DIARY: #22

 photo Recently Updated429.jpg

Tijd VLIEGT! Is het echt alweer een week geleden dat ik mijn vorige dagboekje schreef? En dat terwijl ik maandagochtend dacht dat er geen eind aan deze week zou gaan komen.


 photo Desktop3362.jpg

Afgelopen maandag zat ik bijna in een existentiële crisis. Mijn boek was klaar, of nou ja, ik kon er even niets aan doen. Er stonden voor die dag geen afspraken op de planning en ik had om 10.00u al het ‘hoognodige’ gedaan (lees: ik had mijn blog en vlog af). Ik had aan mijn administratie kunnen beginnen, of ik had alvast een blog voor de volgende dag kunnen schrijven, maar in plaats daarvan deed ik niets. Totdat ik me ineens bedacht dat wat ik nodig had, was een gezellige en inspirerende middag met Merel. Ik heb Merel leren kennen in Chicago tijdens de marathon, kwam haar later ook weer tegen in Boston en nu is ze een paar maanden in Rotterdam. Merel had om 15.00u tijd en dat betekende dat ik ineens haast had, want er moest ook nog hardgelopen worden. Ik liep een rondje door een mooi natuurgebied waar ik nog nooit geweest was en was klokslag 15.00u in Rotterdam. Zo werd het toch nog een hele leuke middag.

 photo Desktop3362.jpg

Bij de Bijenkorf in Rotterdam zag ik deze trui van Sandro hangen. Als ik het nodig had gehad en geld had gehad, had ik hem sowieso gekocht.

’s Avonds at ik een visje en Libanees brood, bijzondere combinatie, maar wel erg lekker.

 photo Desktop3362.jpg

Dinsdag had ik met een vriendinnetje afgesproken in Den Haag om te lunchen. Toevallig ging die dag de nieuwe Jamie’s Italian open, dus daar moesten we natuurlijk meteen even een kijkje nemen. Het was echt ontzettend lekker, maar deze dodo heeft geen enkele foto gemaakt. Waar ik wel foto’s van heb gemaakt zijn deze zonnebrillen, die ik totaal niet nodig heb en compleet buiten mijn budget vallen, maar die ik toch even moest proberen. Welke vind jij het leukste?

 photo Desktop3362.jpg

Waarom ik Den Haag op dinsdagochtend een stuk leuker vind dan op zaterdagmiddag…

’s Avonds haalde ik deze bolide op bij Europcar.

 photo Desktop3362.jpg

Woensdag maakte ik namelijk samen met mijn moeder een roadtrip richting Knokke. En dat was natuurlijk super leuk om met een Fiat 500 cabrio te doen. De weergoden waren ons gelukkig gezind.

Het idee was om zoveel mogelijk leuke hotspots voor een blogje te vinden. Daar ben ik redelijk in geslaagd. We lunchten bij Le Pain Quotidien. Benieuwd naar wat we nog meer gedaan hebben? Lees dan deze blog.

 photo Desktop3362.jpg

Donderdag had ik ineens een mega lange lijst met dingen die ik moest doen. Dat had ik maandag nog niet aan zien komen. Een van de dingen die ik moest doen was het uitzoeken van outfits voor de fotoshoot die ik een dag later zou hebben voor mijn boek. Dit was een van mijn favoriete outfits; hij is van Saucony, ik heb hem vorig najaar tijdens een evenement gekregen.

’s Avonds had ik nog tijd om een kort en snel rondje te lopen op mijn nieuwe Nike Zoom Fly schoenen. Ik vloog echt.

 photo Desktop3362.jpg

De wekker stond vrijdag al om 5.00u, maar dan heb je dus ook zo’n uitzicht als je aan je fotoshoot begint. Zo mooi om de zon op te zien komen in het Westduinpark.

En rond dat tijdstip is het ook nog lekker rustig, wat wel fijn is als je foto’s aan het maken bent.

 photo Desktop3362.jpg

Dit was een van de foto’s voor het boek. Heel benieuwd naar de rest van de foto’s.

Ik deed een wedstrijdje de meest ongeïnspireerde foto maken van een hele gezellige barbecue met mijn familie. Vrijdagavond fietste ik op mijn spiksplinternieuwe fiets (geen foto, mijn excuus) naar mijn nichtje die een barbecue voor alle neefjes en nichtjes gaf. Ik had van te voren al aangegeven dat ik geen vlees at en daar was heel goed rekening mee gehouden. Ik at zalm, falafel en spiesjes met paprika, tomaat en paddenstoel van de barbecue. Wie zegt er dat je niet kunt barbecuen als je geen vlees eet?

 photo Desktop3362.jpg

Zaterdag was een zeer kort dagje, ik stond namelijk pas om kwart over een op. Ik had geen kater, maar had gewoon ontzettend veel zin om lekker lang te slapen. Ik werd een paar keer wakker, maar dan zette ik mijn slaapmasker gewoon weer op en draaide ik me om. Top. De rest van de dag spendeerde ik met uitzoeken wat ik nu het beste kon eten voor mijn marathon. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik als ontbijt ongeveer 210 gram koolhydraten moest eten tussen vier en anderhalf uur voor de start.

 photo Desktop3362.jpg

Bij de supermarkt ging ik vervolgens inkopen doen aan de hand van mijn lijstje met voedingsmiddelen. Sinds wanneer staat er bij iedere limonade waars suiker in zit ‘hoog in suiker’ ? Mij schrikken die suikers eerlijk gezegd niet echt af. Voor, na en tijdens het lopen kan ik juist die suiker wel gebruiken.

Ik nam mijn duurloop van zondag zo serieus dat ik niet alleen heel netjes at volgens de voorschriften en op tijd naar bed ging (21.00u) ik legde ook alvast mijn kleding klaar alsof ik de volgende dag een marathon zou gaan lopen.

Zondag – gisteren dus – was ik van plan om 32,5 kilometer te lopen. Het liep allemaal net iets anders door een paar zeer oncoöperatieve darmen. Super zuur, maar daar lezen jullie komende woensdag meer over en in mijn vlog van vanmiddag vertel ik het ook in geuren en kleuren. De middag en avond spendeerde ik bij mijn ouders en ’s avonds fietste ik weer lekker naar huis. Ik hoef nog maar 299 keer op de fiets naar mijn ouders wil ik het geld van mijn fiets er uit hebben (benzine besparen). Good luck to me hahaha

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. augustus 28, 2017 / 16:21

  Wat een hoop fijne foto’s. Je outfit van Saucony is echt heel leuk, het is eigenlijk een merk dat ik altijd oversla maar klinkt goed. Libanees brood klinkt erg goed! Ben er heel benieuwd naar. Waar koop je het?

 2. augustus 28, 2017 / 19:52

  Die broek van Saucony is geweldig!! En goed dat je vaker gaat fietsen. Veel fijner dan met de auto (vind ik dan)
  Benieuwd naar je darmen verhaal, maar wel heel vervelend :-(

 3. Ilse
  augustus 28, 2017 / 20:52

  Fijne foto’s en fijne week weer!