DIARY: 33

Photobucket

Zoals ik vorige week al aangaf, na mijn “je moet niks, je mag niks” zondag, begon ik de maandag al vroeg goed! Al mijn administratie bijgewerkt, facturen verstuurd, blogjes geschreven, goed ontbeten, boodschappen gedaan. Heerlijk! Het was de eerste dag van mijn #20wekentotdemarathon-schema en maandag stond er yoga op het programma. Maar wat is dat toch? Als je niet “mag” rennen, dan wil je juist rennen. Ook al regent het buiten pijpenstelen en zijn de temperaturen deprimerend laag.

Dinsdag mocht ik dan wel eindelijk hardlopen, maar ja, toen was het droog, scheen er een waterig zonnetje, maar had ik echt een schop onder mijn kont nodig om daadwerkelijk naar buiten te gaan. Natuurlijk ging ik wel. ’s Middags mijn paspoort opgehaald (ik lijk wel naakt op m’n foto) en thee gedronken met mijn moeder, die ook nog snel even wat foto’s van mijn outfit maakte.

Woensdag & donderdag was het Girlsccene-tijd! Helaas heb ik NOG STEEDS de sleutels van mijn fietsen niet gevonden. En dus mocht ik weer met de tram. Ach, om heel eerlijk te zijn, had ik ook liever niet in dat hondenweer gefietst, maar het zou fijn geweest zijn als die mogelijkheid er gewoon geweest was. Toch? Er ging dit keer niks mis met het OV, dus daarvan heb ik geen leuke anekdotes. Op de redactie was het weer DRUK deze week. En druk staat gelijk aan gezellig. Hmmmm, thank god voor mijn (spuit elf) Spotify ontdekking, kon ik me toch nog een beetje afzonderen.

Vrijdag heb ik in een poging mijn sleutels alsnog te vinden van 14.00u tot 20.00u nog een keer alles opgeruimd in huis. Maar helaas… Ik vond wel mijn vaders Ray Ban Aviators uit de jaren ’80 die ik al meer dan een jaar kwijt was (YES!), maar van mijn sleutels was nog steeds geen spoor te bekennen. Ik denk dat dat deze week een beschamend tripje naar de fietsenmaker wordt.

’s Avonds kwamen er een paar vriendinnen en hebben we vergezeld met witte wijn, groente thee, doritos en dip tot 2.00u op de bank gezeten. Heerlijk!

Dit weekend vlocht ik mijn zusjes haren voor haar balletvoorstellingen, liep ik een heerlijke 15K in het zonnetje, ik ging naar de balletvoorstelling van mijn zusje, keek ik niet naar Nederland – Denemarken (omdat ik geloofde dat we anders zouden verliezen, nou die theorie kan ik ook wel weer schrappen), ik zat in mijn bikini(!) in de tuin, begon in mijn “summer reading” boek voor volgende week zondag, at iedere avond aardbeien met slagroom, dronk theetjes met vriendinnen na de balletvoorstelling op zaterdagavond en……. Vandaag ga ik weer ECHT aan de bak.

(Oooh en zo leuk al die aanmeldingen voor m’n “newsflash” ik heb inmiddels meer dan 250 adressen mogen toevoegen en ik heb al jullie mails gelezen! Ik ga het filmpje vanavond/morgenochtend versturen, dus als je hem wilt ontvangen mail dan nog even snel naar newsflash@annemerel.com)

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. juni 11, 2012 / 12:50

  Die zonnebril staat je echt prachtig!!!!

 2. juni 11, 2012 / 12:57

  Echt waar, je moet me leren hoe jij die sport motivatie hebt gekregen! Wat wil ik dat ook graag. :o En voor dw rest klinkt het allemaal heel tof! Het lijkt mij echt gaaf om bij Girlscene oid te werken, haha. Wie weet wil ik er later ooit stage lopen en hup ik gezellig langs. :) Ik had me aangemeld voor die newsflash, ben benieuwd! x

 3. juni 11, 2012 / 13:06

  Klinkt als een fijne week! Wat raar dat je je sleutels nog niet hebt gevonden.. heb je al in al je tassen en jassen gekeken? (vast wel, maar toch ;-))

 4. juni 11, 2012 / 13:20

  Waarschijnlijk zitten je fietssleutels gewoon in een tas die je al een tijdje niet gebruikt hebt, dat is bij mijn tenminste zo als ik iets kwijt ben haha.

  Ik weet trouwens niet of ik de enige ben hoor, maar ik vind dat ’tell me more’ eigenlijk helemaal niet zo handig.. Ik heb vaak geen zin erop te klikken en vond het juist altijd zo fijn dat je alles gewoon in 1 ruk kon lezen zonder op read more oid te moeten klikken. :)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 11, 2012 / 13:55

   Sorry! In mijn vorige diary heb ik uitgelegd waarom ik dat “Tell me more” heb ingesteld..

   Zitten helaas niet in een tas of jas die ik al tijden niet gebruikt heb. Ten eerste had ik de laatste keer dat ik ze gezien had een katoenen tasje bij me (waar ze niet in zitten) en droeg ik alleen een jurkje (waar geen zakken in zitten) en ik heb dus AL mijn tassen en jassen al bekeken (ook al wist ik van te voren dat ze daar toch niet in zouden zitten!)

   Toch bedankt voor de tip ;-)

 5. juni 11, 2012 / 13:20

  Je hebt weer lekker veel gedaan zo te zien! Ik vind je zonnebril erg leuk, en hij staat je ook goed!

 6. juni 11, 2012 / 13:52

  Ahh klinkt weer als een heerlijk weekje Annemerel!
  Na dit te hebben gelezen ga ik ook maar weer keihard aan de bak voor mijn herkansingen morgen!

 7. juni 11, 2012 / 14:16

  Aaaaah daar is die overheerlijke soep weer, yummieeee!

 8. juni 11, 2012 / 15:45

  Heb je ook je logo op je mobiel staan? Supervet!

 9. Ella
  juni 11, 2012 / 17:06

  GroenTe thee? haha ;) leuke diary!

  Is je zusje alweer gestopt met bloggen trouwens?

 10. juni 11, 2012 / 18:20

  Weer een leuke diary!

 11. juni 13, 2012 / 04:40

  En je vertelt ook zo lekker “ik liep 15K in het zonnetje” .. Daar zou bij mij staan “ik liep 2K in het zonnetje en dacht dat ik aan het smelten was”. Ik kan nu alleen nog maar van die 15K dromen….