DIARY: #39

Wat was het heerlijk weer afgelopen week. Op deze manier kom ik de herfst wel door, hoor. Ook fijn: ik at afgelopen week regelmatig buiten de deur, ik deed fijne trainingen en ik kreeg goed nieuws van de sportarts.

Goedemorgen, maandag 9.00u, tijd om aan de slag te gaan. Ik test de komende maanden het nieuwe Polar Vantage V horloge en hoewel het in eerste instantie een beetje pijn deed om mijn Garmin Fenix 5S af te doen, ben ik super benieuwd hoe dit horloge is. Op dit moment is de software nog in bèta dus kan ik er nog niet heel veel over zeggen, maar het belooft in ieder geval veel goeds.

Maandagmiddag deed ik krachttraining, toen ik thuis kwam had ik een mega snack-attack. Tijdens het ontdooien van de risotto ging ik op los op deze sak met Bruschette chips die ik een tijdje terug opgestuurd had gekregen. Mega mega mega lekker. Ik wil het nu weer. En het is maandagochtend 10.52u (en ik heb het niet in huis).

Ik begon maandagochtend heel vroeg (5.30u ging de wekker) met bananenpannenkoeken met Nutella. Zo lekker.

Ik had een afspraak bij de sportarts om over mijn voet te praten. Dat we ook foto’s gingen laten maken om te kijken of de breuk goed herstelt, dat wist ik niet. Op deze manier zat ik in de wachtkamer te wachten op de uitslag. Ik had het idee dat ik zat te wachten op mijn examenuitslag. Ik wist echt niet hoe ik zou reageren als me verteld zou worden dat ik weer een paar weken niet zou mogen lopen.

Yeaaahhh uitslag was goed! Zo blij!

Wat ook goed was… dit broodje met avocado en zalm dat ik bij mijn moeder at.

Woensdag genoot ik van het mooie oktoberweer met een drankje op het strand. Eentje hoor, want ’s avonds…..

Stond er weer een krachttraining op het programma. Super gezellig met Matt, Isa en Arthur. Een klein beetje een Emmeloord (NK junioren) reünie.

Van donderdag heb ik geen beeldmateriaal, volgens mij voerde ik ook niet heel veel bijzonders uit. Ik kan me alleen nog herinneren dat … nee ik kan me echt niks meer herinneren. Ik heb een training gedaan ’s avonds bij Olympus, dat is het enige spraakmakende wat ik onthouden heb. Hier heb ik echter geen foto-bewijs van.

Vrijdag lunchte ik samen met Carlissa bij Mugs & Mermaids in Den Haag. Mega aanrader, zeker dit broodje tonijn met tonijnsalade en rauwe tonijn. Het water loopt me alweer in de mond. Fijn ook om weer even bij te kletsen met Carlissa, die heb ik de afgelopen maanden veel te weinig (lees: niet) gezien.

Zaterdag mocht ik weer een korte duurloop doen. Het weer was zo mooi en het was zo fijn om weer over de schelpenpaden te draven. Normaal gesproken ben ik echt een asfalt-junkie, maar dit schelpenpad door de duinen zag er de afgelopen weken tijdens mijn ElliptiGO-trainingen zo aanlokkelijk uit, dat ik zaterdag het asfalt inruilde voor schelpenpaden. Dat is ook beter voor mijn (nog steeds herstellende) bot, omdat de landing op een schelpenpad zachter is dan op asfalt.

Of de zon scheen zaterdag? De tan-lines op mijn benen spreken voor zich denk ik.

Ik sloot de zaterdag samen met Arthur af op het terras van Jamie’s Italian in de stad. Het knoflookbrood en de gefrituurde inktvis zijn wat mij betreft de beste voorgerechten die je daar kunt bestellen.

Ook zondag gingen we weer naar de stad om te eten, dit keer voor brunch bij Teds. Ik ging voor Eggs Norwegian, Arthur voor een broodje met zalm, gepocheerde eieren en avocado. Op de foto is hij de helft van zijn avocado van zijn broodje aan het halen om aan mij te geven. Dat is echt liefde, toch?

We hadden mega veel geluk met de zon, die twee uur lang op het terras scheen. Wie had dat gedacht, dat je op 14 oktober nog heerlijk in de zon op een terras kon ontbijten.

Het Lange Voorhout is in de herfst een van mijn favoriete plekken in Den Haag, zo mooi al die gekleurde bomen en blaadjes op de grond. Jammer dat wij het beeld verpesten met onze selfie ;-).

De rest van de zondag spendeerden we redelijk sportief. Arthur liep 10 kilometer hard, ik fietste er naast. ’s Middags deden we wederom een krachttraining en ’s avonds reden we naar mijn ouders voor pasta. Het was een hele fijne zondag die op sommige momenten zelfs eeuwig leek te duren, maar toen ineens ook wel weer heel snel was afgelopen.

Komende zondag spendeer ik hoogstwaarschijnlijk ergens anders dan in Den Haag. Iemand enig idee waar ik naartoe ga?! Ik heb er in ieder geval mega veel zin in, want ik ben hier dit jaar nog niet geweest en ik mis het. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Iris
  oktober 15, 2018 / 14:13

  Gardameer?;-)
  Fijn dat je weer mag hardlopen! :)
  Succes met de voorbereidingen, trainingen voor je nieuwe marathon uitdaging!

  Groetjes,
  Iris

 2. oktober 15, 2018 / 14:51

  Wat een heerlijke week, ik heb ook heerlijk van de zon genoten. Parijs? Of ben je daar al geweest dit jaar?

 3. Rosemarijn
  oktober 15, 2018 / 18:27

  Oostenrijk?!

 4. Jessie
  oktober 15, 2018 / 18:31

  Komende zondag is de marathon in Amsterdam, dus ik denk dat je daar bent om je zusje aan te moedigen!

 5. oktober 15, 2018 / 18:45

  Ik denk dat je naar Parijs gaat!! Heel veel plezier alvast :D

 6. Stephanie
  oktober 15, 2018 / 20:08

  Mag stiekem hopen op Amsterdam maar ik ga ervan uit dat je daar wel geweest bent

 7. Greetje
  oktober 15, 2018 / 21:49

  Amsterdam! Roos supporten tijdens de Halve marathon…