DIARY: 181

 photo Desktop810.jpg

Ik eindigde mijn diary van vorige week met de mededeling dat ik ook deze week weer naar het buitenland zou vertrekken, Portugal. Toch schrijf ik deze diary gewoon vanaf mijn eigen keukentafel.

Maandag
Op maandag kreeg ik namelijk een belletje dat de reis naar Portugal niet door zou gaan in verband met stakingen. Super jammer, maar ergens voelde ik ook opluchting. Wow, vier dagen vrij?! Niet ‘vrij’ natuurlijk, maar wel vier dagen die ik nog helemaal naar mijn eigen wensen en opdrachten kon indelen. Het betekende dat ik de rest van de week ook wat minder op mijn tenen hoefde te lopen en ik weer even rustig kon ademhalen. Ineens kwam alles goed, mijn boek, metro, mijn gezondheid (ik had aan het begin van de week een beetje een opgezwollen en pijnlijke keel). Heel jammer dus, maar misschien ook wel goed dat Portugal niet doorging. Dat kan altijd nog! De rest van de dag werkte ik aan mijn boek en het was heerlijk en ging super goed.

Dinsdag
Een dag later had ik een blog/metrodag. Ik begon met het schrijven van blogjes en reed ’s middags naar Hilversum voor een interview met Annelijn van Ierland van de Velthuiskliniek. Omdat ik er nu toch was, kon ik het best natuurlijk meteen ook een peeling en kleine laserbehandeling nemen. Een uur later stond ik weer buiten.

Woensdag
Woensdag had ik een afspraak in Amsterdam om kwart over tien. Ik was super netjes om kwart voor negen vertrokken, maar ik presteerde het alsnog om een half uur te laat te komen (twee uur!!!!!!!! over het stukje Den Haag – Amsterdam). Ik deed anderhalf uur om in de buurt te komen van de locatie (Utrechtsestraat) en heb vervolgens nog een half uur rondjes gereden op zoek naar een parkeerplek. Mooi! Woensdag was ook de dag dat ik 1000 volgers op YouTube had. Wow, zo snel! Onwijs bedankt voor het abonneren iedereen. 1000 (of nou ja inmiddels 1600) is niets als je het vergelijkt met Mascha of een Zoëlla (die heeft er 8 miljoen?!?!) maar hé, dit was al beter dan mijn verwachtingen.

Donderdag
Dagje Roosendaal! Om tien voor zeven zit ik in de auto, om vijf voor acht loop ik naar kantoor. Het is maar goed dat ik zo vroeg ben, want ik moet ook wat vroeger weg, kwart voor vijf om precies te zijn, ik heb namelijk een afspraak bij Rob Peetoom met Redken. Redken heeft een aantal nieuwe producten en die worden geïntroduceerd bij Rob Peetoom. Ik mag mijn haar laten knippen en het wordt gestyled. Halverwege mijn knipbeurt besluit ik er meer af te halen en ineens heb ik voor mijn doel HEEL kort haar. De laatste keer dat het zo kort was, was in 2003. Wauw. Deze week ga ik terug van een kleurbeurt, we gaan highlights combineren met balayage. Ben nu al benieuwd!

Vrijdag
Blog-blog-blog (en metro) en dan een afspraak met Esther voor mijn verjaardag. Omdat het zonnetje schijnt fietsen we even naar het strand (+/- 10 minuten fietsen). Ik wilde eigenlijk taart, maar ga uiteindelijk toch voor scrambled eggs met bacon, ZO lekker! De cappuccino ook trouwens. Omdat het warmer is dan verwacht scoor ik een bikini bij de bijbehorende winkel van de strandtent en werk ik nog twee uur vanaf het strand, wanneer Esther naar huis gaat. ’s Avonds rij ik naar mijn ouders voor het eten (pasta carbornara) en als ik thuis kom kijk ik een filmpje. Saai kind ben ik eigenlijk als ik dit zo opschrijf.

Zaterdag
Maar goed ik heb dan ook gewoon een druk weekend voor de boeg. Ik had op maandag nog niks gepland, maar nu staat het vol. Ik moet alle informatie die ik voor Metro heb verzameld nog in vijf leuke verhaaltjes verwerken, alleen de column is al geschreven. Ik moet (wil) een paar blogs schrijven, ik neem een video op (om zeven uur ’s ochtends omdat het anders te druk is in mijn straat met auto’s en pratende mensen op straat) en ik moet mijn boek voor de Summer Reading nog uitlezen. Ok dat moet ik niet, want hij is pas voor over twee weken, dat wil ik gewoon. ’s Avonds ren ik een stukje (de eerste keer na We Run Amsterdam) en probeerde ik de zonsondergang vast te leggen met mijn camera, helaas valt de batterij halverwege uit, maar ik kan er toch nog een leuke timelapse van maken. ’s Avonds ben ik alweer saai… op het moment dat ik halverwege de Hannah Montana film ben (die ik al voor de 25.000ste keer kijk) bedenk ik me… dit is écht niet goed. Maar dan denk ik.. ik geniet hier ook van, dus waarom zou het dan niet goed zijn?

Zondag
Op zondag schrik ik om negen uur wakker met mijn slaapmasker nog op, als ik mijn slaapmasker afdoe word ik bijna verblind door de zon, het is zulk mooi weer! Ik spring meteen mijn bed uit (zonder eerst mijn Instagram te checken, dit is echt een wonder), ik maak een ontbijtje (twee spiegeleieren en een sapje met spinazie, blauwe bessen, banaan en citroen) en duik achter mijn MacBook. Kijk, als ik nou het meeste al gedaan heb voor 12.00u, kan ik daarna lekker van de zondag genieten (lees: van de zon genieten). Zo gezegd zo gedaan, als ik klaar ben rij ik naar mijn ouders. Ik neem een video samen op met mijn zusje (dat zie ik op dit moment nog als niets doen omdat ik het ZO leuk vind! Bloggen vind ik natuurlijk ook heel leuk, maar doordat ik dat al zo lang doe is het natuurlijk al wel iets normaler geworden, video’s opnemen is nieuw en spannend en vooral LEUK!). ’s Avonds eten we (mama’s lasagne) en dan is het alweer tijd om de week af te sluiten.

Komende week staat al weer helemaal vol met afspraken, maar wel met heel veel leuke dingen. Oh… en ik ga iets doen waarvan ik altijd gezegd heb dat ik het nooit ga doen. Iemand enig idee wat ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. mei 25, 2015 / 12:15

  Nou ja waaat dan, wat ga je doen wat je eigenlijk nooit zou willen doen? Ik ben bang dat ik het archief hiervoor moet induiken.

  Leuke diary weer, behalve Hannah M. cut her out ;-)

 2. mei 25, 2015 / 12:22

  Leuke diary weer – pfoeh lekker hoor, werken op het strand – en ik kijk uit naar je volgende vlog.

 3. mei 25, 2015 / 12:36

  Haha ik las het ‘van de zondag genieten’ in eerste instantie al als van de zon genieten… Moest het even herlezen toen ik die zin erachter las ;).
  Iets doen waarvan je altijd hebt gezegd dat je het nooit zou doen? Poehh.. geen idee! Maar we komen er waarschijnlijk snel genoeg achter ;)

 4. mei 25, 2015 / 12:42

  Zoals altijd weer leuk om te lezen! En ik krijg honger van die sushi-foto haha. :(

 5. mei 25, 2015 / 12:43

  Ah nu ben ik toch wel heel benieuwd geworden naar wat je gaat doen volgende week! Super bedankt trouwens nog voor je hulp, ik heb inderdaad meteen een mailtje terug gehad over stage en hoop dat ik volgende week op gesprek kan. Fingers crossed!

 6. Elvira
  mei 25, 2015 / 12:54

  Een tattoo zetten? Een piercing nemen? Iets “extreems” zoals bungeejumpen/parachute springen?

 7. mei 25, 2015 / 13:09

  Wat een heerlijke strand foto’s!

 8. Madebyuna
  mei 25, 2015 / 13:13

  Iets dat je nooit zou doen.. hmm dat wordt lastig jij doet namelijk heel vaak iets wat je eerst nooit zou doen! Haha denk aan een route lopen in Noorwegen of een youtube kanaal starten. Ik ben benieuwd! Iedereen in blog land is aan de baliage (of hoe je het ook schrijft!) terwijl ik dacht dat het over was met die trend.. Staat wel mooi:)

 9. mei 25, 2015 / 13:16

  Wat een drukdrukdruk leven, maar wel een mooi druk leven dacht ik zo!

 10. mei 25, 2015 / 13:35

  Super leuke diary! Het was gisteren inderdaad errug lekker weer :-)

 11. mei 25, 2015 / 13:45

  Ah vreselijk als ’t verkeer zo tegenwerkt, frustrerend :-( Je had zo te horen wel een heerlijke dag gisteren!

 12. Kirsten
  mei 25, 2015 / 14:16

  Klinkt weer als een lekkere week Annemerel! En ehm, een video interview/tattoo…? :D

 13. mei 25, 2015 / 14:42

  Whaa.. video’s maak je al.. dus wat ga je nu doen waarvan je zei dat je het NOOIT ging doen.. ? Speeddaten? Op tinder ;)? Geen idee.. ik ben benieuwd!

 14. Lotte
  mei 25, 2015 / 14:51

  Ben heel benieuwd wat je gaat doen! Kijk weer uit naar een nieuwe vlog!

 15. mei 25, 2015 / 15:13

  Lijkt me fijn als je ineens extra vrij hebt en zo je eigen dingen kan inplannen! :)
  Gisteren was inderdaad een heerlijke dag met die zon!
  Ben benieuwd naar wat je gaat doen..

 16. mei 25, 2015 / 15:40

  Ik vraag me elke keer weer af waarom ik zo blij word van jouw diary’s haha. Ben heel benieuwd naar je haar, en naar ‘het ding van volgende week’!

 17. mei 25, 2015 / 16:06

  Grappig eigenlijk dat je in eerste instantie enorm blij bent (en nog steeds natuurlijk!) met de 1000 en inmiddels 1600 volgers op Youtube, maar dat het zo in het niets valt tegen de 8 miljoen van Zoella. Natuurlijk goed om te onthouden dat zij al jaren bezig is, maar ik merk zelf dat ik het heel erg moeilijk zou vinden om niet te gaan vergelijken.
  Ik ben heel benieuwd naar datgene van volgende week, haha. Iets wat je nooit zou doen… Eh???? Geen idee, haha.
  Liefs!

 18. mei 25, 2015 / 16:53

  Aah lekker werken op het strand. Ben altijd bang dat je na een tijd precies aan mijn gebruinde (of verbrande) benen ziet waar de laptop stond.

 19. mei 25, 2015 / 20:02

  Wat een lekker weekje! Heerlijk zeg als je zo dicht bij het strand woont!

 20. Linda
  mei 25, 2015 / 20:45

  Mag ik vragen hoe je laserbehandeling is bevallen? Dat is iets wat ik namelijk zelf overweeg maar nog niet zo goed durf…. Bang dat het verkeerd uitpakt ofzo. Ben erg benieuwd :)!

 21. Tessa
  mei 26, 2015 / 13:01

  Oh heerlijk zeg zo werken aan het strand! Zeker met zo’n fijn weertje erbij :)
  Ben mega benieuwd naar wat je gaat doen, we wachten het af.