DIARY: 19

Sommige mensen hebben heimwee als ze op vakantie gaan. Bij mij is dat dus net andersom. Ik ben gistermiddag thuis gekomen en natuurlijk is het fijn om je huisje binnen te stappen, weer toegang te hebben tot al je spulletjes en alle andere voordelen van thuis zijn waar ik met mijn heimwee-hoofd even niet op kan komen.. Maar ik wil.nu.al.terug.

Ik wil weer sneeuwvlokjes op mijn gezicht voelen kriebelen, ik wil weer de zon in mijn gezicht voelen branden. Ik wil weer de hele dag zonnebrand moeten smeren en ik wil weer kaiserschmarrn eten. Ik wil weer wakker worden om 6.00u en naar de badkamer lopen met mijn laptop omdat dat de enige plek is waar ik ongestoord kan bloggen. Ik wil weer een rondje door het dorp lopen om broodjes te kopen, ik wil weer in mijn spaghettibandtopje op 2400 meter hoogte zitten en zo ongeveer smelten van de hitte. Ik wil weer glijden over de bergen op een paar ski’s, het maakt me niet uit of de sneeuw nu goed of slecht is. Ik wil weer taartjes eten, ik wil weer bergen beklimmen, ik wil weer in de lift in slaap vallen. Goed, ik wil dus gewoon terug.

Ik heb een fantastische week achter de rug, maar dat hebben jullie afgelopen week natuurlijk in geuren en kleuren kunnen lezen en zien. Gisterochtend ging om 6.00u weer de wekker. Dit keer niet om te bloggen en broodjes te halen, maar om mijn tassen weer in te pakken en richting ontbijtzaal te lopen. Na een afschuwelijke hoeveelheid scrambled eggs en zalm (om 18.00u ’s avonds had ik nog steeds niet echt honger, kun je nagaan!). Om 8.00u zaten we in de auto, nog geen acht uur later waren we ’thuis’ een uurtje later was ik echt thuis. Zonder ouders, zonder zusje, zonder broertje. Op dat moment ook nog zonder vriendje. Alleen. Na een paar blogs geschreven te hebben (deze week weer krankzinnig druk, weet eerlijk gezegd nu nog niet precies hoe ik alles voor elkaar ga krijgen) vond ik het tijd voor de Lizzie McGuire movie, gevolgd door de laatste Gossip Girl aflevering. Om 22.00u vielen mijn ogen dicht om vervolgens alleen nog heel even op te gaan om mijn vriend weer heel even te zien.

Nogmaals. Ik wil terug. Nu.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

7 Reacties

 1. maart 5, 2012 / 12:16

  Leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad! Ooh en nu wil ik ook The Lizzy McGuire movie zien!!

 2. maart 5, 2012 / 12:53

  Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! :D

 3. maart 5, 2012 / 14:19

  Ahh ik begrijp het, heb dat zelf ook altijd. Maar als je er zoveel affiniteit mee voelt, duurt het vast niet lang voordat je weer terug bent ;)

 4. maart 5, 2012 / 14:43

  Leuk dat het zo leuk geweest is! Ik herken mezelf echt heel erg in dat heimwee gevoel van de wintersport. Daar is het altijd zo gezellig, fantastisch, mooi, lekker eten, genieten en als je dan eenmaal thuis komt moet je weer aan school …

 5. Joëlle
  maart 5, 2012 / 15:44

  Ben op dezelfde dag teruggekomen als jij en oh, zo herkenbaar. Besneeuwde bergen, die felle zon op je gezicht, de wind door je haren als je naar beneden zoeft, de Kaiserschmarren, de schnitzels met patat, losgaan op de buckels en Tiefschnee, helemaal kapot van een dag skiën lekker badderen, koken en daarna met een boek in bed vroeg in slaap vallen, ik mis zelfs bijna dat vreselijke met je ski’s naar de lift sjouwen… Nog tien maanden *zucht*.

 6. maart 5, 2012 / 18:48

  ik kan niet skieën, maar wát lijkt het me heerlijk!