DIARY: 55

Photobucket

Vorige week maandag was D-day! Oftewel Deadline-dag voor “de opdracht”. De deadline was om 12.00u, ik leverde mijn laatste stuk netjes om 11.30u in. Yes, gehaald. Nu afwachten.

Ik weet trouwens niet precies wat er met me aan de hand is, maar van maandag na 14.00u tot woensdagochtend vroeg is er een gat. Ik weet echt niet meer wat ik gedaan heb. Nee, ik ben niet aan de drank gegaan of heb een pilletje geslikt om te vieren dat de deadline over was (dat is niet zo mijn ding), maar wat ik dan wel gedaan heb?! Niets noemenswaardig dan denk ik… Ik weet dat ik geblogd heb, één keer vijf kilometer hardliep, boodschappen gedaan heb en de afleveringen 90210 en Hart of Dixie die ik gemist heb, heb ingehaald. Maar dat kan toch niet alles zijn?!

Anyways, woensdag en donderdag waren Girlscenedagen. Ik werkte vorige week precies een jaar bij Girlscene – even een clicheetje erin gooien – tijd vliegt! Woensdag werkte ik op de redactie en donderdag werkte ik thuis, er moesten namelijk teksten voor de agenda van 2013-2014 geschreven worden en daarvoor was concentratie en rust geboden. Maar helaas, het noodlot sloeg toe. Om 12.30u kreeg ik ineens een heel spannend scherm van KPN, iets met dat we geen abonnement meer hadden of dat ons abonnement werd overgezet. Nou dat laatste kon wel kloppen, want de volgende dag tussen 12.00u en 17.00u zou er een nieuwe internetverbinding aangelegd worden. Maar ja, geen woord over het feit dat precies 24 uur eerder de stekker al uit het “oude” internet getrokken zou worden.

Was ik dus mooi klaar mee. Hup in de auto naar mijn ouders, dat is zo’n 15 tot 20 minuten rijden, maar het is nu eenmaal even niet anders. Sta ik daar voor de deur, kom ik er achter dat ik geen sleutel bij me heb. Shit. Niemand thuis natuurlijk. Gelukkig had ik wifi-ontvangst in mijn auto, maar ja, ideaal is net iets anders. En oh ja, kom ik er net vijf minuten voordat mijn zusje thuis komt (een uur later) achter dat de buurvrouw een reservesleutel heeft en dat de buurvrouw al die tijd gewoon thuis was. AHHHHH!

Maar het verhaal wordt nog even erger. Vrijdag tussen 12.00u en 17.00u zou er een monteur komen om het internet bij ons te installeren. Ik loop ’s ochtends eerst een rondje hard, ga vervolgens naar mijn ouders om mijn stuk voor de nieuwe Metro Mode af te maken en op te sturen (deadline) en vlucht dan naar de stad voor een kopje koffie met Ashley.

Kom ik thuis, is onze slaapkamer veranderd in een oorlogsgebied. What happened?! De telefoonlijn is zoek en die ligt waarschijnlijk onder twee andere vloeren in de slaapkamer (de vorige bewoners hebben gewoon twee vloeren op elkaar gelegd in de slaapkamer en hebben zich blijkbaar nooit zorgen gemaakt over het feit dat daar ook het uiteinde van een telefoonlijn onder ligt.) Mijn vriend dacht dat hij hem misschien wel kon vinden, dus had hij het bed uit elkaar gehaald en was de houten vloer er al bijna uit, maar ja, daar lag dus NOG een vloer onder. De telefoonlijn hebben we niet gevonden en het mooiste is nu dus, we hebben NOG STEEDS GEEN INTERNET. En wanneer en hoe dat probleem opgelost gaat worden? Dat is voor mij net zo vaag als voor jullie. Ik verkeerde in lichte paniek, dat begrijpen jullie. Gelukkig kan ik voor zo lang het nodig is op het netwerk van mijn onderbuurman met mijn MacBook, maar mijn iMac heeft helaas geen internet.

Goed, er zijn grotere problemen op de wereld, maar dit was toch wel even jammer. Zaterdag hielden we dan ook maar een James Bond marathon. Ik heb de hele dag op de bank gelegen en zes James Bond films gekeken. En ik heb me geen moment schuldig gevoeld. Heerlijk! En gisteren was het natuurlijk heerlijk weer, dus toen moest ik naar buiten voor een rondje hardlopen. Dat rondje werd een halve marathon (dat hebben jullie gisteren kunnen lezen). Nog 146 dagen tot mijn volgende marathon (Parijs), dus deze winter train ik rustig door.

De komende dagen schijnt het ook lekker weer te worden, dus daar ga ik maar proberen van te genieten. Lekker hardlopen en nu ik toch niet op mijn iMac kan werken, lekker in het zonnetje op de bank werken. LICHT, heerlijk! Dit heb ik gemist!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

29 Reacties

 1. november 12, 2012 / 12:06

  Oh wat erg! Hoe is het toch mogelijk, telefoonkabel verstopt onder twee vloeren.. haha. Ik hoop dat je snel weer internet hebt! Het was gisteren heerlijk hardloop weer. Ik ben net een rondje geweest en vond het toch redelijk frisjes maar na 5 minuten had ik het bloedheet, ik wist niet goed hoe ik me er nu op moest kleden.. En die Starbucks bekers zijn weer terug, zo leuk! <3

 2. november 12, 2012 / 12:12

  Wat een gedoe met dat internet zeg! Gelukkig waren er nog een paar andere opties maar hopen dat t snel gefixed is! En nu lekker genieten van het mooie weer dan maar :)
  X

 3. november 12, 2012 / 12:20

  Mooie foto’s!

 4. november 12, 2012 / 12:22

  Jeetje, zo een toeval dit hè. Ik stond dus net buiten voor de deur en kwam erachter dat er bij mij ook niemand thuis was. Nou, daar sta je dan, hopeloos in de kou voor een leeg huis. Ben toen maar met mijn mobiel naar je blog gesurfd om de tijd te doden en deze diary te lezen. :’) Ik had hem net gelezen, en daarna het geluk dat mijn moeder aan kwam lopen, haha!
  Maar jeetje, wat een gedoe met het internet en die kabels. Ik hoop voor je dat alles goed gaat komen, sowieso dat iemand 2 vloeren over elkaar legt? Slaat ook nergens op. :/ Ach, stay positive en geniet van het zonnetje!

 5. november 12, 2012 / 12:25

  Waarschijnlijk gaat het deze week t/m vrijdag niet regenen :). Dus lekker een hardloopweekje.

 6. november 12, 2012 / 12:41

  Ik zou ook in lichte paniek raken als ik thuis kom en mijn halve vloer ligt eruit. Ik hoop dat het kabeltje (je vergeet nooit meer hoe die ligt hierna) snel gevonden wordt.
  Verder heb je wel een leuke week gehad.

 7. november 12, 2012 / 12:45

  Haha, wat een ellende zeg met dat internet. Kost je toch mooi weer een hoop tijd en moeite. Gelukkig kom je ook weer tot fijne ontdekkingen, bijvoorbeeld dat op de bank werken heel fijn kan zijn ;). Veel plezier met hardlopen weer deze week!

 8. november 12, 2012 / 13:03

  oh man!! wat erg van die vloer!
  ik zou echt gek worden ;)

 9. november 12, 2012 / 13:05

  Yeeeeh leuke diary weer!!!

 10. november 12, 2012 / 13:24

  Wow wat erg! Ik zou gék worden!

 11. Julia
  november 12, 2012 / 13:32

  Oh wat vervelend van die telefoonkabel! Hopelijk kan het snel worden opgelost! Hebben jullie wel normaal kunnen slapen dan, aangezien je vriend het bed uit elkaar had gehaald?
  Oeh en ik vind je nieuwe Nike’s zo leuk!!

 12. november 12, 2012 / 14:18

  Door jou krijg ik helemaal zin om te hardlopen altijd haha, terwijl ik daar helemaal geen persoon voor ben haha! En yummeh foodies <3

 13. november 12, 2012 / 14:25

  Nou gelukkig had je het deze week niet zo druk als eerdere weken hè? Dat is een lichtpuntje :)

  Dat internet komt wel joh! Geduld is een schone zaak!

 14. november 12, 2012 / 14:34

  Wat vervelend van de telefoonkabel en het internet! Ik zou echt helemaal gek worden.. Kan nog geen dag zonder mijn internet..Tevens ook dat de vloer er uit zou liggen..Veelte veel gaos..

 15. november 12, 2012 / 15:44

  Welk zonnetje? Hier is geen zonnetje helaas… Wel internet, en dat komt goed uit aangezien ik aan een essay moet werken!

 16. november 12, 2012 / 15:49

  Wat een verhaal van die internetverbinding. Wel balen hoor, gelukkig kan je nu wel gebruik maken van het netwerk van je onderbuurman maar ideaal is het niet. Hopelijk wordt het snel opgelost.

 17. november 12, 2012 / 16:04

  Zo irritant van je internetverbinding zeg!!

 18. november 12, 2012 / 16:08

  Ahh dat van je internetverbinding is zo stom! Sowieso omdat jij vaak werkt via internet… en blogt natuurlijk, en niet bij je blog kunnen = stress. I know the feeling! Maar ik zie je al wel zitten in je autootje met je laptop, haha :) Zou ik ook doen! En dat licht is inderdaad HEERLIJK (ook al si het wel wat grijzer dan in de zomer, maar dat negeren we voor het gemak maar even).

 19. november 12, 2012 / 16:29

  Ahh ik zou niet weten wat ik zou moeten als mijn internet er mee op zou houden.. Jeetje, dan kan je niks meer! Geen werk, geen school, geen series…. Ojeej. Ohh die cupcakes wil ik nu echt hebben!! Ik heb suiker nodig, hahah

 20. november 12, 2012 / 16:50

  Wat vervelend dat je internet het niet doet, hopelijk is het snel weer gefixt :) En James Bond marathon, nice! Ik ga vanavond naar Skyfall, ben benieuwd.

 21. november 12, 2012 / 17:24

  ik heb nog nóoit een james bond film gezien, shame on me! ik ga vanavond dus naar skyfall, ben benieuwd!

 22. november 12, 2012 / 17:51

  Wat een super stukje weer!!
  Heerlijk weekje, alleen beetje jammer van dat internet inderdaad..
  Af en toe is dat wel eens lekker he, zo’n filmmarathon.. :)

  Enjoy your week!

  X Charlot

 23. november 12, 2012 / 17:55

  Mmm, die cupcakes zien er echt heerlijk uit! En dat geurtje van Rituals voor in de auto is ook echt super!

 24. Miranda
  november 12, 2012 / 18:22

  Bij mij thuis was de telefoonkabel ook zoek toen er een nieuwe internetverbinding aangelegd moest worden, we hebben uiteindelijk een nieuwe kabel getrokken vanaf het kastje in de kelder waar de telefoonaanluiting zit. In ieder geval beter dan het halve huis afbreken……

 25. november 12, 2012 / 19:23

  Wow wat een gedoe zeg met je internet. Maar gelukkig zit er ook weer een positief puntje aan; licht.. Ik hoop wel dat je internet weer snel gaat werken.

 26. november 12, 2012 / 20:35

  Wat een leuke inrichting van je huis zeg !

  zie mijn blog voor een leuke give-away van Lennebelle.

  lavieblancetnoir.blogspot.com

 27. november 14, 2012 / 00:02

  Zonder internet zitten kan zo frustrerend zijn! Voel mij dan gek genoeg erg machteloos… Hoop dat je snel weer internet hebt thuis!

  Liefs,
  Deborah

 28. Ilse
  november 16, 2012 / 11:14

  Ik begrijp hoe vervelend het kan zijn zonder internet! Leuke foto’s en ik heb zin in cupcakes. <3