DIARY: 169

 photo Desktop141.jpg

Een volledige week in Nederland, het moet bijna niet gekker worden ;-). Gelukkig zit ik waarschijnlijk eind deze week alweer in Oostenrijk. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen en eerst eventjes afgelopen week bespreken.

Maandag
Maandagmiddag had ik een afspraak bij Puma om de nieuwe collectie te bekijken en mijn presentatie van donderdag te bespreken. Maar voordat ik naar Leusden afreisde werkte ik eerst nog een paar uurtjes thuis en bracht ik een bezoek aan de boekhouder. Mijn zusje had ’s avonds bij me geslapen dus die was er ’s ochtends ook gezellig bij, we deden boodschappen en zij maakte een heerlijke chocoladecake voor mij (en mijn blog!). Toen ik na zes uur eindelijk thuis kwam wilde ik alleen maar naar bed, maar er stonden nog veel te veel dingen op mijn to-do-list en ik had nog een Girls Love 2 Run crew-meeting, die laatste skipte ik, maar die to-do-list werkte ik wel volledig af.

Dinsdag
Ook dinsdag was mijn lijstje weer lang, maar ik heb wel lekker veel gedaan gekregen en om half vier was alles dat werk-gerelateerd was zelfs al afgevinkt! Ik besloot mezelf te belonen met een lekker lang bad. Ik ga eigenlijk nooit in bad, maar in hotels zit ik wel vaak in bad, dus waarom niet als ik thuis ben?

Na mijn bad liep ik nog een kort rondje hard en net toen ik lekker van mijn bami aan het genieten was werd ik gebeld door mijn huisbaas, of ik thuis was? Eh nee, maar hoezo? Ja, staat je kraan misschien nog aan, want je onderbuurman heeft onwijze lekkage. EH NEE?! Ook geen wasmachine of wat dan ook aan gehad, dus zeer bijzondere situatie. Ik voelde me wel wat lullig, maar hé wat kon ik hier aan doen?

Woensdag
Om 9.00u stond er een man bij me op de stoep die ging controleren hoe het met mijn badkamer gesteld stond, blijkt, de leidingen van mijn bad zijn zo lek als een biezenmandje. Daar waren we veel eerder achter gekomen als ik eerder van mijn bad gebruik had gemaakt, maar dat had ik dus niet gedaan. Beetje jammer dat het op deze manier moest, maar ja, hier kan ik dus weinig aan doen (gelukkig).

De rest van de woensdag besteedde ik met mijn to-do-list en mijn presentatie voor Puma, uit mijn hoofd leren heb ik niet gedaan, maar een paar keer voor de spiegel de presentatie houden kan absoluut geen kwaad. Dat betekent dus dat ik vier uur lang tegen mijn spiegelbeeld aan heb lopen praten.

Donderdag
De dag van de speech, absoluut stressloze dag, stress, wat is dat? Nou, stress ervoer ik op het moment dat ik drie kwartier stil stond en bijna te laat kwam bij Puma. Stress ervoer ik op het moment dat mijn band ineens lek was (en mijn to-do-list thuis niet minder lang werd) en stress ervoer ik op het moment dat ik heerlijk aan het hardlopen was en van het één op het andere moment ermee stopte. Zo’n dag kan het best afgesloten met een fles wijn en een vriendin, en dat deed ik dan ook, met Esther.

Vrijdag
Vrijdag werkte ik in Roosendaal, voor DutchCowboys. Dit keer ging ik een keer om 7.10u de auto in, in plaats van een kwartier later. Dat ga ik vaker doen, want ik heb heerlijk door kunnen rijden en was er binnen een uur. Daar kan ik best aan wennen. Tijdens de lunch had ik een werkbespreking en hoe kun je dat beter doen dan met kipsaté, frietjes met mayonaise en een glas prosecco!

Voor ’s avonds had ik allerlei wilde plannen, maar het werd uiteindelijk mijn hoofdkussen en mijn bed. Zo gaan die dingen…

Zaterdag
Valentijnsdag begon voor mij met een work-out. Vervolgens had ik een date bij de bandenboer die mijn auto een nieuwe winterband gingen geven. Yes. Anderhalf uur verder was het tijd om aan één artikel voor Metro Mode te beginnen. Maar toen bedacht ik me ineens, ik moet een blog over Nutella schrijven, zo gezegd zo gedaan. Liefdesbetuiging geschreven, foto’s met mijn spiegelreflex en afstandsbediening gemaakt (de afstandsbediening zit onder mijn duim aan de achterkant van de pot Nutella) en keihard doorwerken, want ik heb voor dit alles maar een half uur. FaceTimen met mijn moeder welke foto het beste gelukt is en daarna snel online knallen. Om 11.59u was ik klaar, haha (en had ik een halve pot Nutella met mijn vingers leeggegeten, alles voor de foto).

Maar goed dat stuk voor Metro dus, dat schreef ik dus uiteindelijk pas tussen kwart voor negen en kwart voor elf ’s avonds. Wat ik in de tussentijd gedaan heb? Niks. Procastinating. Zo zonde.. maar goed, dat soort middagen heb je ook wel eens en daar kun je je dan maar beter bij neerleggen, want anders maak je jezelf alleen maar dood ongelukkig.

Ik schreef het artikel trouwens in bad! Ik had een plank op mijn bad gelegd (dat inmiddels gerepareerd is trouwens!) en zat twee uur lang in bad te werken. Wel met mijn oude MacBook Air, voor het geval dat er toch iets mis zou gaan, haha.

Zondag
Mijn wekker stond om half acht, maar ik werd al om zeven uur wakker. Tijd om hard te lopen. Na mijn misser van afgelopen donderdag was ik redelijk bang voor nog meer teleurstelling, maar het viel alles mee. Ik liep tien kilometer, pijnloos. Toch raar, dat het de ene keer wel kan en de volgende keer weer een hel is. Laten we hopen dat we die help niet meer gaan meemaken.

Na een snelle douche begon ik aan een oneindig lange to-do-list, gecreëerd doordat ik de dag ervoor niets had uitgevoerd en omdat ik waarschijnlijk aan het eind van de week weer naar Oostenrijk vertrek. Er moest van alles gedaan worden, van het huishouden (schone lakens, stofzuigen, opruimen, stoffen, dweilen, wasjes draaien, ALLES) tot het laatste artikel voor de Metro Fit & Health van komende dinsdag, alles doorlezen, beelden zoeken en versturen. En natuurlijk het schrijven van een paar blogs, want ook dat gaat altijd door.

’s Middags reed ik naar mijn ouders waar ik samen met mijn zusje verder werkte en waar ik ’s avonds genoot van een zondagsmaal. Het nieuwe huis van mijn ouders begint steeds meer als een thuis te voelen, maar ik denk dat dat nog wel meer zal worden als de verbouwing eind volgende week eindelijk gaat beginnen en ze er echt hun eigen paleis van kunnen gaan maken.

Zo, dan ga ik me nu opmaken voor de zoveelste wortelkanaalbehandeling. Onwijs veel zin in!

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. februari 16, 2015 / 12:07

  Oostenrijk? Ga je dan toch nog naar Oostenrijk op wintersport? :)

  haha 2 uur in bad zitten, na 10 minuten ben ik al gerimpeld. Ik wil niet weten hoe mijn huid er na 2 uur in bad uit ziet ;)

 2. februari 16, 2015 / 12:11

  Ooeeh een artikel in bad schrijven dat lijkt me echt ideaal! Ik kan niet wachten tot ik over 2 maanden ook een bad heb!

 3. februari 16, 2015 / 12:31

  Lekker drukke en productieve week weer! Eind deze week oostenrijk zeg je.. ik zou jaloers zijn maat ik ga zelf ook op wintersport vrijdag :D!

 4. februari 16, 2015 / 12:40

  Ohh na je zoveelste Nutella liefdesbetuiging moettt ik vandaag gewoon ook een pot gaan kopen! Thanks he ;)

 5. februari 16, 2015 / 12:47

  Drukke week heb je inderdaad gehad, maar zeer productief als ik het zo lees. Veel succes met je wortelkanaalbehandeling.. Pijnlijk! En alvast heel veel plezier in Oosterijk!

 6. februari 16, 2015 / 12:53

  Ohh succes met je wortelkanaalbehandeling, hopelijk valt t mee!! Je schrijft trouwens echt leuk :)

 7. februari 16, 2015 / 12:53

  Ah, lekker weer naar Oostenrijk!
  Ik ben jaloers!
  Haha, ik heb laatst ook een artikel geschreven over Nutella, want Mr. Nutella is overleden :-(

  Argh, alweer wortelkanaalbehandeling? Ik ben zo blij dat ik van die van mij af ben. Ik hoop er nooit meer één te moeten!

 8. Marijke
  februari 16, 2015 / 13:20

  Omg ik hoop niet dat je laptopkabel in het stopcontact zat :o

  • Annemerel
   Auteur
   februari 16, 2015 / 15:23

   Hahaha nee die zat er niet in ;-)

 9. februari 16, 2015 / 13:36

  Die pot Nutella is geniaal!

 10. februari 16, 2015 / 14:11

  Weetje wat ik niet snap? Mensen die voor Duo Penotti gaan. Die hebben overduidelijk nog nooit Nutella gegeten!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 16, 2015 / 15:24

   Ik heb nog nooit Duo Penotti gegeten maar snap het inderdaad ook niet ;-)

 11. februari 16, 2015 / 14:23

  Super leuk geschreven weer. Jij weet mij elke keer weer aan het lachen te krijgen.

  Procastinating, zo die gaat hier het woordenboek in zeg. Ik ben er zó goed.

 12. februari 16, 2015 / 14:49

  Lekker gevarieerde week weer! Weer Oostenrijk, wat leuk! En mja, Nutella = THE best chocolate paste evah!

 13. februari 16, 2015 / 15:22

  Wat heerlijk dat je weer naar Oostenrijk gaat! En dat onproductieve gedrag ken ik helaas maar al te goed. Bij mij helpt het heel erg om van huis weg te gaan. In een cafe of een werkplek voor zzp’ers werk ik veel productiever (en het is nog gezelliger ook).

 14. februari 16, 2015 / 15:38

  Die foto met de nutella is zo leuk! En ga je toch nog op wintersport? Leuk!

 15. februari 16, 2015 / 18:02

  Oh jeetje, wat vervelend dat je bad lek was… Maar gelukkig kon je er niks aan doen ;) En chill dat je het helemaal ontdekt hebt om te badderen. Ik hou niet zo van in bad gaan (niet dat we er eentje hebben, maar in hotels enzo) want ik word op de één of andere manier altijd een beetje dizzy van de warmte. Dit klinkt weer als een lekker productieve week.

 16. Elvira
  februari 16, 2015 / 20:35

  Ik mis mijn bad!!!!!!

 17. februari 16, 2015 / 21:55

  Wat een lekker druk weekje heb jij! En ben stiekem jaloers op je badverhaal!

 18. Suuz
  februari 16, 2015 / 22:58

  Serieus! Weeeeeer naar oostenrijk! Wauw! Mazzelaar! Toch een stiekeme liefde daar zitten? ;-)
  Het is je gegund! Geniet ervan! Ik geniet iedere dag van je blog! You make me smile met je heerlijke verhalen!

 19. februari 16, 2015 / 23:04

  Wat een druk leventje! Je foto’s zijn leuk geworden!! Ik hoop morgenochtend een metro te scoren tijdens mijn reis naar school, de enige dag dat ik de metro lees!

 20. februari 16, 2015 / 23:22

  Hahaha ik vind je manier van schrijven echt onwijs leuk. Zo eerlijk en enthousiast! Ik zit dit dan ook met een big smile te lezen *) ik ben benieuwd naar je volgende avonturen!
  Liefs!

 21. Ilse
  februari 17, 2015 / 13:24

  Weer een typische-drukke-Annemerel-week haha. En zo hebben we nog een raadsel opgelost over jou prachtige foto’s! :)

 22. februari 17, 2015 / 17:20

  Leuke foto’s weer deze week :) Die quote vond ik heel mooi. Dat uitstellen is veel te herkenbaar, gelukkig heb ik er niet als enige last van haha. En je bad… Oeps!