DIARY: 157

 photo RecentlyUpdated290.jpg

En dan is het alweer maandagochtend en is het alwéer tijd voor mijn Diary. Hoewel afgelopen maandag voor mijn gevoel gisteren was, is wat ik gedaan heb die dag een blur, de afgelopen week heb ik namelijk weer zoveel gedaan.. Gelukkig maak ik sinds kort weer To Do Lijstjes, waardoor ik mijn geheugen weer even op kan frissen.

Maandag had ik een overvolle To Do List, maar als ik dat lijstje zo bekijk heb ik een aardig productieve dag gehad, want alles is afgestreept. Ik schreef een grote hoeveelheid blogs, maakte facturen, verstuurde facturen, verstuurde herinneringen en deed wat dingetjes voor Metro. Ondertussen wist ik ook nog boodschappen te doen, de afwas weg te werken, drie wassen te doen en zes kilometer hard te lopen. ’s Middags werkte ik vanuit de Starbucks in Den Haag centrum. De eerste keer dat ik vanaf een openbare locatie blog en ik kan daar wel aan wennen. Even mensen om me heen, lekkere thee, een plak gingerbread en kerstliedjes op de achtergrond. Dit ga ik vaker doen! Mijn studio is leuk en mooi, maar als ik daar 24/7 zit ga ik me vervelen.

Dinsdag werkte ik vanuit huis voor DutchCowboys, ’s avonds schreef ik – een klein beetje tegen mijn nieuwe principes in – nog drie blogs, maar hé dat betekende wel dat ik de dag erna wat meer rust had en het is ook niet zo dat ik nu NOOIT meer ’s avonds ga werken. Maar gewoon niet meer iedere avond. Wat ik ’s avonds ook deed… Linzensoep maken! Drie uur lang pruttelde de soep en het resultaat mocht er zeker zijn! Ik denk dat ik vanavond nog maar een pannetje soep maak want ik heb nog de helft van alle ingrediënten!

Woensdag had ik dus net wat meer tijd voor alles. Ik schreef een paar blogs, liep een rondje hard, volgde mijn aller eerste Yoga-les samen met Carlissa, werkte ’s middags samen met Carlissa bij Starbucks en ’s avonds zaten we ineens bij Little V, een heerlijk Vietnamees restaurant in Den Haag (en volgens mij is er ook een locatie in Rotterdam). Ik sloot mijn ogen alweer vroeg, want de wekker stond de volgende dag om 6.15u.

Want op donderdag werkte ik bij DutchCowboys in Roosendaal en als ik niet op tijd weg ga, dan doe ik er twee uur over, in plaats van een uur en twintig minuten (officieel is het trouwens maar een uur en vijf minuten, maar ook als ik om 7.15u in de auto stap heb ik last van file!). Het was weer gezellig druk op kantoor en de tijd vloog voorbij. Serieus ik zit de tijd daar nooit weg te kijken. Het enige dat ik doe is hopen dat de tijd niet zo snel gaat (want ik moet nog zoveel doen!). ’s Avonds had ik weer veel te veel file en werd ik door mijn Google Maps navigatie over allerlei N-wegen gestuurd (in plaats van gewone snelwegen), toen ik om 20.00u ’s avonds thuis kwam keek ik de nieuwste Nashville en Modern Family afleveringen en hield ik het daarna snel voor gezien.

Helaas sliep ik donderdagnacht niet zo goed, want mijn onderbuurman had voor de zoveelste keer een feestje en die muziek en dat gepraat was knetterhard. Serieus, alsof ze gewoon naast mijn bed in mijn oren aan het schreeuwen waren. Beetje jammer. Vrijdag was dan ook niet mijn beste dag. Ik keek The Vampire Diaries, liep een rondje hard, ging naar de Velthuiskliniek in Hilversum en toen ik terug kwam had ik zo’n hoofdpijn dat ik even ben gaan slapen. Daarna schreef ik nog twee blogs en beantwoordde ik wat mails, om vervolgens naar Mockingjay te gaan! Uiteindelijk toch nog wel een lekker dagje gehad dus, maar iets minder productief dan ik gewild had.

Daarom heb ik zaterdag – ondanks dat ik die dag eigenlijk had vrij gepland – toch nog een groot gedeelte van de dag gewerkt. Goed, dan maar een keertje geen ‘vrije’ dag, ik ga over een paar dagen naar Oostenrijk, daar moet je nu eenmaal iets voor over hebben. Ik begon de dag met het opruimen van mijn studio, bed verschonen, stofzuigen, afwassen, wasjes draaien, vervolgens schreef ik twee blogjes en daarna ging ik weer voor Metro aan de slag. 2 december, de dag dat ik hier meer over kan vertellen, komt steeds dichterbij en mijn deadline komt dus ook steeds dichterbij. Gotta keep moving on!

Aan het eind van de middag verplaatste ik me naar mijn ouders, één van de laatste keren dat ik naar het huis rij waar ik ben opgegroeid, want mijn ouders hebben hun huis van de een op de andere dag verkocht (het ging dus echt zo, ze zette het online en binnen een paar dagen was het weg). Best wel heftig, het is toch het huis waar ik 21 jaar gewoond heb. De komende weekenden zal ik dus vaker bij mijn ouders te vinden zijn, want voor het eind van het jaar moeten ze er al uit (een nieuw huis hebben ze nog niet, maar eh.. no worries verder…).

Zondag begon ik mijn dag met een rondje hardlopen, daarna ging ik naar Rotterdam voor een interview en ’s middags deed ik ineens heel erg spontaan en besloot ik naar Parijs te rijden. Ok, ik hoor je denken… WATTTTT? Ja, dit stond dus op mijn to-do-list voor ‘ooit’.. gewoon in mijn auto stappen en naar Parijs rijden. Gisteren deed ik dat dus en zojuist werd ik wakker in Parijs… Ik moet over een paar uur alweer terug naar Nederland, dus ik ga nog even snel naar de Eiffel toren en Ladurée, het beste van die paar uurtjes in Parijs maken. Ben ik in 2014 toch nog in Parijs geweest ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

60 Reacties

 1. november 24, 2014 / 12:04

  Huh, Parijs?

 2. Anouk
  november 24, 2014 / 12:05

  Wauw, heel vet om zomaar even naar Parijs te rijden! Geniet nog van je laatste uurtjes!

 3. november 24, 2014 / 12:06

  Je hoorde me inderdaad denken, Parijs, WATTTT?! Wel heel vet dat je het gewoon hebt gedaan, lekker van genieten!

 4. november 24, 2014 / 12:07

  Haha cool, een dagje Parijs!! Waarom niet inderdaad. Geniet!

 5. Lissa
  november 24, 2014 / 12:13

  Haha, gewoon ”even” naar Parijs. Leuk!!

 6. november 24, 2014 / 12:16

  Huh? Parijs?! Whoaahh, dat is cool! Geniet er nog even van, en veel plezier bij Laduree!

 7. november 24, 2014 / 12:20

  O mijn god, waaaauw! Even op en neer naar Parijs!! Liefde voor jou!!

 8. november 24, 2014 / 12:25

  Wow! Wat een onverwacht einde van je week! Super leuk en spontaan!

 9. mar
  november 24, 2014 / 12:29

  oh, ik krijg zo de neiging om nu mijn computer uit te zetten en ook gewoon naar Parijs te rijden!

 10. Stephanie
  november 24, 2014 / 12:30

  Mijn ouders hebben even geleden ook hun huis verkocht om op appartement te gaan wonen. In het begin vond ik de gedachte vreemd maar uiteindelijk heb ik nog geen minuut dat huis gemist. Ik zag hoe gelukkig mijn ouders met de keuze waren (geen grote tuin meer om te onderhouden, minder leegte in huis doordat alle kinderen het huis uit waren, en dichter bij het stad en alle winkels op wandelafstand). Uiteindelijk kom ik thuis bij mijn ouders heb ik beseft, waar dan ook :)
  Het helpen schilderen in het appartement heeft me toen ook geholpen. Dan kwam ik nog op beide plekken en kon ik al wennen aan het nieuwe maar was het oude er ook nog.
  Was uiteindelijk ook nog leuk want moesten al onze oude spullen opruimen, o.a. oude schoolrapporten en zo. Veel nostalgische momenten gehad!
  Heb ook veel spullen van mijn ouders gekregen aangezien ze er de ruimte niet meer voor hadden (‘Wat, die champagne-emmer gaat weg? Hier met die handel!’ :D)
  Hopelijk valt het bij jou even goed mee!!!

 11. november 24, 2014 / 12:41

  Waaat stoer dat je dat gewoon doet! Gewoon even naar Parijs!

 12. november 24, 2014 / 12:58

  Woow dat is nog eens een onverwachts maar SUPER TOF einde! Geniet van je uurtjes daar! :)

 13. november 24, 2014 / 13:01

  haha wat de F. gewoon even naar Parijs.. lekker hoor ;)! Geniet ervan

 14. Mams kim
  november 24, 2014 / 13:09

  Wat een bikkel annemerel , effe naar Parijs..top van je!!!! Had dit nooit van jou verwacht Lady!!!! Chapeau

 15. Fleur
  november 24, 2014 / 13:11

  Haha wat een heerlijk onverwacht einde van je week! Heel tof!!

 16. Maxime
  november 24, 2014 / 13:12

  Waa, stoer dat je naar Parijs bent gereden! Have fun!

 17. Karolina
  november 24, 2014 / 13:17

  Haha lekker yolo van je :). En als je ouders ineens gaan verhuizen uit het huis waar je bent opgegroeid is dat inderdaad enorm gek!

 18. november 24, 2014 / 13:25

  Oh waauw zeg, wat cool, zo spontaan vertrekken gewoon!

 19. november 24, 2014 / 13:26

  Zomaar naar Parijs rijden… HEERLIJK! Dat zijn de betere plannen.

  Geniet er nog even van dan maar :-)

 20. Nena
  november 24, 2014 / 13:31

  Haha Parijs wat ontzettend vet dat je dat gewoon doet! Geniet ervan!

 21. november 24, 2014 / 13:35

  Oh wauw, wat een super plan en wat gaaf dat je ook echt bent gegaan! Enjoy je laatste uurtjes in Paris!

 22. november 24, 2014 / 13:48

  Hahahaha OMG! Gewoon ‘even’ naar Parijs rijden! Ik zou willen dat ik dat zomaar kon doen! Have Fun! :-)

 23. Monique
  november 24, 2014 / 13:57

  Wat gaaf Parijs! Ik hoop dat je ons nog meer gaat vertellen hierover :-)

 24. november 24, 2014 / 14:01

  Waaaaaattttt jij bent één coole chick!! Wat gaaf dat je naar Parijs bent gaan rijden! Echt een applaus, ik zit hier gewoon met trots Annemerel, alsof ik het zelf heb gedaan.

  Superrrr leuk!!!

 25. november 24, 2014 / 14:04

  Ik zat ook al Huh? Parijs, meestal lezen we daar eerst over! Maar wel heel cool dat je dat gewoon even doet! Dat is heel erg gaaf!!

 26. Linda
  november 24, 2014 / 14:26

  Ik vind je dairies altijd zo leuk om te lezen! En ja hoor, naar Parijs rijden, doen we even. Die zag ik niet aankomen:p kreeg er wel een glimlach van op m’n gezicht, niet nadenken, gewoon doen. Hartstikke leuk! Geniet er nog even van:)

 27. november 24, 2014 / 14:31

  Ik moest je laatste alinea ook even twee keer lezen. Parijs kwam even uit de lucht vallen ;-)

  Heerlijk die spontane acties!

 28. november 24, 2014 / 14:32

  Haha leuk! Ik ging laatst ook nog zomaar een dagje naar Parijs! Heb er toen niet eens overnacht, gewoon echt ‘een dagje’, haha!

 29. Julia
  november 24, 2014 / 14:36

  Haha super tof dat je zomaar naar Parijs bent gegaan! En lijkt me inderdaad raar als je ouders gaan verhuizen!

 30. Eva
  november 24, 2014 / 14:40

  Hahah toen ik dat van Parijs las dacht ik alleen maar: HELL YEAH! Spontane trips zijn de beste. En het is je zo gegund! (En ik ga dit zelf ook snel spontaan plannen)

 31. november 24, 2014 / 14:45

  Ahh zo tof om gewoon naar Parijs te rijden, dat lijkt me ook echt leuk om een keer spontaan te doen!

 32. november 24, 2014 / 14:46

  Hahaha die zag ik niet aankomen! Nog veel plezier in Parijs!

 33. november 24, 2014 / 14:49

  Super vervelend dat je zo vaak in de file terechtkomt als je naar Roosendaal gaat. Misschien is het OV een optie? ;) Het lijkt me ook wel een chille afwisseling om even in de Starbucks te werken met wat lekkers en een kopje thee/koffie.

 34. Jessica
  november 24, 2014 / 15:25

  Doet ze gewoon even naar Paris rijden!!

 35. Inge
  november 24, 2014 / 15:50

  Superrrr leuk!! Zomaar Parijs, dat wil ik ook een keer!

 36. november 24, 2014 / 16:09

  Oh Parijs, super! Ik droom er van om daar ooit een keertje voor langere tijd te verblijven (minstens een maand ofzo!) someday.. hihi
  Maar ondertussen kan ik nog wel iets van mijn bucketlist schrappen, ik vlieg morgen voor een dagje naar Rome, iieeeh!

  Hopelijk krijg je nog veel gedaan voor je naar Oostenrijk vertrekt!

 37. november 24, 2014 / 16:20

  Waaaahhhh!!! Hoe tof dat je gewoon naar Parijs bent gegaan, echt gaaf! Hopelijk heb je genoten van je uurtjes in Parijs. Fijne week weer gewenst!

 38. november 24, 2014 / 16:59

  Super leuk dat je spontaan naar Parijs bent gereden! Dat wil ik ook echt een keer doen! Fijne week weer.

  Liefs,
  Kirsten

 39. Nina
  november 24, 2014 / 17:06

  Geweldig die spontane actie van je om naar Parijs te rijden, love it!!

 40. Rianne
  november 24, 2014 / 17:10

  Ahahaha supervet Annemerel!

 41. Femke
  november 24, 2014 / 17:31

  ‘Wow, Parijs?!’ dit dacht ik idd toen ik het las hahaha! Super leuk, zo spontaan!!

 42. november 24, 2014 / 17:54

  Zo ontzettend gaaf dat je gisteren besloot om “even” naar Parijs te rijden! Volgens mij is er geen betere manier om een nieuwe week te beginnen!

 43. november 24, 2014 / 18:37

  Whut?! Gek mens, zomaar naar parijs rijden! Wat tof!

 44. Nadia
  november 24, 2014 / 19:02

  Wat cool dat je naar Parijs bent gereden!

 45. Emilie
  november 24, 2014 / 20:38

  Haha wat een mooie actie om ineens naar Parijs te rijden :)

 46. november 24, 2014 / 20:48

  Echt heel gaaf dat je gewoon naar Parijs bent gereden

 47. november 24, 2014 / 20:52

  Hahaha dat einde had ik niet verwacht, heerlijk!

 48. november 24, 2014 / 20:53

  Waaah! Groot gelijk! Je bent zo in Parijs. Ik reed er laatst ook ruim 4,5 uur op en genoot met volle teugen. T is nog net niet om de hoek. Enjoy life! Enne, wat heftig zo ineens de verkoop van het huis van je ouders *poppetje met grote ogen* … Een nieuwe fase!

 49. november 24, 2014 / 21:15

  Hoe stoer dat je gewoon naar Parijs gereden bent! Dat is echt een fantastische actie zeg, hihi!

 50. Lotte
  november 24, 2014 / 21:23

  Omg!!!!!!!!! Like serious!!!! Gewoon even naar Parijs!!

 51. Suuz
  november 24, 2014 / 21:36

  Wat een heerlijk productief weekje, en wat een BRILJANTE GENIALE ACTIE om naar parijs te rijden!!!!!! ik hou van dat soort dingen!!

 52. november 24, 2014 / 22:07

  Ik dacht inderdaad ‘huh Parijs?!’ maar wat vet! Geniet ervan, het lijkt me zo gaaf om zoiets gewoon te doen ja! :D

  Enne, inderdaad best heftig als je ouderlijk huis ineens wordt verkocht, spannend ook voor je ouders in zo’n korte tijd! Wel heel fijn :)

 53. Melanie
  november 24, 2014 / 23:30

  Benieuwd wie de ‘partner in crime’ is waar je het op Instagram over had en met wie je naar Parijs bent! Nieuwe liefde? :D

 54. november 25, 2014 / 08:39

  Hahahaha, stooerrrrr! En en… Was het t waaaaard ;-)?

 55. november 25, 2014 / 09:18

  Zeg, mag ik de volgende keer niet meerijden als je weer zo’n spontaan Parijs plan hebt? ;) Tof dat je dat hebt gedaan!!!

 56. november 25, 2014 / 11:26

  Haha wat super leuk dat je gewoon ‘even’ naar Parijs bent geweest. Dat zou ik ook nog wel eens willen doen!

 57. november 25, 2014 / 13:17

  Ik wordt helemaal jaloers van je productieve dagen. Ik maak altijd veel te lange to-do lijstjes om ook daadwerkelijk alles af te krijgen zonder een enorme stressaanval te krijgen.

  Wel heel gaaf dat je iets van je bucketlist hebt gedaan. Zo’n spontane actie geeft weer energie en inspiratie (althans, dat denk ik.)

 58. november 25, 2014 / 20:44

  Klinkt als een heerlijk weekje!