DIARY: 180

 photo Desktop784.jpg

Jullie hebben natuurlijk al een heleboel kunnen zien van afgelopen week door middel van mijn Snapshot Diary, maar ik zou Annemerel(.com) niet zijn als ik alles toch ook weer even samen zou vatten in een fijne diary.

Maandag
Wakker worden in Italië. Dat is fijn. We worden om 8.00u wakker, slaan de deuren open, zijn verrast door de temperatuur (we kunnen meteen onze bikini’s aan qua temperatuur) en bakken een paar bananenpannenkoeken die we eten met Nutella. De hele dag doen we niets anders dan in het gras liggen op onze handdoeken. Ik lees een boek voor de Summer Reading, Roos leest een studieboek, af en toe spelen we badminton, maar dat is wel het meest actieve dat we gedaan hebben. ’s Avonds kleden we ons leuk aan en rijden we naar Peschiera voor mijn laatste avondmaal als 25-jarige. Het eten was niet zo lekker, maar het was wel leuk om even door Peschiera te lopen en het ijs was goed te doen!

Dinsdag
HAPPY BIRTHDAY TO ME! Ik word wakker om half zeven en een half uur later sta ik buiten in hardloopkleding. Na een rondje van 6 kilometer stap ik onder de douche en maak ik me klaar voor een ontbijt in Bardolino. Ons favoriete tentje is dicht dus ontbijten we ergens anders waar ze Nutella croissants op het menu hebben staan. De rest van de dag spenderen we in de zon, precies zoals ik het wilde. We eten ’s avonds in Lazise bij Restaurant Classique, onwijs lekker en na één Aperol heb ik het meer dan naar mijn zin. Zesentwintig en nog steeds extreem vrolijk na slechts één Aperol Spritz. Dat ik écht 26 ben besef ik als ik om 22.00u zo moe ben dat ik naar bed ga. Of nou ja, dat is eigenlijk niets nieuws. Maar op mijn verjaardag? Het hielp ook niet echt dat mijn zusje ook op dat tijdstip naar bed ging.

Woensdag
De volgende dag worden we alweer vroeg wakker. Ik ga naar een WiFi-punt om mijn Snapshot Diary van mijn verjaardag te maken. Daarna rijden we weer naar Bardolino, omdat we nog steeds die échte Nutella croissant willen eten, die we gisteren niet konden krijgen. Dit keer hebben we meer geluk en genieten we van een heerlijke croissant en cappuccino, gevolgd door chocolade ijs. Hierna zit ik wel even vol. Daarna gaan we weer terug naar de camping waar we foto’s maken en een paar andere blog-gerelateerde dingen doen. Om 15.00u gaat de zon eindelijk schijnen en genieten we van nog een paar uurtjes zon. Aan het eind van de dag doen we boodschappen en halen we kippetjes van het spit en frietjes. ’s Avonds werk ik nog een klein beetje en we liggen alweer voor 22.00u in bed.

Donderdag
Vandaag gaan we helaas alweer naar huis, maar we willen pas ’s middags gaan rijden. We hebben namelijk het idee dat het dan het meest rustig is op de weg, omdat iedereen dan inmiddels op de plek van bestemming (Hemelvaart) is. We beginnen met hardlopen, ruimen vervolgens het huisje op en maken schoon (hiermee besparen we toch weer 40 euro) we checken uit en vertrekken vervolgens naar het meer om daar nog een paar uur in de zon te liggen. Om half drie stappen we in de auto en rijden we richting Nederland. 1258 kilometer en 11,5 uur later, om 2.00u, zijn we bij het huis van mijn ouders. Ik ben inmiddels wel een beetje klaar met rijden en duik bij mijn zusje in bed.

Vrijdag
Acht uur later word ik wakker bij mijn ouders. Mijn ouders zijn allebei vrij en zitten net aan de cappuccino, dat lust ik ook wel. Ik open mijn MacBook en werk bij mijn ouders, op een gegeven moment vraagt mijn moeder of ik wil blijven eten en ik denk, waarom ook niet? Ze eten pasta bolognese en dat kan nooit kwaad een dag voor een hardloopwedstrijd, scheelt mij weer een tripje naar de supermarkt. Ik werk verder tot een uurtje of 20.00u, onder het genot van Aperol Spritz. Dan eet ik mijn pasta bolo en rij ik naar huis, om vervolgens alle tassen lekker in de auto te laten en in bed te duiken met de laatste twee afleveringen van The Vampire Diaries.

Zaterdag
Ik word niet lekker wakker en ontwikkel in de loop van de dag hoofdpijn die later over gaat in migraine (zoals altijd). Misselijk, buikpijn… hoofdpijn natuurlijk… Niet echt een hele goede timing want vanavond is We Run Amsterdam. Uiteindelijk is een migrainepil zoals gewoonlijk mijn redding. Niet te geloven hoe goed die dingen werken en hoe goed ik me erna voel. Ik ga bijna denken dat het drugs zijn. Zijn het natuurlijk ook, maar ik bedoel meer het soort waar je echt verslaafd aan raakt. Over We Run Amsterdam vertel ik je vanmiddag meer, maar als je mijn Instagram een beetje gevolgd hebt, weet je dat ik een PR gelopen heb!

Zondag
Na vier uur slaap – ik kon door de adrenaline niet slapen – word ik om 7.40u wakker, het eerste dat ik doe? Kijken of de tijden al online staan. Wanneer ik zie dat ze online staan en ik zie dat ik een PR gelopen heb, kan ik natuurlijk niet meer slapen. Ik probeer het nog wel, maar tevergeefs. Ik loop naar mijn favoriete bakker voor een saucijzenbroodje en een Lemon Merengue taartje en ga aan het werk. Dat doe ik tot elf uur ’s avonds, wanneer mijn ogen echt dicht vallen.. die vier uur slaap van vannacht waren net iets te weinig.

Het was weer een fijne week die ik voor een groot gedeelte in het buitenland heb doorgebracht. Ook aankomende week ga ik weer voor een paar dagen naar het buitenland, dit keer staat Portugal op het programma! Keep you posted! Fijne week!

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. mei 18, 2015 / 12:02

  Wat een super verjaardagsweek heb je achter de rug, fantastisch weer in Italië, een PR op de 10 km! En ook nog eens een heerlijk vooruitzicht van Portugal, nice!

 2. mei 18, 2015 / 12:03

  Wat een heerlijke week, Italië, je 25ste verjaardag +1 ;) en een PR tijdens We Run Amsterdam. Een leuk weekje om weer even op te teren denk ik.

 3. mei 18, 2015 / 12:12

  Yaaaay! Je b-day week! Alleen al het lezen van je week is genieten!

 4. mei 18, 2015 / 12:14

  Wauw, supersnel!!

 5. mei 18, 2015 / 12:24

  Have fun in Portugal!

 6. mei 18, 2015 / 12:32

  Ik vind die Lemon Merengue taartje er heel mooi uitzien, mooie foto heel Insta waardig ;-)

  Verder zet ik mijn wekker want het verslag van 17:00 wil ik héél graag lezen.

 7. mei 18, 2015 / 12:40

  Wat een goed begin van je 26e, heerlijk! Ben erg benieuwd naar je race verslag! En Portugal, heeerlijk vooruitzicht!

 8. mei 18, 2015 / 12:46

  Wat een fijne week! Zo fijn om je verjaardag in het buitenland te starten. En deze week alweer naar het buitenland, ik ben zo jaloers! Ik ben benieuwd naar je verslag van vanmiddag, eens kijken of jij net zo hebt genoten als ik, want wat was het gaaf!

 9. mei 18, 2015 / 12:47

  Weer een PR, you go girl! <3

 10. Jolien
  mei 18, 2015 / 12:54

  hahaha ik werd wakker om 5.40 zondagmorgen en idd het eerste wat ik deed was mijn tijd opzoeken!! mijn horloge was uitgevallen dus ik had geen flauw idee :D

 11. mei 18, 2015 / 14:06

  Ik wil ooit nog graag naar Portugal, wat een heerlijk vooruitzicht!

 12. mei 18, 2015 / 14:32

  Nog gefeliciteerd! Italië ziet er heerlijk uit, hopelijk heb je genoten!

 13. mei 18, 2015 / 14:37

  Oh, wat een heerlijk overzicht van je week weer!
  En gefeliciteerd met je PR! Zo goed <3
  Liefs Lonneke

 14. mei 18, 2015 / 14:37

  Oh, wat een heerlijk overzicht van je week weer!
  En gefeliciteerd met je PR! Zo goed <3
  Liefs Lonneke

 15. mei 18, 2015 / 14:55

  Wat een leuke week! Ik ben benieuwd naar je verslag van vanmiddag.

 16. Tessa
  mei 18, 2015 / 15:47

  Wat een heerlijke week moet dit voor je geweest zijn! Ben benieuwd naar je post over We Run Amsterdam, vind dat altijd zo leuk om over je runs te lezen :-)

 17. mei 18, 2015 / 16:35

  Dat klinkt als een fijne verjaardagsweek! :-)
  De aparte blogs over Italie had ik al gelezen, maar hoe meer ik erover lees/van zie, hoe jaloerser ik word, haha. Ik wil ook! Gelukkig mag ik bijna op vakantie.

 18. Nadia
  mei 18, 2015 / 18:48

  Heerlijke week heb je gehad!

 19. Suuz
  mei 18, 2015 / 19:57

  Wat een fantastisch birthday weekje zeg!!! genieten! :-) dat heb je goed gevierd! ik mag volgende week !!!!! dan is het mijn birthday weekje! En ook nog lekker naar portugal! ENOY!

 20. mei 18, 2015 / 22:36

  Wauw, wat een fijne week was dit lijkt me! :)
  En dan een week afsluiten met een PR, helemaal top!