ben héél erg benieuwd naar de nieuwe Girlscene!

 25. november 26, 2012 / 20:33

  Balen dat je je niet zo goed voelde zeg! Gelukkig gaat ’t nu al weer wat beter :D

 26. Rosalie
  november 26, 2012 / 20:40

  Wat gaaf dat jij zo’n opdracht voor een magazine had! :) en als altijd weer een leuke diary!

  XX

 27. Josephine
  november 26, 2012 / 21:30

  Wat leuk dat je die opdracht had! Trouwens, als je nadruk op een woord legt is het netter om accenten te gebruiken dan hoofdletters. Bijvoorbeeld stúk en zéér in plaats van STUK en ZEER.

  Als je ZO SCHRIJFT lijkt het soms in mijn hoofd net alsof je aan het schreeuwen bent, haha.
  Maar misschien ligt dit wel aan mij hoor.

 28. Josephine
  november 26, 2012 / 21:31

  of helemaal geen accent op stuk, want met stuk leg je al nadruk op wat je wil zeggen. Het is een stuk leuker / het is leuker.
  Maar jij zal het wel weten met je taaldiploma.

 29. Geesje
  november 27, 2012 / 13:30

  Sterkte met de astma. Ik heb er zelf ook last van. Vooral als allergieseizoen (lente) begint. Al die pollen en het enige wat ik wil, is hardlopen. Alleen gaat het ademhalen dan niet… 10 minuten van te voren 2x inhaleren. Goed je mond erom doen, anders gaat alles aan alle kanten eruit. Succes! Je zult merken dat het ademhalen beter zal gaan.

 30. november 27, 2012 / 18:11

  Yeah, weer internet! :)

 31. november 27, 2012 / 18:13

  Sushiii!! En nu heb ik ook zin om naar het strand te gaan haha

 32. Ilse
  november 27, 2012 / 20:03

  Lekker weekje behalve knap balen van je migraine!