DIARY: 29

Photobucket

Maandag… Mijn vakantie was voorbij en actie moest ondernomen worden. Nu kan ik fantastische verhalen schrijven over thuiswerken en tips geven over hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk gebruikt. Maar ik ben de eerste die toegeeft dat ook ik dagen heb dat het me gewoon niet lukt. Maandag was zo’n dag. Ik deed alleen het hoognodige. Oh natuurlijk ik deed boodschappen, schreef twee blogjes, bracht een pakketje naar het postkantoor, probeerde een nieuw recept dat een paar uur in beslag nam. Maar daar bleef het bij. De rest van mijn tijd spendeerde ik op de bank met de Friends DVDbox en met mijn eyeliner en de camera van mijn iPhone (het resultaat zie je linksonder). Ach ja, die dagen kun je zo hebben.. Een dag na een vakantie komen ze niet echt goed uit, maar ja.. kan gebeuren.

Kwam er dinsdag achter dat ik een nieuwe advertentie op mijn blog heb van H&M. Vind hem zo cool in mijn layout passen!

Woensdag & donderdag weer op de redactie bij Girlscene. Voor het eerst in lange tijd weer eens met de tram naar het Centraal Station. Wat een hondenweer! Donderdag lunchten we bij de Chinees en meldde ik me samen met een collega in een opwelling aan voor de marathon van Amsterdam op 21 oktober. WAAAH!

Vrijdag had ik een lunch en shopdate met mijn moeder, alvast voor mijn verjaardag. Ik was helaas in een afschuwelijke stemming. Heb je dat ook wel eens? Dat je beseft dat je een rot humeur hebt en dat je ergens wel weet hoe je het op moet lossen, maar dat je er gewoon de energie niet voor hebt. Zo’n dag had ik vrijdag dus. In een tweedehands winkeltje droeg ik een prachtig vintage Pradajurkje dat me perfect paste en helemaal mijn stijl was… Prijs? 79 euro? Maar ik was zo chagrijnig dat ik zelfs dat niet goed genoeg vond. Dan is het wel echt serieus, toch?

Over mijn verjaardag zaterdag hebben jullie gisteren natuurlijk alles al kunnen lezen! M’n chagrijnige bui was nog steeds niet helemaal verdwenen, maar na een rondje hardlopen waarin ik wat dingen voor mezelf op een rijtje had gezet ging het alweer een stuk beter. We lunchten in Amsterdam bij George, ik kocht een nieuwe MacBook Air met wat verjaardagsgeld (van anderen en van mezelf). Ik dronk koffie en at taart met mijn ouders, ik at nog meer tijd en dronk champagne en wijn met Kim en Tom en om 4.00u strompelde ik eindelijk naar mijn bed.

Gisteren moederdag. Mama heeft instagram, hoewel ik de enige ben die haar volg (en zij naast mij alleen The Blonde Salad volgt), gebruikt ze het wel. Dus in plaats van een berichtje zette ik een foto van ons samen in Parijs op Instagram. Een kwartier later werd ‘ie door mama geliked en beantwoordt met foto’s van de cadeaus die ze had ontvangen bij het ontbijt. Leuk.

’s Middags bij mijn moeder taart eten en thee drinken in de tuin, terwijl de mannen en Roos op de bank Formule 1 keken. Heerlijk! Daarna naar mijn schoonfamilie voor moederdag deel 2. Heerlijk gegeten. En om 21.00u alweer burgerlijk samen op de bank. Ik met mijn nieuwe MacBook Air, hij met mijn oude. Filmpje op de achtergrond (Treasure Island) en Ben & Jerry’s (om het af te leren, morgen maar weer even ‘balansen’) en zo was mijn week alweer voorbij..

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

8 Reacties

 1. Lianne
  mei 14, 2012 / 12:19

  Heb je dat Prada jukrje wel gekocht of niet, poppet je? Echt leuk van de marathon, je gaat hem rocken.

 2. Phine
  mei 14, 2012 / 12:31

  Super goed dat je je hebt ingeschreven… en wat een fijne week!!

 3. mei 14, 2012 / 13:09

  Wauw een marathon, knap hoor! Zou willen dat ik dat kon : )

 4. mei 14, 2012 / 13:49

  Lekker weekje! Leuk beschreven ook!

 5. mei 14, 2012 / 16:24

  Super geschreven weer :).

  Liefs, Mariette

 6. mei 14, 2012 / 17:18

  Jammer van dat Prada jurkje!

 7. mei 14, 2012 / 19:17

  Dat Prada jurkje, dat ga je toch nog wel even halen ;)?

 8. mei 15, 2012 / 00:40

  Dan zie ik je in Amsterdam?, of eigenlijk ook weer niet?.Ik zal als tempo maker (pacer) voor de Amsterdam marathon de 4:30 uur marathon tijd lopen, dus het is beter als je mij onderweg niet tegen komt ;-).
  Sucses met de trainingen en de marathon is maar kort en 7 km lang, alles voor de 35km tellen niet mee//