DIARY: 50

Photobucket

I LOVE PARIS. Maandag en dinsdag waren fabuleus. Dat heb ik jullie allemaal natuurlijk al in geuren en kleuren verteld, maar het mag natuurlijk ook niet in mijn wekelijkse dagboekstukje ontbreken. Het feit dat ik nu door bepaalde gebieden kan lopen zonder mijn kaarten applicatie op mijn telefoon te gebruiken, zelfs het rennen van de ene naar de andere metro.. De éclairs, macarons en taartjes bij Ladurée, de prachtige gebouwen in de stad. Les Tuileries, Avenue La Montaigne, Jardin du Palais Royal. Le Bon Marché, Printemps, Colette… Willen jullie nog meer horen?

Toen ik dinsdagavond om 20.00u weer voet zette op Nederlandse bodem, om precies te zijn Rotterdam Centraal had ik dan ook niet echt dat “Oost-West Thuis Best” gevoel. Gek hè?! Wel nog even van de gelegenheid dat we in Rotterdam waren gebruik gemaakt, om mijn vriend voor zijn taxi-diensten van en naar Rotterdam Centraal te bedanken, trakteerde ik op een etentje bij Dim Daily. Tot vorig jaar zat Dim Daily ook bij ons in Den Haag en aten we er ZEER regelmatig, maar sinds november moeten wij voor onze dosis Dim Daily dus naar Rotterdam. Maakt het wel extra speciaal als je er dan wel eet.

Woensdag werkte ik thuis voor Girlscene, de dag erna zat ik alweer om 6.45u in de tram richting Amsterdam Centraal voor een dagje op de redactie van Girlscene. Fashionscene collega Esmée vertelde dat ze ’s middags Doutzen zou “ontmoeten” bij de opening van de nieuwe G-star winkel, wilde ik ook natuurlijk. Dus even een mailtje gestuurd en een paar uur later kon ook ik me (met mijn 1.77) een lilliputter voelen door de ellenlange benen van Miss Doutzen Kroes. Halleluja!

Over het weer van afgelopen vrijdag ga ik maar gewoon niks zeggen, wat een drama zeg! Ik was heel erg blij dat ik niet echt afspraken buiten de deur had. Om toch even snel een frisse neus te halen besloot ik een korte (nog geen kilometer) wandeling naar de bakker met de lekkerste kruidnoten te maken. En omdat ik het zonde vond om voor een zak kruidnoten alleen naar de bakker te gaan, nam ik ook maar direct Boschebollen mee. Lekker!!!!! ’s Avonds een bruiloft in Roosendaal van een neef van mijn vriend, niet naast de deur en ik had er in mijn pyjama-broeken-status ook niet heel erg veel zin in, maar uiteindelijk vallen die dingen dan natuurlijk altijd heel erg mee.

Zaterdag bracht ik samen met mijn vriend en Kim en haar vriend een bezoekje aan het altijd gezellige Antwerpen. Daar kwamen we tot de conclusie dat het niet alleen in Nederland pokkenweer was, ook bij onze Zuiderburen kwam het met bakken uit de lucht, helaas. We kwamen voor een lunch bij Het Gebaar, mijn favoriete lunchrestaurant. Wat ik precies gegeten heb laat ik jullie later deze week nog wel zien, het stelde me in ieder geval ook deze keer weer niet teleur. Een tafel krijgen op zaterdagmiddag bij Het Gebaar is ongeveer hetzelfde als een tafel krijgen bij een hippe bar in New York en dus stonden we bijna anderhalf uur te wachten. Uiteindelijk verlieten we het restaurant dan ook pas rond half zeven, dat noemen ze ook wel een uitgebreide lunch..

Gisteren begon ik de dag met een rondje hardlopen van 20 kilometer. De zon scheen, de lucht was fris.. ik had weinig te klagen. Enige jammer was het feit dat ik last van benauwdheid kreeg. Had ’s ochtends vergeten mijn Astmapuffer te gebruiken, beetje jammer. Gelukkig had mijn moeder er thuis ook één liggen en kon ik na tien kilometer weer gewoon ademhalen. Note to self voor de marathon: VERGEET JE ASTMAPUFFER NIET! ’s Middags heb ik lekker in bed gelegen met het boek van J.K. Rowling en mijn laptop voor het nodige schrijfwerk. Ik was omringt met heel veel jasmijnthee, kruidnoten, pure chocolade en zelf(vriend)gemaakte erwtensoep. Geen slechte zondagmiddag dus. ’s Avonds in de auto richting mijn ouders voor een heerlijk zondagsmaal (ik had mijn menukeuze de dag ervoor al doorgesmst, paddenstoelenrisotto en zalm por favore!).

Nog maar dertien dagen tot de marathon, OMG! Hahaha! Hebben jullie je spandoeken al klaar?!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

25 Reacties

 1. oktober 8, 2012 / 12:11

  *hangt spandoek op* Succes Annemerel, gaat je wel lukken! ;) Ben trouwens wel jaloers op het feit dat je Doutzen hebt gezien. Is ze in het echt nog mooier dan op foto’s? – haha zulke dingen hoor je vaak. En ah, die zondagmiddag klinkt helemaal niet verkeerd… kruidnootjes nomnom.

 2. oktober 8, 2012 / 12:13

  Natuurlijk hebben wij onze spandoeken al klaar! Doutzen vind ik een mooie vrouw maar ze praat zo… irritant? Zal wel komen doordat ze Fries is denk ik haha.

 3. oktober 8, 2012 / 12:15

  Wat een heerlijke week met twee van die leuke uitstapjes buiten Nederland!

 4. oktober 8, 2012 / 12:20

  Hoe vind je het boek van J.K. Rowling tot nu toe? Ik ben er heel benieuwd naar maar had gehoord dat hij tegenviel.

 5. oktober 8, 2012 / 12:25

  Super leuk!

  Liefs, Mariette

 6. oktober 8, 2012 / 12:38

  Yay, Doutzen! Vind het zo’n mooie vrouw! Succes met je marathon!! Het gaat je vast lukken na al dat trainen hoor, haha

 7. oktober 8, 2012 / 12:49

  Fijne week gehad dus!
  En spanddoeken: check!

 8. oktober 8, 2012 / 12:57

  Wat heb je weer een leuk fotodagboek!! Heel veel succes met alle voorbereidingen naar de marathon! =)

 9. Rebella
  oktober 8, 2012 / 13:38

  Leuk hoor. OmringD, trouwens.

 10. oktober 8, 2012 / 14:18

  Dat klinkt als een hele fijne week!

  Ik ben dol op Dim Daily! Voordat ik Shabushabu ontdekte at ik regelmatig bij Dim Daily. Misschien toch weer eens wat vaker doen.

  Groetjes
  Deborah
  deborahschrijft

 11. oktober 8, 2012 / 14:51

  Ooooh hoe tof dat je Doutzen hebt gezien! Ik had trouwens verwacht dat je wel lang was, maar ZO lang… :P Ik weet niet waarom, op internet is lengte ook moeilijk in te schatten he!

  Dat bordje met vis maakt me hongerig. Ziet er zoooo lekker uit!

 12. oktober 8, 2012 / 15:59

  hahah hoe lang is Doutzen dan wel niet?!

 13. oktober 8, 2012 / 16:05

  Tot half 7 ‘lunchen’? Wauw, knap, haha! Je diary klinkt weer heerlijk. Weggaan om leuke dingen te doen en thuis lekker doen wat je leuk vindt… met het nodige eten. Like, like, like!

 14. oktober 8, 2012 / 16:32

  Nog 13 dagen. Wow, de tijd gaat echt snel! You can do it :D

 15. oktober 8, 2012 / 17:34

  mmmmmmm,.. wat lekker dat eten!

 16. oktober 8, 2012 / 19:28

  Het was ook echt pokkeweer, zaterdag moest ik door de regen en zonder regenpak fietsen naar werk. Dat heb ik geweten, stom hollands (en owja belgisch) weer :P.. Wel gaaf dat je doutzen hebt gezien en al dat eten in je foto’s daar krijg ik onwijze trek in.. :P

 17. oktober 8, 2012 / 21:28

  wooow nog maar dertien dagen, de tijd vliegt!

 18. Ilse
  oktober 8, 2012 / 21:44

  Veel succes met je voorbereidingen en spandoeken maken we natuurlijk klaar. :)

 19. oktober 8, 2012 / 22:03

  Leuk stukje! En nog 13 dagen, wow! Komt wel dichtbij nu. Ik heb alle vertrouwen in je :)

 20. oktober 9, 2012 / 10:58

  Erg leuk stukje. Succes met alles!

 21. oktober 9, 2012 / 11:34

  Bedoel je Het gebaar in de Leopoldstraat? I like it there!
  Die marathon gaat je lukken hoor! Succes

 22. oktober 9, 2012 / 12:35

  Nog maar 6 dagen voor de 5 km.. AARGH haha!

  Leuke diary! En ik mis paris!