DIARY: 153

 photo RecentlyUpdated260.jpg

Een week waarin ik maar drie ‘normale’ Instagram foto’s geplaatst heb, dat kan twee dingen betekenen. 1. Mijn week was niet Instagram-waardig, 2. Ik had het druk. Wat het geval was deze week? Nummer 2, overduidelijk.

Ik begon maandag met mijn laatste dagje voor Girlscene. Ik werkte thuis, maar reisde ’s middags naar Amsterdam om te eten bij Sla met een aantal (inmiddels ex-)collega’s. Super gezellig om iedereen weer eventjes te zien en onwijs verwend met een mooie bon van de Bijenkorf (die inmiddels al is uitgegeven, oeps!). We aten heerlijke salades, ik werd weer even voorzien van de laatste kantoorroddels en ik sloot samen met Danique en Emma af bij Starbucks op Centraal Station. Rond een uurtje of 21.00u was ik thuis en was ik eigenlijk alweer rijp voor mijn bed, ik gaf me al snel aan dat gevoel over.

Dinsdag heb ik de hele dag thuis gewerkt voor DutchCowboys, in bed. Heerlijk zeg je nu misschien, maar stiekem baalde ik aan het eind van de dag wel een klein beetje, zo’n hele dag in bed is echt niet goed voor mijn rug en nek. Ik kon niet de hele dag in bed blijven liggen, ’s avonds rond een uurtje of 21.00u ben ik – nadat ik eerst twee uur had opgeruimd in mijn studio – eindelijk naar de Albert Heijn gereden voor boodschappen. Dat had ik veel eerder moeten doen, maar goed dat is achteraf praten.

De volgende dag begon ik met een tempoloop van 20 kilometer. Halleluja, dat heb ik geweten, de rest van de dag was ik niet vooruit te branden en lang ik dus weer de hele dag in bed. Mijn benen waren gewoon volledig klaar en de rest van mijn lichaam ook. Toch nog kunnen werken voor DutchCowboys en slechts een klein dutje gedaan.

Donderdagochtend stapte ik alweer vroeg in de auto richting het zuiden voor een dagje kantoor in Roosendaal. Het is eventjes rijden, maar ik zou die kantoordagen echt niet willen missen, zo fijn om af en toe collega’s te hebben. Klinkt misschien een beetje zielig, maar het is gewoon zo, ik denk dat iedere freelancer dat gevoel wel eens heeft. Het werd een latertje op kantoor dus at ik een heerlijke bak noodles voordat ik om half acht de auto in stapte. Oh ja, ’s middags hadden we kroketten als lunch, want het was nationale krokettendag, yeah!

Vrijdag begon ik mijn dag met 35 kilometer hardlopen, mijn laatste lange duurloop voor New York. Het ging verbazingwekkend makkelijk, iets te makkelijk. Na mijn duurloop heb ik een heel kort slaapje gedaan, heb ik nog even een paar artikelen geschreven en ben ik vervolgens super snel richting de stad gegaan voor de workshop bij Starbucks. Ik blijf het zo leuk vinden om lezeressen te ontmoeten, maar jullie zijn dan ook stuk voor stuk allemaal leuk. Vrijdagavond spendeerde ik op de bank, met mijn MacBook, kruidnoten, thee en Apple TV.

Zaterdag kon ik bijna niet mijn bed uit komen, damn spierpijn! Mijn benen voelden als een paar betonnen blokken. Ik had geen ontbijt in huis dus na een paar uur op de bank met mijn MacBook moest ik toch echt de deur uit. Ik liep naar de Franse bakker bij mij in de buurt en ging voor een chocolade broodje en croissant, kon het ook niet laten een citroentaartje mee te nemen. ’s Middags bracht ik spontaan een bezoek aan de kapper, ik was mijn haar ineens helemaal zat. Veel te lang! En daar moest verandering in komen (vanmiddag zie je het resultaat). ’s Avonds spendeerde ik alweer op de bank met mijn MacBook, kruidnoten, thee en Apple TV. Lekker saai, maar die laatste weken voor de New York Marathon moet ik ook gewoon saai zijn, ik moet al mijn energie sparen voor 2 november en moet in de tussentijd zorgen dat ik niet ziek word.

Ook al ging ik om half elf slapen zaterdagavond, zondag werd ik gebroken wakker. Ik  had tot 12.00u willen slapen, maar dat ging niet want om half elf moest ik in Warmond zijn voor een hardloopwedstrijd. Geen echte wedstrijd, of nou ja wel een echte wedstrijd, maar ik ging hem niet lopen als een wedstrijd, ik moest gewoon in die 10 kilometer mijn spierpijn zien kwijt te raken. De spierpijn ben ik helaas nog steeds niet kwijt maar het was wel gezellig om samen met Laura de wedstrijd te lopen en haar over de finish te schreeuwen. ’s Middags spendeerde ik – alweer – op de bank met mijn MacBook, work-work-work. Ik kom tijd te kort en mijn mailbox is een ramp. Iedereen die op antwoord wacht, SORRY! Ik weet niet meer waar ik moet beginnen en hoe ik afspraken moet plannen (want ik heb gewoon geen tijd). Mijn welgemeende excuses.

De zondag sloot ik zoals gewoonlijk af bij mijn ouders, samen met mijn broertje, zusje en oma. Even goed eten zodat ik de nieuwe week weer vol energie kan beginnen. Ook deze week staat er weer veel op het programma, het is de laatste volledige week voordat ik aan mijn world tour begin. Grapje, maar eh… volgende week vrijdag vlieg ik naar Portugal en als ik terug kom vlieg ik vrijwel meteen door naar New York. Tijd vliegt. Kon ik ook maar vliegen….

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. oktober 13, 2014 / 12:07

  Haha ik heb toevallig zaterdag een heel stuk van mijn haar afgeknipt, vond dat lange zo suf worden. Wat een bizar drukke week zeg!

 2. oktober 13, 2014 / 12:25

  Oeh, ben benieuwd naar je kapsel :D! Wat leuk dat je naar Portugal gaat, ben benieuwd wat je daar gaat doen haha.

 3. oktober 13, 2014 / 12:29

  Het was zo leuk om je te ontmoeten, je bent een schat!

 4. Nadia
  oktober 13, 2014 / 12:45

  Oh oh, wat heb je het toch weer druk! Bijna New York, aah! Ben benieuwd naar je haar!

 5. oktober 13, 2014 / 13:06

  Super leuk die workshop bij Starbucks, zou ik ook wel willen! :)

 6. oktober 13, 2014 / 13:41

  Heel benieuwd naar je nieuwe kapsel! Jij zou punten moet sparen (miles & smiles spaarprogramma) met vliegen dan kun je nog een keer business vliegen ;-)

 7. oktober 13, 2014 / 13:58

  Leuk om te lezen weer. Ben benieuwd naar je volgende diary met Portugal erin!

 8. oktober 13, 2014 / 14:26

  Leuke diary! Bizar hoe jij een 10km wedstrijd gebruikt om de spierpijn uit je benen ‘los te schudden’.. en hoe ik gisteren (okee, vooruit mijn allereerste) een hardloopwedstrijd had en nu loop als een oma met een kunstheup.

  Het was dan ook wel de Harbourrun, dwars door de Rotterdamse Haven: 11km en nog iets, met 22 obstakels (containers, vrachtwagens, roadbarriers, steigers.. alles!). Mijn langste afstand ooit! Wat ben ik TROTS!

 9. oktober 13, 2014 / 14:48

  Herkenbaar zo’n week! Succes met je voorbereiding, you can do this!

 10. oktober 13, 2014 / 15:10

  Zo, hectisch weekje! Ben benieuwd naar je haar. En succes met de verdere voorbereiding!

 11. oktober 13, 2014 / 16:28

  Ik kan me heel goed voorstellen dat 1 dagje in de week met collega’s belangrijk is! Ik werk 5 dagen in de week gewoon op kantoor maar afgelopen vrijdag werkte ik een dagje thuis. Ik vond het maar saai!

 12. oktober 13, 2014 / 16:41

  Mijn god. Ik denk serieus dat jij en een week doet wat ik in twee maanden doe. Succes om alles voor elkaar te krijgen. Strakke planning erin gooien en gaan met die banaan. Voor je het weet sta aan de start…. :-O

 13. Emma
  oktober 13, 2014 / 17:09

  Ik ben benieuwd hoe het in Portugal gaat! En je haar vind ik mooi!

 14. oktober 13, 2014 / 19:29

  Die 10 kilometer is gewoon peanuts voor jou naast die 35 kilometer. Ik ben al blij als ik er 5 zonder stoppen uitloop haha. Goed voor jezelf blijven zorgen en vooral je rust nemen! Van te weinig rust of te veel drukte kun je ook ziek worden ;)

 15. oktober 13, 2014 / 21:18

  Collega’s hebben is ook gewoon fijn!

 16. oktober 13, 2014 / 22:41

  New York komt al dichtbij zeg! En je haar is erg mooi geworden :)

 17. oktober 14, 2014 / 19:33

  Dit was inderdaad een drukke week!!

 18. oktober 14, 2014 / 21:27

  De hele dag achter mijn laptop zitten ‘later’ lijkt me absoluut geen probleem, maar een beetje collega’s zou ik toch geen probleem vinden eerlijk gezegd, zeker niet als ik ook nog op mezelf zou wonen. Maar gelukkig ben jij wel een sociaal mens geloof ik, dan maak je al snel een praatje :) Leuke diary en succes nog met al je NYC voorbereidingen! Qua hardlopen zit het volgens mij in elk geval helemaal goed!