DIARY: 32

Photobucket

De eerste helft van afgelopen week stond in het teken van de “Fifty Shades Trilogie”. Zoals ik al zei, toen ik boek één uit had, toen MOEST ik gewoon gelijk in boek twee beginnen. Als je boek één geweldig vindt? Dan vindt je boek twee het KWADRAAT van geweldig. En als je boek twee dan eenmaal uit hebt moet. je. weten. hoe. het. afloopt.

Dinsdagochtend had ik boek twee uit en had ik het gevoel dat ik niet zou functioneren voordat ik zou weten hoe de boeken af zouden lopen (DRAMA!). Ik woog mijn mogelijkheden af en uiteindelijk besloot ik de laatste twee bladzijde van het derde boek te lezen. Stom. Want hierdoor was ik dus NOG meer in de war geraakt. Wat ik toen deed? Killing: Ik googlede de woorden “Plot Fifty Shades Freed”. Ja, dat deed ik echt. Gelukkig kwam ik op een pagina uit waar het boek in slechts vijf regels werd uitgelegd (zodat ik tenminste nog niet precies wist hoe het af zou gaan lopen, maar wel genoeg wist om weer aan andere dingen te denken). Donderdagavond las ik om 18.50u in de trein de laatste bladzijde.. Het was MOOI geweest.

Ondertussen had ik woensdagochtend al een klein ochtenddrama achter de rug. Als je me volgt op twitter heb je het allemaal in geuren en kleuren (zo’n tien tweets) kunnen lezen, maar hier komt ‘ie nog een keer. Ik stond dus om kwart voor zes op om te gaan hardlopen. So far so good. Ik liep twintig minuten, kwam om tien voor half zeven thuis, sprong onder de douche, kleedde me snel aan, pakte mijn tas en nog voordat ik ging ontbijten en een half uur (!!!) voordat ik weg moest besloot ik alvast mijn fietssleutels klaar te leggen.

Die lagen niet op de plek waar ze zouden moeten liggen. Na een kwartier op alle mogelijke plekjes gezocht te hebben begon de paniek toe te slaan. Ik trok m’n vriend uit zijn bed, vroeg hem me te helpen zoeken. Maar om kwart over zeven, een half uur later (toen ik weg moest) was er nog geen spoor van mijn fietssleutels te bekennen. Mooie? Ik heb twee fietsen en ik was juist afgelopen weekend zo slim geweest om beide sleutels aan elkaar te bevestigen. Ik kon dus met geen mogelijkheid op de fiets. Zonder ontbijt en zonder opgeladen OV-chipkaart rende ik naar de tram. Zwart rijden.

Halverwege de rit sloeg het noodlot natuurlijk alweer toe, STROOMSTORING IN DE TRAM. Kom ik op Den Haag Centraal, ren ik naar de automaat, koop ik een kaartje, ren ik naar mijn trein, druk ik op die knop… Rijdt die trein natuurlijk doodleuk weg. Vanaf Den Haag Centraal gaan er maar twee directe treinen naar Amsterdam Centraal, dus kon ik een half uur wachten.

Een half uur later zat ik te wachten tot mijn trein zou vertrekken, wordt er omgeroepen: “Dames en Heren, u bevindt zich in de sneltrein naar Amsterdam Centraal. Vanwege een klein mankement zal deze trein later dan de geplande tijd vertrekken. Ik herhaal, wegens een KLEIN MANKEMENT zal deze trein later dan de geplande tijd vertrekken… Dat was het moment dat ik mijn rust niet meer zo goed kon bewaren.

Gelukkig verliep het de volgende dag allemaal ineens vlekkeloos. Ik was nog steeds mijn fietssleutels kwijt (nu nog steeds overigens, na een hele zaterdag opruimen!), maar de tram reed gewoon. Ik moest dit keer naar Amsterdam Amstel en moest twee keer overstappen en twee keer haalde ik mijn verbinding. Het leek wel een godswonder! Ik ging voor Girlscene naar de officiële introductie van Essie in Nederland! Super leuk!

’s Middags op de redactie werd mijn dag nog mooier! Kreeg een mailtje met een super leuke uitnodiging! Keep you posted, natuurlijk! Maar mijn dag was gemaakt!

Vrijdag en zaterdag waren blog/schrijf/opruimdagen. Ik spendeerde de zaterdagavond, heel saai, alleen op de bank met twee films. Mirror Mirror (met Julia Roberts en Lily Colins) en Dark Shadows (met Johnny Depp). Allebei hele leuke films! Iedereen vertelde me dat Dark Shadow heel erg tegen zou vallen, nu waren mijn verwachtingen zo laag dat ik juist super enthousiast was!

En toen zondag, gisteren! Wat een weer.. Ik las op NU.nl dat het even “warm” was als met Kerstmis. Wat een grap! Ik bakte mijn Blue Berry Crumble, sloeg wat eten in bij de Albert Heijn en begon aan een TVserie-marathon-middag (die uitliep tot en met middenacht). Ik begon met Sex and the City, maar ging een paar uur later over op 90210, het eerste seizoen (dat had ik ooit half gekeken, maar nooit al mijn aandacht gegeven!). Chinees besteld, Blue Berry Crumble gegeten, aardbeien met slagroom gegeten.. Soms zou ik me extreem schuldig voelen over zo’n dag, maar de truc is… Als je van te voren tegen jezelf zegt: “Je hoeft vandaag niks te doen, doe vooral lekker niks, morgen ga je gewoon om 8.30u weer aan de slag…” dan voelt het dus een stuk beter. Dan heb je niet continu het gevoel dat je eigenlijk iets nuttigers zou moeten doen…

En dus begon ik vanmorgen daadwerkelijk om 8.30u. Ik was nog bijna langer in bed gebleven, maar toen hoorde ik de vuilnisman en herinnerende ik me dat de vuilniszakken nog op het balkon stonden. Toen moest ik er dus wel uit. Vandaag is het precies twintig weken tot de marathon in Amsterdam. Dat houdt in dat ik me vanaf vandaag aan “mijn schema” ga houden. Ik heb er nu HEEL veel zin in, ben benieuwd hoe ik over 140 dagen terug kan kijken, haha! Keep you posted!

Oh en nog even over dat “Tell me more”… Ik heb lang getwijfeld en ik begrijp dat velen van jullie het irritant vinden, ik vind het zelf namelijk ook niet altijd leuk. Er kleven echter wel een aantal voordelen aan en ik wil die de komende maanden toch even testen. Doordat de voorpagina minder foto’s hoeft te laden gebruik ik minder ruimte en zou m’n blog sneller moeten zijn. Daarbij kan ik nu ook beter zien welke stukken goed gelezen worden en welke minder. Dat “Tell me more” zal ik de komende maanden dan ook niet mee stoppen, sorry!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

21 Reacties

 1. juni 4, 2012 / 12:27

  Zo’n dag van helemaal niets doen had ik gister ook, heerlijk!! Ik moest er alleen wel om half 3 ’s nachts weer uit om mijn moeder naar Schiphol te brengen. Die zit nu lekker in een zonnig oord terwijl wij hier met de regen weer in de herfst beland zijn. Balen! Heel veel succes met voorbereiden voor de marathon!!

 2. juni 4, 2012 / 12:29

  Oeh lekker aardbeitje! Die nagellak is trouwens erg mooi die je op hebt

 3. juni 4, 2012 / 12:29

  Oooh heerlijk zo’n dag als jij had gister. Af en toe heb ik daar zo’n zin in, maar meestal lukt het niet om echt helemaal niks te doen. Een fulltime job en bloggen zorgt ervoor dat er eigenlijk altijd wel iets is dat ik moet doen. Maar jouw dagje klinkt toch wel echt heel fijn, dat ik er binnenkort echt één ga plannen ;-)

 4. juni 4, 2012 / 12:30

  Wat een gedoe kan dat OV opleveren zeg! Ben blij dat ik nu even niet meer elke dag met de trein hoef maar gewoon lekker kan fietsen : ) Leuke diary weer!

 5. Marjon
  juni 4, 2012 / 12:34

  Leuke post!
  Ik vind dat Tell me more helemaal niet vervelend hoor.

 6. juni 4, 2012 / 12:46

  Ik vind Tell Me More juist fijn, inderdaad omdat de site sneller laadt, maar ook omdat je dan niet persé alles door hoeft te scrollen als je op zoek bent naar iets :-)

 7. juni 4, 2012 / 13:00

  Zo’n dag niets doen, daar ben ik ook zo aan toe! Moet ik als ik weer eens tijd heb over een maand ofzo (tentamens, wat een feest) ook weer eens inlassen..

  En ik sluit me aan bij Laura, ik vind het doorklikken naar een blog ook helemaal niet erg. Dan hoef je een stuk minder te scrollen wanneer je iets terug zoekt!

 8. juni 4, 2012 / 13:10

  Wat een verhalen weer! Haha, leuk om te lezen :-) Ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar de boeken, hoor er steeds vaker over!

 9. Annemerel
  Auteur
  juni 4, 2012 / 13:12

  Fijn dat niet iedereen het vervelend vindt meiden!

  En die LUIERDAG die moeten jullie gewoon inlassen hoor. Scheelt ook tijd, want de dagen erna ben je gelijk een stuk productiever (althans, zo ervaar ik het vandaag!)

 10. juni 4, 2012 / 13:39

  Haha, jij maakt altijd wel wat mee. :D En een luierdag vind ik heerlijk. – kon ik er elke dag maar 1 hebben. :(

 11. juni 4, 2012 / 14:08

  Weer super leuk om te lezen!
  En ik volge je op twitter dus ik had het hele drama al mee gekregen!

 12. juni 4, 2012 / 15:03

  Ik heb ook helemaal geen problemen met dat tell me more.
  Ik lees je site via Bloglovin, dus ik merk er eerlijk gezegd helemaal niets van.
  Ik vind het ook heerlijk om af en toe een luie dag in te lassen.
  Na morgen ben ik klaar met mijn tentamens en andere dingen voor school, dus dan ga ik ook lekker een dagje een gossip girl marathon houden :)

 13. Ingrid
  juni 4, 2012 / 17:14

  Ik heb geen problemen met dat Tell me more, maar ik vind het wel jammer dat er geen mogelijkheid is om van artikel naar artikel te gaan. (bijvoorbeeld een link boven- of onderaan een artikel). Nu moet ik terug naar “home” om het volgende artikel te lezen. En bloglovin heeft naar mijn mening te vaak kuren ;)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 4, 2012 / 17:30

   Hi Ingrid, dat is een goede! Ga even kijken of iemand mij kan helpen dat te installeren, ik weet namelijk zelf niet zo goed hoe dat moet ;-)

 14. reader
  juni 4, 2012 / 18:03

  En een tip is ook een archief

 15. Eve
  juni 4, 2012 / 18:56

  Ik vind die tell me more prima hoor, snap je overwegingen namelijk ook.

  Hoe ziet je 20 weken schema er uit eigenlijk? En hoe heb je dat gemaakt?

  xx

 16. Maartje
  juni 4, 2012 / 20:25

  Ook ik vind het tell me more juist erg fijn! Je blog gaat idd sneller en zo kan ik snel filteren wat ik wel/niet wil lezen:) Dus ik zou zeggen: gerust zo laten!

 17. Marieke
  juni 4, 2012 / 22:48

  Leuke dairy! Alleen! Wel veel uitroeptekens! ;-)

 18. Rosalie
  juni 5, 2012 / 12:02

  Leuke dairy :)
  Ik stoor me ook niet zo erg aan dat tell me more…

 19. juni 6, 2012 / 09:32

  Ik vind dat tell me more juist heel fijn!

 20. juni 6, 2012 / 15:50

  Ik vind dat tell me more helemaal niet hinderlijk, alleen vind ik het dan altijd wel fijn als je dan ook meteen kunt doorklikken naar het volgende artikel(als je snapt wat ik bedoel). Verder leuke diary, afgezonderd van het sleutel misterie, haha