DIARY: #21

 photo Collages85.jpg
Het was een lekker chaotisch weekje, maar we hebben het overleefd :)

 photo Desktop3309.jpg

Maandagochtend. Lekker druk. Na het schrijven van mijn diary en het editen van mijn vlog heb ik een afspraak bij de huisarts. Dat loopt natuurlijk zoals gewoonlijk lekker uit. Daarna door naar Euromaster omdat ik voor de zoveelste keer een melding heb dat mijn bandenspanning gecontroleerd moet worden. Wat blijkt? Het ventiel van mijn rechter voorband is kapot en moet vervangen worden bij de Ford dealer. Ik mag mijn auto direct laten staan en krijg een leenauto mee voor de middag. Altijd leuk om in een ‘nieuwe’ auto rond te mogen rijden.

Dit boek zat bij de post afgelopen maandag. Ik las het briefje eerst en zag daarna pas het boek. Moet toegeven dat ik even dacht WTF is dit.

 photo Desktop3310.jpg

’s Avonds keek ik de laatste afleveringen van het achtste seizoen van Modern Family. Mijn favoriete comedy serie van dit moment. Zo blij dat er nog minstens twee seizoenen komen. Zou niet weten hoe ik zonder deze serie zou moeten.

Ik lag heerlijk in bed in mijn nieuwe trui van Catwalk Junkie.

 photo Desktop3310.jpg

Dinsdag, pakketjestijd. Ik heb een bestelling geplaatst in de sale bij Maison Scotch en kocht onder andere dit jasje wat je twee kanten op kunt dragen en het rood met wit gestreepte shirt. Heel blij mee. Het shirt heb ik al vier keer gedragen en het jasje was nu een beetje warm, anders had ik het waarschijnlijk ook de hele week gedragen.

 photo Desktop3310.jpg

Zoals ik al zei; het rood-wit gestreepte shirt droeg ik vrijwel de hele week.

En bij het zien van deze mega bak mango krijg ik meteen alweer ontzettend veel trek. Het is dat het zoveel werk is om zo’n ding schoon te maken, anders zou ik dit iedere dag eten. Weet eigenlijk ook niet of dat goed zou zijn, wellicht iets te veel suiker. Maar allicht beter dan suiker uit cola of oreo’s.

 photo Desktop3310.jpg

’s avonds besloot ik heel spontaan nog even een klein stukje hard te lopen. Vier kilometer om precies te zijn. Ik loop de laatste twee weken veel te weinig, maar heb een goede reden. Deze week was dat mijn val van afgelopen weekend tijdens het hardlopen. Hierdoor heb ik een aantal zeurende pijntjes opgelopen waardoor ik liever even rustig aan doe. De blauwe plek hierboven op mijn rechterheup is daar een goed voorbeeld van.

 photo Desktop3310.jpg

Ook of the day (woensdag). Beetje gekke combinatie zo’n ultra kort broekje en dik jasje, maar hé. ’s ochtends had ik een afspraak bij mijn fysio, ’s middags deed ik een sporttest in het ziekenhuis om mezelf ‘goed te laten keuren’ voor de trail die ik deze week ga lopen in Italië. Ik ben goedgekeurd, thank the lord, dus woensdag vlieg ik voor twee dagen naar Italië.

’s Avonds eet ik pasta bij mijn ouders en ik geniet van iedere hap (en iedere slok ijskoude witte wijn) in het felle avondzonnetje.

 photo Desktop3310.jpg

Donderdag zit ik alweer in de achtertuin bij mijn ouders. Het is gewoon veel lekkerder om in het zonnetje buiten te kunnen zitten, dan binnen opgesloten met 26 graden (binnen dus). Ik las onder andere in mijn boek ‘De edele kunst van het niet geven van een fuck’. Van de rest van mijn donderdag heb ik geen bewijs. Ik heb dus geen bewijs dat ik mijn ALLER EERSTE haring ooit at op een haringparty in Scheveningen. Als je bewijs wil moet je mijn vlog maar bekijken.

Dit is mijn nieuwe favoriete nummer van dit jaar. All I Can Think About Is You van Coldplay. Als je het nog niet geluisterd hebt wil ik je vragen dit a la minute te doen.

 photo Desktop3310.jpg

Vrijdagochtend bracht ik samen met mijn moeder een bezoekje aan IKEA. Hoe tof is deze MALM kast? Drie maal raden in welke kleur ik hem gekocht heb? Nu alleen nog even in elkaar zetten. Maar kan nu al niet wachten om straks een plekje te hebben waar ik mijn make-up en andere beautyproducten op kan ruimen.

’s Middags had ik een meeting bij mijn advertising agency in Amsterdam. Volgende week ga ik naar Ibiza met mijn agency en Buddha to Buddha, die trip gingen we tijdens de meeting bespreken. Nu al zoveel zin in. Maar eerst nog even twee dagen naar Italië. Ik weet het, rotleven.

 photo Desktop3309.jpg

Zaterdagavond deed ik samen met mijn zusje mee aan de Midzomernachtloop die georganiseerd werd door Natuurmonumenten. Ik was uitgenodigd door Europcar om deel te nemen, wat ik heel erg leuk vond, want zonder die uitnodiging was ik waarschijnlijk niet gegaan, ik had er waarschijnlijk niet eens over nagedacht. Terwijl een wandeling door de natuur op zaterdagavond hartstikke leuk kan zijn. Zeker op zo’n avond als zaterdagavond. Super lang licht, alles in bloei en prachtig wandelweer.

 photo Desktop3309.jpg

We zagen de zon ondergaan en sloten de avond af met marshmallows bij het kampvuur. Fijne avond.

 photo Desktop3309.jpg

Zondag begon ik mijn ochtend bij Lot en de Walvis in Leiden, we vierden de verjaardag van mijn schoonzusje Anne met een lekker ontbijt en een glas bubbels. Geen verkeerde manier om de zondag te beginnen.

Aan het eind van de dag reed ik naar de Arena voor een interview met model Ashley Graham voor Metro. Ze was daar ter gelegenheid van het Glamour Health Challenge event. Zo leuk om even een kwartiertje met haar te kunnen kletsen. Het interview staat als het goed is 27 juni in de krant.

En zo kwam mijn week alweer ten einde. Komende week ga ik naar Italië om daar de Cortina Skyrace te lopen met The North Face en er staat ook nog iets anders groots op de planning. Keep you posted :)

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. juni 19, 2017 / 12:06

  Wat een heerlijke week weer, je hebt ook goed geshopt! Super veel plezier toegewenst in Ibiza met Buddha to Buddha! Mijn favoriete sieradenmerk all time. het nummer van Colplay ga ik zeker luisteren, misschien dat ik deze al lang ken maar ik ben nooit zo goed in het onthouden van titels en artiesten. Tot grote ergernis van mijn dochter haah

 2. juni 19, 2017 / 12:17

  Dat klinkt als een leuke week! Veel succes deze week in Italië, ben heel benieuwd naar je verhalen :)

 3. juni 19, 2017 / 14:43

  Die midzomernachtloop vond ik zo’n leuk idee! Jij bent natuurlijk sowieso wel veel in de natuur als je hardloopt door de duinen maar ik denk dat het in general heel goed is voor mensen om de natuur (meer) op te zoeken, ook op zaterdagavond haha. Die Malmkast heb ik trouwens zelf ook in m’n kamer staan, ideale kast, alleen die klapspiegel is eigenlijk net te laag dus gebruik ik uiteindelijk nooit. + de kast is al best diep, dus je kan ook niet zo goed dicht op de spiegel staan. Verder echt heeel benieuwd naar je nieuwe project :)

 4. Ilse
  juni 21, 2017 / 15:45

  Wat een leuke drukke week weer!