DIARY: 154

 photo RecentlyUpdated188-1.jpg

Ik begon mijn week netjes achter mijn iMac om acht uur ’s ochtends. Vorige week heb ik een paar keer vanuit bed gewerkt en hoe verleidelijk dat ook is, werken gaat toch net iets beter als ik gewoon gedoucht en aangekleed achter mijn iMac zit. Ik werkte tot een uurtje of 17.00u voor DutchCowboys en stapte daarna in mijn auto richting Amsterdam, voor een training met de Girls Love 2 Run Crew. Toen ik ’s avonds om half elf thuis kwam at ik een zak Doritos tot de laatste kruimel leeg. Sommige mensen vallen af als ze trainen voor een marathon, ik kom aan. Ik praat namelijk ineens alles voor mezelf goed…

Ook dinsdag zat ik weer achter mijn iMac aan de keukentafel, dit keer van 8.00u tot 22.00u, het enige waar ik pauze voor nam was eten, maar dat deed ik ook gewoon achter mijn iMac. Maar maak je over mij geen zorgen, ik vlieg vrijdag naar Portugal en daarna naar New York, laat me nu maar gewoon even hard werken.

Woensdag zat ik al om 7.00u in de auto richting Roosendaal, een kleine anderhalf uur later zat ik op kantoor. Soms heb je van die dagen dat je gewoon geen nieuwtjes kunt vinden. Woensdag was zo’n dag en dat is ontzettend frustrerend. Het liefst schrijf je de hele dag alleen maar stukjes, maar als je niets hebt om over te schrijven gaat dat erg lastig. Het probleem is ook dat je van iemand anders afhankelijk bent, je kunt niet zelf iets nieuws verzinnen. Ik heb medelijden met échte nieuws-journalisten. Toen ik ’s avonds naar huis reed kon ik het niet laten een pitstop bij de McDonald’s te maken. Oeps.

Donderdag werd ik wakker met de ergst acné-uitbraak in maanden. Ugh. Ik wilde het liefst de hele dag in mijn bed blijven liggen. Kijk, een foto van mijn acné delen met jullie vind ik niet zo’n probleem, dan kan ik meteen uitleggen wat er op mijn gezicht zit. Maar als je mensen tegenkomt die je niet kent (en die dus niet weten wat er zich op je gezicht afspeelt) dan voelt dat heel ongemakkelijk. Ik heb het gevoel dat iedereen alleen maar mijn acné ziet. Gelukkig was één van mijn afspraken een afspraak bij de Velthuiskliniek. Eigenlijk ging ik alleen voor een check-up, maar mijn uitbraak zag er zo angstaanjagend uit dat ik toch nog een peeling kreeg. Heel fijn, want het had meteen effect. De bulten zijn nog niet weg, maar de structuur van mijn huid is meteen verbeterd en de uitbarsting is minder heftig.

Na een dag met afspraken zat ik vrijdag weer de hele dag aan mijn keukentafel. Van administratie tot mijn blog tot DutchCowboys, ja wat heb ik eigenlijk niet gedaan? ’s Avonds  ging ik nog even lekker door, maar wel met Gossip Girl op de achtergrond. Ik ben een paar weken geleden begonnen met de laatste aflevering van seizoen 2 (echte fans weten welke belangrijke aflevering dit is) en dit weekend heb ik er bijna heel seizoen drie doorheen gewerkt. Ik ken de afleveringen inmiddels zo goed dat ik het prima als achtergrondmuziek kan gebruiken.

Zaterdag begon ik met hardlopen, om tien voor negen kwam ik binnen en had ik er al 15 kilometer opzitten. Na een snelle douche en een havermoutontbijtje stond mijn vader voor de deur, we gingen naar Ikea. Bijna drie maanden geleden kocht ik een matras, terwijl iedereen tegen me zei dat ik niet het hardste matras moest kiezen, was ik eigenwijs. Nu blijkt dat het toch wel een beetje heel erg hard was. Gelukkig kun je bij Ikea je matras ruilen binnen 90 dagen en ik had nog precies vijf dagen de tijd. Natuurlijk kon ik het ook niet laten om een hele grote dosis geurkaarsen mee te nemen bij Ikea.

’s Middags was het grote schoonmaak thuis en rond een uurtje of 16.00u kroop ik achter mijn MacBook om aan het werk te gaan, daar ben ik tot een uurtje of 22.00u mee bezig geweest en toen ging Granny… naar bed. Ja, deze weken voor de marathon zijn alles behalve spannend, maar ik heb straks alle tijd om weer 25 te zijn in het weekend ;-).

Gisteren wilde ik eigenlijk naar Amsterdam om te cheeren tijdens de Amsterdam Marathon, maar ik bedacht me en besloot aan mijn administratie van 2013(!) te beginnen. Ik schuif het nu al zo lang voor me uit, het is zoiets dat continu een klein beetje knaagt, dus het leek me verstandig om eindelijk eens een begin te maken. Ik ben niet heel ver gekomen, maar er is een begin en dat voelt al heel erg goed. Ik begon mijn zondag trouwens met een heerlijk zondagsontbijtje op bed, dus ondanks de administratie had ik nog wel een klein beetje een zondagsgevoel. Ik sloot de dag af bij mijn ouders met een heerlijk zondagsmaal en lag om 22.00u in bed, klaar voor een nieuwe drukke en spannende week.

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. oktober 20, 2014 / 12:47

  Ouch, niet leuk, zo’n grote acne outbreak :-( :-(

 2. oktober 20, 2014 / 12:49

  Heerlijke diary weer! Wat heb je veel gewerkt Annemerel, super knap dat je alles zo weet te combineren!

 3. oktober 20, 2014 / 12:59

  Is cactusvijgolie niks voor jou? Ik heb geen last van acné maar de laatste tijd wel van flinke puisten en ik merk dat cactusvijgolie helpt.

  Leuke diary weer busy woman!

 4. oktober 20, 2014 / 13:17

  Jeetje wat maak je een lange dagen! Nu nog even knallen en dan eenwel heel fijn vooruitzicht: Portugal en New York. Ik lig zelf nu in het hotelbed in Brooklyn, het is hier fantastisch! Heeeel fijn vooruitzicht dus ;)

 5. oktober 20, 2014 / 13:53

  leuk om te lezen weer!!

 6. oktober 20, 2014 / 13:59

  Je maakt echt onwijs lange dagen zeg. Echt knap van je! Leuke week:-)

 7. oktober 20, 2014 / 14:01

  Ontbijten in bed is stom. Overal kruimels enzo!

 8. oktober 20, 2014 / 14:20

  Lekker weekje, ik ben ook weer opnieuw begonnen met Gossip Girl! Inmiddels bij seizoen 5 en heel vervelend voor vriendlief, ik spreek ze allemaal mee :)

 9. oktober 20, 2014 / 14:40

  Wauw, wat schiet New York alweer op! Laatste loodjes… Succes en have fun in Portugal.

 10. oktober 20, 2014 / 15:03

  Fijn dat je huid zo snel is opgeknapt! Ik ken het gevoel van fris en aangekleed achter je laptop gaan zitten ipv in je pyjama, ik ben dan ook echt productiever.

 11. Elvira
  oktober 20, 2014 / 15:10

  Ik heb echt bewondering voor jouw discipline. Zelf studeer ik nog (laatste jaar, master) maar hiervoor moet ik ook onwijs veel thuis met mijn laptop aan de slag en af en toe naar school. Ik neem tegenwoordig serieus aan jou een voorbeeld, dus op tijd beginnen ’s morgens zodat ik ’s avonds wat anders kan doen. Je tip van kaarsjes op je werktafel heb ik ook maar overgenomen. Is wel een stuk gezelliger zo :-)

 12. oktober 20, 2014 / 15:50

  Die acne uitbraak is echt niet leuk, bah! maar ik vind jouw discipline ook echt gewoon zo top! heb ik echt bewondering voor!

 13. oktober 20, 2014 / 16:21

  Balen van de acne!

 14. oktober 20, 2014 / 16:53

  Oh mijn god, administratie uit 2013. Hahaha.

 15. oktober 20, 2014 / 21:42

  Veel plezier in Portugal alvast en werk ze nog deze week!

 16. Femke
  oktober 20, 2014 / 22:40

  Pfff wat vervelend van je huid! En t ging net zo goed! Veel plezier alvast in Portugal!!

 17. oktober 21, 2014 / 12:42

  Even iets anders, die grote houten tafel vind ik heel mooi staan bij de rest van het witte interieur. :D

 18. oktober 21, 2014 / 20:11

  Gelukkig heb ik nooit echt last gehad van acné, maar het lijkt me inderdaad verschrikkelijk, vooral als je over straat loopt

 19. oktober 21, 2014 / 22:30

  Ahhh knap lastig joh, van je acne! Echt heel vervelend :( Nog eventjes werken deze week en dan lekker genieten in Portugal. Veel plezier alvast!

 20. oktober 21, 2014 / 22:39

  Heerlijk druk! Wat goed dat dat je lukt, fijn om te zien.

 21. oktober 27, 2014 / 10:38

  Wat een superleuke oogmaskers staan er bovenaan in je collage. Heftig weekje heb je gehad!