DIARY: 44

Photobucket
Nice was NICE! (laatste keer dat ik dit woord”grapje” maak, *promised*). Jullie hebben daar natuurlijk afgelopen week alles al over kunnen lezen. De korte bezoekjes aan het strand, het slenteren door Nice, Cannes en Monaco. Het lekkere en goede Franse eten. De stiekeme bezoekjes aan de MacDonalds. HET CONCERT VAN MADONNA! Het waren vier dagen met hoogtepunten.

Woensdagavond laat vloog ik terug naar Amsterdam. Toen ik rond half één met mijn koffertje Schiphol verliet stond mijn vader al op mij te wachten. Wat een luxe. Maar de nachtelijke OV-verbinding tussen Schiphol en Den Haag is dan ook niet te doen. Zeker niet naar mijn huis. Ik lag om 2.00u in bed, sliep niet voor half drie en 3,5 uur later ging mijn wekker al weer voor een dagje Girlscene. Niemand had medelijden met me, ik op het moment dat mijn wekker ging wel met mezelf. Begrijp me niet verkeerd, die vier dagen in Nice waren heerlijk, maar eigenlijk te kort om te relaxen. Erg veel slaap heb ik dan ook niet gehad daar. En dan zo’n nachtje van 3,5 uur.. Geloof me, om zes uur ’s ochtends had ik nog geen enkel idee hoe ik de dag zou gaan overleven. Uiteindelijk was het antwoord heel simpel, door een patatje tussen de middag met collega Esmée. Hierna was ik weer zo bij de levende dat ik toen ik om 20.00u thuis kwam zelfs nog mijn hardloopkleding uit mijn koffer haalde en een fantastische 10 kilometer liep.

De volgende dag ging de wekker alweer om 6.00u, dit keer ging het opstaan al iets beter, maar eh.. ik merk wel dat het ’s ochtends minder snel licht wordt want zo energiek als ik me een paar maanden geleden om 6.00u voelde? Dat voel ik me niet meer. Dat kan natuurlijk ook wel iets te maken hebben met het feit dat ik avocado’s en noten heb ingeruild voor patat en Van Dobben kroketten, maar daar ga ik weer verandering in brengen hoor! Ook vrijdag had ik na een dag Girlscene nog energie over. Dit keer heb ik mijn buren verblijd met een avondje dansen op Madonna. Inclusief volume voluit en springen totdat ik er bij neerviel. Oh oh, wat zullen ze blij met mij zijn…

Zaterdag was het het meest afschuwelijke weer wat ik in tijden heb meegemaakt hier aan de kust. Ik werkte weer een dagje op het strand en OMG een paar keer per uur leek het einde van de wereld wel heel erg dichtbij. “Het is toch nog geen december?” vroeg ik mezelf meerdere keren af. Mijn dag eindigde om 3.00u ’s nachts gebroken in bed. Dat ik horecawerk niet meer gewend ben moge duidelijk zijn. Mijn armen zijn een stelletje slapjanussen geworden. Moet ik misschien iets mee gaan doen?

Zondag lag ik dan ook een groot gedeelte van de dag in bed. Het weer was er ook niet echt naar om iets anders te doen, maar eerlijk, tot een uurtje of 15.00u was ik ook tot niets anders in staat. Een combinatie van anderhalve week lang te weinig uren slaap en dan een hele dag hard werken. Ach, dan heb ik zo’n dag in bed toch ook wel een beetje verdiend? Vergezeld met een reep 86% pure chocolade en heel veel groene thee… ?! Om 15.00u klom ik mijn bed uit en kroop ik achter mijn iMac voor een paar blogjes en toen mijn vriend om 17.00u uit zijn werk kwam zijn we eerst samen naar mijn ouders gegaan voor een lekker zondagsmaal en daarna zijn we samen op de bank voor een film in slaapgevallen. Heerlijke burgerlijk. Dat is soms (vaak) best mijn ding.

Deze week staan er ook weer leuke dingen op het programma. Onder andere de opening van Umami in Rotterdam met Ashley, Fleur en Lindsey vanavond en een koffietasting van Starbucks aanstaande donderdag. Oh en VOLGENDE week is het concert van Coldplay alweer. Nee, ik heb inderdaad weinig te klagen.. Fijne week allemaal!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

24 Reacties

 1. Sophie
  augustus 27, 2012 / 12:10

  AAAH COLDPLAY, ik ga ook!

 2. augustus 27, 2012 / 12:12

  Wat gaaf dat jullie naar Madonna zijn gegaan. Ik vind het altijd heerlijk om mijn maandag te beginnen met een fotodagboek. Heerlijke foto’s.

 3. Jantine
  augustus 27, 2012 / 12:19

  JAA! Coldplay!! Ik ga ook.. ;)

 4. Ilse
  augustus 27, 2012 / 13:08

  Gave dingen Annemerel! :)

 5. augustus 27, 2012 / 13:58

  Hoe zuur is het om zo vroeg op te staan als je net terug bent van vakantie.. Maar met alle leuke dingen deze week (en volgende week ) in het vooruitzicht moet dit een leuk weekje worden voor jou! :)

 6. Chantal
  augustus 27, 2012 / 15:02

  Oeh dat Umami klinkt goed. Ga ik zelf ook binnenkort eens uitproberen. Heb je die in Den Haag al uitgeprobeerd?
  Je kan trouwens eens met waterflesjes hardlopen, om je biceps aan het werk te zetten ;)

 7. N
  augustus 27, 2012 / 16:02

  *McDonald’s

 8. augustus 27, 2012 / 16:03

  Heerlijk om soms lekker burgerlijk te zijn!! Leuke diary!

 9. Anastacia
  augustus 27, 2012 / 16:25

  Hi Annemerel,

  Wat heb jij inderdaad een heel zwaar leven…..
  Misschien zou ik ook een blog moeten bijhouden. Elke blog gaat over dat stomme hardlopen van jou.
  Ja joh, je bent zo geweldig en sportief…En je hebt zo een interessant leven…. ;)
  Ik kies er idd voor om zelf op je blog te kijken maar heb het gevoel dat mijn hersenen er gewoon van krimpen. Elke keer die blogpost van hoe GEWELDIG je niet bent.. zucht…

  Hoop dat je jezelf een keer goed tegenkomt, daar leer je immers wat van in tegenstelling tot je zeer materialistische leven

 10. Mleen
  augustus 27, 2012 / 16:38

  @Anastacia: dit kan niet iets anders betekenen dan afgunst.

  @Annemerel: leuke foto’s van Nice & dat gezonde leven komt wel weer!

 11. Anastacia
  augustus 27, 2012 / 16:44

  @Mleen

  Moet elke reactie die haar niet de hemel prijst meteen afgunst zijn?
  Dat begrijp ik dus niet.
  Het is gewoon overduidelijk dat Annemerel een zeer materialistische leven leidt en hier altijd over blogt.
  Haar leven bestaat uit haar lichaam, eten, wijntjes, vakantie en shoppen….
  Ik word er gewoon misselijk van…. zucht…

 12. Robin
  augustus 27, 2012 / 16:44

  Wow, zo te lezen is een bepaald persoon hier helemaal niet tevreden met haar eigen leven..

  Niks van aantrekken he! Ik vind het nog steeds leuk om je blog dagelijks te lezen :) xx

 13. Michelle
  augustus 27, 2012 / 17:00

  Leuk om te lezen weer!

 14. augustus 27, 2012 / 17:06

  Leuke diary!Mooie foto’s ook :)

 15. augustus 27, 2012 / 17:53

  Wat een geweldige week heb je gehad, en je gaat er ook al weer eentje tegemoet. Wat een gelukszak ben jij!

 16. augustus 27, 2012 / 18:33

  Ik vind dat je best zo positief over je eigen leven mag zijn! Je doet echt veel gave dingen, daar mag je best van genieten en trots op zijn!

 17. augustus 27, 2012 / 18:55

  Coldplay! zou ik ook wel naar toe willenn.

 18. augustus 28, 2012 / 01:40

  Leuk om te lezen en lang leve de collega’s die op het idee komen om patat te gaan eten! :) En je hebt leuke plannen deze week”

 19. Mleen
  augustus 28, 2012 / 09:54

  @Anastacia: Nee, natuurlijk is niet elke reactie die haar niet in de hemel in prijst meteen afgunst. Maar dat idee krijg ik dus wel bij jou berichtje:
  ‘Het is gewoon overduidelijk dat Annemerel een zeer materialistische leven leidt en hier altijd over blogt.
  Haar leven bestaat uit haar lichaam, eten, wijntjes, vakantie en shoppen….
  Ik word er gewoon misselijk van…. zucht…’
  Waar moet ze het volgens jou dan over hebben? De ellende in de wereld, de politiek? Dat lees ik wel in de krant, ik vind Annemerel’s blog juist verfrissend én vergeet niet dat ze er hard voor werkt. In haar positie had ik precies hetzelfde gedaan!

 20. Soraya
  augustus 28, 2012 / 10:08

  Ohhhhhh heerlijke diary.
  En alsjeblieft Annemerel, trek je niks van die negatieve reactie aan.
  We weten zelf ook wel dat er mindere momenten in het leven bestaan, waarom zou je daar over moeten bloggen?
  Dat maak ik in mn eigen leven wel mee :p
  Ik vind t juist heerlijk dat je voor je passies gaat en lekker je ding doet.
  Vooral van t leven blijven genieten meid!
  Ik vind jouw blog dus wel heel leuk, heerlijk optimisme!