DIARY: 179

 photo Desktop740.jpg

Mijn laatste volledige week als 25-jarige was weer een drukke. Maar geheel door eigen toedoen. Zit nu namelijk weer niet in Nederland…

Maandag
Nieuwe ronde nieuwe kansen. Ik begon de dag maandag goed met bananenpannenkoeken (what else?) en maakte vervolgens mijn to-do-list voor de dag. Waar hij mee vol stond? Schrijven. As usual. Tussendoor rende ik een rondje (8 kilometer) en had ik het zwaar. Tussen de middag vond ik het tijd voor een bezoek aan de ZARA en dus stapte ik op mijn fiets om mijn slag te slaan. Uiteindelijk hield ik het hartstikke netjes. Aan het eind van de middag stapte ik in mijn auto en reed ik naar het huis van mijn ouders, waar mijn ouders op dit moment niet zijn want die zijn op vakantie, maar mijn zusje is er wel, dus dat is gezellig. We eten samen en vervolgens ga ik aan het werk en gaat Roos nog even leren.

Dinsdag
Op dinsdag word ik bij mijn ouders wakker, of nou ja niet bij mijn ouders, maar dat heb ik net al uitgelegd. Ik ontbijt samen met mijn zusje en schrijf dan een paar blogs. Vervolgens ga ik met het OV naar de stad waar ik met Carlissa heb afgesproken voor een brunch-date. We zijn net voor de regen binnen en we gaan twee minuten nadat het eindelijk droog is pas weer naar buiten. Perfecte timing. ’s Middags werk ik nog wat meer, ik heb onder andere twee telefonische interviews voor Metro. Lekker bezig.

Woensdag
Ik stap al vroeg de auto in richting Roosendaal. Ik slaap nog steeds bij mijn ouders omdat ik dat wel lekker relaxt vind. Ik werk weer de hele dag op de DutchCowboys redactie en schrijf onder andere een stappenplan om snel veel Instagramvolgers te krijgen. Ik vond hem zelf wel grappig. ’s Avonds rij ik wederom naar mijn ouders, waar mijn zusje al gekookt heeft en ik heerlijk kan aanschuiven. Perfect! Ik schrijf nog twee blogjes, maak een to-do-list en ga dan heerlijk slapen.

Donderdag
Het is alweer vroeg dag, te vroeg. Ik heb vandaag zes afspraken in Amsterdam en heb een strak – maar zeker haalbaar – schema. Mits er niets fout gaat natuurlijk. Als jullie mijn snapshot diary vrijdag gezien hebben dan weten jullie dat er iets niet helemaal goed gegaan is. Tot afspraak drie gaat het goed, dan word ik gebeld door mijn zusje dat ze de deur niet open krijgt. KAK, heeft ze niet gezien dat ik de sleutel in de deur had laten zitten? Meen je niet. Oh men. Ik ga nog naar mijn vierde afspraak (uitgever) en rij vervolgens naar Leidschendam, onderweg bel ik met slotenmakers en uiteindelijk heb ik er eentje gevonden die kan komen en het voor een bedrag onder de 100 euro doet (je wil niet weten wat voor bedragen ik allemaal gehoord heb). Afspraak 5 moet ik dus helaas skippen, maar omdat ik de rotste niet ben rijd ik ’s avonds wel weer terug naar Amsterdam voor afspraak 6. Als ik ’s avonds om elf uur eindelijk in bed lig val ik vrijwel direct in slaap.

Vrijdag
Druk dagje. Ik hak eindelijk de knoop door, zondagnacht wil ik naar Italië rijden met mijn zusje zodat ik daar mijn verjaardag kan vieren. Maar voordat ik weg kan moet er aardig wat gebeuren, mijn werk gaat namelijk gewoon door en de plek waar ik naartoe ga is hartstikke leuk, maar de internetverbinding is super slecht, dus rekenen op wifi hoef ik daar niet. Ik sta om 7.00u op, kijk naar mijn to-do-list, wil bijna met mijn handen naar mijn haar grijpen, maar besluit rustig adem te halen en gewoon te beginnen. Het meeste krijg ik gelukkig af, zelfs het bezoekje aan mijn oma wordt gebracht en als ze vraagt of mijn zusje en ik zin hebben om even iets te eten op Kijkduin, stem ik daar mee in. Ik bedoel, eten moet ik toch, en de zon schijnt en Kijkduin is vijf minuten rijden, dus waarom niet?

Zaterdag
Een wekker om 6.00u op zaterdag is niet iets dat ik iedere week meemaak, maar deze keer wel. Ik ga vandaag naar de Zwaluwhoeve voor een artikel in Run2Day Magazine en omdat ik foto’s moet maken, moet ik al om 9.00u aanwezig zijn, wanneer er gasten zijn mag ik namelijk geen foto’s meer maken. Ik stap om tien voor zeven in de auto, rij naar Laura in Haarlem (ik mocht iemand meenemen) en rij vervolgens door naar Hierden, voor wie niet zo topografisch onderlegd is, dat is dus in de buurt van Harderwijk. Na een rondleiding en de nodige selfies in het bubbelbad leg ik mijn iPhone weg en gaat het echt beginnen. Sauna’s, infraroodcabines een heftige sportmassage (AU!!!!!) en een half uurtje ‘rusten’ later is het 15.00u en tijd om terug naar de Randstad te rijden. Ik zet Laura af in Haarlem en rij door naar Leidschendam.

Tijd om tassen in te pakken! Mijn zusje heeft de hele dag al voorbereidingen getroffen. Ze is naar ZARA en Mango geweest om kleding voor mij te kopen (ik heb vorig jaar geen zomerkleding gekocht en dit jaar ook nog niet, dus had echt wat nieuws nodig!), ze heeft bananenbrood gebakken en havermoutkoekjes voor onderweg en ze heeft boodschappen gedaan. Het huis is nog wel een teringzooi, dus dat ruimen we samen op. Ik maak mijn laatste dingen af voor Metro, schrijf deze blog (nu dus) en ben van plan om over een uurtje te gaan slapen. Half negen. De wekker staat om half twee. Ik hou van ’s nachts rijden en zou het liefst nu in de auto stappen, maar na de drukke dag die ik vandaag gehad heb is dat absoluut niet verstandig. Mijn zusje kan geen autorijden dus ik moet die 1200 kilometer echt in mijn eentje doen. Dan moet ik wel een soort van fit zijn.

De zondag houden jullie van mij tegoed, die komt op een andere manier op mijn blog terug! Ik hou jullie op de hoogte via Snapchat, Instagram en wellicht een blogje tussendoor! Natuurlijk komen er gewoon iedere dag twee blogs online, maar omdat ik weinig internet heb, heb ik besloten niet meteen blogjes online te zetten. Voor die paar dagen heb ik weinig zin in die wifi-stress! Maar geloof me dat ik jullie nog tot in den treurigheid dood ga gooien met vakantie-updates!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. mei 11, 2015 / 10:06

  Wat een leuke diary weer! Ik zag je artikel van de week op Dutch Cowboys en voordat ik halverwege was wist ik al dat jij dit geschreven zou hebben. Ik ben benieuwd naar je verhalen in Italië en hoe de trip is geweest!

 2. mei 11, 2015 / 10:20

  Super leuk zo’n spontane actie met je zusje! Ik doe dit ook wel eens met mijn zusje, dat zijn toch altijd de leukste tripjes. Have fun in Italy!
  X

 3. mei 11, 2015 / 10:36

  Wat een drukke week! Wat leuk dat je even spontaan naar Italië gaat, veel plezier :-)

 4. mei 11, 2015 / 10:44

  Heerlijk zeg! Geniet er daar maar lekker van.

 5. Mandy
  mei 11, 2015 / 10:52

  Heerlijk om dat zo spontaan te plannen, ik zou willen dat ik zoveel lef had!!
  Geniet ervan dames!

 6. mei 11, 2015 / 10:56

  Leuke diary weer enne.. veel plezier op vakantie!

 7. mei 11, 2015 / 11:27

  Wat heerlijk dat je zo kan besluiten om een weekje naar Italië af te reizen. Geniet ervan!!

 8. mei 11, 2015 / 11:54

  Wat een fijne manier om je verjaardag te vieren! Helemaal leuk zo spontaan. Geniet ervan :)

 9. Lies
  mei 11, 2015 / 12:12

  Wat heerlijk, over 2 maanden ga ik ook weer naar Italie, kan niet wachten en nu door jou verhaal al helemaal niet meer :D

 10. mei 11, 2015 / 12:38

  Wat een drukke, maar leuke week! En ik vind het zo gaaf dat jij gewoon kan besluiten; ’tijd voor het buitenland, ik ga nu weg’. Helaas werkt mijn baas daar niet aan mee :'(

  Veel plezier in Italië en ik ben benieuwd naar de manier waarop je deze dagen op je blog in beeld gaat brengen!

 11. mei 11, 2015 / 13:04

  Geweldig hoe je dit weer allemaal voor elkaar krijgt. Roos is lief! Kleding kopen, bakken en helpen wow!

  Heel veel plezier daar en geniet vooral.

 12. mei 11, 2015 / 13:04

  Wat gaaf dat je zo naar Italië gaat! Ik ben er nog nooit geweest maar wil absoluut een keer heen, gelukkig zijn jouw artikelen een goede reisgids!

 13. mei 11, 2015 / 13:07

  Leuk verhaal weer! je hebt het goed voor elkaar zo daar je verjaardag vieren :)

 14. laura
  mei 11, 2015 / 13:56

  ik hoop dat die andere manier vloggen betekend ;)

 15. Femke
  mei 11, 2015 / 16:13

  Have fun ladies!!

 16. Ilse
  mei 11, 2015 / 20:30

  Drukke week maar wel weer een toffe week! Nog heel veel plezier dames! :)

 17. Evera
  mei 11, 2015 / 23:27

  Leuk dat je bij de Zwaluwhoeve bent geweest! Had bijna naar je kunnen zwaaien, ik kom uit Harderwijk! :-D

 18. mei 12, 2015 / 07:45

  Fijn, dagje Zwaluwhoeve! In tegenstelling tot heel veel mensen hier ben ik wel zo topografisch onderlegd dat ik weet waar Hierden ligt. Grapje, ik ben er geboren en heb er tot mijn 20e (ongeveer) gewoond :)

 19. Elvira
  mei 12, 2015 / 20:43

  Ontzettend tof dat je zo spontaan besloten hebt naar Italië te gaan. Enne, even wat langer wachten op Italië-blogs kan voor mij geen kwaad, daar maak je me nu alleen maar jaloers mee terwijl ik moet blokken voor mijn scriptie anders ;-)