DIARY: 41

Photobucket

Zo’n eerste week na een lange relaxte vakantie kan bij mij op twee manieren uitpakken. De eerste manier is dat mijn hoofd overloopt van inspiratie en dat ik blij ben dat ik er eindelijk mee aan de slag kan. De tweede manier is dat ik een beetje heimwee heb en het moeilijk vind om mijn draai te vinden. Bij mij was het afgelopen week helaas de tweede manier. Misschien ook niet zo gek, iedere keer als ik in Italie inspiratie had ben ik er ook daadwerkelijk aan begonnen. Vroeger….. keek ik na drie weken er naar uit om naar huis te gaan. Eindelijk mijn mail lezen, eindelijk weer bloggen. Nu heb ik iedere dag geblogt en zat mijn iPhone met internetverbinding aan mijn hand vastgelijmd. Ik denk dat dat er deels ook wel voor gezorgd heeft dat mijn vakantie voorbij ging zonder dat ik er erg in had. Geen spijt van overigens, ik had het niet zonder internet & blog willen doen.

Maar goed, feit is dat er deze week niet heel erg veel uit mijn handen is gekomen. Het begon maandagochtend al goed toen ik een paar uur lang geen internetverbinding had. Yes, het probleem met de wifi-verbinding volgde me gewoon naar Nederland. Nee, het lag niet aan mijn MacBook Air, ook mijn iMac had er last van. Toen dus maar besloten om met mijn moeder en zusje mee naar de stad te gaan en hoe dat afliep hebben jullie allemaal vorige week kunnen lezen (TE veel geld armer, een paar nieuwe sandaaltjes, een hardloopshirtje van Nike en een sjaal rijker).

Dinsdag moest ik wel wat doen, maar wat ik nu eigenlijk precies gedaan heb? Ik kan het me nu al niet meer herinneren. Gelukkig mocht ik woensdag voor het eerst in een maand weer naar Girlscene, daar moest ik wel wat doen. Gelukkig. De avond van te voren had ik helemaal dat “eerste schooldag” idee. Doordat ik de week voor mijn vakantie op bed lag met een kaakontsteking, was ik dus gewoon al 30 dagen niet op de redactie geweest. Fijn om weer met de meiden aan het werk te gaan. De volgende dag mocht ik weer. Om 13.00u had ik met Laura afgesproken bij Bagels & Beans en aten we snel een lekkere zalmbagel. Over twee weken zitten we gewoon alweer samen in Nice! Tijd vliegt!

Toen ik donderdagavond thuis kwam was de hemel strakblauw en ik moest gewoon hardlopen. In een kwartier had ik een smoothie op en mijn hardloopkleding aangetrokken en vervolgens heb ik een uurtje door de duinen gelopen. Ik zag de zon steeds verder naar beneden zakken, zo’n mooi gezicht. Er is een nieuw duinpad aangelegd bij mij in de buurt en dit duinpad ligt echt bovenop het duin en geeft vrij uitzicht over zee. Prachtig! Ik heb er nog niet heel veel gebruik van gemaakt, maar na donderdagavond ga ik dat zeker doen. De temperatuur was ook perfect. De zon brandde, maar het zachte zeebriesje maakte het heerlijk aangenaam. Hmm, al ik er aan denk heb ik alweer zin om te gaan.

Vrijdag heb ik voor het eerst in de anderhalf jaar dat ik mijn auto heb, mijn auto gewassen. In de tussentijd ben ik zelfs niet naar een wasstraat geweest. Het is dat ‘ie in de tussentijd wel twee keer naar de garage is geweest (waar ze hem gewassen hebben), maar anders… Onder het mom van “pap ik weet niet hoe je een auto wast” heb ik eigenlijk nog vrij weinig gedaan, maar hij is wel schoon en blinkt als nooit tevoren.

Over afgelopen zaterdag durf ik eigenlijk niet te schrijven want ik eh… heb me niet echt aan mijn maximum van een aflevering per dag One Tree Hill gehouden (doe dat maar maal 17! OEPS!). Gelukkig was mijn zondag productiever. Ik heb lekker blogjes geschreven, 20 kilometer hardgelopen, ’s middags wat gedronken met vriendinnen op het strand en ’s avonds een zondagsmaal bij mijn ouders. Het was de eerste keer in vijf weken dat ik weer een lange afstand liep (lang = 20 kilometer+) en het viel me heel erg mee. Mijn benen waren de eerste kilometers wel wat vermoeid (ik had in de dagen ervoor ook al 30 kilometer bij elkaar gelopen), maar ik heb het netjes af kunnen maken. Geen super tijd, maar wel aan een stuk door en zonder vage klachten.

Die vage klachten kwamen pas toen ik klaar was.. een grote rode bult op mijn rug met in het midden een wat lichter gedeelte. Het brandde (en brandt) en het ziet er een heel klein beetje uit als een tekenbeet. Toch is er van een teek geen spoor te bekennen en wordt ‘ie ook niet groter. Maar kleiner ook niet. Hmm… Is er een dokter in de zaal?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. augustus 6, 2012 / 12:07

  Klinkt weer als een typische Annemerel week… best druk! Ben benieuwd hoe je je geld hebt gespendeerd in de stad met je moeder en zusje. :)

 2. augustus 6, 2012 / 12:10

  Ik ken die opstart problemen na de vakantie wel, heb er zelf ook last van. Het scheelt dat het weer hier niet heel top is, dan vind ik het al iets gemakkelijker iets productiefs te gaan doen. Ik vind je Nike shirt erg leuk trouwens :D

 3. augustus 6, 2012 / 12:30

  Lijkt me heerlijk om zo’n mooie plek te hebben om te gaan hardlopen. Woonde ik ook maar in de buurt van duinen en strand… Ik hoop dat die plek gauw weg gaat, klinkt niet zo prettig!

 4. augustus 6, 2012 / 13:01

  Leuke week! Ik snap goed dat je je niet aan dat limiet kan houden.. heb er zelf ook moeite mee alleen dan met Desperate Housewives.

 5. augustus 6, 2012 / 13:08

  Klinkt als een drukke productieve week. En ik zou ook wel zo lekker langs het strand willen hardlopen.Helaas ligt het strand niet echt in de buurt.

 6. augustus 6, 2012 / 13:31

  Altijd leuk om weer te lezen wat je allemaal hebt uitgespookt!

 7. augustus 6, 2012 / 13:47

  Hartstikke leuk om te lezen. Wat een rare beet.. mmm .. Misschien een vlo? Klinkt gek, maar er zitten soms van die gekke beestjes in bomen ofzo. Net als strandvlooien ? … Irritant in ieder geval! :)

 8. augustus 6, 2012 / 14:03

  Ik had de eerste versie van de ‘na de vakantie’ opties! Zo blij dat ik weer lekker aan het werk kan!

 9. augustus 6, 2012 / 14:08

  Wat lijkt het me fijn om daar te kunnen lopen!

 10. Aukje
  augustus 6, 2012 / 15:35

  Wat LounaBeauty zegt, misschien een vlo! Ik heb ook een enorme harde rode bult op mijn enkel daarvan…

 11. augustus 6, 2012 / 18:51

  Oh je hebt echt zo’n leuke schrijfstijl, ik geniet echt wanneer ik je stukjes lees! Zou je misschien een post kunnen maken over je Zara aankoopjes? vind ik leuk :)

 12. Stephanie
  augustus 6, 2012 / 23:35

  Het klinkt als een tekenbeet of een insectenbeet.Let goed op of je
  Geen grote rode kring om de beet/bult krojgt, das een kenmerk
  Van lyme. En check je lumfeklieren in de buurt
  Van de bult. Die zorgen voor afvoer van eventuele
  Gifstoffen/infectie. Ben zelf ooit gebeten en kreeg ook een
  Bult en vage klachten. Bij twijfel naar de huisarts!!!
  Succes!!!

 13. augustus 8, 2012 / 09:07

  haha, ik moest eventjes hardop lachen bij het lezen van het aantal aflevering van one three hill dat je hebt gezien. Zo herkenbaar!

 14. Ilse
  augustus 8, 2012 / 23:16

  Leuke diary weer. :)

 15. Janine
  augustus 9, 2012 / 12:47

  Jajaja, hier een lezer én een dokter in de zaal. ;) Alle insecten kunnen zo’n reactie geven bij een beet/steek. Hou het even een week in de gaten; als de kring er dan nog zit en hij is ook nog eens groter geworden, dan naar de huisarts voor een antibioticakuur, want dan is er wel een grote kans dat het van een teek is(is maar tien dagen).

  • marleen
   augustus 17, 2012 / 00:47

   very nice info janine :) ik heb precies zo twee rode plekken met wit in het midden op mijn benen… jeukte eerst als de neten (ernaast en erop :S) maar het lijkt al langzaam weg te trekken