DIARY: Week #4

Het was een week met home improvements, lekker eten (wanneer niet) en Friends. En ik kreeg een hele leuke uitnodiging die er voor zorgde dat mijn week (en vooral komende week) net iets anders dan gepland verloopt.

We beginnen de week bij IKEA. Ik wil al weken naar IKEA, maar iedere keer als ik denk JA, nu gaan ik, dan is het weekend. Maar in het weekend is het vaak mega druk bij IKEA. Een paar weken geleden stond ik gewoon al op de snelweg in de file om het parkeerterrein op te komen. Niet te doen. Dus toen ik afgelopen zondag weer het idee kreeg om in de auto te stappen en naar IKEA te rijden bedacht ik me dat het misschien een slimmer idee was om nu het werk te doen wat ik een dag later zou moeten doen en dan op MAANDAG naar IKEA te rijden. Zo geschiedde.

Ik kocht onder andere dit nachtkastje dat ik nu gebruik als TV-meubel.

Ook zette ik een MALM-ladekastje in elkaar. Ik vind die kastjes heel handig, maar het aantal onderdelen dat je nodig hebt voor een klein kastje verrast me iedere keer weer. Het is absoluut niet moeilijk, maar je moet wel op blijven letten, want een keer een plank per ongeluk omdraaien en je bent uitgespeeld.

Heel blij met het resultaat van mijn woonkamer. Ik heb dit weekend een Hometour opgenomen, die komt deze week online.

Dinsdag in mijn nieuwe pyjama met een grote kop groene thee.

’s Middags had ik een evenement van Always voor de nieuwe #LikeAGirl campagne in Hotel de Hallen. Ik was nog nooit bij dat hotel naar binnen geweest, ondanks dat ik heel vaak in de buurt ben (het kantoor van mijn blogger Agency zit ook in de Hallen). Super mooi hotel en bijzonder opgezet.

De high tea was ook erg geslaagd. Ik wil NU een Bossche Bol.

Pip Pellens is het nieuwe gezicht van de #LikeAGirl campagne in Nederland. Moest ik natuurlijk even mee op de foto. Het jurkje dat ze droeg van Maje zit ook al een tijdje in mijn winkelmandje van de Maje webshop, wat vinden jullie, moet ik hem kopen?

Deze Post-it hangt sinds deze week op mijn iMac, in de hoop dat ik iets minder vaak vergeet om foto’s voor mijn Diary te maken. So far so good, toch?

Woensdagavond plof ik op de bank met Friends en een heerlijke Poké Bowl die ik gehaald heb in de stad. Helaas bezorgen ze nog steeds geen Poké Bowls naar mijn adres. Ik woon net te ver uit het centrum om bij veel goede restaurants te bestellen. Enige nadeel van mijn nieuwe woning.

Donderdagochtend, drie maal raden wat er op het menu staat? Juist. Wrap met roerei en avocado. Ben benieuwd wanneer ik een nieuw ontbijtje ga vinden, voorlopig word ik nog iedere ochtend wakker met het idee YES TIJD VOOR ONTBIJT.

Ik heb trouwens weer verse highlights in mijn haar, ik voel me altijd een stuk knapper wanneer mijn highlights net gezet zijn. Beetje jammer dat wanneer je iedere zes weken je highlights laat bijwerken je binnen mum van tijd compleet blond wordt (en dat het een godsvermogen kost), anders had ik het wel geweten…

Deze foto voor de #LikeAGirl campagne heb je misschien wel op mijn Instagram voorbij zien komen… ‘leuk’ weet je, in mijn rechterhand heb ik een afstandsbediening voor mijn camera waarmee ik de foto maak. Ik heb weer eens mijn oude spiegelreflex camera gebruikt, die licht namelijk al jaren stof te happen, zonde!

Mijn avond spendeer ik op de bank, met Friends op de achtergrond en mijn MacBook op schoot.

Het antieke theetafeltje van mijn oma heeft nog steeds wat extra gezelligheid nodig. Er staan nu een paar glazen in (van IKEA), ik heb een oud zilveren schaaltje en een Aloë Vera plant, verder vind ik het de ideale plek om mijn tassen te dumpen. Dus ja, nog niet helemaal klaar.

Mijn huid heeft trouwens weer een ‘goede fase’. Ben heel benieuwd hoe lang die gaat duren. Duimen jullie voor me? Haha grapje, dit was op vrijdag, diezelfde avond nog ontstonden er twee kraters. Hormonen oh hormonen.

Ik stond afgelopen week in VIVA met een foto en mijn hardloopdoel voor 2018. Voelt alweer eeuwen geleden dat deze foto gemaakt werd in het Vondelpark. Het was in werkelijkheid 30 november.

En zo zie ik er echt uit als ik aan het hardlopen ben, iets minder make-up zeg maar. Vrijdagmiddag scheen de zon en besloot ik een duurloop van 12 kilometer te doen. Was lang geleden dat ik echt een duurloop gedaan had, bijna twee weken. En ja, dat is echt heel lang voor mij. Ik heb het gemist.

Voelde me tijdens het lopen niet echt heel erg super (was een beetje misselijk), maar liep toch nog met een redelijke pace zonder al te veel moeite.

’s Avonds ging ik met Carlissa naar een borrel in Hofhouse. Het was iets minder bruisend dan we verwacht hadden, dus erg lang hebben we het niet volgehouden. Volgende keer beter.

Ik moet iets bekennen… ik zit al in seizoen zes van Friends. Ik weet ook niet hoe ik het zo ver heb kunnen laten komen… Of nou ja, dat weet ik eigenlijk wel. Ik zet gerust Friends aan op de achtergrond als ik aan het werk ben. Of wanneer ik naar de supermarkt wandel. Of wanneer ik ’s avonds moet slapen (en dan denk ik altijd oh een aflevering, maar het worden er altijd minstens drie). Nee, het is niet heel vreemd dat ik al in seizoen zes zit. Zijn jullie ook weer Friends aan het kijken en zo ja, waar zit je nu ongeveer?

Zaterdag besteedde ik het grootste gedeelte van mijn dag aan het filmen en monteren van deze video voor Actiecode.nl & Nike. Het is een video waarin ik oefeningen geef om (hardloop)blessures te voorkomen. Het zijn de oefeningen die ik van Roos heb gekregen om te doen nadat ik overal pijntjes begon te krijgen begin dit jaar en ik moet zeggen, tot nu toe voelt het best goed. Heel benieuwd wat jullie van de video gaan vinden, hij komt als het goed is eind deze week online.

Als ik dit schrijf is het zondagochtend. Ik heb nog een lange to-do-list voor me liggen, maar aan het eind van de middag vertrek ik naar Oostenrijk voor een paar dagen skiën, dus ik moet een beetje opschieten. Ik kreeg de uitnodiging pas maandag, dus erg goed voorbereid ben ik niet op dit avontuur. Maar ik heb er super veel zin in. Hoop dat jullie klaar zijn voor wat sneeuw-spam, want die komt hoogstwaarschijnlijk zeer binnenkort jullie kant op vanuit alle kanalen (YouTube, Instagram & Bl0g).

Wens jullie een hele fijne week en tot snel ! X

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. januari 29, 2018 / 13:14

  Ik zeg: leuk jurkje, maar niet heel speciaal. Dus lekker overslaan.

  En hoe is het eigenlijk afgelopen met dat verschil in snelheid met je Garmin horloge en Strava?

  Heel veel plezier in Oostenrijk!

 2. Caressa
  januari 29, 2018 / 14:40

  Ik vind het hoekje met je bank, tv, tafeltje en kleed echt heel leuk geworden! Veel plezier in Oostenrijk :)

 3. Anne
  januari 29, 2018 / 17:23

  Ik snap dat je een beetje moet opschieten als je onverwachts lekker op vakantie kunt (have fun!), maar sorry, deze post heeft wel heel erg veel slordigheidsfoutjes…

 4. Manon
  januari 29, 2018 / 17:31

  Veel plezier in Oostenrijk! Ik zag al wat jaloersmakende foto’s op Insta voorbij komen. Kom maar op met die spam :)

 5. Ilse
  januari 29, 2018 / 22:41

  Heel veel plezier nog en de (fijne maar jaloersmakende) ‘spam’ is al voorbij gekomen. En ik kan niet wachten op meer via youtube en instagram.

 6. Marion
  januari 30, 2018 / 12:14

  leuke foto’s!
  * Ja dat jurkje van Maje moet je absoluut ook hebben, heel leuk;
  * Wat is je haar goed gekleurd! Ziet er lekker lente uit. Mooie lengte ook!
  * Toffe foto in het Vondelpark.
  * Ik zit ook in seizoen 6 en inderdaad ook omdat Friends perfecte ‘achtergrondTV’ is. Oeps.

 7. januari 31, 2018 / 22:19

  Lekker weekje wel volgens mij! Fijne foto in de VIVA ook. Ik vind het heerlijk hoe je insta opleeft als je op wintersport bent haha, ziet er onwijs mooi uit! Even better als het een spontane uitnodiging is :)