DIARY: 22

Photobucket

Een week lang zon, wat kan een mens nog meer wensen? Ik heb hardgelopen, gefietst, gewandeld en natuurlijk ook gewerkt. Maar als de zon schijnt dan pas ik mijn ritme altijd een beetje aan. Begin ik met werken om een uurtje of half zeven. Stop ik ermee om half twaalf. Om vervolgens om een uurtje of vier nog een paar uurtjes door te gaan. Dat is het voordeel van de meeste dagen huis kunnen werken.

Woensdag was het tijd voor Girlscene en omdat het zulk lekker weer was stapte ik om iets over zeven op de fiets richting Centraal Station. Ik zat veel te vroeg in de trein en was alvast begonnen met wat administratiewerk op mijn laptop. Toen de trein al zo’n twaalf minuten weg had moeten zijn bedacht ik me ineens dat dit toch best wel vreemd was. Er kwam een conducteur langs om me te vertellen dat de trein niet meer zou gaan rijden. Ik naar Starbucks om daar eventjes verder te werken om vervolgens weer terug te lopen naar het perron. Maar er ging nog steeds geen trein. Ik keek op de informatieborden, niks bijzonders… Na een rondje over het station zag ik net een trein richting Amsterdam Centraal wegrijden van het aller-laatste perron. JA hoor. Nog een half uur wachten. Maar naar huis gefietst om vervolgens daar lekker hard aan de slag te gaan. Dat ging zo goed, dat we besloten dat ik donderdag ook best thuis kon werken. THANK GOD. Want als ik donderdag naar Amsterdam had gewild was dat me in verband met die storing rond Amsterdam Centraal dus NOOIT gelukt. Wij hadden gewoon een soort van voorspellend oog.

Vrijdag kwam ik op het geniale idee om te barbecuen met de familie! Omdat het MIJN idee was, mocht ik ook de boodschappen doen. Ik heb in tijden niet zo veel gegeten. Heerlijk.

De volgende dag vroeg op de fiets naar Kijkduin voor een date met Kim. Lekkere strandwandeling gemaakt, theetje erbij, frisse lucht! Vanuit Kijkduin door naar mijn oma om even bij te kletsen, en vervolgens weer door naar mijn ouders. Even lekker bloggen, nog even met mijn moeder op pad, naar de 94ste verjaardag van de oma van mijn vriend en daarna weer op de fiets naar huis voor een avondje The Vampire Diaries (LOVE that show!).

Zondag was alweer zo’n heerlijke dag. Bloggen, fruitshakes drinken, besluiten om een klein stukje hard te lopen over het strand, om vervolgens in twaalf kilometer naar mijn ouders toe te lopen. Heerlijk een paar uurtjes in de zon bij mijn ouders om vervolgens weer moed te verzamelen om terug te lopen. Een iets snellere route genomen en acht kilometer later was ik thuis. Met een hele grote bak salade, broodjes met olijfolie en natuurlijk weer The Vampire Diaries op de bank een heerlijke week afgesloten.

En deze week? Ga ik weer ECHT knallen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. maart 26, 2012 / 12:10

  Aaah ik ben jaloers op je sneakerwedges!

 2. maart 26, 2012 / 12:17

  Superleuk!

 3. maart 26, 2012 / 12:24

  Wat ’n zaligggggg blogje! Hou ervan hoe je alles zo goed kan combineren!

 4. maart 26, 2012 / 12:49

  Heerlijk om weer van de zon te kunnen genieten en werk te combineren!!

 5. maart 26, 2012 / 13:26

  Jaaaa dit blogje maakt me vrolijk!

 6. Danah
  maart 26, 2012 / 14:15

  Superleuke blog! Verder heb ik nog een vraagje: zijn je isabel sneakers nou echt of nep? Waar heb je ze trouwens gekocht, want ze staan al lang op m’n verlanglijstje en ik twijfel of ik voor de echte moet sparen of gewoon neppe moet kopen (uiteindelijk zijn ze toch ongeveer hetzelfde niet?)

 7. maart 26, 2012 / 14:55

  Klinkt als een heerlijke week!

 8. maart 26, 2012 / 15:31

  Klinkt echt als genieten :D

 9. L.
  maart 26, 2012 / 15:33

  Leuke Diary, ook leuke foto’s toegevoegd!

 10. Emmy
  maart 26, 2012 / 15:40

  IK ZIE EEN IJSJE! Waar heb je dat vormpje gekocht? Zoek al een poosje naar goede vormpjes namelijk. ;) Welke smaak had je gemaakt?

 11. maart 26, 2012 / 16:10

  Heerlijk he die lente? Geniet ervan!
  \www.creativityandchocolate.blogspot.com

 12. Marian
  maart 26, 2012 / 16:13

  Ohh je hardloopoutfit is echt super leuk :D Door jouw blogpost krijg ik NOG meer zin in de zomer, ik zit nu helaas nog te bikkelen (lees: *studieontwijkendgedragtevertonen*) op mijn scriptie.. :S En ik haat die scriptie zoo! Maargoed, toch nog altijd liever lekker zomers weer zoals vandaag dan regen natuurlijk!

 13. maart 26, 2012 / 16:32

  Klinkt als een hele leuke week, en oh wat ben ik jaloers op je schoenen!

 14. maart 26, 2012 / 16:58

  klinkt heerlijk!

 15. maart 26, 2012 / 18:26

  Wat een leuke week heb jij achter de rug zeg!

  Liefs, Mariette

 16. maart 26, 2012 / 19:19

  Klinkt als een top week!
  En ik ga nu even heeeel snel TVD kijken, want ik was hem vorige week vergeten! Haha ;)

 17. maart 26, 2012 / 19:55

  ‘heerlijke post :)

 18. Mimi
  maart 27, 2012 / 18:10

  Hee Annemerel!
  Heerlijk die twee posts elke dag! Mag ik een verzoekje indienen? Hoe houd je de discipline erin bij het thuiswerken? Vind het errrg knap, om half 7 al aan de gang gaan… Tegen half 12 kom ik pas op gang, funest met dit weer. Ben benieuwd naar je tips!